در اصل توسط پرریسک پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
شفافسازی آذراب روی کدال:
مدیرعامل شرکت اعلام داشتهاند:
متأسفانه شایعات و اطلاعات ناقص و غیرمستند تحریفشده بهنقل از طرف مسئولین منتشر میگردد و باعث بروز ابهامات و تصمیمگیریهای نامناسب و غیرواقعی توسط سهامداران میگردد.
... پیشبینی درآمد هرسهم مالی منتهی به 30/12/91 بر اساس عملکرد واقعی 6ماهه حسابرسیشده مبلغ 498 ریال بوده و با توجه به بررسی انجام شده تا این تاریخ شرایطی که مستلزم تعدیل پیشبینی فوق باشد، به وقوع نپیوسته است.
نظر
-
در اصل توسط yosef پست شده است View Postجناب پرریسگ گرامی ، سلام
سوالی که دارم اینه که ، باتوجه به بحث تعدیل قیمت خوراک شرکتهای شیمیایی به نرخ مبادله ای ، ریسک این شرکتها بالا نخواهد رفت ؟
کدام یک از این سه عامل در شرکتهایی که رشد کردن اتفاق افتاده که باعث رشد قیمت سهام آنها شده است؟!
علت رشد اخیر سهام اکثر شرکتها ، افزایش نرخ دلار بوده و نه عملکرد ناشی از افزایش تولید ، کاهش هزینه ها و یا بالا رفتن بهره وری آنها ، حالا که شرکتها گزارتاشون رو بر اساس نرخ جدید دلار تنظیم کردن و به تناسب اون شاهد رشد قیمت سهام آنها بین 300-50 درصدری بودیم که البته برای من قابل فهم نیست چون مواد اولیه و تجهیزات رو هم باید با نرخ جدید دلار بپردازند !!! .
با ثابت ماندن نرخ دلار ، آیا در آینده رشد بیشتری را میتوان متصور شد و در صورت احتمال توافق مذاکرات با غرب ( آمریکا) ، روند صعود به روند سقوط تبدیل نخواهد شد .؟آخرین ویرایش توسط yosef؛ 2013/01/10, 19:56.آنچه هستیم، نتیجه چیزی است که بدان اندیشیده ایم.
نظر
-
در اصل توسط yosef پست شده است View Postموضوعی که فکر منو آزار میده اینه که ، علت رشد اخیر سهام اکثر شرکتها ، افزایش نرخ دلار بوده و نه عملکرد ناشی از افزایش تولید و یا بالا رفتن بهره وری آنها ، حالا که شرکتها گزارتاشون رو بر اساس نرخ جدید دلار تنظیم کردن و به تناسب اون شاهد رشد قیمت سهام آنها بین 300-50 درصدری بودیم . با ثابت ماندن نرخ دلار آیا در آینده رشد بیشتری را میتوان متصور شد و در صورت احتمال توافق مذاکرات با غرب ( آمریکا) ، روند صعود به روند سقوط تبدیل نخواهد شد .؟
نظر
-
در اصل توسط yosef پست شده است View Postموضوعی که فکر منو آزار میده اینه که ، علت رشد اخیر سهام اکثر شرکتها ، افزایش نرخ دلار بوده و نه عملکرد ناشی از افزایش تولید و یا بالا رفتن بهره وری آنها ، حالا که شرکتها گزارتاشون رو بر اساس نرخ جدید دلار تنظیم کردن و به تناسب اون شاهد رشد قیمت سهام آنها بین 300-50 درصدری بودیم که البته برای من قابل فهم نیست چون مواد اولیه و تجهیزات رو هم باید با نرخ جدید دلار بپردازند !!! .
