آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

    #481
    لئون پانهتا: طرح حمله نظامی به ایران آماده است

    لئون پانهتا، وزیر دفاع آمریکا، در گفتوگویی با شبکه تلویزیونی "ای بی سی" تأیید کرد، چنانچه مذاکرات اتمی با ایران به نتیجه نرسد، ایالات متحده طرحهایی را برای حمله احتمالی نظامی به ایران آماده کرده است.
    وزیر دفاع آمریکا با حضور در برنامه "این هفته"ی شبکه تلویزیونی "ای بی سی"، گفت، چنانچه شرایط ایجاب کند، طرح حمله نظامی به ایران آماده است. به گفتهی لئون پانهتا، ایالات متحده تمامی تلاش خود را برای عدم دستیابی ایران به سلاح هستهای به کار خواهد برد. وی افزود، واشنگتن طرحهایی را برای "زمانهای حساس و به منظور دفاع از کشور" آماده کرده است.

    پانهتا تاکید کرد: «فرض اساسی بر این است که نه آمریکا و نه جامعهی جهانی اجازه ساخت بمب اتمی را به ایران نخواهند داد.»

    وزیر دفاع آمریکا با اشاره به سخنان دنیل شاپیرو، سفیر ایالات متحده در اسرائیل در مورد آمادگی آمریکا و تنظیم طرح حمله احتمالی نظامی علیه ایران، گزینهی دیپلماسی را برای حل مناقشه اتمی غرب با ایران "ترجیح" آمریکا و متحدانش دانست و خاطر نشان ساخت که جامعه جهانی در مواجه با ایران "یکپارچه" است.

    با این حال وی تأکید کرد که در اختیار داشتن سلاح اتمی از سوی ایران به هیجوجه مورد قبول واقع نخواهد شد.

    دفاع از عملکرد دولت اوباما در افغانستان

    لئون پانهتا در بخش دیگری از این مصاحبه با دفاع از عملکرد دولت باراک اوباما در افغانستان اظهار داشت، مردم آمریکا و جهان بایستی بدانند که ایالات متحده همچنان در افغانستان "درگیر جنگ" است، اما با این حال "در مسیر درستی" گام برداشته است.



    هفتهی گذشته سران ناتو در اجلاس شیکاگو در مورد خروج تمامی نیروهای بینالمللی از افغانستان تا پایان سال ۲۰۱۴ به توافق رسیدند.

    جمهوریخواهان از جمله میترامنی، نامزد این حزب و رقیب باراک اوباما در انتخابات آتی ریاست جمهوری در این کشور، با انتقاد از سیاستهای دولت اوباما، اصرار رئیس جمهور کنونی آمریکا بر تعیین دقیق جدول زمانی خروج از افغانستان را کاری غلط میدانند.

    منتقدان میگویند، این حرکت نشاندهندهی عدم تعهد آمریکا به منطقه است؛ حرکتی که طالبان را تشویق به انتظار کشیدن برای خروج آمریکا از افغانستان میکند.

    لئون پانهتا برنامه خروج از افغانستان را قابل دفاع خواند و تصریح کرد که این جدول زمانی مورد موافقت ۵۰ کشور همپیمان ایالات متحده قرار گرفته است.

    انتقاد از حکم صادره برای دکتر پاکستانی

    وزیر دفاع آمریکا همچنین در گفتوگوی خود با شبکه "ای بی سی" حکم صادره از سوی دادگاه برای دکتر پاکستانی را که به سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) در یافتن مخفیگاه بن لادن کمک کرده بود، "غیر قابل درک" خواند
    .او روابط آمریکا و پاکستان را "پیچیده و پر فراز و نشیب" توصیف کرد و گفت، رابطه میان دو کشور "یکی از پیچیدهترین" روابطی بوده که آمریکا تاکنون داشته است.


    طبق حکم دادگاهی در پاکستان که روز چهارشنبه (۲۳ مه / ۳ خرداد) صادر شد، دکتر شکیل افریدی به اتهام "خیانت به میهن" به ۳۳ سال حبس و پرداخت ۳۳۰۰ یورو جریمه نقدی محکوم شد. در واکنش به حکم صادره، کمیسیون تخصیص بودجه سنای آمریکا کاهش کمکهای مالی به پاکستان را تصویب کرد.

    بر اساس این مصوبه که تمام ۳۰ عضو کمیسیون به آن رای مثبت دادند، به ازای هر سال زندان دکتر افریدی یک میلیون دلار از کمکهای مالی آمریکا به دولت پاکستان کاسته خواهد شد.

    هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه آمریکا نیز پیشتر این حکم را "غیرعادلانه و ناموجه" خوانده بود.

    عملیات تعقیب و کشتن اسامه بن لادن، رهبر شبکه تروریستی القاعده که در شهر ابیتآباد پاکستان پناه گرفته بود، منجر به تیرگی روابط میان آمریکا و پاکستان شد.

    آمریکا معتقد است، اقامت طولانیمدت بنلادن و خانوادهاش در این شهر که محل سکونت شماری از افسران ارشد ارتش پاکستان نیز هست، بدون اطلاع بخشی از ماموران امنیتی و نظامیان این کشور ممکن نبوده است.

