لاریجانی داره به صورت ضمنی به محمود میگه «برو بابا؛ دلت خوشه..»<):)
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط hasan85 پست شده است View Postیکی میشه بگه رئیس جمهور داره چی میگه تو مجلس؟در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Postقطع بودجه هزینه ای دولت با ارز نفتی - درست است که فشار می آید ولی باید کار را تمام کرد. یک بچه ای دو سال شیر می خورد ، نمی توان او را به راحتی از شیر جدا کرد ، چه برسد به ملتی که 100 سال از نفت برخوردار بوده استن.در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Postمن 4 تا پیشنهاد مشخص دارم:
1 - استفاده از زمین - 187میلیون هکتار زمین داریم که 25 میلیون هکتار کویر مرکزی است.
2 - استفاده از معادن - معدن کشور قابل تقسیم به 250هزار بلوک معدنی است و الان کمتر از 15 هزار بلوک استفاده می شود. باید اعلام کنیم هرکس معدن را کشف کرد ، 50 سال با این شرایط مال خودش.
3 - هدفمندی یارانه ها - این کار استفاده از منابع ملی است.در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Postیکی از راهکارهای دور زدن تحریم ، اجرای طرح هدفمندی است. در مصاحبه ام گفتم که می شود این طرح را اجرا کرد. مطالعات دولت اماده است. یارانه انرژی با ارز 2500 تومانی ، بیش از 310 هزار میلیارد تومان است و می توان آن را توزیع کرد. تبعاتش را هم پیش بینی کردیم.در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Postبعضی اختلاف نظرها داریم ولی قابل تفاهم است. البته خدمت رهبر انقلاب بودیم که رهنمودهایی ارائه فرمودند که بر این اساس می توان به راهکارهای مشترک رسید. همین امروز جلسه ای بین دولت و مجلس و کارشناسان داریم و معتقدیم که طرح های بزرگ بر اساس تفاهم همه جانبه قابل اجراست.در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Postنکته مهم این است که باید تصمیم گیری و اجرا باید متمرکز باشد. اگر متمرکز باشد ، خودمان را ضمانت می گذاریم که موفق شود.در اصل توسط بابااتی پست شده است View Postجالبه رئیس جمهور هیچ صحبتی از هدفمندی یارانه ها نکرد اونوقت بازار ما دیروز به پیشواز رفت
نظر
-
رئيس جمهور ظاهرا حساب شده مجلس رو ترك كرده! چون دل لاريجاني ظاهرا دل پري داشت. اگر مي موند جنجال حسابي ميشد!!!پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
واقعا باید تاسف خورد
تو فروم همسایه دارند به خود و ملت و همه چیز رک و راست فحش می دهند
به راستی بخشی از مشکلات کشور ما زیر سر سرمایه داران هست که فقط خودشون را می بینند.سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر
-
در اصل توسط مجیدشمسعلی پست شده است View Postجناب امیر2309
با سلام میشه شما یک گزارش دقیق بمن بدید از صورت وضعیت شرکت تا بار علمی تاپیک بالا بره از زحمتی که میکشید متشکرم من این مطلب رو گذاشتم تا نقد وبررسی بشه خوب یا علی بگو چی وچرا با کجای مطلب موافقی و چرا مخالف اینجا جای مشورت و نقد سهام هستش نباید یک طرفه به قاضی رفت
شما به حرف تاپيك هاي ديگه گوش نكنيد همون شخص پروندش روشنه
فقط همين كه سهمي كه بالاي 400 تومن انباشته داره + 250 تقسيم سود + 70% افزايش سرمايه اونهم از محل انباشته بايد قيمتش 700 باشه؟؟؟؟؟؟؟
ريز حساب و كتاب ميثم عزيز تو تاپيكش انجام داده اونوقت پياذر و مينو و... ارزنده ان
من حرف روند نبود شايد بريزه حرفهم ارزنده بودنش بودwww.mahak-charity.org
نظر
-
مهمان های امروز مجلس: بچه های مدرسه ایدر کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
نظر