چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد حسن
    عضو فعال
    • Apr 2011
    • 423

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
    گزارش های سه ماهه بیاد بازار به اشتباه خود پی میبرد ولی شاید ان موقع دیر شده باشه ..

- - - Updated - - -

سود قپیرا را میشود بیان کنید برا 12 ماهه چند میسازه ؟؟؟
    با شرایط فعلی حدود 320 انشالله و با تغییر مثبت در شرایط این سود قابلیت افزایش دارد

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post

شراز را جا انداخته اید.

اگر تا به حال بسته نبود و شیطنت های پارسان روی سهم نبود تا آلان بالای 1100 معامله می شد.

فردا و پس فردا آخرین مهلت برای بازگشایی سهام بسته شده اخیر است وگرنه اعتماد به این آقایان کمتر می شود.
      تا نه ماهه نیاد فکر نکنم باز شدنی در کار باشه ..

اعتما داز دست رفته ..شاراک هنوز که هنوز به قیمت هفته های قبل نرسیده ولی در بیرون قیمتها 30 درصد کشیده بالا ...هر وقت شاراک به 1300 برسه تازه سر به سر میشیم البته اگر قیمتها بازم در بیرون بالا نزنه...

- - - Updated - - -

در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Post
      با شرایط فعلی حدود 320 انشالله و با تغییر مثبت در شرایط این سود قابلیت افزایش دارد
      پس تا 12 ماهه وسود 320 شما ...هم با شرایط فعلی وهم شرایط جدید...

نظر

• محمد حسن
        عضو فعال
        • Apr 2011
        • 423

مسئله مقداری سیاسی شده اگر مجلس یا هر شخص یا نهاد دیگری جلوی اجرا یا تکمیل آنرا بگیرد مسئولیت عواقب آن با خودش خواهد بود حالا رئیس جمهور احتمالاً در مجلس خواهد گفت اجازه بدهید طرحم را تکمیل کنم اونوقت نتایجش رو میبینید
        دوستان عصر ایران مطلب جالبی زده است در خصوص حضور رئیس جمهور در مجلس که در واقع همونی است که صبح خدمتتون عرض کردم:

پيام شفاهي و كتبي رئيس جمهور و بازي دو سر باخت مجلس
        اگر رئيس جمهور سخنان خود را بگويد و از مجلس خارج شود مجلس چه با طرح ها و برنامه هاي رئيس جمهور موافقت كند و چه مخالفت، بازنده اين بازي از پيش طراحي شده است.

رئيس جمهور احتمالا در اين نشست از تصميم خود براي اجراي فاز دوم هدفمندي يارانه ها خواهد گفت و اين درحالي است كه اظهارات وي به طور مستقيم از رسانه ملي پخش مي شود. نمايندگان مجلس اگر موافقت كنند در اين خيانت ملي شريكند و اگر مخالفت كند دولتي ها اينطور تبليغ خواهند كرد كه رئيس جمهور تصميم داشت به عنوان يك ناجي ملي جيب مردم را پر كند اما مجلس اجازه نداد.

اين بازي دو سرباخت بي ارتباط به ماندن و يا رفتن رئيس جمهور است اما رفتن رئيس جمهور باعث مي شود مجلس بدون بازي، شه مات شود.

نظر

• m.r_moradi
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2188

سید جان به نظرت افت غبشهر تا چه محدوده ای هستش؟!(با توجه به اینکه 1000 رو هم شکوند)

من دیگه دارم کم کم تک سهم میشم!!!!!
          تمام سال من بی تو...

نظر

• محمد حسن
            عضو فعال
            • Apr 2011
            • 423

مسئله مقداری سیاسی شده اگر مجلس یا هر شخص یا نهاد دیگری جلوی اجرا یا تکمیل آنرا بگیرد مسئولیت عواقب آن با خودش خواهد بود حالا رئیس جمهور احتمالاً در مجلس خواهد گفت اجازه بدهید طرحم را تکمیل کنم اونوقت نتایجش رو میبینید
            عصر ایران: بازی دو سر باخت برای مجلس http://www.asriran.com/fa/news/25184...AC%D9%84%D8%B3

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
              سید جان به نظرت افت غبشهر تا چه محدوده ای هستش؟!(با توجه به اینکه 1000 رو هم شکوند)

من دیگه دارم کم کم تک سهم میشم!!!!!
              950 ...760 ./.

ما که گفتیم روند صعود نگرفته ....دوستانی که پول نقد ندارن منتظر باشن در روند صعود بیان..

ولی خوب چه کنیم بازار سهمی با سود 300 رو حاضره 2000 بخره وسهمی با سود 400 رو حاضره زیر 1000 بفروشه ..دلیلش هم اینه که واردات داره ..

