آقاي دكتر عليزاده مي خواستم نظرتون رو در مورد شاملا بدونم ممنون ميشم تحليل بفرماييد
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
-
دوست عزيز من شما را با شخص ديگري اشتباه گرفتمدر اصل توسط alizadeh.f پست شده است View Post
!!!!!!!!!!
نظري ندارم. ضمنا" بنده دكترا ندارم!!!!!!!!!!!!
و با اين طرز برخوردي كه داريد خيلي متاسفم كه از شما نظر پرسيدم !!!![B][COLOR=#0000ff]اگر حس روييدن در تو باشد حتي در كوير هم رشد خواهي كرد "" دكتر شريعتي ""[/COLOR][/B]
نظر
-
دوست عزیز خیلی زود رنجی آقای علیزاده با احترام گفتند دکترا ندارند ناراحتی ندارد.در اصل توسط آرتا پست شده است View Postدوست عزيز من شما را با شخص ديگري اشتباه گرفتم
و با اين طرز برخوردي كه داريد خيلي متاسفم كه از شما نظر پرسيدم !!!!
ضمنا نظرات ایشان در این تاپیک بدون اغراق بهترین نظر و کارشناسی ترین نظر بوده و همه از ایشان که بی غرض راهنمایی لازم را در خصوص سهام ارائه میدهند کمال تشکر را دارند
نظر
-
دوست عزیز اولاً به این تاپیک خوش اومدی - ثانیاً استاد ما هیچوقت جواب بحث های خارج از شبندر رو نمیدن - همینی که جواب داد بخاطر این بود که متوجه شد تازه واردی - امیدوارم با ورود به این تاپیک به سود بیشتری برسی موفق باشیدر اصل توسط آرتا پست شده است View Postدوست عزيز من شما را با شخص ديگري اشتباه گرفتم
و با اين طرز برخوردي كه داريد خيلي متاسفم كه از شما نظر پرسيدم !!!!چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
آقای محترم شما از اول وقت اومدی تو این تاپیک و فاز منفی دادی حالا هم که بی احترامی میکنی . فرقی نداره آقای علیزاده باشه یا هر کس دیگه ای اما تو این تاپیک حق بی احترامی کردن به هیچکس رو نداریدر اصل توسط آرتا پست شده است View Postدوست عزيز من شما را با شخص ديگري اشتباه گرفتم
و با اين طرز برخوردي كه داريد خيلي متاسفم كه از شما نظر پرسيدم !!!!
نظر
-
دوستان عزیز - بیخیال
بابا بنده خدا گفت اشتباه گرفته
جو این تاپیک نباید مثل تالارهای همسایه ها بشه - اشتباه دومش این بود که حداقل چند صفحه قبل رو باید مطالعه میکرد که نکرد
حالا بریم سر اصل مطلب - فردا چطور میشه ؟چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
[QUOTE=alizadeh.f;391272][COLOR="#006400"][B]
شبندر امروز جهت بازار و شاخص رو تغيير داد.......
همه منتظر نوع حركت شبندر بودند تا تصميم بگيرند......
الان كه صف شد بسياري نمادها جان گرفتند.....
سلام استاد - خسته نباشی - نمادهای دیگه جون گرفتن اما ما جون به لب شدیم - بنظر شما آیا این روند دنباله داره ؟(باتوجه به حجم شناور)چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر

نظر