فردا چنان صفی بشه قزوین تا حساب کار دست خیلی ها بیاد.
قند قزوين ( قزوين )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postانشاا... بابک جان کدوم قندی را برای خرید در این مقطع صلاح میدونی؟! (از همه پتانسیل رشد بیشتری داشته باشه)
حقیقتش من خودم هم از دوستان خوب دیگر سوال میپرسم که چه قندی خوبه
ولی حقیقتش همه منتظر بازگشایی قپیرا هستند
اینطور که میگن قپیرا می تونه 500 تومن بسازه و خب باید دید چند باز میشه
از همه قندیها بهتر قند اصفهانه که خب رشدشو کرده ( البته با دید این موضوع که افزایش نرخی نباشه!)
شما بگید اصلا" مگه میشد تو این چند روزه قندی خرید که من خدومتتون بگم کدوم قندی خوبه
ولی به نظر من : قصفها - قپیرا - قلرست - قشهد - قمرو - قزوین همه خوبند ولی خب باید دید کدوم فرصت خرید میده
البته همانطور که دیگر دوستان گفتند فقط در صورت افزایش نرخ شکر قیمتهای قندیها منفجر خواهند شد
وگرنه مثلا" همین اصفهانش هم ماگزیمم تا 4350 تومان به نظر من بیشتر جا نداره
به نظر من هم امکان داره که قزوین فردا صف فروش باشه همونطوری که شما گفتید ولی باید دید که جو دیگر قندیها چگونه خواهد بود
به شخصه اگه ببینم که صف فروش باشه و مابقی قندیها همچنان صف خرید و صف قزوین رو جمع کردم خودم هم بلافاصله میخرم
البته خواهشا" همه دوستان خودشون تصمیم بگیرند و شاید هم قزوین هر روز صف فروش باشه و به نوشته هیچ فردی اقدام به خرید ننمایید مگر با میل و نظر خودتان
موفق باشیدThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
سلام بابک جان یکم مواظب باش قزوین منو یاد پارسال قندیها انداخت که برخی اشون بالا باز شد و باعث منفی شدن کل گروه شدن مخصوصا که به احتمال زیاد فردا شاخص کل هم به 36000 نرسه و بازار با توجه به بازگشایی پتروییها مثبت بشه......جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postبا سلام
از همه قندیها بهتر قند اصفهانه که خب رشدشو کرده ( البته با دید این موضوع که افزایش نرخی نباشه!)
شما بگید اصلا" مگه میشد تو این چند روزه قندی خرید که من خدومتتون بگم کدوم قندی خوبه
ولی به نظر من : قصفها - قپیرا - قلرست - قشهد - قمرو - قزوین همه خوبند ولی خب باید دید کدوم فرصت خرید میده
البته همانطور که دیگر دوستان گفتند فقط در صورت افزایش نرخ شکر قیمتهای قندیها منفجر خواهند شد
به نظر من هم امکان داره که قزوین فردا صف فروش باشه همونطوری که شما گفتید ولی باید دید که جو دیگر قندیها چگونه خواهد بود
به شخصه اگه ببینم که صف فروش باشه و مابقی قندیها همچنان صف خرید و صف قزوین رو جمع کردم خودم هم بلافاصله میخرم
البته خواهشا" همه دوستان خودشون تصمیم بگیرند و شاید هم قزوین هر روز صف فروش باشه و به نوشته هیچ فردی اقدام به خرید ننمایید مگر با میل و نظر خودتان
موفق باشید
گویا قپیرا در آخرین روز بسته شدن یک شخص حقیقی اهل ترکیه خرید کرده
به هر حال من هم این گروه رو زیر نظر دارم شاید افتخار هم سنگری داشتیم با بابک عزیز ;)
نظر
-
در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Postسلام بابک جان یکم مواظب باش قزوین منو یاد پارسال قندیها انداخت که برخی اشون بالا باز شد و باعث منفی شدن کل گروه شدن مخصوصا که به احتمال زیاد فردا شاخص کل هم به 36000 نرسه و بازار با توجه به بازگشایی پتروییها مثبت بشه......
