در اصل توسط alizare1982 پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
-
نوشته اصلی توسط شفاف سازی
بدنبال تعدیل منفی 200 درصدی خاور
سازمان بورس در خصوص سایر همگروه های خاور به شرح زیر هشدار داد
خفن - خاراک - خیران - خپدیس - خارسان - خپترو - خبریز - خراز - خولاد - خخوز - خاتی - خاسمین - خرآوری - خروی - خبشهر - خغدیر و...
به دنبال این اطلاعیه سازمان سهامداران در نماد های فوق صف های فروش را تشکیل دادند[در اصل توسط mostafa پست شده است View Postچه نمادا باحالی
:d[COLOR="#0000FF"][B]نبرد من تنها با تاریکی است ! برای نبرد با تاریکی شمشیر نمیکشم ، چراغ می افروزم [/B][/COLOR]اشو زرتشت
نظر
-
بابا تاپیک دیگه کاملاً از مرحله پرت شد! برگردید سر اصل مطلب و بحثهای کلان رو بذارید به عهده مسئولین سایه بلند:))
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postبا سلام و احترام
البته ملک رو هم باید یه جای خوب سرمایه گذاری کرد
من سال 1384 یعنی 7 سال پیش یه واحد از یه آپارتمان تو کرج خریدم که الان قیمتش نزدیک به 3.9 برابر شده
اون هم بعد 7 سال
در حالیکه اگر همین ملک رو تو تهران خریده بودم ، الان دقیقا" قیمتش 7 برابر شده بود
البته بورس ما هم خوب سودی داده . خداییش نداده ؟ همه سهمهایی که خود شما معرفی کردید بازدهی های خیلی عالی دادند تو همین سال 1391
اصلا" با وجود تحریمها رشد بورس عالی بوده . خداییش نبوده؟
1)غبهشهر رو در روز بازگشایی صف فروش کرده بودند در 15 ام شهریور ماه ، قیمت پایانی اش چند بود؟ 9997 ریال . تا کجا رفت؟ تا 16500 ریال هم رفت
میشه چند درصد؟ میشه 65 درصد سود
2)سغرب قیمتش 2600 ریال بود زمانی که شما معرفی کردید شد چند ؟ 4500 ریال . میشه 73 % سود
3)کرماشا قیمتش 370 تومان بود شده 930 تومان میشه 151 درصد سود
4)قزوین قیمتش 285 تومان بود شد 1270 تومان میشه 345 درصد سود
5)قشیر قیمتش 316 تومن بود شد 1300 تومان میشه 311 درصد سود
و کاذر ، سفارس ، غمارگ ، شیران ، واتی ، ولصنم ، .....
خب این همه سهمهایی بود که خود شما معرفی کردید . آیا به نظر شما بازدهی بورس بد بوده؟
دلار رو الان برید بخرید 3250 ماگزیمم تا عید میشه 3800 میشه 16 درصد سود
سکه رو بخرید 1.250 ماگزیمم بشه 1.5 میشه 20 درصد سود
خب یعنی بورس تا عید این بازدهی ها رو نمیده؟
الان که وقت گزارشهای 9 ماهه است و تعدیلها در راه ...
الان موقع ملک خریدن نیست....
ملک رشدشو کرده
به نظر شما تو این 3 ماهه تا شب عید بورس بازدهیش بیشتره یا ملک؟ ملک تو این 3 ماهه جایی نمیره
بعدشم اینقدر قیمتها رو فروشنده بالا اعلام میکنه که خرید و فروش آنچنانی انجام نمیشه و اگر هم بشه قیمتش پره و رشد چندانی نداره
با تشکر
بحث بنده چیز دیگر بود ..
شما در بدترین نوع ملک سرمایه گذاری کردی یعنی اپارتمان ..بنده یک متر هم در اپارتمان سرمایه گذاری نمی کنم ..فقط فقط زمین اون هم در منطقه خوب در قیمت خوب ..
بله بازار سهام رشد کرد یکی 50 درصد داد یکی 100 درصد داد یکی هم مثل قزوین قشیر 300 درصد داد که این دسته سهام به تعداد انگشت های دست هم نمیرسه ..
در همین مدت ملک 10 تومنی الان دیروز 35 رو رد کرد تا عید فکر کنم 50 رو رد کنه ..بازدهی 500 درصد ..باز هم میگم بورس در برابر این رشد باید لنک بندازه تازه اونم بهترین سهامش که میشه قزوین که بیشترین بادزهی رو در این مدت داده ..
