پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ata007
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 6291

اکثر فروشنده ها امروز حقیقی بودن که رفتن پی کارشون
    انشاا... جای دیگه منفعت کنند

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20673

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
      اکثر فروشنده ها امروز حقیقی بودن که رفتن پی کارشون
      انشاا... جای دیگه منفعت کنند

دیشب بهتون گفتم .....فردا همه رو میخرن و میبرن و اخرش صف خریدش میکنن ...............برید حالشو ببرید .....حالا یکی میاد زیر 188 میفروشه .....
      ///

نظر

• abedinejad
        عضو فعال
        • Apr 2011
        • 494

خریدار صف رو سنگین نمیکنه، که بیشتر بتونه بخره.

نظر

• shimab
          عضو فعال
          • Apr 2012
          • 422

فروش 50% از شرازها ( 428 ) و جایگزین کردن با شبندر (188.7) :D سبد 88% شبندر 12% شراز (افشین جان داشته باش) :D :x

نظر

• کيانوش
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 6613

اقاي بيل گيتس يکي از فعالان بازار سرمايه تو تايپيک بيل گيتس نوشته اند.
            شبندر رو امروز 30 میلیون صندوق نفت عرضه کرد که دیگه ظاهرا فروشنده نیستند.رنا و صنعت و معدن هم از خریداران امروز بوده اند.با صف کردن اخر وقت امروزش به نظر میتوان همچنان به رشدش امیدوار بود.
            .................................................. ............
            البته امروز با شبندر بازي کردند تا با 125ميليارد تومان و عرضه صفهاي خريد و حجم بالا مقاومت مهم 2550 شاخص کل شکسته شود که شکست.
            شاخص کل شد 25650واحد
            رفتيم براي نبرد 26000 واحد.
            شبندر ليدر اين مبارزه هست.مديريت بورس و خصوصي سازي نخواهند گذاشت ليدر بزمين بخورد.
            با ليدر باشيم.

نظر

• mobina
              عضو فعال
              • Aug 2012
              • 333

منم بترانسم و فولاد فروختم و شبندر اضافه كردم
              وقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...

نظر

• abedinejad
                عضو فعال
                • Apr 2011
                • 494

5000 تا غشصفا، و مقداری ثباغ داشتم فروختم، و شبندر گرفتم. به امید شبندر 250 تومنی .

پر سود باشید

نظر

• fiona
                  کاربر فعال
                  • Apr 2011
                  • 405

معاملات خیلی خوبی داشت
                  مرز روانی 200 تومان مهمه که اگه اونو رد کنه به اهداف بالاتری میرسیم
                  مواظب باشید

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

اینم شبندر ..کل بازار ریخت وگروه پالایشگاه تازه داره بدنش رو گرم می کنه ..از هفته بعد مجدد برا رالی جدید سهام این گروه اماده میشم..شراز وشبندر ..

نظر

• heaven_smile77
                      عضو عادی
                      • Jul 2012
                      • 257

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                      اینم شبندر ..کل بازار ریخت وگروه پالایشگاه تازه داره بدنش رو گرم می کنه ..از هفته بعد مجدد برا رالی جدید سهام این گروه اماده میشم..شراز وشبندر ..
                      با سلام خدمت دوستان با تجربه تاپیک. دوستان امروز خیلی خوب از شبندر حمایت شد و میشه به آینده سهم امیدوار بود. اما راجع به شراز با توجه به عرضه دیروزش و همینطور معاملاتی که امروز داشت به نظر من می رسه که ممکنه شراز بخواد وارد اصلاح بشه. چون اگر دقت کرده باشید حمایت زیادی هم امروز از شراز نشد.
                      اگه دوستان در این مورد نظر بدهند ممنون میشم

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط heaven_smile77 پست شده است View Post
                        با سلام خدمت دوستان با تجربه تاپیک. دوستان امروز خیلی خوب از شبندر حمایت شد و میشه به آینده سهم امیدوار بود. اما راجع به شراز با توجه به عرضه دیروزش و همینطور معاملاتی که امروز داشت به نظر من می رسه که ممکنه شراز بخواد وارد اصلاح بشه. چون اگر دقت کرده باشید حمایت زیادی هم امروز از شراز نشد.
                        اگه دوستان در این مورد نظر بدهند ممنون میشم
                        با سلام ..سهم خوب نیا به حامی نداره ..به وقتش بالا میاد ..
                        چرا مثبت نشد مثل شبندر ...