    The greater the risk ، The greater the reward

    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

    نظر

    • بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

      #482
      وزیر دفاع آمریکا: با هر اقدامی مانع دستیابی ایران به سلاح اتمی میشویم

      لئون پانه تا، وزیر دفاع آمریکا بر آمادگی کامل این کشور برای هر اقدامی که مانع دستیابی جمهوری اسلامی به سلاح اتمی شود تأکید کرد. وزیر دفاع آمریکا در گفتوگو با شبکه تلویونی "ای بی سی" آمریکا همزمان تأکید کرد که امیدوار است مناقشه اتمی غرب با جمهوری اسلامی از طریق دیپلماسی به نتیجه رسد. پانه تا همزمان تصریح کرد که به باور ایالات متحده آمریکا و کشورهای غربی جمهور اسلامی نباید به سلاح اتمی دست پیدا کند. وی که در برنامه "این هفته" شبکه ای بی سی شرکت کرده بود در پاسخ به سوالی در مورد سخنان سفیر آمریکا در اسرائیل مبنی بر آمادگی ایالات متحده برای حمله نظامی به ایران گفت: «از جمله وظایف وزارت دفاع برنامهریزی است و ما برای اجرای هرگونه عملیات احتمالی برای دفاع از خود برنامه داریم.» سفیر آمریکا در اسرائیل ضمن تأکید بر اینکه دستیابی جمهوری اسلامی به سلاح اتمی تهدیدی برای امنیت ایالات متحده آمریکاست اعلام کرده بود که طرح حمله نظامی آمریکا به ایران آماده و روی میز رئیسجمهور است.
      The greater the risk ، The greater the reward

      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

      نظر

      • bahary
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 2510

        #483
        در اصل توسط مشکات پست شده است View Post
        دوستان دقت کردین مسوولین محترم در گرفتن حق هسته ای خودشان چقدر سمج هستند! ولی در دادن حق ملت خودشان آیا به همان اندازه سماجت به خرج میدهند؟! (آیا زندگی بی دغدغه و بدون تورم حق ملت نیست و فقط انرژی هسته ای حق ملت است؟؟؟!!!!)

        مطمین باشین با این روندی که در پیش گرفته اند تا مملکت و ملت را بیشتر از این فلج نکنند دست بردار نخواهند بود. اگر جنگ شود خون از دماغ یکی از این آقایان نخواهد ریخت و ما ملت بیچاره داغون تر خواهیم شد!

        بازهم شعار بدین انرژی هسته ای حق مسلم ماست!

        مسائل بسیار مهمتر از انرژی هسته ای حق مسلم ملت ایران است که متاسفانه حاکمیت آنرا از مردم دریغ می کند. بیایید یک همه پرسی در فضای مجازی راه اندازی کنیم تا معلوم شود این مسئولینی که هر روز شعار می دهند ما ذره ای از حقوق ملت ایران کوتاه نمی آییم ، واقعا ملت با آنها هم عقیده اند یا نه و اصلا آیا آنچیزی که به نام حقوق ملت مطرح است ، ملت و حاکمیت منظورشان یک چیز است یا مفهوم این حقوق در دیدگاه ملت و حاکمیت متفاوت است؟

        از مسئولین محترم سایت درخواست می کنم در همین تاپیک چراغ نظر سنجی را روشن نمایند.

        نظر

        • 7sin
          کاربر فعال
          • Nov 2010
          • 214

          #484
          سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی میگوید، اگر کشورهای غربی حق غنیسازی اورانیوم با غلظت ۲۰ درصد را برای ایران بهرسمیت بشناسند، ولی توقف آن را بخواهند، ایران در اینباره تأمل خواهد کرد. رامین مهمانپرست، سخنگوی وزارت امورخارجه ایران روز یکشنبه (۲۷ مه/۷ خرداد) به خبرنگاران گفت که «جمهوری اسلامی ایران هیچگاه به دنبال نظامیسازی در برنامههای هستهای خود نیست.» وی تاکید کرد که «ایران تا جایی که غنیسازی هستهای یک فعالیت نظامی تلقی نشود، آن را انجام میدهد و جزء حقوق خود میداند.»

          باید اشاره کرد که کشورهای غربی مدتهاست که غنیسازی اورانیوم با غلظت ۵ درصد برای اهداف صلحآمیز اتمی را برای ایران بهرسمیت شناختهاند. نگرانی کشورهای غربی اما از غنیسازی با غلظت ۲۰ درصد به بالاست. به گزارش خبرگزاری ایسنا، مهانپرست افزود: «اگر کشورهای غربی بگویند غنیسازی ۲۰ درصدی صلحآمیز است اما انجام ندهید، جمهوری اسلامی ایران درباره این خواسته آنها تصمیمگیری خواهد کرد.» به گفتهی مهانپرست، ایران اصراری بر غنیسازی ۲۰ درصدی نداشته، اما باتوجه به شرایط و تامین سوخت منابع نیروگاهی مجبور به این اقدام شده است.ادامه…. ادامه مطالعه …
          ساخت نیروگاه اتمی جدید و مخالفت با توقف غنیسازی ۲۰ درصدی

          ایران قصد ساخت نیروگاه دوم هزار مگاواتی در بوشهر را دارد. رئیس سازمان انرژی اتمی همچنین ضمن تاکید بر عدم انصراف ایران از غنیسازی ۲۰ درصدی گفت، کشف اورانیوم ۲۷ درصدی نیز مسئلهای صرفا فنی میان ایران و آژانس است.

