چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Dr.boursi
    عضو فعال
    • Oct 2012
    • 1348

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
    نظرات و مرور میکردم به نظرم بهترین تصمیم که میشه گرفت تاسیس یه موسسه غیر انتفاعی با عنوان کانون حمایت از حقوق سهامداران هستش که در واقع سایت داشته باشیم و مشکلاتمون و رسیدگی کنیم.پیگیر بشیم ببینیم چطور میشه یه همچنین سازمانی تاسیس کرد........
    توی دانشگاه هم من یادمه انجمن صنفی بودش! ولی هر بلایی که می خواستن سرمون بیارن(منظورم تعطیلیه خوابگاه ها و ... بود ) از طریق انجمن صنفی به ما ابلاع می کردن.عملا ....
    بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• MOSTAFA
      عضو فعال
      • Jul 2025
      • 989

در اصل توسط parvaz پست شده است View Post
      دلیل بازگشایی با محدویت نوسان پتروشیمی شازند

وی گفت: درحالی شرکت پتروشیمی شازند اراک طبق اطلاعات ارایه شده در 28 آبان سود هر سهم سال مالی جاری با دو سناریو به ترتیب 1499 و 1950 ریال پیشبینی کرده بود که سود 1950 ریالی افشا شده و مورد اتکا قرار گرفته است. بنابراین سود 1978 ریالی نسبت به سود 1950 ریال محاسبه شده که تغییر چندانی نکرده است. به همین دلیل نماد این شرکت با محدودیت نوسان باز شد.

وی ادامه داد: در این رابطه سهامداران و کارگزاران میتوانند، به صورتهای مالی و اطلاعات منتشره این شرکت مراجعه کنند که طی آن به دلیل افشای سود 1950 ریالی هر سهم و انتشار گزارش عملکرد 9 ماهه شرکت،فقط سود 1950 ریالی هر سهم قابل اتکا بود.

آخه ابلها اگه از 195 به 197 بود چرا بستینش؟!!!

آدم کدوم دروغاتونو باور کنه از هر جاش ببندید از یه جا دیگش در میاد

نظر

• داود
        عضو فعال
        • Dec 2012
        • 378

در اصل توسط مجیدشمسعلی پست شده است View Post
        دوستان حتما زنگبزنید وتخلفاترا اعلام کنید این همشماره سازمان بورس و بفرمائید درارتباط با شاراک ابهاماتی هست که باید بررسی کنند
        84083702
        ماهرچی زنگ میزنیم هم به سازمان هم به شرکت ،هیچکدام جواب نمیدند خدا جواب اینا را بده با این دزدیهاشون

بخدا همه را خسته کردن با این کارهاشون خودشون هم نمیدونند چه ...میخورند

بعد سه چهر ماه خواب سرمایه این هم از شاراکمان

دوستان بنظرتون چطوری میتونیم از حقمان دفاع کنیم تا این رفتارهای چند گانه یا بهتر بکم جلوی حرامخوریها رابگیریم ؟
        شاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص

نظر

• داود
          عضو فعال
          • Dec 2012
          • 378

در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Post
          مارون 4246 پيش بيني كرده نسبت به پارسال 66 درصد رشد
          چه فایده داره برادر ببین با شاراک چه کردند ؟
          شاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص

نظر

• hanny
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 395

سلام سيد جان
            خسته نباشيد
            ميشه راهنمائي كنين
            شاراكو كه داشتم ........ اينجوري شد !!!!!
            قزوينو كه نداشتم ............ اونجوري شد !!!!
            دوباره غماركو كه داشتم ........ اونجوري شد !!!!
            قپيرا رو كه قبل از بسته شدن فروختم ببينيد چه جوري منفجر مي شه ؟؟
            دوباره بعد از باز شدن قزوين جوگير شدم روي 1290 تومان خريد كردم ؟؟
            ميشه راهنمائي كني بگي قزوين 1290 توماني رو كجاي دلم بزارم ؟؟؟؟؟
            ممنون يا حق

نظر

• amir99ir
              عضو عادی
              • Nov 2012
              • 31

در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Post
              حالا بهتره اینطوری سوال کنیم اصلاً گیریم کار سازمان غلط بود و سهم را با محدودیت نوسان باز کرد حالا وقتی سهم با محدودیت نوسان این همه فروشنده داشت و منفی شد حالا کی می خواست که 40-50 درصد بالاتر بخرد؟
              من با شما موافقم

جو كلي بازار مثبت نيست. بدون نوسان هم باز ميشد همين بود. فوقش ميرفت بالا بعد بر مي گشت.

بازار نگرانه كه با اجراي فاز دوم، افزايش هزينه ها، تشديد تحريم ها و ... شركت ها نتوانند سود امسال رو تكرار كنند بنابراين همه سعي دارند در بيشترين قيمت ممكن خارج شوند.

