چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • farhad894
    عضو عادی
    • Oct 2012
    • 251

یادمه پارسال اسفند ماه کرمانشاه 320 شد ولی من رو 340 برداشتم و رو 475 فروختم بعدش اومد 410 شد و از این 410 کلا صعودی شده و بر نگشته به زیر500نیامد و الان شده 940 و 1000 ئوستان اجازه بدین بیاد پاییندوستان با تبلیغ یکی را برای سهم خریدن تشویق کردن خیانته

نظر

• h00mi
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 504

دوستان من توصیه به نگهداری نکردم ... باید ببینم فردا پترو ها مخصوصا شاراک صف فروش خواهد بود یافقط در درصدهای منفی خواهد بود...
      اگر صف فروش باشد باید ببینم چه حجمی در صف قرار دارند... من و 3تا از دوستام تصمیم گرفتیم اگر فردا شاراک صف فروش شد و 500000 تا صف بودند جمع کنیم... حدود 50000000 تومان داریم... ببینیم فردا چی میشه...
      ببینم چی میشه... شاید فردا صفی هم در کار نباشد... زیرا در هر 2سهم شاراک و کرماشا مرز روانی 900 تومان را در پیش داریم... البته بازار ایران و آتیش زدن به مال چیز طبیعی است...

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
      هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• كهكشان
        عضو عادی
        • Dec 2012
        • 111

نظر اساتید:
        An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.

فردا فلامی باز شد اضافه کنیم یا نه؟
        شایعه افزایش سرمایه 100 درصدی شنیده شده.
        هر کجا هستم باشم،آسمان مال من است.@};-

نظر

• سیگنال
          Banned
          • Nov 2012
          • 714

فردا پتروشیمی ها و پالایشگاهی ها را جمع میکنند و استارت اصلی از شنبه شروع خواهد شد.

دوستانی که بر این عقیده هستند شاخص خواهد ریخت سخت در اشتباه هستند و یا بخاطر دلایلی که خودشان میدانند مثلا اینکه اگر شاخص منفی شود قندی ها میریزند و تلاش میکنند برای تبلیغات بیهوده
          دوستان شاخص را صعودی بدانید.چرا؟ چون تمام سهمهای بزرگ و شاخص ساز دارن تعدیل فوق العاده می دهند و پوشش های بالایی را اعلام میکنند. این خود دلیل محکمی برای صعودی بودن شاخص خواهد بود. مخصوصا روند صعودی دلار تاثیر بسزایی بر رشد شاخص خواهند گذاشت

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
            ستاره دار (2)
            • Jul 2012
            • 1281

نمودار به روز شده گروه قند

نقل قول از ایستگاه بورس
            در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• بنان
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 840

ای خدا آدم هر چی میکشه از دست این سهامدارای ترسویی که بدون تحلیل سهم میخرنه .عزیزان من چرا توجه نمیکنید پتروهایی از این مصوبه تاثیر میگیرن که نرخ تسعیر ارز حاصل از صادراتشون 3000 دلار و حتی 3200 دلار دیدن و نرخ خوراشونو تو 3 ماهه چهارم با دلار اطاق دیدن نه شاراکی که نرخ تسعیر ارزشو 1940 دلار دیده و نرخ خوراک 6 ماه دومشو کلا با دلار 25500 دیده .مصوبه جدید به روشنی داره میگه..صادرکنندگان محصولات پتروشیمی که بهای خوراک گاز و مایع خود را بر اساس قیمت ارز مرجع میپرداختند، ارز حاصل از صادرات خود را به قیمت آزاد در بازار به فروش می رساندند و سودهای بادآوردهای را نصیب خود میکردن ..مثل پتروهایی که نرخ تسعیرفروش صادراتیشونو تو بودجه شون 3000 دلار وبالاتر دیدن و نرخ خوراکشونو مثلا فقط برای دی ماه و یا 3 ماهه آخر سال با نرخ اطاق دیدن یعنی این شرکتها ارز حاصل از فروش صادراتیشون با ارز 3000 تومنی حساب کردن و نرخ خوراکشونم فقط بر اساس یک تا سه ماه با نرخ اطاق محاسبه کردن اما شاراک اومده نرخ تسعیر ارز حاصل از صادراتشو 1940 دیده یعنی منبعد میتونه از این بابت براحتی 500- 600 تومن تعدیل بده نرخ خوراکشم که از اول مهر ماه حساب کرده با مصوبه جدید منبعد پتروها باید نرخ خوراکشونو با ارز بدن که شاراک الحمدالله تو 6 ماهه دوم نرخ خوراکشو با همین نرخ دیده و ارز حاصل از صادراتشونو با دلار اطاق بفروشن که شاراک اومده 500 - 600 تومن هم کمتر محاسبه کرده.. آخه عزیزان به چند تا آیدی که بصورت هدفمند تو تمام سایتها تو تاپیکهای شاراک دارن جو منفی به شاراک میدن توجه نکنیذ همینا فردا از ترس شما استفاده میکن سهام شمارو زیر 900 جمع میکنن شاراک تازه از این مصوبه باید تعدیل مثبت بده ..