          وی با اشاره به صلحآمیز بودن رآکتور تحقیقاتی تهران گفت: «اگر این کار تحقیقاتی لازم نبود چرا ۴۰ سال پیش آمریکاییها این رآکتور را در تهران راهاندازی کردند و سوختش را نیز خودشان تامین میکردند؛ و طبق ان پی تی آنها موظف بودند هر گاه که ما نیاز به سوخت داشتیم بدون شرط سوخت را به ما بفروشند، اما این کار را انجام ندادند.»

          باید اشاره کرد که پس از انقلاب ۵۷ در ایران رهبران جمهوری اسلامی سیاست دشمنی با آمریکا و صدور انقلاب اسلامی به کشورهای منطقه را در پیش گرفتند، بهطوری که بیش از ۳۰ سال است مناسبات دیپلماتیک میان ایران و آمریکا قطع شد.

          “در مورد محل تهیه اورانیوم میتوانیم بحث کنیم”

          در حالی که به نظر میآید مقامهای جمهوری اسلامی تحت شرایطی آماده توقف غنیسازی با غلظت ۲۰ درصد هستند، سخنگوی وزارت امورخارجه ایران گفت: «تولید اورانیوم ۲۰ درصد برای ما چرخه اقتصادی نداشته است؛ و اینکه ما علاوه بر نیاز خود تولید کنیم هیچ صرفهای ندارد.»

          سخنگوی وزارت امورخارجه ایران راه مذاکره در باره توقف غنیسازی ۲۰ درصدی را اما باز گذاشته و تصریح کرد: «ما اکنون به دانش غنیسازی ۲۰ درصدی به صورت کاملا بومی دست پیدا کردهایم و اجازه نمیدهیم هیچ کشوری حق ما را پایمال کند. در صورتی که این حق پذیرفته شود در مورد اینکه اورانیوم را از کجا تهیه کنیم بحث خواهیم کرد.»

          به گفتهی کارشناسان اقتصاد و نیز طبق تحلیلهای کشورهای غربی، تحریمهای گسترده غرب علیه صنعت نفت و بانک مرکزی ایران، اقتصاد این کشور را با دشوارهای اساسی روبهرو کرده است.

          هیچ بانک بینالمللی آماده همکاری با ایران نیست، و بسیاری کشورها واردات نفت از ایران را یا قطع کرده یا بهطور چشمگیری کاهش دادهاند. ایران با شرکتهای نفتکش بینالمللی و بیمههای آنها نیز مشکل پیدا کرده، زیرا اکثر قریببه اتفاق این شرکتها حاضر به حمل یا بیمه کردن نفت ایران نیستند.

          از آنجایی که تحریمهای بینالمللی اقتصاد ایران را با بحران و آشفتگی بیسابقهای روبرو ساخته است، مهمترین دغدغه مقامهای جمهوری اسلامی، بهویژه پیش از اجلاس بغداد، لغو تدریجی تحریمها بوده است.

          بیجهت نیست که سخنگوی وزارت امورخارجه به لغو تحریمها اشاره میکند و میگوید: «اعمال تحریمها از سوی کشورهای غربی در طول مذاکرات نتیجهبخش نخواهد بود.»

          بهعبارت دیگر، جمهوری اسلامی ایران خواستار آن است که تحریمهای شکننده برای ایران در طول مذاکراتی که هنوز به هیچ نتیجهای نرسیده است، بهتدریج لغو شوند. ولی کشورهای غربی تأکید کردهاند، تا زمانی که در مناقشه اتمی با ایران به راهکاری برای رفع اختلافات دست یافته نشود، تحریمها نیز بر قوت خود باقی خواهند ماند.

          با طرح این خواست از سوی جمهوری اسلامی که هم حق غنیسازی ۲۰ درصدی برای ایران بهرسمیت شناخته شود و هم تحریمها بهتدریج لغو شوند، این تصور و برداشت را برای کارشناسان سیاسی و برخی سیاستمداران ایجاد کرده که جمهوری اسلامی به دنبال سیاست قدیمی خود، یعنی “وقتکشی” است.

          سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران نیز پس از اجلاس بغداد در پاسخ به پرسش خبرنگار خبرگزاری فارس در مورد نگرانی آمریکا از اورانیوم ۲۰ درصد غنیشدهی ایران، سخنی از اصرار جمهوری اسلامی بر غنیسازی ۲۰ درصدی بر زبان نیاورد. وی فقط در صدد مقایسه برآمد و گفت: «آیا آمریکا نباید نگران ناپدید شدن ۱۲۰ کیلوگرم مواد هستهای با غنای بالا در داخل خاک کشورش باشد؟» این میزان از ناپدیدشدن اورانیوم حدود ۴۰ سال پیش رخ داده بود.