نظر

• mahdipourmehr
                عضو عادی
                • Nov 2012
                • 68

دوستان با سلام
                من با این شماره 84083303 تماس گرفتم و گفتند که جواب شما در خبرگزاری فارس منعکس شده است حالا شما نظر بدهید لطفاً
                صفاری در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس،با اشاره به بازگشایی امروز نماد پتروشیمی شازند اراک اظهار داشت: نماد این شرکت در حالی امروز توسط سازمان و شرکت بورس باز شد که این شرکت پیشبینی سود هرسهم سال مالی منتهی به اسفند 91 را از 125 به حدود 198 تومان افزایش داد و باید طبق قوانین بدون محدودیت نوسان مورد بازگشایی قرار میگرفت، اما نماد آن با محدودیت نوسان قیمت حداکثر 4 درصدی باز شد.

وی ادامه داد: این در حالی است که طبق قوانین موجود، هر شرکتی که بیش از 20 درصد تعدیل سود داشته باشد، باید در روز بازگشایی نماد بدون محدودیت نوسان باز شود، ولی چنین تصمیمی برای پتروشیمی شازند اراک که بیش از 50 درصد تعدیل سود داشت، رخ نداد تا برای کارگزاران و سهامداران سئوال و تعجب ایجاد شود.

وی گفت: بنابراین در حالی این روزها سئوالات و شائبههایی در مورد توقف و بازگشایی نمادها وجود دارد که از طرف جمعی از کارگزاران و سرمایهگذاران از مسئولان سازمان و شرکت بورس میخواهم در مورد نحوه بازگشایی نماد پتروشیمی شازند اراک توضیح دهند.

براساس این گزارش، در این رابطه خبرنگار فارس در تماس با یک مقام مسئول در سازمان بورس توضیحاتی دریافت کرد.

وی گفت: درحالی شرکت پتروشیمی شازند اراک طبق اطلاعات ارایه شده در 28 آبان سود هر سهم سال مالی جاری با دو سناریو به ترتیب 1499 و 1950 ریال پیشبینی کرده بود که سود 1950 ریالی افشا شده و مورد اتکا قرار گرفته است. بنابراین سود 1978 ریالی نسبت به سود 1950 ریال محاسبه شده که تغییر چندانی نکرده است. به همین دلیل نماد این شرکت با محدودیت نوسان باز شد.

وی ادامه داد: در این رابطه سهامداران و کارگزاران میتوانند، به صورتهای مالی و اطلاعات منتشره این شرکت مراجعه کنند که طی آن به دلیل افشای سود 1950 ریالی هر سهم و انتشار گزارش عملکرد 9 ماهه شرکت،فقط سود 1950 ریالی هر سهم قابل اتکا بود.

انتهای پیام/
                [B][COLOR="#FF0000"]اگر در قدم اول موفقیت نصیب ما می شد، سعی و عمل دیگر معنایی نداشت.(موریس مترلینگ)[/COLOR][/B]

نظر

• آذرآبادگان
                  کاربر فعال
                  • Dec 2012
                  • 1140

این جواب که به درد عمه مکرمه شون میخوره
                  بحث سر اینه که اگر تعدیل همون 28 ریال یا به عبارتی (1.4 درصد ) بود
                  پس چرا نماد را متوقف کردند؟؟؟؟
                  در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• mehr_bourse
                    عضو فعال
                    • Oct 2012
                    • 336

این هم از تعدیل مارون روی کدال 424 12 ماه اعلام کرده نسبت به پارسال 90 درصد تعدیل داده 9 ماه 66 درصد پوشش داده ...................... خدا بخیر کنه برای باز شدنش :D

نظر

• سعید پور احمدی
                      عضو فعال
                      • Sep 2011
                      • 1339

دوستان به من امروز یه توصیه داشتن بابت خرید کهمدا که از پرریسک خواستم نظر بدن که متاسفانه هنوز پاسخ ندادن ولی یه تماس گرفتم با امور سهام و کارشناسان شرکت و دو بحث رو مطرح کردم که خواستم با شما هم مطرح کنم چون در واقع به نظر گزینه بسیار مناسبی میاد
                      من:سلام لطف کنید بفرمایید که کوره شماره 2 در چه وضعیتی است؟
                      کارشناس:عمر اسمی 10 سال هست ولی این کوره با بازدهی مشابه سالهای پیش در حال کار بوده و چون کاهش راندمان نداشته برای تعمیرات هنوز تعطیل نشده
                      من:شما صورت مالی رو با فرض تعطیلی منظور کردید؟
                      امور مالی و سهام:بله
                      من:بنابراین احتمال به یقین یک تعدیل مثبت بابت عدم تعطیلی این کوره امسال هم خواهید داشت؟
                      امور مالی و سهام:بله قطعا
                      من:یکی از ریسک های شرکت شما در واقع انرژی بر بودنه ولی از طرفی شما مگر اختیار افزایش آنی قیمت رو با توجه به افزایش هزینه تولید ندارید؟
                      امور مالی و سهام:بله داریم
                      من:پس اجرا شدن یا نشدن هدفمندی یارانه ها تاثیری بر سوداوری شما نخواهد داشت؟
                      امور مالی و سهام:نه نداره و افزایش ها رو اعمال میکنیم و.....
                      آخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2013/01/26, 16:55.
                      سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• eslami
                        عضو فعال
                        • Apr 2012
                        • 789

