قند قزوين ( قزوين )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Godfathers
    عضو عادی
    • May 2011
    • 256

فردا چنان صفی بشه قزوین تا حساب کار دست خیلی ها بیاد.

نظر

• بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
      انشاا... بابک جان کدوم قندی را برای خرید در این مقطع صلاح میدونی؟! (از همه پتانسیل رشد بیشتری داشته باشه)
      با سلام

حقیقتش من خودم هم از دوستان خوب دیگر سوال میپرسم که چه قندی خوبه

ولی حقیقتش همه منتظر بازگشایی قپیرا هستند

اینطور که میگن قپیرا می تونه 500 تومن بسازه و خب باید دید چند باز میشه

از همه قندیها بهتر قند اصفهانه که خب رشدشو کرده ( البته با دید این موضوع که افزایش نرخی نباشه!)

شما بگید اصلا" مگه میشد تو این چند روزه قندی خرید که من خدومتتون بگم کدوم قندی خوبه

ولی به نظر من : قصفها - قپیرا - قلرست - قشهد - قمرو - قزوین همه خوبند ولی خب باید دید کدوم فرصت خرید میده

البته همانطور که دیگر دوستان گفتند فقط در صورت افزایش نرخ شکر قیمتهای قندیها منفجر خواهند شد

وگرنه مثلا" همین اصفهانش هم ماگزیمم تا 4350 تومان به نظر من بیشتر جا نداره

به نظر من هم امکان داره که قزوین فردا صف فروش باشه همونطوری که شما گفتید ولی باید دید که جو دیگر قندیها چگونه خواهد بود

به شخصه اگه ببینم که صف فروش باشه و مابقی قندیها همچنان صف خرید و صف قزوین رو جمع کردم خودم هم بلافاصله میخرم

البته خواهشا" همه دوستان خودشون تصمیم بگیرند و شاید هم قزوین هر روز صف فروش باشه و به نوشته هیچ فردی اقدام به خرید ننمایید مگر با میل و نظر خودتان

موفق باشید
      The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• شاهین محلوجی
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 2050

سلام بابک جان یکم مواظب باش قزوین منو یاد پارسال قندیها انداخت که برخی اشون بالا باز شد و باعث منفی شدن کل گروه شدن مخصوصا که به احتمال زیاد فردا شاخص کل هم به 36000 نرسه و بازار با توجه به بازگشایی پتروییها مثبت بشه......
        جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• ata007
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 6291

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
          با سلام

از همه قندیها بهتر قند اصفهانه که خب رشدشو کرده ( البته با دید این موضوع که افزایش نرخی نباشه!)

شما بگید اصلا" مگه میشد تو این چند روزه قندی خرید که من خدومتتون بگم کدوم قندی خوبه

ولی به نظر من : قصفها - قپیرا - قلرست - قشهد - قمرو - قزوین همه خوبند ولی خب باید دید کدوم فرصت خرید میده

البته همانطور که دیگر دوستان گفتند فقط در صورت افزایش نرخ شکر قیمتهای قندیها منفجر خواهند شد

به نظر من هم امکان داره که قزوین فردا صف فروش باشه همونطوری که شما گفتید ولی باید دید که جو دیگر قندیها چگونه خواهد بود

به شخصه اگه ببینم که صف فروش باشه و مابقی قندیها همچنان صف خرید و صف قزوین رو جمع کردم خودم هم بلافاصله میخرم

البته خواهشا" همه دوستان خودشون تصمیم بگیرند و شاید هم قزوین هر روز صف فروش باشه و به نوشته هیچ فردی اقدام به خرید ننمایید مگر با میل و نظر خودتان

موفق باشید
          درود بر صداقت کلامت بابک جان
          گویا قپیرا در آخرین روز بسته شدن یک شخص حقیقی اهل ترکیه خرید کرده
          به هر حال من هم این گروه رو زیر نظر دارم شاید افتخار هم سنگری داشتیم با بابک عزیز ;)

نظر

• بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Post
            سلام بابک جان یکم مواظب باش قزوین منو یاد پارسال قندیها انداخت که برخی اشون بالا باز شد و باعث منفی شدن کل گروه شدن مخصوصا که به احتمال زیاد فردا شاخص کل هم به 36000 نرسه و بازار با توجه به بازگشایی پتروییها مثبت بشه......
            با سلام خدمت شاهین عزیز و دوست داشتنی و ممنون از تذکر شما

والله به نظر من چون پارس پانیذ باید از قچار حمایت کنه و میخواد قیمت سهم بالا بره به نظر من که جو کل گروه خوب خواهد بود

البته منی که الان دارم قندی میخرم با دید حداقل 4 ماهه میخرم و به دید افزایش نرخ مرجع و افزایش قیمت شکر

ولی خب قطعا" من هم نگاه میکنم اگر صف فروشی بود و جمع شد من هم اقدام خواهم کرد

گرچه به نظر من خیلی از قندیها مثل قشهد یا قمرو اصلا" رشدی نداشتند.

در هر صورت ممنون بابت راهنمایی های همیشگی و لطف شما :x@};-@};-@};-
            The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• Godfathers
              عضو عادی
              • May 2011
              • 256

فردا 500 هزارتا اردر میچینم تو مثبت کامل صف خرید هر کی دوست داشت بده به خودم تو مثبت کامل .
              هر کی هم دوست داشت بیاد پشت خودم.

