کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اقاي بيل گيتس يکي از فعالان بازار سرمايه تو تايپيک بيل گيتس نوشته اند.
شبندر رو امروز 30 میلیون صندوق نفت عرضه کرد که دیگه ظاهرا فروشنده نیستند.رنا و صنعت و معدن هم از خریداران امروز بوده اند.با صف کردن اخر وقت امروزش به نظر میتوان همچنان به رشدش امیدوار بود.
.................................................. ............
البته امروز با شبندر بازي کردند تا با 125ميليارد تومان و عرضه صفهاي خريد و حجم بالا مقاومت مهم 2550 شاخص کل شکسته شود که شکست.
شاخص کل شد 25650واحد
رفتيم براي نبرد 26000 واحد.
شبندر ليدر اين مبارزه هست.مديريت بورس و خصوصي سازي نخواهند گذاشت ليدر بزمين بخورد.
با ليدر باشيم.
اینم شبندر ..کل بازار ریخت وگروه پالایشگاه تازه داره بدنش رو گرم می کنه ..از هفته بعد مجدد برا رالی جدید سهام این گروه اماده میشم..شراز وشبندر ..
با سلام خدمت دوستان با تجربه تاپیک. دوستان امروز خیلی خوب از شبندر حمایت شد و میشه به آینده سهم امیدوار بود. اما راجع به شراز با توجه به عرضه دیروزش و همینطور معاملاتی که امروز داشت به نظر من می رسه که ممکنه شراز بخواد وارد اصلاح بشه. چون اگر دقت کرده باشید حمایت زیادی هم امروز از شراز نشد.
اگه دوستان در این مورد نظر بدهند ممنون میشم
با سلام خدمت دوستان با تجربه تاپیک. دوستان امروز خیلی خوب از شبندر حمایت شد و میشه به آینده سهم امیدوار بود. اما راجع به شراز با توجه به عرضه دیروزش و همینطور معاملاتی که امروز داشت به نظر من می رسه که ممکنه شراز بخواد وارد اصلاح بشه. چون اگر دقت کرده باشید حمایت زیادی هم امروز از شراز نشد.
اگه دوستان در این مورد نظر بدهند ممنون میشم
با سلام ..سهم خوب نیا به حامی نداره ..به وقتش بالا میاد ..
چرا مثبت نشد مثل شبندر ...
دوست من شبندر وقتی بسته بود شراز مثبت میخورد شراز فرابورسی هست 5 درصد مثبت میخوره وبا سرعت بالا اومده ...
حالا امروز شراز در جازد شنبدر مثبت خورد ...خوب این درجا زدن برا شراز لازم بود ...افتی در کار نیست این سهم زیر 400 رو نمی بینه به نظر من وبه سرعت میاد بالای 450 وبعد بالای 500 ...
برای من یه چیزی عجیبه و اون اینه که هر جفت شبندر و شراز شرایط مساوی دارن یعنی از محلهای مشترک میتونن تعدیل بدن اونوقت پی بر ای شراز تقریبا نصف شبنذره اما نمیزارن بره بالا البته من از هرجفتشون دارم اما من فکر میکنم حقوقی جلوی رشد شرازو گرفته اگه مثل شبندر ولش کنه حالا حالاها جا داره برای رشد چون شراز اگه بخواد به پی بر ای شبندر برسه خیلی بیشتر از شبندر باید رشد کنه البته جناب اعرابی هم تو یه پستی گفته بود که باید از شبندر کم کم بیرون بیایم بریم تو شراز نمیدونم دلیلش همین موضوعه یا چیز دیگه ای دلیلشه.
اینم شبندر ..کل بازار ریخت وگروه پالایشگاه تازه داره بدنش رو گرم می کنه ..از هفته بعد مجدد برا رالی جدید سهام این گروه اماده میشم..شراز وشبندر ..
وقتي صف شبندر را دادند و مثبت شبندر کم شد بازار شل کرد و فولاد و ذوب و.....منفي شدند.
وقتي شبندر مثبتش بيشتر شد و صف خريد شد فولاد و ذوب و .......مثبت شدند.
شبندر ليدر بازاره.و با شبندر بازار را از مقاومتهاي پيش رو عبور خواهند داد.سهمي که بيش از 1000درصد تعديل مثبت سود تو دلش داره.
برای من یه چیزی عجیبه و اون اینه که هر جفت شبندر و شراز شرایط مساوی دارن یعنی از محلهای مشترک میتونن تعدیل بدن اونوقت پی بر ای شراز تقریبا نصف شبنذره اما نمیزارن بره بالا البته من از هرجفتشون دارم اما من فکر میکنم حقوقی جلوی رشد شرازو گرفته اگه مثل شبندر ولش کنه حالا حالاها جا داره برای رشد چون شراز اگه بخواد به پی بر ای شبندر برسه خیلی بیشتر از شبندر باید رشد کنه البته جناب اعرابی هم تو یه پستی گفته بود که باید از شبندر کم کم بیرون بیایم بریم تو شراز نمیدونم دلیلش همین موضوعه یا چیز دیگه ای دلیلشه.
جناب اعرابی حتما" امروز وزن شراز تو سبدش از شبندر بیشتر شده میاد این حرفو میگه
ایشون هر وقت یه سهمی خریدن میشه الماس اونی که فروخته میشه پفک چی توز :d
البته ایشون یکی از بورس بازهای کاربلدیه
وقتي صف شبندر را دادند و مثبت شبندر کم شد بازار شل کرد و فولاد و ذوب و.....منفي شدند.
وقتي شبندر مثبتش بيشتر شد و صف خريد شد فولاد و ذوب و .......مثبت شدند.
شبندر ليدر بازاره.و با شبندر بازار را از مقاومتهاي پيش رو عبور خواهند داد.سهمي که بيش از 1000درصد تعديل مثبت سود تو دلش داره.
میگم اشتباه نمی کنید دوست عزیز؟؟؟؟
چون هم فولاد و هم ذوب با منفی کار خودشون رو پایان دادند. مخصوصا ذوب :-/
نظر