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                ستاره دار (2)
                • Jul 2012
                • 1281

در اصل توسط بنان پست شده است View Post
                ای خدا آدم هر چی میکشه از دست این سهامدارای ترسویی که بدون تحلیل سهم میخرنه .عزیزان من چرا توجه نمیکنید پتروهایی از این مصوبه تاثیر میگیرن که نرخ تسعیر ارز حاصل از صادراتشون 3000 دلار و حتی 3200 دلار دیدن و نرخ خوراشونو تو 3 ماهه چهارم با دلار اطاق دیدن نه شاراکی که نرخ تسعیر ارزشو 1940 دلار دیده و نرخ خوراک 6 ماه دومشو کلا با دلار 25500 دیده .مصوبه جدید به روشنی داره میگه..صادرکنندگان محصولات پتروشیمی که بهای خوراک گاز و مایع خود را بر اساس قیمت ارز مرجع میپرداختند، ارز حاصل از صادرات خود را به قیمت آزاد در بازار به فروش می رساندند و سودهای بادآوردهای را نصیب خود میکردن ..مثل پتروهایی که نرخ تسعیرفروش صادراتیشونو تو بودجه شون 3000 دلار وبالاتر دیدن و نرخ خوراکشونو مثلا فقط برای دی ماه و یا 3 ماهه آخر سال با نرخ اطاق دیدن یعنی این شرکتها ارز حاصل از فروش صادراتیشون با ارز 3000 تومنی حساب کردن و نرخ خوراکشونم فقط بر اساس یک تا سه ماه با نرخ اطاق محاسبه کردن اما شاراک اومده نرخ تسعیر ارز حاصل از صادراتشو 1940 دیده یعنی منبعد میتونه از این بابت براحتی 500- 600 تومن تعدیل بده نرخ خوراکشم که از اول مهر ماه حساب کرده با مصوبه جدید منبعد پتروها باید نرخ خوراکشونو با ارز بدن که شاراک الحمدالله تو 6 ماهه دوم نرخ خوراکشو با همین نرخ دیده و ارز حاصل از صادراتشونو با دلار اطاق بفروشن که شاراک اومده 500 - 600 تومن هم کمتر محاسبه کرده.. آخه عزیزان به چند تا آیدی که بصورت هدفمند تو تمام سایتها تو تاپیکهای شاراک دارن جو منفی به شاراک میدن توجه نکنیذ همینا فردا از ترس شما استفاده میکن سهام شمارو زیر 900 جمع میکنن شاراک تازه از این مصوبه باید تعدیل مثبت بده ..
                سلام بنان عزیز، این مطالب رو بنده و شما بهشون واقف هستیم...سهامداری که توی این باغا نیس فردا این سهم و سهام پتروشیمی دیگر رو خواهد فروخت...
                ...بنده هم گفتم جو روانی ناشی از خبر بد باعث فروش سهم خواهد شد...
                ...خبری که در روز تعطیل منتشر شده، مربوط به روز قبل از تعطیلی است و جلسه ای در این روز تعطیل برگزار نشده...پس انتشار این خبر در روز تعطیل اهدافی رو دنبال می کنه...
                ...این خبر هنوز به روزنامه ها کشیده نشده...هر کس قصد خروج داره و سهمش حد ضرر شکست، اول وقت فردا می تونه خروج کنه...