عجب روزگاريه....تعديل مثبت رو كدال ميبينيم تنو بدنمون ميلرزه!!!

نظر

• alibaghdadi2010
                          عضو فعال
                          • Jul 2011
                          • 378

دوستان نظرشون برای خرید فردا چیه؟
                          فعلا که خودم کهمدا و کرماشا رو در نظر دارم;;)

نظر

• آذرآبادگان
                            کاربر فعال
                            • Dec 2012
                            • 1140

در اصل توسط alibaghdadi2010 پست شده است View Post
                            با گند کاریهای آقایان امروز دوباره طلا یک حرکت شارپ رو به بالا گرفته
                            به نظرم بایستی خرید در بورس را متوقف کنیم ، دولت یکسری اهداف
                            پشت پرده داره و به نظر نمیاد که این اهداف برای سعادت وپیشرفت
                            کشور باشد. پس برای از بین نرفتن سرمایه هامون باید ببینیم که چه
                            نوع سرمایه گذاری می تواند بیشترین آسیب را به کشور بزند تا ما نیز
                            همگام با دولت و همسو با آن در آنجا سرمایه خود را به کار گیریم
                            در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• alibaghdadi2010
                              عضو فعال
                              • Jul 2011
                              • 378

در اصل توسط آذرآبادگان پست شده است View Post
                              با گند کاریهای آقایان امروز دوباره طلا یک حرکت شارپ رو به بالا گرفته
                              به نظرم بایستی خرید در بورس را متوقف کنیم ، دولت یکسری اهداف
                              پشت پرده داره و به نظر نمیاد که این اهداف برای سعادت وپیشرفت
                              کشور باشد. پس برای از بین نرفتن سرمایه هامون باید ببینیم که چه
                              نوع سرمایه گذاری می تواند بیشترین آسیب را به کشور بزند تا ما نیز
                              همگام با دولت و همسو با آن در آنجا سرمایه خود را به کار گیریم
                              ممنونم از نظرت
                              به نظر من نباید کامل از یک بازار خارج شد و وارد یه بازار دیگه شد
                              من به اندازه ی سرمایم تو بورس سکه هم دارم اونم خرید 600
                              تا اونجایی که من میدونم نباید بیش از این وارد سکه بشم و ترجیح میدم تو همین بازار داغون بمونم شاید شاید اتفاقی افتاد و دوس ندارم عقب بمونم

نظر

• سعید پور احمدی
                                عضو فعال
                                • Sep 2011
                                • 1339

در اصل توسط alibaghdadi2010 پست شده است View Post
                                این روزها تحلیل و بررسی خیلی سخته ولی خوب سهم های بی بخاری مثل غبشهر و غمارگ هست و سهم های درخشانی مثل شدوص هم سرافرازمون کرد و به هدف نزدیک میشه.

این کهمدا رو امروز ز بین گزینه های فراور و شاراک و کپشیر و شمواد انتخاب کردم یه پله وارد شدم البته تحقیق بزرگی از قبل روش داشتم و من کلا بدون بررسی نمیخرم ولی خوب غبشهر و غمارگ تحلیل زده مون کرده و هیچ استدلال محکمی نمیشه داشت ولی کهمدا پوشش عالی داشته و از چند منظر تعدیل داره و احتمالا 100تومن میسازه دلار رو 1226 برای صادرات گرفته و تو فروش رقیب وارداتی بخاطر افزایش ارز از بین رفته حدود 50 درصد افزایش فروش داشته و افزایش سرمایه اخیر از انباشته و مطالبات و البته تعدیل دیگری احتمالا از عدم تعمیرات کوره فعال دوم
                                سهم بسیار شفافه و امور سهام باکلاس و پاسخگویی داره که خودتون هم میتونید ازشون اطلاعات جامعه ای اخذ کنید و تلفن گویای امور سهام هم زیر مجموعه همین شمارست
                                66704528--------66705220
                                سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

در حال کار...
                                X