          معضل دیگری که جمهوری اسلامی با آن روبهرو است کشف آثار اورانیوم غنیشده با غلظت ۲۷ درصد در مجمتع نظامی “پارچین” است. این خبر در آخرین گزارش آژانس بینالمللی انرژی اتمی آمده است. ولی از قرار معلوم مقامهای جمهوری اسلامی مخالف بازرسی از این تأسیسات توسط کارشناسان آژانس بینالمللی هستند و همین امر بر ابهام در سیاستهای اتمی ایران افزوده است.

          نظر

          • يگانه
            کاربر فعال
            • Mar 2011
            • 616

            #485
            اين آقايون به اندازه اي ايپسيلوني نميدونن مستضعف يعني چي- فشار يعني چي
            همشون در رفاه كامل بسر ميبرن

            كدومشون خانه محقر دارن -- نه نه اصلا كدومشون خونه زير 100 متري دارن
            كدومشون مستاجرن
            كدومشون زير م ونك خونه داره
            كدومشون درامدشون زير 10 ميليون تومن هست
            هيچ كدومشون خريد نميكنن كه ببينن قيمتها چطوره
            تمام لوازم و خورد و خوراك درب منزل تحويلشون ميشه

            نظر

            • PASHA
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 1294

              #486
              از مسئولین محترم سایت درخواست می کنم در همین تاپیک چراغ نظر سنجی را روشن نمایند.[/quote]

              احمد آقا شما نفست ازجای گرم بلند می شود .
              اینکارتاوان دارد .
              اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

              نظر

              • مات
                عضو فعال
                • Aug 2011
                • 5650

                #487
                روایت رضایی از دستاوردهای مذاكرات با 1+5وي با رد سخنان برخي تحليلگران مبني بر اينكه مذاكرات ايران و 1+5 دستاوردي نداشته است، خاطرنشان كرد: به نظر من اين تحليل درست نيست و اين مذاكرات دستاورد داشته است. اينكه دو طرف توافق كردهاند با يكديگر كار كنند، خود گام مهمي است.دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به مذاكرات ايران و گروه 1+5 گفت: وضعيت ديپلماسي كشور را بايد رو به جلو قرار داد و من به اين موضوع خوشبين هستم كه در مذاكرات ايران و 1+5 در مسكو گامهاي روشن رو به جلو برداشته شود.

                به گزارش ايسنا، محسن رضايي صبح امروز در كنفرانس فرصتها و راهكارهاي سرمايهگذاري در ايران 91 اظهار كرد: غرب و ايران به اين نتيجه رسيدهاند كه با هم كار كنند و اين يك موفقيت است.

                وي با رد سخنان برخي تحليلگران مبني بر اينكه مذاكرات ايران و 1+5 دستاوردي نداشته است، خاطرنشان كرد: به نظر من اين تحليل درست نيست و اين مذاكرات دستاورد داشته است. اينكه دو طرف توافق كردهاند با يكديگر كار كنند، خود گام مهمي است.

                دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به اهميت اتخاذ يك ديپلماسي فعال و جدي از سوي ايران، گفت: در واقع ما در اين مذاكرات با تمام دنيا روبرو هستيم، چراكه 1+5 را ميتوان تمام دنيا عنوان كرد كه آمريكا نيز يكي از اعضاي آن است و در واقع به مذاكره به اين گروه اعتماد بيشتري ميشود كرد و اين مذاكرات و نتايج آن، پايداري بيشتري خواهد داشت چراكه مثلا با يك رييسجمهور يا يك كشور مذاكره نميكنيم كه اگر بعضا اوباما عوض شد و رييسجمهور ديگري آمد اين مذاكرات را قبول نداشته باشد.

                رضايي اضافه كرد: در واقع در اين مذاكرات، يك طرف ايران است و يك طرف، جهان. ما بايد از اين فرصت استفاده كنيم و دو طرف به اين نتيجه رسيدند كه با يكديگر كار كنند.
                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                نظر

                • zafar3000
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 1243

                  #488
                  سال قبل به گفته حضرات 110 ميليارد دلار فقط در آمد نفتي داشتيم يعني تقسيم بر 70000000 ميليون ايراني برابر است با 1570 دلار در سال يا معادل 2750000تومان در سال يا معادل 230000 تومان در ماه (دلار 1750 تومان)
                  اما به جاي آن به هر فرد ماهي 45000 تومان پرداخت مي شود الباقي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                  كارمندان كه در حال ناليدن!!!!!!!
                  كارگران در حال ناليدن !!!!!!!
                  همه در حال ناليدن !!!!!!!!!
                  كارهاي عمراني كه!!!!!!!!!!!
                  پس اين مابه تفاوت در كجاست يعني هر ايراني به اندازه 200000 تومان در ماه در حال دريافت يارانه غير مستقيم است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                  البته اين را در كنار درآمد ناشي از فروش نفت داخلي و محصولات ثانويه آن و گاز ومعادن و ........بگذاريد ببينيم به چه نتيجه اي مي رسيم؟؟؟
                  جالب اينجا است كه خيلي از كشورهاي تراز اول دنيا از اين بهره الهي بي بهره اند ولي سطح ارايه خدماتشان به ملتهايشان و سطح درامد عمومي شان چندين برابر ايران است!!!!!!!