همانطور که در بورس باید سهام خوب خرید در ملک هم هر ملکی ارزش خرید نداره ملکی 50 درصد اومده بالا یکی 100 ویکی هم تا اینجا 300 درصد ..
در ضمن بنده گفتم در املاک زیر 100 میل سرماه یگذاری کنید که راحت نقد میشن ..در ضمن نقد شوندگی ملک در این قیمتهای اشاره شده فعلا از بورس به مراتب بهتر هست ..فوقش یک هفته در شهر ما فروخته میشه ودر عرض دو هفته طرف به پولش میرسه لی در بورس الان چند ماهه سهام شراز بسته شده ..ترو اصفهان کجاست ..ذوب کجا رفت ..کرمانشاه کجاست ..شیرازکجا رفت ..پالایشگاه اصفهان کجاست وکلی سهام ..دیگه اونقدر پررو شدن که نزدکی بود فولاد رو هم ببندن..
در اخر هر کس نظری دارد ..
فعلا ملک 10 تومنی 35 رو رد کرد وپایین هم نمییاد ..کسی که در بورس در این مدت کمتر از 250 درصد در کل سرمیاه سود کرده باشه نسبت به این رشد ضرر کرده این نظر منه ..البته اگر تا عید بازهم رشد نکنه که به ظنر بنده 50 وتا 6 ماهه سال بعد قیمتهای بالای 60 رو هم رد خواهد کرد ..یعنی 600 درصد بازدهی ...
نظر
-
در اصل توسط msa407 پست شده است View Postمخصوصا این خرآوری از اسمش مشخص که سود آور نیست، راستش من هم که هیچ نوع تحلیلی بلد نیستم فکر نمیکنم خراوری همچین سودی داشته باشه:-b تعجبم کیا این سهام رو خریدن!!!
از 980 باهاش بودممدنیت یعنی بدون قبولاندن حرف همدیگر بتوانیم از اندیشههای هم لذت ببریم
نظر
-
گزارش بازار چهارشنبه 13 دی 1391
نیم نگاهی به بازار امروز
شاخص کل در آخرین روز کاری هفته با افت 338 واحدی روبرو شد و در حالی روز گذشته کانال 38 هزار واحدی را نیز لمس کرده بود که امروز از آن فاصله گرفت و به رقم 37،648 واحدی رسید.نماد معاملاتی شرکت های ملی مس ایران با 69 واحد و فولاد مبارکه با 52 واحد بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص داشتند. ارزش کل معاملات امروز نیز به 92.3 میلیارد تومان رسید که بیشترین ارزش به معاملات به پارسان با 17.2 میلیارد تومان و وپاسار با 12.5 میلیارد تومان تعلق داشت بازار امروز در حالی با توجه به افزایش عرضه ها در آخر وقت معاملات دیروز رنگ و بوی فشار فروش به خود گرفته بود که توقف عجیب فولاد مبارکه برای تکرار شفاف سازی غیر ضروری ، به فشار بیشتر عرضه ها دامن زد،تا بازار با افت قابل توجهی روبرو شود. نگرانی سهامداران از وضعیت نمادهای متوقف و شفاف سازی های غیر ضروری بزرگان بازار و همچنین صدور دستورالعمل نحوه اعتبار دهی کارگزاران، بازار را محتاط کرده و افت ارزش معاملات به ارقام کمتر از 100 میلیارد تومان در بازار امروز نیز این موضوع را تایید می کند.امیدواریم گزارش های 9 ماهه به نجات بازار بیایند و گرنه باید شاهد معاملاتی بیمارگونه و همراه با کاهش محسوس ارزش معاملات در بازار باشیم.اتفاقی که در صورت تداوم آن اعتماد را از بازار سلب می کند. اما در کنار تحولات ایجاد شده در درون بازار اخباری نیز از بیرون بازار به گوش میرسد که می تواند بر بازار تاثیر منفی و مثبت داشته باشد. خبرهای رسیده از راهروهای دولت حکایت از آن دارد که رئیسجمهور وزرای اقتصادی و اعضای کارگروه کنترل بازار را گردهم جمع کرده و نوعی آمادهباش برای اجرای فاز دوم قانون هدفمندی یارانهها داده است. محمود احمدینژاد رئیس جمهوری دوشنبه هفته جاری وزرای اقتصادی کابینه را به همراه اعضای کارگروه کنترل بازار و مسئولان ذخیرهسازی