نظر

• alirezasa
                عضو فعال
                • Jun 2012
                • 508

سلام دوستان عزیز قزوین رو با گارانتی من نگه دارید
                فروشی نیست

نظر

• negar
                  ستاره دار(2)
                  • Aug 2025
                  • 536

شاخص قندی در نمودار روزانه امروز یک کندل بالای مقاومت4110.3 زد و این مقاومت را شکست و در هفتگی هم تقریبا مماس بر سقف تاریخی شد اگر فردا مثبت باشند قندیها رفتند که رفتند ببینیم با یک حمایت کوچک این مسیر رد میشود ولی به هر حال با توجه به قضیه دلار و احتمال گرانی رسمی این مسیر طی خواهد شد حالا شاید بدون حمایت کمی دیرتر

نظر

• negar
                    ستاره دار(2)
                    • Aug 2025
                    • 536

در اصل توسط برزیل پست شده است View Post
                    سهم کاملابی منطق بالابازشدنظرمن هم اینه فرداصف فروشه
                    اصلا ما نفهمیدیم چرا بدون محدودیت 6 ریال کمتر بدون محدودیت نداشت همین کارا رو میکنند که یکهو همه از بازار در میروند اجازه میدادند این برای ظرفیتی که دارد طی زمان به این قیمتها میرسید
                    آخرین ویرایش توسط negar؛ 2013/01/22, 23:03.

نظر

• حميد اسدي
                      Banned
                      • Aug 2011
                      • 431

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                      با سلام

موفق باشید
                      بازگشایی و حرکت قپیرا به عنوان لیدر این گروه خیلی تاثیر گذار است.

به نظرم قپیرا از وضعیت بنیادی بسیار خوبی برخوردار است.

خیلی ها منتظر بازگشایی قپیرا هستند

نظر

• Godfathers
                        عضو عادی
                        • May 2011
                        • 256

برام خیلی جالبه بعضی یک نظرهای میدن من از همین دوستان سوال دارم اگر سهم خودتان مثلا ذوب شبندر فملی کالسیمین کروی فولاد این ها اگر 50 درصد مثبت باز می شدن چنین نظرهایی باز هم میدادین.

نظر

• ata007
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 6291

در اصل توسط Godfathers پست شده است View Post
                          فردا 500 هزارتا اردر میچینم تو مثبت کامل صف خرید هر کی دوست داشت بده به خودم تو مثبت کامل .
                          هر کی هم دوست داشت بیاد پشت خودم.
                          در اصل توسط Godfathers پست شده است View Post
                          برام خیلی جالبه بعضی یک نظرهای میدن من از همین دوستان سوال دارم اگر سهم خودتان مثلا ذوب شبندر فملی کالسیمین کروی فولاد این ها اگر 50 درصد مثبت باز می شدن چنین نظرهایی باز هم میدادین.
                          عزیز دل چرا به دل میگیری دوستان یا من قصد بدی نداریم حتی بنده هم میخوام یکمی در سبدم قند داشته باشم
                          در ضمن ذوب و شبندر و فملی قابل قیاس با قند قزوین نیستن
                          مقایسه اینها شبیه دریا هست در برابر قطره
                          ارزش بازار فولاد و شبندر کجا قند قزوین کجا .....

نظر

• Godfathers
                            عضو عادی
                            • May 2011
                            • 256

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                            عزیز دل چرا به دل میگیری دوستان یا من قصد بدی نداریم حتی بنده هم میخوام یکمی در سبدم قند داشته باشم
                            در ضمن ذوب و شبندر و فملی قابل قیاس با قند قزوین نیستن
                            مقایسه اینها شبیه دریا هست در برابر قطره
                            ارزش بازار فولاد و شبندر کجا قند قزوین کجا .....
                            اتا عزیز بنده این سهم ها رو مقایسه نکردم فقط گفتم اگر این سهم ها با 50 درصد مثبت باز می شدن چی می گفتن .
                            بابا من به اون خدایی که می پرستم قند قزوین ندارم به پیر و پیغمبر ندارم فقط از رو دلسوزی میگم.
                            فقط دوستان بشیند حساب کنید که این گروه اگر افزایش نرخ 1700 تا 1800 تومانی بگیره سود تک تک سهم های این گروه چقدر خواهد شد.
                            بابا قند قزوین بشه 3000 هزار تومان ارزش بازارش میشه 186 میلیارد
                            قشکر بشه 2000 تومان ارزش بازارش میشه 75 میلیارد تومان
                            قثابت بشه 1500 تومان ارزش بازارش میشه 150 میلیارد
                            قشیر بشه 3000 تومان ارزش بازارش میشه 150 میلیارد
                            بابا قند اصفهان بشه 10000 تومان ارزش بازارش میشه 240 میلیارد

بابا این ارزش بازار ها حتی با این قیمت ها که گفتم خنده داره

بنده مجمع قشکر بودم از مدیر شرکت تو مجمع پرسیدم گفتم آقا الان یکی بخواد یک شرکت مثل شما بزنه چقدر هزینه میشه مدیر شرکت گفت اگر ساختمان و ملک خیلی چیز ها رو حساب نکنیم فقط بالای 40 میلیارد هزینه داره.
                            بعضی ها فقط بلدن لج بازی کنن

نظر

• شاهین محلوجی
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 2050

در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Post
                              متاسفانه بازم سناریوی قبلی نباید قزوین % 50 بالا باز میشد.....
                              جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• hamzeh
                                عضو فعال
                                • Jan 2013
                                • 397

به نظرشما دوستان تحليلگر منفي شدن امروز قزوين وبقيه قنديها فرصت خريده و هفته بعداين روند رو به رشد ادامه داره؟ يا اينكه كلا"بيايم بيرون؟
                                توصیه ای به خرید و فروش ندارم .

نظر

در حال کار...
                                X