                  نظر

                  • zafar3000
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 1243

                    #489
                    مفهوم جملات بالا اين است كه يك خانواده ايراني 3 نفره در ماه بدون هيچ كار كردني معادل 690 هزار تومان درآمد بايد از دولت دريافت بابت حق خود از نفت دريافت كنند

                    نظر

                    • بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

                      #490
                      رفسنجانی: درباره مذاکرات بغداد خوشبینی کاذب درست شد

                      هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلت نظام، به روزنامه "جمهوری اسلامی" گفته است: «در مورد مذاکرات بغداد بعد از استانبول با اظهاراتی که ایرانیها و غربیها کردند یک خوشبینی کاذبی درست شد، اما در بغداد معلوم شد اینطوری نیست».
                      هاشمی رفسنجانی درباره جزئیات مذاکرات و نتایج آن افزوده است: «هنوز اطلاعات زیادی نداریم و ارزیابی کار آسانی نیست. آنچه فعلا معلوم است آنها [غربیها] با حربه تحریم پیش میآیند و میگویند ما با تحریم توانستهایم ایران را به نرمش در مذاکرات بکشانیم».
                      به گفته رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام جمهوری اسلامی، آمریکاییها در مذاکرات دست بالا را دارند: «الان آمریکاییها از موضع تحریم و فشار میخواهند کار بکنند. در مذاكره هم آنها دست بالا را دارند. تحریمها را کردهاند. فشارها را بر ما آوردهاند. تحریمهای سازمان ملل را اعمال کردهاند. حالا وقتی مینشینیم برای مذاکره میگویند شما این کار را بکنید تا ما تحریمها را کم کنیم.»
                      The greater the risk ، The greater the reward

                      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                      نظر

                      • بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

                        #491
                        اسرائیل مذاکرات بغداد را شکستخورده تلقی کرد


                        به گفتهی معاون نخستوزیر اسرائیل مذاکرات هستهای در بغداد هیچ نتیجهای در برنداشته و تهران مجددا موفق به خریدن زمان شده است. این مقام ارشد دولتی مدعی شد که شماری از کشورهای غربی از این امر خشنودند.
                        موشه یعلون، معاون نخستوزیر اسرائیل، در اظهاراتی تازه مذاکرات هستهای گروه ۱+۵ با ایران که هفتهی گذشته در شهر بغداد صورت گرفت، را تنها به فرصتی برای ایران تعبیر کرد تا از آن برای ادامهی فعالیتهای اتمی خود بهره ببرد.

                        این مقام ارشد اسرائیلی در گفتوگویی با رادیو ارتش اسرائیل خاطرنشان ساخت: «این مذاکرات هیچ دستاورد قابل توجهی به همراه نداشته، به جز اعطای فرصتی سههفتهای یا بیشتر به ایرانیها که تا زمان دور بعدی مذاکرات در مسکو به دنبال پروژههای هستهایشان بروند.»

                        موشه یعلون همچنین بدون نام بردن از کشوری مشخص، برخی دولتهای غربی را به تعلل در این مذاکرات متهم کرد. او افزود: «متأسفانه من هیچ احساس فوریتی را در این مذاکرات نمیبینم و شاید اصلا به نفع شماری از کشورهای غربی باشد که این مذاکرات به درازا بکشد که قطعا با منافع ایرانیها نیز همراستاست.»

                        معاون نخستوزیر اسرائیل که یکی از اعضای حزب راستگرای لیکود به ریاست بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر این کشور است، پیش از این نیز در ماه ژانویه باراک اوباما، رئیسجمهوری آمریکا، را به دلیل کم کردن فشارها بر ایران سرزنش کرده بود.

                        او تضعیف تحریمها علیه ایران را به دلیل ترس باراک اوباما از افزایش قیمت سوخت دانسته بود که میتواند باعث نارضایتی عمومی در آمریکا و عدم راهیابی دوباره باراک اوباما به کاخ سفید شود.

                        موشه یعلون در گفتوگو با رادیو ارتش خواستار تشدید تحریمها علیه ایران شد زیرا به باور وی ایرانیها در مذاکرات تا کنون نسبت به کاهش غنیسازی اورانیوم پاسخ مثبتی ندادهاند. او گفت: «ما حتی هنوز به این مرحله در مذاکرات نرسیدهایم و این موضوع را تنها از یک دیدار به دیدار بعد موکول میکنیم.»

                        ویروس اینترنتی "فلِیم" ابزاری برای مقابله با ایران

                        این مقام ارشد اسرائیلی همچنین در پاسخ به پرسشی در مورد ویروس پیچیده اینترنتی "فلیم" (شعله) که گفته میشود هزاران کامپیوتر را در کشورهایی نظیر ایران و اسرائیل آلوده کرده، تولید این ویروس را توسط کشوری که پیشتر ویروس استاکسنت را طراحی کرده بود، دور از ذهن ندانست.



                        او خاطر نشان ساخت که تنها اسرائیل از سوی ایران مورد تهدید واقع نیست و گفت: «فکر میکنم منطقی است که هر کشوری که خود را از سوی ایران مورد تهدید میبیند، که نه تنها اسرائیل بلکه تمامی کشورهای غربی به رهبری آمریکا را شامل میشود، به تمامی ابزارهای در دسترس از جمله چنین سلاحهایی متوسل خواهند شد تا به پروژههای هستهای ایران ضربه بزنند.»