با ثابت ماندن نرخ دلار آیا در آینده رشد بیشتری را میتوان متصور شد و در صورت احتمال توافق مذاکرات با غرب ( آمریکا) ، روند صعود به روند سقوط تبدیل نخواهد شد .؟
نظر
-
در اصل توسط yosef پست شده است View Postموضوعی که فکر منو آزار میده اینه که ، علت رشد اخیر سهام اکثر شرکتها ، افزایش نرخ دلار بوده و نه عملکرد ناشی از افزایش تولید و یا بالا رفتن بهره وری آنها ، حالا که شرکتها گزارتاشون رو بر اساس نرخ جدید دلار تنظیم کردن و به تناسب اون شاهد رشد قیمت سهام آنها بین 300-50 درصدری بودیم که البته برای من قابل فهم نیست چون مواد اولیه و تجهیزات رو هم باید با نرخ جدید دلار بپردازند !!! .
با ثابت ماندن نرخ دلار آیا در آینده رشد بیشتری را میتوان متصور شد و در صورت احتمال توافق مذاکرات با غرب ( آمریکا) ، روند صعود به روند سقوط تبدیل نخواهد شد .؟
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postجناب پرريسک
ملک و ساختمان خيلي خوبه.
تا الان هم تو تهران از زماني که دلار را از 1000تومان بردند 3300تومان قيمت اپارتمان از متري 1800شده است 5200 تقريبا 3برابر
البته الان چون شايعه شده است خونه تا خرداد خيلي گرون ميشه هر روز 5درصد فروشندگان ميزارند رو قيمت خونه.احتمالا تا خرداد همون خونه 5200بشه متري 7ميليون تومان.
................................................
ولي من ديگه خونه نميخرم
چرا؟
چون
1- اگه غرب با ايران به توافق برسه انوقت ظرف مدت کمتر از دو هفته دلار 3300ميشه 1500
لذا قيمت خونه 7ميليون توماني ميشه متري 3ميليون تومان.
2-خونه در موج اخر خودش هست و خريد در موج اخر اشتباه هست مگر اينکه فوري پس از سود فروخته بشه
3-احتمال داره اين افزايش نرخ کاذب و حبابي خونه کار همان کساني باشه که قرار هست املاک خود را به خلق الله بياندازند و سرمايه را ببرند جاي ديگه
4-افزايش قيمت خونه داره اشباه ميشه وانجا ممکنه همون بلايي که افزايش خونه سر اقتصاد امريکا و اروپا اورد رو ايران هم بياره طوري که اخرش همه بمونند حالا کي قرار هست اون خونه گران را از ما بخره و کسي گير نياد و......
الان در کشور بيش از 1200000خونه خاي وجود داره که فقط 400هزارتاش تو تهران هست و خالي هست و فقط براي سرمايه گذاري خريده شده است.اخرش چي؟موقع عرضه ان خونه ها بدون مشتري مي مونه.
5-به تصورم بهترين موقع خريد خونه تو سال 1393هست.سالي که ميشه خونه را بقيمت خونه هاي سال 1389خريد .چون در سال 1392عرضه خونه خيلي زياد خواهد شد بخاطر ساخت و سازهاي در دست و بحران ترکيدن حباب خونه در ايران.
و باید توجه به این که در چند سال گذشته حرکت چشمگیری نداشته و در برخی مواقع از تورم هم کمتر بوده در نتیجه ریسک انچنانی نداره. مخصوصا زمین که نه استهلاک داره نه مالیات! به موقعش کنتور میندازه.
