در اصل توسط hasan85 پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
-
خدای من حقوقی غبشهر 7 تا دونه توی مثبت فروخته...دست بزنین به افتخارشدر کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
-
در اصل توسط navid13 پست شده است View Postسلام لینک رادیو :
http://www.indexiran.ir/radio_tv/ira...o_farhang.aspx
آقا چطوری آنلاین گوش بدیم؟
بازار هم انگار داره مثبت میشه.شاراک الان که اینو میزنم سبز شد<:-p
نظر
-
پتروشيمي ها حركت كردن!!!!!!!پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
گفتم این بازار باید در گینس ثبت بشه ..
شاراک رو در منفی میفروشن بعد برا بهارن در 1300 صف خرید نشستن یا بریا شنفت ...
وقتی گزارش ها بیاد بعضی سهام دیدن خواهند داشت ..
پسهند صف خرید شد صف فروش ..عجبا ...
شمواد هم در 260 همه می خریدن وشفارس 450 میفروختن ..این بازار همیشه برعکس بوده ..
نظر
-
در اصل توسط hasan85 پست شده است View Postیکی میشه بگه رئیس جمهور داره چی میگه تو مجلس؟در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Postقطع بودجه هزینه ای دولت با ارز نفتی - درست است که فشار می آید ولی باید کار را تمام کرد. یک بچه ای دو سال شیر می خورد ، نمی توان او را به راحتی از شیر جدا کرد ، چه برسد به ملتی که 100 سال از نفت برخوردار بوده استن.در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Postمن 4 تا پیشنهاد مشخص دارم:
1 - استفاده از زمین - 187میلیون هکتار زمین داریم که 25 میلیون هکتار کویر مرکزی است.
2 - استفاده از معادن - معدن کشور قابل تقسیم به 250هزار بلوک معدنی است و الان کمتر از 15 هزار بلوک استفاده می شود. باید اعلام کنیم هرکس معدن را کشف کرد ، 50 سال با این شرایط مال خودش.
3 - هدفمندی یارانه ها - این کار استفاده از منابع ملی است.
یکی از راهکارهای دور زدن تحریم ، اجرای طرح هدفمندی است. در مصاحبه ام گفتم که می شود این طرح را اجرا کرد. مطالعات دولت اماده است. یارانه انرژی با ارز 2500 تومانی ، بیش از 310 هزار میلیارد تومان است و می توان آن را توزیع کرد. تبعاتش را هم پیش بینی کردیم.
نظر
-
ریس جمهور در اجرای طرح اصرار نداره و میگه تنها با موافقت مجلس اجرا میشه و غیر از اون اجراش غیر ممکنه...سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط سید پست شده است View Postاخه کسی که دیگه رادیو نداره انلاین هم پخش نمیشه
پخش زنده شبکه های تلویزیونی و رادیویی
نظر
-
حقوقي ها رفتن روي قندي ها!!!!! دارن آروم آروم قندي ميخرن!پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
نظر