کالا را گردهم جمع کرده و از برنامه اجرای فاز دوم قانون هدفمندی یارانهها در آیندهای نه چندان دور سخن گفته است. رئیسجمهور همچنین تغییرات جدید در مجموعه هیأت دولت را تکذیب کرد. اما در تحولات سیاسی، سخنگوی وزارت خارجه در مورد مذاکره میان 1+5 و ایران گفته: در رابطه با بحث گفتوگوهای نمایندگان کشورمان و نمایندگان کشورهای 1+5 هنوز توافقی برای زمان و مکان مذاکرات صورت نگرفته است و اگر توافقی حاصل شود اطلاعرسانی خواهد شد در بازارهای جهانی ، بازار فلزات در حالی سال 2012 را پشت سر گذاشت که یکی از مهمترین و تعیینکنندهترین فلزات پایه یعنی مس با رشد قیمت مواجه شد و این موضوع امیدواری را نسبت به چشمانداز آتی فلز سرخ بیشتر کرد.قیمت مس تا این لحظه به بیش از 8100 دلار و روی و سرب نیز به ترتیب به بیش از 2100 و 2400 دلار در هر تن رسیده اند. در تالار نقره ای، امروز 30،000 تن شمش بلوم فولاد خوزستان عرضه شد که از تقاضای 29،000 تنی برای آن 19000 تن آن با نرخ های قبلی و 1500 تومان معامله شد.اما تختال c شرکت با افزایش تقاضا روبرو شد.از عرضه 15000 تنی، 20000 تن تقاضا برای تختال شرکت تشکیل شد که 15000 تن آن با قیمت هر کیلو 1250 تومان معامله شد امروز همچنین 22،440 تن سبد میلگرد فخاس عرضه شد که تقاضای 1100 تنی برای آن تشکیل شد و از این مقدار تقاضا 990 تن آن با نرخ 1658 تومان در هر کیلو معامله شد امروز همچنین تیرآهن 18 ذوب به فروش رسید که با افزایش تقاضا روبرو شد.27،500 تن تیرآهن شرکت عرضه شد که با تقاضای 66،440 تنی روبرو شد.نرخ معامله آن نیز نسبت به قیمت پایه با افزایش روبرو شد و از 1500 و 1520 تومان به 1532 و 1525 تومان افزایش یافت. امروز همچنین 7 هزار تن وکیوم باتوم پالایش نفت بندرعباس به قیمت پایه 487 دلار در تالار صادراتی عرضه شد که در ساعات معامله اولیه آن توسط بورس کالا متوقف شد. نرخ پیشنهادی پایه این محصول در صورت محاسبه با نرخهای گذشته حداقل دوبرابر بود. در بازار چه خبر بود؟ در گروه فلزی شاهد رفت و برگشت فولاد مبارکه به دلیل ارائه اطلاعاتی بودیم که هفته پیش دقیقا منتشر شده بود.انتظار تعدیل سود زیادی را برای شرکت در 9 ماهه نداریم اما تا پایان سال می تواند به سود 90 تومانی دست یابد. شرکت که هفته پیش اعلام کرده بود در حال حاضر رویداد خاصی نسبت به پیش بینی قبلی شرکت رخ نداده امروز بسته شد و بازهم همان شفاف سازی قبلی خود را منتشر کرد.شرکت اعلام کرده که در حال بررسی صورت های مالی 9 ماهه خود می باشد و در حال حاضر هیچ اتفاق با اهمیتی نسبت به پیش بینی قبلی در بودجه شرکت رخ نداده است فاسمین نیز امروز با معاملات منفی روبرو شد.فاسمینی که نرخ روی و سرب را در بودجه خود 1900 و 2000 دلار در هر تن و نرخ دلار را 1800 تومان در نظر گرفته است ،می تواند با فرض رسیدن به ظرفیت تولیدی خود و با نرخ های 2000 دلار روی و بیش از 2200 دلار سرب و دلار مرکز مبادلات سود هر سهم 126 تومانی فعلی خود را تا بیش از 190 تومان نیز افزایش دهد. در گروه پتروشیمی شپدیس با معاملات منفی روبرو شد. وسپه از خریداران امروز سهم بود.شپدیس در گزارش حسابرسی شده سود سال آتی خود با تعدیل مثبت 4.5 درصدی روبرو شده و سود خود را از 1003 تومان به 1050 تومان افزایش داده است. شخارک امروز در قیمت های درصد منفی نیز معامله شد.