دوست من شبندر وقتی بسته بود شراز مثبت میخورد شراز فرابورسی هست 5 درصد مثبت میخوره وبا سرعت بالا اومده ...

حالا امروز شراز در جازد شنبدر مثبت خورد ...خوب این درجا زدن برا شراز لازم بود ...افتی در کار نیست این سهم زیر 400 رو نمی بینه به نظر من وبه سرعت میاد بالای 450 وبعد بالای 500 ...

نوسانگیر پیاده بشه بهتره ....

نظر

• بنان
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 840

برای من یه چیزی عجیبه و اون اینه که هر جفت شبندر و شراز شرایط مساوی دارن یعنی از محلهای مشترک میتونن تعدیل بدن اونوقت پی بر ای شراز تقریبا نصف شبنذره اما نمیزارن بره بالا البته من از هرجفتشون دارم اما من فکر میکنم حقوقی جلوی رشد شرازو گرفته اگه مثل شبندر ولش کنه حالا حالاها جا داره برای رشد چون شراز اگه بخواد به پی بر ای شبندر برسه خیلی بیشتر از شبندر باید رشد کنه البته جناب اعرابی هم تو یه پستی گفته بود که باید از شبندر کم کم بیرون بیایم بریم تو شراز نمیدونم دلیلش همین موضوعه یا چیز دیگه ای دلیلشه.

نظر

• کيانوش
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 6613

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                            وقتي صف شبندر را دادند و مثبت شبندر کم شد بازار شل کرد و فولاد و ذوب و.....منفي شدند.
                            وقتي شبندر مثبتش بيشتر شد و صف خريد شد فولاد و ذوب و .......مثبت شدند.
                            شبندر ليدر بازاره.و با شبندر بازار را از مقاومتهاي پيش رو عبور خواهند داد.سهمي که بيش از 1000درصد تعديل مثبت سود تو دلش داره.

نظر

• ata007
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 6291

در اصل توسط بنان پست شده است View Post
                              برای من یه چیزی عجیبه و اون اینه که هر جفت شبندر و شراز شرایط مساوی دارن یعنی از محلهای مشترک میتونن تعدیل بدن اونوقت پی بر ای شراز تقریبا نصف شبنذره اما نمیزارن بره بالا البته من از هرجفتشون دارم اما من فکر میکنم حقوقی جلوی رشد شرازو گرفته اگه مثل شبندر ولش کنه حالا حالاها جا داره برای رشد چون شراز اگه بخواد به پی بر ای شبندر برسه خیلی بیشتر از شبندر باید رشد کنه البته جناب اعرابی هم تو یه پستی گفته بود که باید از شبندر کم کم بیرون بیایم بریم تو شراز نمیدونم دلیلش همین موضوعه یا چیز دیگه ای دلیلشه.
                              جناب اعرابی حتما" امروز وزن شراز تو سبدش از شبندر بیشتر شده میاد این حرفو میگه
                              ایشون هر وقت یه سهمی خریدن میشه الماس اونی که فروخته میشه پفک چی توز :d
                              البته ایشون یکی از بورس بازهای کاربلدیه

نظر

• heaven_smile77
                                عضو عادی
                                • Jul 2012
                                • 257

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                                وقتي صف شبندر را دادند و مثبت شبندر کم شد بازار شل کرد و فولاد و ذوب و.....منفي شدند.
                                وقتي شبندر مثبتش بيشتر شد و صف خريد شد فولاد و ذوب و .......مثبت شدند.
                                شبندر ليدر بازاره.و با شبندر بازار را از مقاومتهاي پيش رو عبور خواهند داد.سهمي که بيش از 1000درصد تعديل مثبت سود تو دلش داره.

میگم اشتباه نمی کنید دوست عزیز؟؟؟؟
                                چون هم فولاد و هم ذوب با منفی کار خودشون رو پایان دادند. مخصوصا ذوب :-/

نظر

در حال کار...
                                X