نظر

• ron
                  عضو عادی
                  • Aug 2012
                  • 243

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
                  سلام بنان عزیز، این مطالب رو بنده و شما بهشون واقف هستیم...سهامداری که توی این باغا نیس فردا این سهم و سهام پتروشیمی دیگر رو خواهد فروخت...
                  ...خبری که در روز تعطیل منتشر شده، مربوط به روز قبل از تعطیلی است و جلسه ای در این روز تعطیل برگزار نشده...پس انتشار این خبر در روز تعطیل اهدافی رو دنبال می کنه...
                  ...این خبر هنوز به روزنامه ها کشیده نشده...هر کس قصد خروج داره و سهمش حد ضرر شکست، اول وقت فردا می تونه خروج کنه...
                  ماکه هرچه در اخبار رصد می کنیم نمی بینیم که فرد بخصوصی دستوری بر اجرایی شدن داده باشه اما دقیقا با شما هم عقیده هستیم که تنها مشکل بخش روانی بازار است که ریسک بالایی در نگهداری سهم ایجاد می کنه باید دید به قول hoomi جان چه وضعیتی در صف ایجاد میشه
                  [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• بنان
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 840

گزارش این خبر تو روز تعطیل کاملا درسته باید هدفمند باشه به یاد حرف جناب شفاف سازی افتادم که میگه هر موقع خبر بدی از سهمی دادن برو بخر و هر موقع خبر خوبی دادن برو بفروش...

نظر

• bashash
                      كاربر فعال
                      • Sep 2012
                      • 580

در اصل توسط Hamidkhann پست شده است View Post
                      حاج بشاش نبودی جات خالی بود. خداییش دلم تنگ شده بود برات
                      خيلي آقايي :D
                      آقا اين سايتم خيلي باحال شده دوستان مطلب مي نويسند ميره واسه تائيد مديريت :D
                      انوقت شما صفحاتو مي خوني ميري جلو يهو مي بيني چهل جور مطلب جديد اومده توصفحات قبل ( جهت اطلاع مديريت محترم سايت ):D
                      خلاصه حميدخان من گيج شده بودم كجاي صفحات هستم نيستم گر نروم نيستم خلاصه قاطي كردم رفت جونيمم حيف شد:D
                      .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• گل آقا
                        عضو عادی
                        • Mar 2011
                        • 63

نمودار به روز شده گروه قند

نقل قول از ایستگاه بورس
                        شاخص قندی الگوی پرچم تکمیل و در حال اوج هست
                        بنظرم فردا اول وقت فرصت خرید خواهد بود

نظر

• نیکا
                          ستاره‌دار (۲)
                          • Nov 2011
                          • 2135

گزارش این خبر تو روز تعطیل کاملا درسته باید هدفمند باشه به یاد حرف جناب شفاف سازی افتادم که میگه هر موقع خبر بدی از سهمی دادن برو بخر و هر موقع خبر خوبی دادن برو بفروش...
                          سلام این یک سنت دربازارایران است !! ما از نسل صفویان هستیم ؟؟

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                            ستاره دار (2)
                            • Jul 2012
                            • 1281

دوستان عزیز، فکر می کنم بهترین کار همون استراتژی همیشگی استاد پر ریسکه...اگه حد ضرر شکست خروج کنیم...حد ضرر از نون شب هم واجبتره...

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                              ستاره دار (2)
                              • Jul 2012
                              • 1281

در اصل توسط ron پست شده است View Post
                              ماکه هرچه در اخبار رصد می کنیم نمی بینیم که فرد بخصوصی دستوری بر اجرایی شدن داده باشه اما دقیقا با شما هم عقیده هستیم که تنها مشکل بخش روانی بازار است که ریسک بالایی در نگهداری سهم ایجاد می کنه باید دید به قول hoomi جان چه وضعیتی در صف ایجاد میشه
                              بر اساس دستور وزیر نفت مبالغ خوراک تحویلی به مجتمعهای پتروشیمی که محصولات خود را صادر میکنند، باید به ارز پرداخت شود، بخشنامه این کار توسط وزارت نفت ابلاغ و دستورالعمل آن نیز تدوین شده است.

نظر

• آواچی
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 337

فردا اول وقت فرصت خرید قندیهاست

در نمودار شاخص قندیها هم که گل آقای عزیز و کهنه سوار گفتنی هارو گفتن
                                آخرین ویرایش توسط آواچی؛ 2013/01/29, 19:33.

نظر

در حال کار...
                                X