شخارکی که گزارش خیلی بدی هم منتشر نکرده بود. در پیش بینی براساس عملکرد 9 ماهه مقدار کل فروش از 980 هزار تن به 962 هزار تن کاهش یافته است. عمده این کاهش مربوط به کاهش پیش بینی فروش پروپان و بوتان است.نرخ تسعیر ارز در سه ماهه پاییز نیز برابر با 35,680 ریال به ازای هر یورو بوده است که بیشتر از نرخ مرکز مبادلات طی این مدت می باشد.فروش متانول در سه ماهه پاییز هم برابر با 159 هزار تن بوده که بیشتر از مقدار تحقق یافته در سه ماهه های تابستان و بهار است. صحبت از متانول شد بد نیست به روند صادرات متانول ایران در 9 ماهه امسال و آذرماه نیز اشاره ای داشته باشیم.مقدار صادرات این محصول مهم پتروشیمی در آذر ماه با کاهش 36 درصدی نسبت به آبان ماه روبرو شده است.کل صادرات آن نیز در 9 ماهه برابر با 2،217 هزار تن بوده که نسبت به 9 ماهه سال قبل کاهش 25 درصدی را نشاه می دهد.قیمت فروش نیز در این دوره 381 دلار در هر تن بوده است که کمتر از قیمت های بازار آسیا و جهان می باشد. اما صادرات اوره روندی برعکس متانول داشته است.مقدار صادرات اوره در ایران در 9 ماهه امسال 2،186 هزار تن بوده که رشد بیش از 9 درصدی را نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان میدهد.قیمت اوره در آذر ماه روندی صعودی داشته به به بیش از 470 دلار در هر تن رسیده است. در گروه پتروشیمی مجوز افزایش سرمایه 2،472،861،394،000 تومانی هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس از محل مطالبات حال شده سهامداران نیز صادر شده است.این افزایش سرمایه در جهت اصلاح ساختار مالی شرکت و اصلاح ساختاری سرمایه شرکت های قابل واگذاری از ظریق شرکت تحصیل کننده می باشد.سرمایه اولیه شرکت 6 میلیاد تومان بوده است سود هر سهم شرکت با سرمایه قبلی 134،411 ریال بوده که با سرمایه جدید سود واقعی 12 ماهه منتهی به 31 خرداد 91 شرکت 325 ریال خواهد شد پارسان امروز در محدوده بین1245 تا 1275 تومان با معاملات متعادلی روبرو شد.امروز نیز غدیر از فروشندگان سهم بود. سیمانی ها امروز نیز با معاملات مثبت تا قیمت های درصد مثبت روبرو شدند.جلوگیری مجلس از افزایش نرخ حامل های انرژی و شایعه افزایش نرخ سیمان دلیل اقبال به نمادهای سینانی می باشد. در سایر نمادها کسرا که به تازگی سود هر سهم سال جاری خود را از 1515 ریال به 2031 ریال افزایش داده بود در گزارش عملکرد 9 ماهه نیز همین سود را برای سال 91 اعلام کرده است و در 9 ماهه نیز 73 درصد آن را محقق کرده است.مقدار تولید و فروش شرکت در 9 ماهه امسال نسبت به 9 ماهه سال قبل با کاهش 3.7 درصدی روبرو شده است.شرکت در 9 ماهه امسال در عین حال که صادراتی نداشته، 10.7 میلیون درهم واردات مواد اولیه با نرخ 6696 ریال داشته است. کارخانجات داروپخش نیز در 9 ماهه ضمن عدم تغییر سود هر سهم سال مالی جاری خود و اعلام 1313 ریال ،توانسته 65 درصد آن را در این دوره پوشش دهد.خرید مواد اولیه شرکت در 9 ماهه با دلار 1276 تومانی صورت پذیرفته است خگستر امروز را با صف فروش به پایان رساند. بروز مشکلات قانونی بر سر راه فروش بلوک سهام بانک پارسیان علت صف سهم بود.خبهمن اما با صف خرید روبرو بود. خاور که برای تعدیل عایدی بسته شده بود سود هر سهم سال مالی جاری خود را از 260 ریال قبلی به زیان 234 ریالی تبدیل کرده است.در شش ماهه نیز زیان 285 ریالی به ازای هر سهم شناسایی کرده است.مقدار تولید و فروش شرکت نسبت به شش ماهه سال قبل به ترتیب با افت 79 و 75 درصدی روبرو شده است.مبلغ فوش نیز با کاهش 63 دصدی مواجه شده است. شرکت در شش ماهه ابتدای سال بیش از 4.2 میلیون دلار صادرات و بیش از 44.4 میلیون دلار واردات مواد اولیه داشته است که با دلار 1226 تومانی تسعیر شده است شیران با افت بیش از 3 درصدی امروز خود باعث افت قیمتی واتی نیز شد.لیزینگ صنعت و معدن از خریداران واتی بود. پرشین تحلیل
