پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m_r_anari
    عضو فعال
    • Aug 2012
    • 881

در اصل توسط برزیل پست شده است View Post
    معاملات امروزشبندرمنویادپارسان 740تومانی انداخت که بالای 100میلیون معامله شدوازاون روزبه بعدسیرنزولی شروع شدامروزهرکی خواست خرید.
    آمارخریدوفروش هم نشون میده صندوق بازنشستگی فقط200000سهم خریده البته بازارفکرمیکردصندوق خریداره اونهم باحجم بالاکه اینچنین نبوده خصوصی سازی هم که عرضه کننده نبوده 110میلیون سهم خریده شده یعنی تونقطه اشباع خریدقرارداریم:-/
    آیامیشه گفت که سهم فعلاازین بالاترنمیره:-/

صندوق نفت امروز اول صبح 2 میلیون عرضه کرد و در طول ساعات معامله هم 30 میلیون سهم خریداری کرد.
    اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• m_r_anari
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 881

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
      شراز رو هم فک نمیکردیم 250 بدن من خودم روی 300 نشستم از قضا هم دادن نامردا ..........:d
      مال دولته مفت عرضه میکنن .البته بستگی به درصدش هم داره .....باید مفت عرضه بشه که بخرن ......اگه این سرمایش بشه 610 میلیارد تومن و 10 درصدش بخواد عرضه بشه 610 میلیون سهم میشه احتمالا با پی به ای 4 بدن به بازار .... که استقبلا بشه ......سهم فوق العاده ارزشمنده;)
      با شما موافقم برای همینه میگم مثل شبندر عرضه نمی شه. ممکنه مثل شراز عرضه کنن که باید خیلی هوشیار بود. چون هرچی تو شبندر سر بورس کلاه رفت تو شراز سر بعضی از خریدارها که طی عرضه اولیه 400 تومن خرید کردن کلاه رفت . البته مقصر خودشون بودن که قیمت بالا نشتن و بورس هم از بالا شروع کرد به عرضه تا 250. من خودم ابتدا 2501 ریال نشتم ولی آخرین لحظه به 200 تومان اصلاح کردم که چیزی گیرم نیومد.
      آخرین ویرایش توسط m_r_anari؛ 2012/08/27, 22:36.
      اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

نگاهی به دارایی های شتران ........
        ///

نظر

• milad97
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 2520

علاوه بر دارایی های شتران از این عکس خیلی چیزا پیداست;)
          (شوخی) میثم جان داری چت میکنی ها با کی؟
          ماشین حسابتم دائم بازه حساب سود ها تو داری
          بورکس هم نگاه میکنی
          اون نرم افزار که اس نوشته چیه؟;;)
          لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20673

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
            علاوه بر دارایی های شتران از این عکس خیلی چیزا پیداست;)
            (شوخی) میثم جان داری چت میکنی ها با کی؟
            ماشین حسابتم دائم بازه حساب سود ها تو داری
            بورکس هم نگاه میکنی
            اون نرم افزار که اس نوشته چیه؟;;)
            اون نرم افزاره skype اونم برای چته ....:D
            ///

نظر

• افشین ساعی
              عضو عادی
              • Jul 2012
              • 88

بسیار ساده انگاریست که حقوقی که تو سهم دنبال کسب کرسی هییت مدیرست و علاوه بر شرکتش توخرید بلوک که خیلی بالاتر از این قیمتها خواهد بود و خرید خرد سهم تو قیمتهای کنونی ارزشمند ...بیاد و بازار و ÷ی به کاراش ببره و مطلع کنه...نفت بالای 30 میل ددد خریده که غلاوه بر زدن به کد بهترونشون به کد زیرمجموعه هاشون رده شده و نیازی به تابلو کاری نیست...یادش بخیر شبریز هم رو180 هرچه گفتیم داره توسط جقوقیش جمع و خشک میشه کسی باور نکزد تاآنکه سهم به تارگت 400 داده شده رسید و کاراز کار گذشت

نظر

• برزیل
                Banned
                • Aug 2025
                • 415

در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Post
                صندوق نفت امروز اول صبح 2 میلیون عرضه کرد و در طول ساعات معامله هم 30 میلیون سهم خریداری کرد.
                امروزفقط 200000سهم خریده آماررسمی سایت اینومیگه نه اینکه 30میلیون خریده باشه یادومیلیون عرضه کرده باشه اصلا اینچیزی که شمامیگین متناقضه

نظر

• مات
                  عضو فعال
                  • Aug 2011
                  • 5650

با اینکه خودم این سهمو دارم
                  ولی نباید این مقدار سهم معامله میشد تا دست بازار بهش نرسه
                  کله بازار تا جایی که میخواست تونست و خریدو این .کار سهمو مشکل میکنه برای بالا رفتن
                  از 180 به بالا به نظرم ریپ بزنه و نتونه رد کنه
                  الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                  اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                  اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

این 4 - 5 روز تعطیلی فرصت دارید هر شرکتی که دوست دارید رو تحلیل کنید ............یک هفته تحقیق و تحلیل کنید ..............>>> یک عمر یا چندین بار از تحلیلتون استفاده کنید .......;)

من تازه میخوام این سهمو دقیق بررسی کنم و منتظر یه همچی تعطیلاتی بودم که بتونم دقیق بررسی کنم چون واقعا زمان زیادی میخواد بررسی این سهم..........