خوب اینده روشن می کنه صبر می کنیم ببینم چی میشه .گزارش های 12 وسه ماهه بیاد ببینم واثعا اینها ورشکست دارن میشن ..یا مثل شاراک وقتی گزارش 6 ماهه رو حسابرسی شده میده تازه بازار میفهمه سهم 100 درصد پوشش داده ..کور بوده 6 ماهه حسابرسی نشده رو نمی بینه ...شاراک رو زیر 800 فروش هم زدن عده ای ..اینها دیگه کی هستن ...

نظر

• Godfathers
                عضو عادی
                • May 2011
                • 256

جعفر جان با این جمله برای گروه قندی و غذایی از جمله روغنی موافق هستی.
                این منفی ها دور خیز گروه است و جمع آوری حجمی در حد توان!

نظر

• صداقت2
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 704

با سلام

پر ریسک خان

آیا شاراک مقاومت 930 تومانی دارد؟ روند سهم چگونه است ؟ اگه ممکنه آخرین تکنیکال شاراک و غمارگ را مرحمت کنید.

به شخصه همواره شما را یکی از بهترین تحلیل گران می دانم. امیدوارم همچنان با صلابت در این بازار مکاره لیدر دوستان باشید.

اگه هر وقت صلاح دیدید حکم جهاد (خرید ) غمارگ را صادر کنید و ما هم هستیم.
                  ممنون
                  صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط Godfathers پست شده است View Post
                    جعفر جان با این جمله برای گروه قندی و غذایی از جمله روغنی موافق هستی.
                    این منفی ها دور خیز گروه است و جمع آوری حجمی در حد توان!
                    بنده نمی دانم دور خیز هست چی هست با گزارش جلو میریم ودر زمان روند صعود هم خرید می کنیم ..

قندیها گفتم تا وقتی غمارگ وغبشهر باشه خرید حتی یک هم از غذایی ها وقندیها دیگه رو بنده درست نمی بینم ولی دوستان می تونن بخرن بنده که نمی توانم جلوی کسی را بگیریم ..نظرم رو میگم ..

چند تا قندی با زور حمایت وپولهابسیار عده ای کمی بالا اومدن که اونها هم کم اوردن اون از قنیشا با اون همه حامی اون هم از قثابت ..فعلا قپیرا رو خوب نگه داشتن ..

با این همه هر وقت قنیدها روند صعود گرفتن خبر می کنم ..نگران نباشید جا نمی مانید ..فعلا لیدر بازار گروه پترو روی مس فولاد پالایش هست و.....

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post

با سلام

پر ریسک خان

آیا شاراک مقاومت 930 تومانی دارد؟ روند سهم چگونه است ؟ اگه ممکنه آخرین تکنیکال شاراک و غمارگ را مرحمت کنید.

به شخصه همواره شما را یکی از بهترین تحلیل گران می دانم. امیدوارم همچنان با صلابت در این بازار مکاره لیدر دوستان باشید.

اگه هر وقت صلاح دیدید حکم جهاد (خرید ) غمارگ را صادر کنید و ما هم هستیم.
                      ممنون
                      شاراک بالای 880 روند صعود داره که دوام اورد ..در این چند روز هم درست هست بحث ملک پیش امد ولی پستها موجوده گفتیم دوستان سهام خود رو نگه دارن چون روند بازار صعودی هست ..

مقاومت سهم 945 هست ببینم می تونه بشکنه ودوام بیاره ..گفتم هدف این سهم بالای 1500 هست ولی زمان رسیدن مهمه ..اگر سازمان می گذاشت الان شاراک بالای 1300 بود ..

غمارگ هم با دیتای دیروز باید بره بالای 350 تثبیت بشه ...فعلا خرید ها رو نگه دارید برا بالای 350 وای در کف قبلی یعنی حوالی 310 خرید پله بعدی رو بکنید ..

نظر

• mehdipour2000
                        عضو فعال
                        • Oct 2011
                        • 406

سلام

جعفر جان روی لاستیکی ها کدومش رو میپسندی ...
                        یه پرچم خوشکل داره گروهشون
                        قبلا فک کنم گفتی پکویر؟! اگه اشتباه نکنم
                        تحلیل رایگان
                        اینستاگرام: mehdipour.mohamad
                        توییتر: m_mehdipour

نظر

• نویان
                          عضو عادی
                          • Dec 2012
                          • 112

جناب پرریسک پکویر رو چطور میدونید امروز 13 هزارتا خریدم
                          به نظر شما سهم به 370 که میگن میرسه؟؟؟

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط mehdipour2000 پست شده است View Post
                            سلام

جعفر جان روی لاستیکی ها کدومش رو میسندی ...
                            یه پرچم خوشکل داره گروهشون
                            قبلا فک کنم گفتی پکویر؟! اگه اشتباه نکنم
                            سلام..
                            اگر پست ها رو دنبال کرده بودی گفتم پکرمان اومده در صدر لیست خرید با هدف 350 ..فکر کنم 10 باری گفتم پکرمان ..