                        شرکت امنیت اینترنتی روسی "کسپرسکی لب" به تازگی از شناسایی یک ویروس پیچیده اینترنتی به نام "فلیم" خبر داد که گفته میشود بیش از پنج سال از شروع فعالیت آن میگذرد.

                        کدهای این ویروس ۲۰ برابر از ویروس استاکسنت بیشتر هستند و به گفتهی کارشناسان امنیتی چنانچه پیشبینی شرکت روسی صحیح باشد، این ویروس سومین سلاح اینترنتی پیچیده پس از "استاکس نت" و "دوکو" خواهد بود.

                        هشدار اسرائیل در مورد شکست مذاکرات با ایران

                        اظهارات موشه یعلون در حالی صورت میگیرند که نخستوزیر اسرائیل نیز در بیانیهای که اخیرا منتشر شد، در مورد موفقیت مذاکرات هستهای با ایران ابراز تردید کرد. بنیامین نتانیاهو هشدار داد که در صورت شکست این مذاکرات اسرائیل مجبور خواهد شد خود به تنهایی وارد عمل شود.

                        نخستوزیر اسرائیل در این بیانیه ابراز تمایل کرد که عملیات نظامی بازدارنده علیه تأسیسات هستهای ایران از سوی آمریکا صورت بگیرد اما خاطر نشان ساخت که در صورت عدم تحقق این امر این کشور خود آمادگی اقدام نظامی علیه ایران را دارد.





                        یکی از دیپلماتهای ارشد آمریکایی روز جمعه (۲۶ مه/ ۶ خرداد) نگرانیهای اسرائیل در مورد طولانیشدن مذاکرات غرب با ایران را "موجه" خواند و گفت که ایالات متحده نیز نسبت به دستیابی توافق با ایران در زمینهی برنامههای هستهای این کشور "مردد" است.

                        مقامات آمریکایی با این حال در سخنانشان تا کنون بر استفاده از ابزار دیپلماسی در گفتوگو با ایران تأکید میکنند، هر چند عملیات نظامی علیه این کشور را نیز یکی از گزینههای احتمالی میدانند که در صورت نیاز مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

                        لئون پانهتا، وزیر دفاع آمریکا، نیز به تازگی اعلام کرد که طرح حمله احتمالی نظامی علیه ایران در صورت عدم توافق با این کشور در مذاکرات "نه تنها در دسترس، بلکه آماده" است.

                        پانهتا در گفتوگویی با یکی از شبکههای تلویزیونی در آمریکا تأکید کرد که جامعهی جهانی در برخورد با ایران "یکپارچه" است.



                        The greater the risk ، The greater the reward

                        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                        نظر

                        • بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

                          #492
                          سفیر برزیل در تهران: برای کمک به حل موضوع هستهای ایران آمادهایم

                          آنتونیو سالگادو، سفیر برزیل در تهران، از اعلام آمادگی کشورش برای کمک به حل مناقشه هستهای ایران خبر داد.

                          وی روز سهشنبه ۹ خرداد به خبرگزاری ایرنا گفت: «در صورتی که تهران و اعضای گروه ۱+۵ از برزیل بخواهند برای حل و فصل موضوع هستهای ایران نقش ایفا کند، ما آماده ایفای هرگونه نقش سازنده در این زمینه هستیم.»

                          آنتونیو سالگادو تأکید کرد که «برزیل تنها در صورت درخواست همه طرفهای موضوع، پا به عرصه خواهد نهاد و فعلا چنین خواستهای از برازیلیا مطرح نشدهاست.»

                          وی در مورد دور بعدی مذاکرات هستهای میان ایران و قدرتهای غربی که قرار است کمتر از یک ماه دیگر در مسکو انجام شود اظهار داشت: «فکر میکنیم روند جدید مذاکرات میان ایران و گروه ۱+۵ مجال و فرصت خوبی برای پیشرفت در جهت حل موضوع هستهای ایران است.»

                          تلاش برزیل و ترکیه در سال ۱۳۸۹ برای قانع کردن ایران به خارج ساختن اورانیوم غنیشده از کشور به موفقیت رسید اما مذاکرات در این مورد با قدرتهای جهانی به نتیجه نرسید.

                          در آن سال لوییز ایگناسیو لولا داسیلوا، رئیس جمهوری وقت برزیل به همراه رجب طیب اردوغان، نخستوزیر ترکیه برای رسمی کردن توافق بر سر این مبادله سوخت هستهای موسوم به «تواقنامه تهران» به ایران سفر کردند.

                          برپایه آن توافقنامه تهران سرانجام پذیرفت که ۱۲۰۰ کیلوگرم از اورانیوم غنیشده خود را برای مدت یک سال در خاک ترکیه به امانت بگذارد تا دربرابر آن، ۱۲۰ کیلوگرم اورانیوم ۲۰ درصدی برای رآکتور امیرآباد دریافت کند.

                          اما پس از عقیم ماندن «توافقنامه تهران» و تصویب قطعنامه دیگری علیه ایران، تهران تصمیم به ادامه غنیسازی اورانیوم تا سطح ۲۰ درصد گرفت.