نظر
-
جای دوستان خالی الان از سبزه میدون میام و بازار. مثلا با خانمم رفتیم سرویس بخریم. نمی دونین ملت ریخته بودن توی معازه ها و سبزه میدون چه حوری طلای شمش و طلای اب شده رو درو میکردن! من که چون خانمم مشکل پسنده و از طرفی به بازار علاقه وافر داره هر دو هفته یه سری به بازار میزنیم ولی تا حالا اینجوری ندیده بودم بازارو!! من که سبدمو کمی سبک می کنم وارد طلای آب شده می کنم. شاراک زود گزارش بدهبا پولت کار دارم!!!! خخخخ!!!بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
نمی دونم که چه مدلیه! سرکه دو سال یش خریدم 415 فروختم 560 و همین امسال سرکه خریدم 600 فیکس و هنوز دارم! ولی دوقی که توی 10-20% سود توی سهم میگیرم برام خیلی جداب تر از سود دو برابری توی سرکه هست!!! ما شاالله کودک درونم زنده زنده است! انکار فک میکنه بازار سهام براش سود ده تر بوده!! یواش یواش باید بر این کودک درون و ذوق زده ام علبه کنم. یکی از معتمدان که ازش مشورت می گیرم هم تمام پرتفوی خودشو به شمش تبدیل کرده!! یازار امروز هم گویای همه چیز بود مترصد رسیدن طلای خام به 125-120 .بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
نظر
-
در اصل توسط دکتر یزدان پست شده است View Postشفافسازی آذراب روی کدال:
مدیرعامل شرکت اعلام داشتهاند:
متأسفانه شایعات و اطلاعات ناقص و غیرمستند تحریفشده بهنقل از طرف مسئولین منتشر میگردد و باعث بروز ابهامات و تصمیمگیریهای نامناسب و غیرواقعی توسط سهامداران میگردد.
... پیشبینی درآمد هرسهم مالی منتهی به 30/12/91 بر اساس عملکرد واقعی 6ماهه حسابرسیشده مبلغ 498 ریال بوده و با توجه به بررسی انجام شده تا این تاریخ شرایطی که مستلزم تعدیل پیشبینی فوق باشد، به وقوع نپیوسته است.بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
نظر
-
در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Postنمی دونم که چه مدلیه! سرکه دو سال یش خریدم 415 فروختم 560 و همین امسال سرکه خریدم 600 فیکس و هنوز دارم! ولی دوقی که توی 10-20% سود توی سهم میگیرم برام خیلی جداب تر از سود دو برابری توی سرکه هست!!! ما شاالله کودک درونم زنده زنده است! انکار فک میکنه بازار سهام براش سود ده تر بوده!! یواش یواش باید بر این کودک درون و ذوق زده ام علبه کنم. یکی از معتمدان که ازش مشورت می گیرم هم تمام پرتفوی خودشو به شمش تبدیل کرده!! یازار امروز هم گویای همه چیز بود مترصد رسیدن طلای خام به 125-120 .[COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط ron پست شده است View Postدکتر جان شما که دلایل علمیش رو باید بهتر بدونید اعتیاد قربان اعتیاد دور از جون همه ما به نوعی معتاد شدیم
اعنیاد:)
سرکه:)
سهم شبندر بعد از نوسان 15% و فروش روی 250:)
سربار حامعه:)بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
نظر
-
در اصل توسط ron پست شده است View Postدکتر جان شما که دلایل علمیش رو باید بهتر بدونید اعتیاد قربان اعتیاد دور از جون همه ما به نوعی معتاد شدیم
فعلا خیلی ها سیگا رو ترک کردن ..بورسی ها اگر سازمان اینطور بخواد رفتار کنه به فکر ترک می افتن چون فایده ای ای نداره ..
نظر
-
در اصل توسط arashsefid پست شده است View Postباید توجه داشت که قسمت عمده ای از قیمت خانه به خاط قیمت زمینشه، که نه با دلار کار داره نه با تحریم...
و باید توجه به این که در چند سال گذشته حرکت چشمگیری نداشته و در برخی مواقع از تورم هم کمتر بوده در نتیجه ریسک انچنانی نداره. مخصوصا زمین که نه استهلاک داره نه مالیات! به موقعش کنتور میندازه.
معلومه تجربه بسیار خوبی دارید ..درود بر شما بهترین تحلیل بود ..
بنده هم بارها گفتم فقط زمین خالی که به خاطر کمبود ساخت وساز زیر ارزش منطقه معامله میشه ..
نظر
نظر