پکویر از لیست خارج شده تا 280 هم رفت که هدف ما بود ..

- - - Updated - - -

در اصل توسط نویان پست شده است View Post
                            جناب پرریسک پکویر رو چطور میدونید امروز 13 هزارتا خریدم
                            به نظر شما سهم به 370 که میگن میرسه؟؟؟
                            بنده پکرمان رو توصیه می کنم حد ضرر 260 وهدف 350 ..

پکویر به هدف رسید واز لیست بنده خارج شد..

نظر

• کيانوش
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 6613

در حال حاضر ورود به سهمهای قپیرا قشهد قصفها قلرست مناسب می باشد قشیر فعلاً یک مقدار کار دارد البته به خاطر عدم ارسال به موقع لایحه بودجه دولت موجب بلاتکلیفی و تاخیر در روند رشد کل گروه شده است ولی ما منتظریم بالاخره اگر روند صعودی بگیرند یک ماهه جبران میکنند اما قپیرا روندی خارج از روند گروه به خود گرفت در حالیکه گروه درجا میزد با 50 درصد رشد برای اعلام تعدیل مثبت بسته شده است جذب چغندر این شرکت واقعاً عالیست با آن میزان امسال کولاک خواهد کرد
                              دوست عزيز در ارزشمندي گروه قند شکي نيست.
                              ولي چگونه در حالي که قيمت دلار بي ارزش 900توماني شده است 3300تومان و قيمت هر متر مسکن 1ميليوني شده است 5ميليون تومان بايد قيمت سهام شرکتهاي روغن سازي تغيير نکند و پي به اي 3و4معامله گردد.به نظر من اگر اصلا سود سهام غمارک و .....تغيير هم نداشته باشد و سال اتي همين سود را اعلام کنند بايد حداقل پي به اي اين گروه هم تا حداقل 7رشد کنند.يادمون باشه بخاطر تورم مي بايست سهام بازار سرمايه هم حداقل 3برابر بشه.
                              توجه داشته باشيم پي به اي
                              قثابت 60
                              قنيشا16
                              قپيرا13
                              قزوين14
                              قشير10
                              قمرو12
                              قشهد12
                              قشيرين28
                              قشکر21
                              هست.وهمه هم ارزنده هستند.
                              ولي گروه هاي ديگر هم نبايد پي به اي 3و4 داشته باشند.خود ارزش ساختمان و ملکش الان بيشتر از ارزش سهامش مي ارزند.

نظر

• m.r_moradi
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2188

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                                950 ...760 ./.

ما که گفتیم روند صعود نگرفته ....دوستانی که پول نقد ندارن منتظر باشن در روند صعود بیان..

ولی خوب چه کنیم بازار سهمی با سود 300 رو حاضره 2000 بخره وسهمی با سود 400 رو حاضره زیر 1000 بفروشه ..دلیلش هم اینه که واردات داره ..

خوب اینده روشن می کنه صبر می کنیم ببینم چی میشه .گزارش های 12 وسه ماهه بیاد ببینم واثعا اینها ورشکست دارن میشن ..یا مثل شاراک وقتی گزارش 6 ماهه رو حسابرسی شده میده تازه بازار میفهمه سهم 100 درصد پوشش داده ..کور بوده 6 ماهه حسابرسی نشده رو نمی بینه ...شاراک رو زیر 800 فروش هم زدن عده ای ..اینها دیگه کی هستن ...
                                ببخشید که این سوال تکراری رو میکنم!ولی حداکثر قیمتی که پیش بینی میکنید میتونه بهش دست پیدا کنه چقدره... دوم اینکه نظرتون در مورد افزایش سرمایه اش چیه؟!چه خوابی براش دیدن به نظرتون؟!شنیده بودم تا پایان سال باید اجرا کنه که ظاهرا خبری از افزایش سرمایه نیست...

----------
                                پ.ن: نمیدونم چرا این غبشهر اینجوریه!نمودارش رو که نگاه میکنم هربار امیدوار تر میشم به صعودش ولی روند معاملاتش اعصاب خورد کن تر میشه هر روز!!!

همین الان به یه نکته جالب برخوردم تو نمودار غبشهر...

البته فردا بهتر میشه نظر داد،اما در صورت مثبت بودن قیمت فردا احساس میکنم سهم در حال ساختن یه کف دو قلو باشه،البته زیاد مشخص نیست اما از اونجایی که تو این سهم به کررات با دستکاری قیمت مواجه بودیم زیاد دور از ذهن هم نیست...

در صورت تشکیل و عبور از 1133 تومن اولین هدف سهم حوالی 1400 خواهد بود...

نمیدونم به این زودیا استارت میخوره یا نه اما سهم اگه استارت بزنه تا 1700 کسی جلودارش نیست...
                                آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2013/01/14, 15:20.
                                تمام سال من بی تو...

نظر

در حال کار...
                                X