نظر
-
سلام دوستان
مبلغی به حساب من در بانک ملت از طرف سپرده کذاری مرکزی اوراق بهادار از بانک ملی واریز گردیده
درصورتی که دوستان اطلاعی دارند که مربوط به کدام شرکت میباشد اعلام بفرمایند ممنون میشم[SIZE=4][COLOR=#008000]بعداز25سال ماهی فروشی چندوقتی است که دربورس ماهی گیری میکنم[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
- شعب کشیک بانک تجارت انواع خدمات بانکی را به شهروندان تهرانی در روز شنبه شانزدهم دی ماه ارائه می کنندخوب تاریخ انقضای کارتم تموم شده بود صبح بیدار شدم شعب کشیک و دیروز دیده بودم نزدیکترین بانک کشیک به من تو اون لحظه شعبه فلکه سوم تهران پارس بود کلی کرایه دادم تا زودتر برسم تو سایت نوشته بود کلیه خدمات بانکی از ساعت 9 تا 12 و وقتی من رسیدم ساعت 20/11بود ولی ظاهرا از نظر فردی با کت وشلورا کرم لیمویی که با یک موبایل مدل بالا از کارمندان این شعبه بانک تجارت جلوی درب ایستاده بود ساعت دیگه 12 شده که درب و بسته و به من میگه آقا برو تموم شد من با تعجب میگم چی تموم شد من تو سایت خوندم که 12 میگه من نمیدونم من 6 تا کارمند بهم دادن میخواستن 11تا رو کامل بدن!!!!!!میگم من فردا مسافرم کارتم ارور میده ظاهرا تاریخش گذسته میگه فقط پرداخت و دریافت داشتیم این کارا مال کشیک نیست میگم خوب اینم که تو سایت نزده بودی میگه سایت و چه کار داری من تعیین میکنم گفتم خوب لااقل اینترنت بانک بدید بهم که انتقال بدم پولم رو من فردا مسافرم تا چندین روز دسترسی به بانک ندارم واین مرد با خنده ای معنی دار پشتش را به من میکند و به موبایلش مشغول میشود!!!!
خوب دوستان خوندید؟اینها درد مملکته ماست خود مردم مقصر هستن همه تقصیرها با دولت نیست.این حروم خوارها که حقوق مفت دارن میگیرن در واقع تورم ایجاد میکنن حالا بازرسی بانک تجارت که نمیتونه صبح تا شب بالا سر این فرد باشه که کارش رو درست انجام ده.ما نیاز به تغییر نگرش درونی و تحول فرهنگی فردی هم داریم..چند بار از این کم کاری ها دیدید؟؟ندیدید؟این حقوقی که این کارمند بابت ارائه خدماتی که انجام نمیده میگیره تورم ایجاد نخواهد کرد..
لطفا از هر طریقی انتشار بدید تا درس عبرتی باشه برای دیگرانی که حق میخورند و سیره مولا علی رو از یاد بردن و تنها داران کارهایی میکن که در دین و اخلاق جایی نداره و درد اصلی ماست...سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
سلام.
بسياري از افراد در بازار سرمايه هستند، كه وقتي مثلا گروه قندي ها رشدهاي 3 4 برابري كردند، در اوج قيمتي به خريد سهام اين گروه اقدام مي كنند. اينگونه از افراد متاسفانه ضرهاي هنگفتي كرده و از بورس زده مي شوند. در حالي كه براي افرادي كه قندي ها رو در قيمتهاي پايين خريد كرده بودند، و با درصد سود مناسبي از سهم خارج شده اند، خروج از بازار بورس غير ممكن است، و اينها همواره در بورس خواهند ماند.