                          پس از این تحولات، دولت برزیل طی سال گذشته با فاصله گرفتن از مواضع پیشین خود نسبت به اینکه برنامه هستهای ایران به طور کامل صلحجویانه باشد ابراز تردید کرد.

                          در این زمینه آنتونیو پاتریوتا، وزیر خارجه برزیل در ۲۶ شهریورماه سال ۹۰ گفت: «نگرانیهایی مبتنی بر قرائنی وجود دارد که برنامه توسعه انرژی هستهای ایران، ممکن است مختص به اهداف صلحآمیز نباشد و من معتقدم ضروری است که ایران نشان دهد که این برنامه تنها برای اهداف صلحآمیز است.»

                          وزیر خارجه برزیل با این حال تاکید کرد که اعتمادسازی باید از راه «گفتوگو» صورت پذیرد.

                          هماینک ادامه نگرانیها از برنامه هستهای ایران باعث اعمال تحریمهای فزاینده علیه ایران و انجام دورهای مختلف مذاکرات هستهای شدهاست؛ جمهری اسلامی اما این نگرانیها را بیاساس میداند.

                          آخرین دور گفتوگوهای هستهای میان ایران و گروه ۱+۵ روزهای چهارم و پنجم خرداد در بغداد انجام شد ولی این مذاکرات از دست یافتن به نتیجه مطلوب بازماند.

                          کاترین اشتون، مذاکرهکننده ارشد گروه ۱+۵، از ادامه مذاکرات هستهای با ایران در روزهای ۲۹ و ۳۰ خرداد (۱۸ تا ۱۹ ژوئن) در مسکو خبر دادهاست.

                          گروه ۱+۵ در تلاش است تا در ازای ارائه تسهیلاتی به ایران، تهران را مجاب کند تا غنیسازی ۲۰ درصدی اورانیوم را متوقف کند.


                          The greater the risk ، The greater the reward

                          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                          نظر

                          • hasa
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 724

                            #493
                            من نمیدونم این غربیها گیر دادند به ایران. پاکستان ، هند ، اسرائیل و بعضی کشورهای دیگر که به قول خودشان از نظر اتمی پیشرفته نیستند کلاهک هسته ای دارند کسی حرفی نمیزنه درحالی که ایران عضو ان پی تی هستش و طبق قانون باید داشته باشدگیر دادند. من فکر میکنم اینها بهانه ای بیش نیست الان سوریه و لبنان را نگاه کن با آنها چیکار کردند بعد از انها نوبت ایرانه اگر موفق شوند در حالی که بحرین را کاری ندارن. ایران در مذاکره کوتاه هم بیاید دست از سر ایران برنمی دارند بهانه دیگر خواهند آورد تا این اسرائیل هست وضع همین هست. مگر عراق سلاح اتمی داشت به این بهانه اومدندتا امنیت نفت و انرژی شان را برقرار کنند.
                            قانون ماندن همیشگی در بورس:
                            1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
                            2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
                            3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
                            4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
                            5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
                            6- صبور بودن.

                            نظر

                            • بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

                              #494
                              آمادگی مشروط ایران برای توقف غنیسازی ۲۰ درصدی


                              سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی میگوید، اگر کشورهای غربی حق غنیسازی اورانیوم با غلظت ۲۰ درصد را برای ایران به رسمیت بشناسند، ولی توقف آن را بخواهند، ایران در اینباره تأمل خواهد کرد.
                              رامین مهمانپرست، سخنگوی وزارت امورخارجه ایران روز یکشنبه (۲۷ مه/۷ خرداد) به خبرنگاران گفت که «جمهوری اسلامی ایران هیچگاه به دنبال نظامیسازی در برنامههای هستهای خود نیست.» وی تاكید كرد که «ایران تا جایی كه غنیسازی هستهای یك فعالیت نظامی تلقی نشود، آن را انجام میدهد و جزء حقوق خود میداند.»

                              باید اشاره کرد که کشورهای غربی مدتهاست که غنیسازی اورانیوم با غلظت ۵ درصد برای اهداف صلحآمیز اتمی را برای ایران بهرسمیت شناختهاند. نگرانی کشورهای غربی اما از غنیسازی با غلظت ۲۰ درصد به بالاست.

                              به گزارش خبرگزاری ایسنا، مهانپرست افزود: «اگر كشورهای غربی بگویند غنیسازی ۲۰ درصدی صلحآمیز است اما انجام ندهید، جمهوری اسلامی ایران درباره این خواسته آنها تصمیمگیری خواهد كرد.»

                              به گفتهی مهانپرست، ایران اصراری بر غنیسازی ۲۰ درصدی نداشته، اما باتوجه به شرایط و تامین سوخت منابع نیروگاهی مجبور به این اقدام شده است.

                              وی با اشاره به صلحآمیز بودن رآکتور تحقیقاتی تهران گفت: «اگر این كار تحقیقاتی لازم نبود چرا ۴۰ سال پیش آمریكاییها این رآكتور را در تهران راهاندازی كردند و سوختش را نیز خودشان تامین میكردند؛ و طبق ان پی تی آنها موظف بودند هر گاه كه ما نیاز به سوخت داشتیم بدون شرط سوخت را به ما بفروشند، اما این كار را انجام ندادند.»