انشالله اگه به نتایج جالبی رسیدم در این سهم که حتما میرسم اطلاعاتشو در اختیارتون قرار خواهم داد ...........

دوستان دیگه هم اگه خواستن ما رو یاری کنن در مورد اینده این سهم .........

تعطیلات بر همگی خوش بگذره ............;)
                    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/08/28, 08:40.
                    ///

نظر

• blue2mans
                      عضو عادی
                      • Aug 2012
                      • 36

دوستان عزیز این فایل رو مطالعه کنید و بفرمایید کدام سناریو رو برای شبندر متصور هستید
                      توجه داشته باشید این فایل قبل از عرضه شبندر تهیه شده

نظر

• odise
                        عضو عادی
                        • Apr 2012
                        • 77

در اصل توسط پرستو پست شده است View Post
                        با اینکه خودم این سهمو دارم
                        ولی نباید این مقدار سهم معامله میشد تا دست بازار بهش نرسه
                        کله بازار تا جایی که میخواست تونست و خریدو این .کار سهمو مشکل میکنه برای بالا رفتن
                        از 180 به بالا به نظرم ریپ بزنه و نتونه رد کنه
                        تا اونجایی که من یادم میاد شما واسه شبندر همیشه آیه یاس خوندی

میگفتید پایین باز میشه و 140 تومن میخریدش نشد که بشه (اگه بده شما کلا نخر)

خلاصه اینکه تو سه روز 22.5 درصد رشد کردو شما نخریدی

برخلاف نظر شما این جابجایی واسه سهم خوب بود کسایی که دو دل بودن خارج شدن و خریدارهای جدید وارد شدند

رنج های مثبت گویای همه چیزه , راجع به اون ریپ 180 هم باید بگه کلا شبندر از 109 تومان همینجوری ریپ ریپ اومده تا اینجا ;)

نظر

• مهدی بورسی
                          عضو عادی
                          • Aug 2012
                          • 153

با سلام،
                          دیروز شرازم رو روی 3919 فروختم و می خواستم شبندر بخرم ولی دو دل بودم که الان بخرم یا بعد از تعطیلات که بالاخره موندش واسه بعد از تعطیلات . با توجه به کف قیمتی محکمی که بین 160 تا 170 داره می سازه ( به قول بازاریا داره کفشو محکم میکنه ) بعید میدونم بتونم کمتر از اینا به خریدای قبلیم اضافه کنم که البته با توجه به ارزندگی سهم باز هم به صرفست. مگر اینکه تو این تعطیلات اتفاق خاصی بیفته که قیمت سهمو کمی پائین تر بکشه. من قیمت سهم رو با توجه به پتانسیلی که داره در بلند مدت ( سال بعد همین موقع ) چیزی حدود 1000 تومن می دونم و هر موقعی که شرایط مالیم اجازه بده بازم تو هر قیمتی که بشه می خرم. امسال سال پالایشگاهی هاست. پس مراقب باشید که جا نمونین.
                          موفق و پرسود باشید.

نظر

• بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

در بازار ديروز معامله گران در ابتداي وقت شاهد عرضههاي سنگين در نمادهاي پالايشگاهي بودند.

پالايشگاههاي بندرعباس و شيراز با عرضههاي قابل ملاحظهاي مواجه شدند كه در نهايت111ميليون سهم پالايشگاه بندرعباس و 22ميليون سهم پالايشگاه شيراز معامله شدند تا بازار با تزريق نقدينگي از بيرون بازار مواجه باشد.به نظر ميرسد برخي خريداران عمده براي سهام اين دو پالايشگاه در بازار حاضر هستند.

در همين حال ديروز سازمان خصوصيسازي اقدام به انتشار اطلاعيه واگذاري 18درصد از سهام پالايشگاه شيراز در قالب رد ديون به بانكهاي دولتي و خصوصي كرد.

بخش عمدهاي از سهام دو پالايشگاه شيراز و بندرعباس به بانكها در قالب رد ديون واگذار شده است كه البته بايد اين واگذاريها قطعي شود.
                            The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• ata007
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 6291

سرمایه گذاری آتیه دماوند و ژرف اندیشان غدیر از حقوقی های خریدار دیروز بودند
                              اکثر صندوق های سرمایه گذاری مشترک و سبد گردان ها هم از سهم خارج شده اند

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                                سرمایه گذاری آتیه دماوند و ژرف اندیشان غدیر از حقوقی های خریدار دیروز بودند
                                اکثر صندوق های سرمایه گذاری مشترک و سبد گردان ها هم از سهم خارج شده اند
                                کسی میتونه امار یه شخص حقیقی که سنگین میگن خریده رو در بیاره.....یعنی چنین خریدی بوده 4شنبه...؟؟؟ البته اگه صحت داشته باشه ....

( البته اگه درست گفته باشن و بالای 20 میلیون خریده باشه - میخوام بدونم همچین چیزی بوده یا نه چون کار داریم باهاش...البته با شخصش نه ....با دلیل خرید سنگینش......;).شاید هم شایعه بوده ........)
                                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/08/28, 21:11.
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X