مهمترين نكته اي كه بايد تشخيص داد، آنست كه كدام گروه و صنعت در آينده با رشد سودآوري مواجه مي شود، و نكته بعد آنكه جو بازار روي آن گروه آمده باشد. اشاره ام در وضعيت كنوني به گروه زغالسنگي است. بايد به درستي تشخيص داد كه جو عمومي و اقبال بازار براي بالا بردن اين سهام به دليل انتظار از رشد سودآوري در آينده متمايل شده است. با اين تشخيص صحيح و اختصاص درصد مناسبي از سبد به اين گروه مي توان از سودهاي فراوان در بازار سرمايه لذت برد. با افزايش قيمت دلار، بسياري از شركتهاي زغالسنگي كه به سختي دوران مي گذراندند، دوران درخشان و طلايي رو در 2 سال آينده خواهند ديد. گروه اي كه اگر شركتهاي بيشتري در آن وجود داشت، هر روز خبرهاي زيادي از آن مي شنيدم.....
حال براي سودآوري لزوما نياز به سروصدا و خبرهاي فراوان نيست، كسرا 5 برابر شد، بدون اينكه تاپيك زيادي ورق بخورد....اما سهم 4 5 برابر شد......
اين گروه هم راه خودش را ميرود، چه با يك شركت، چه با دو شركت و چه با ده شركت.....
مهم آنست سرمايه گذاري در جاي مناسبي انجام شود....
پرسود باشيدآهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post- شعب کشیک بانک تجارت انواع خدمات بانکی را به شهروندان تهرانی در روز شنبه شانزدهم دی ماه ارائه می کنندخوب تاریخ انقضای کارتم تموم شده بود صبح بیدار شدم شعب کشیک و دیروز دیده بودم نزدیکترین بانک کشیک به من تو اون لحظه شعبه فلکه سوم تهران پارس بود کلی کرایه دادم تا زودتر برسم تو سایت نوشته بود کلیه خدمات بانکی از ساعت 9 تا 12 و وقتی من رسیدم ساعت 20/11بود ولی ظاهرا از نظر فردی با کت وشلورا کرم لیمویی که با یک موبایل مدل بالا از کارمندان این شعبه بانک تجارت جلوی درب ایستاده بود ساعت دیگه 12 شده که درب و بسته و به من میگه آقا برو تموم شد من با تعجب میگم چی تموم شد من تو سایت خوندم که 12 میگه من نمیدونم من 6 تا کارمند بهم دادن میخواستن 11تا رو کامل بدن!!!!!!میگم من فردا مسافرم کارتم ارور میده ظاهرا تاریخش گذسته میگه فقط پرداخت و دریافت داشتیم این کارا مال کشیک نیست میگم خوب اینم که تو سایت نزده بودی میگه سایت و چه کار داری من تعیین میکنم گفتم خوب لااقل اینترنت بانک بدید بهم که انتقال بدم پولم رو من فردا مسافرم تا چندین روز دسترسی به بانک ندارم واین مرد با خنده ای معنی دار پشتش را به من میکند و به موبایلش مشغول میشود!!!!
خوب دوستان خوندید؟اینها درد مملکته ماست خود مردم مقصر هستن همه تقصیرها با دولت نیست.این حروم خوارها که حقوق مفت دارن میگیرن در واقع تورم ایجاد میکنن حالا بازرسی بانک تجارت که نمیتونه صبح تا شب بالا سر این فرد باشه که کارش رو درست انجام ده.ما نیاز به تغییر نگرش درونی و تحول فرهنگی فردی هم داریم..چند بار از این کم کاری ها دیدید؟؟ندیدید؟این حقوقی که این کارمند بابت ارائه خدماتی که انجام نمیده میگیره تورم ایجاد نخواهد کرد..
لطفا از هر طریقی انتشار بدید تا درس عبرتی باشه برای دیگرانی که حق میخورند و سیره مولا علی رو از یاد بردن و تنها داران کارهایی میکن که در دین و اخلاق جایی نداره و درد اصلی ماست...
نظر
نظر