                              باید اشاره کرد که پس از انقلاب ۵۷ در ایران رهبران جمهوری اسلامی سیاست دشمنی با آمریکا و صدور انقلاب اسلامی به کشورهای منطقه را در پیش گرفتند، بهطوری که بیش از ۳۰ سال است مناسبات دیپلماتیک میان ایران و آمریکا قطع شد.

                              "در مورد محل تهیه اورانیوم میتوانیم بحث کنیم"

                              در حالی که به نظر میآید مقامهای جمهوری اسلامی تحت شرایطی آماده توقف غنیسازی با غلظت ۲۰ درصد هستند، سخنگوی وزارت امورخارجه ایران گفت: «تولید اورانیوم ۲۰ درصد برای ما چرخه اقتصادی نداشته است؛ و اینکه ما علاوه بر نیاز خود تولید کنیم هیچ صرفهای ندارد.»

                              سخنگوی وزارت امورخارجه ایران راه مذاکره در باره توقف غنیسازی ۲۰ درصدی را اما باز گذاشته و تصریح کرد: «ما اکنون به دانش غنیسازی ۲۰ درصدی به صورت کاملا بومی دست پیدا کردهایم و اجازه نمیدهیم هیچ کشوری حق ما را پایمال کند. در صورتی که این حق پذیرفته شود در مورد اینکه اورانیوم را از کجا تهیه کنیم بحث خواهیم کرد.»

                              به گفتهی کارشناسان اقتصاد و نیز طبق تحلیلهای کشورهای غربی، تحریمهای گسترده غرب علیه صنعت نفت و بانک مرکزی ایران، اقتصاد این کشور را با دشوارهای اساسی روبهرو کرده است.

                              هیچ بانک بینالمللی آماده همکاری با ایران نیست، و بسیاری کشورها واردات نفت از ایران را یا قطع کرده یا بهطور چشمگیری کاهش دادهاند. ایران با شرکتهای نفتکش بینالمللی و بیمههای آنها نیز مشکل پیدا کرده، زیرا اکثر قریببه اتفاق این شرکتها حاضر به حمل یا بیمه کردن نفت ایران نیستند.

                              از آنجایی که تحریمهای بینالمللی اقتصاد ایران را با بحران و آشفتگی بیسابقهای روبرو ساخته است، مهمترین دغدغه مقامهای جمهوری اسلامی، بهویژه پیش از اجلاس بغداد، لغو تدریجی تحریمها بوده است.

                              بیجهت نیست که سخنگوی وزارت امورخارجه به لغو تحریمها اشاره میکند و میگوید: «اعمال تحریمها از سوی كشورهای غربی در طول مذاكرات نتیجهبخش نخواهد بود.»

                              بهعبارت دیگر، جمهوری اسلامی ایران خواستار آن است که تحریمهای شکننده برای ایران در طول مذاکراتی که هنوز به هیچ نتیجهای نرسیده است، بهتدریج لغو شوند. ولی کشورهای غربی تأکید کردهاند، تا زمانی که در مناقشه اتمی با ایران به راهکاری برای رفع اختلافات دست یافته نشود، تحریمها نیز بر قوت خود باقی خواهند ماند.

                              با طرح این خواست از سوی جمهوری اسلامی که هم حق غنیسازی ۲۰ درصدی برای ایران بهرسمیت شناخته شود و هم تحریمها بهتدریج لغو شوند، این تصور و برداشت را برای کارشناسان سیاسی و برخی سیاستمداران ایجاد کرده که جمهوری اسلامی به دنبال سیاست قدیمی خود، یعنی "وقتکشی" است.

                              سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران نیز پس از اجلاس بغداد در پاسخ به پرسش خبرنگار خبرگزاری فارس در مورد نگرانی آمریکا از اورانیوم ۲۰ درصد غنیشدهی ایران، سخنی از اصرار جمهوری اسلامی بر غنیسازی ۲۰ درصدی بر زبان نیاورد. وی فقط در صدد مقایسه برآمد و گفت: «آیا آمریکا نباید نگران ناپدید شدن ۱۲۰ کیلوگرم مواد هستهای با غنای بالا در داخل خاک کشورش باشد؟» این میزان از ناپدیدشدن اورانیوم حدود ۴۰ سال پیش رخ داده بود.

                              معضل دیگری که جمهوری اسلامی با آن روبهرو است کشف آثار اورانیوم غنیشده با غلظت ۲۷ درصد در مجمتع نظامی "پارچین" است. این خبر در آخرین گزارش آژانس بینالمللی انرژی اتمی آمده است. ولی از قرار معلوم مقامهای جمهوری اسلامی مخالف بازرسی از این تأسیسات توسط کارشناسان آژانس بینالمللی هستند و همین امر بر ابهام در سیاستهای اتمی ایران افزوده است.
                              The greater the risk ، The greater the reward

                              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                              نظر

                              • amin68
                                عضو عادی
                                • Oct 2011
                                • 134

                                #495
                                پس با این تفاسیر بالاخره اینا کم اوردن تا حالا فکر میکردن امریکا داره باهاشون شوخی میکنن اگه امریکا سخت نگیره مذاکرات مسکو 100%مثبت خواهد بود

                                نظر

                                در حال کار...
                                X