والله به نظر من چون پارس پانیذ باید از قچار حمایت کنه و میخواد قیمت سهم بالا بره به نظر من که جو کل گروه خوب خواهد بود
البته منی که الان دارم قندی میخرم با دید حداقل 4 ماهه میخرم و به دید افزایش نرخ مرجع و افزایش قیمت شکر
ولی خب قطعا" من هم نگاه میکنم اگر صف فروشی بود و جمع شد من هم اقدام خواهم کرد
گرچه به نظر من خیلی از قندیها مثل قشهد یا قمرو اصلا" رشدی نداشتند.
در هر صورت ممنون بابت راهنمایی های همیشگی و لطف شما :x@};-@};-@};-The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
فردا 500 هزارتا اردر میچینم تو مثبت کامل صف خرید هر کی دوست داشت بده به خودم تو مثبت کامل .
هر کی هم دوست داشت بیاد پشت خودم.
نظر
-
شاخص قندی در نمودار روزانه امروز یک کندل بالای مقاومت4110.3 زد و این مقاومت را شکست و در هفتگی هم تقریبا مماس بر سقف تاریخی شد اگر فردا مثبت باشند قندیها رفتند که رفتند ببینیم با یک حمایت کوچک این مسیر رد میشود ولی به هر حال با توجه به قضیه دلار و احتمال گرانی رسمی این مسیر طی خواهد شد حالا شاید بدون حمایت کمی دیرتر
نظر
-
در اصل توسط برزیل پست شده است View Postسهم کاملابی منطق بالابازشدنظرمن هم اینه فرداصف فروشهآخرین ویرایش توسط negar؛ 2013/01/22, 23:03.
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postبا سلام
موفق باشید
به نظرم قپیرا از وضعیت بنیادی بسیار خوبی برخوردار است.
خیلی ها منتظر بازگشایی قپیرا هستند
نظر
-
برام خیلی جالبه بعضی یک نظرهای میدن من از همین دوستان سوال دارم اگر سهم خودتان مثلا ذوب شبندر فملی کالسیمین کروی فولاد این ها اگر 50 درصد مثبت باز می شدن چنین نظرهایی باز هم میدادین.
نظر
-
در اصل توسط Godfathers پست شده است View Postفردا 500 هزارتا اردر میچینم تو مثبت کامل صف خرید هر کی دوست داشت بده به خودم تو مثبت کامل .
هر کی هم دوست داشت بیاد پشت خودم.در اصل توسط Godfathers پست شده است View Postبرام خیلی جالبه بعضی یک نظرهای میدن من از همین دوستان سوال دارم اگر سهم خودتان مثلا ذوب شبندر فملی کالسیمین کروی فولاد این ها اگر 50 درصد مثبت باز می شدن چنین نظرهایی باز هم میدادین.
در ضمن ذوب و شبندر و فملی قابل قیاس با قند قزوین نیستن
مقایسه اینها شبیه دریا هست در برابر قطره
ارزش بازار فولاد و شبندر کجا قند قزوین کجا .....
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postعزیز دل چرا به دل میگیری دوستان یا من قصد بدی نداریم حتی بنده هم میخوام یکمی در سبدم قند داشته باشم
در ضمن ذوب و شبندر و فملی قابل قیاس با قند قزوین نیستن
مقایسه اینها شبیه دریا هست در برابر قطره
ارزش بازار فولاد و شبندر کجا قند قزوین کجا .....
بابا من به اون خدایی که می پرستم قند قزوین ندارم به پیر و پیغمبر ندارم فقط از رو دلسوزی میگم.
فقط دوستان بشیند حساب کنید که این گروه اگر افزایش نرخ 1700 تا 1800 تومانی بگیره سود تک تک سهم های این گروه چقدر خواهد شد.
بابا قند قزوین بشه 3000 هزار تومان ارزش بازارش میشه 186 میلیارد
قشکر بشه 2000 تومان ارزش بازارش میشه 75 میلیارد تومان
قثابت بشه 1500 تومان ارزش بازارش میشه 150 میلیارد
قشیر بشه 3000 تومان ارزش بازارش میشه 150 میلیارد
بابا قند اصفهان بشه 10000 تومان ارزش بازارش میشه 240 میلیارد
بابا این ارزش بازار ها حتی با این قیمت ها که گفتم خنده داره
بنده مجمع قشکر بودم از مدیر شرکت تو مجمع پرسیدم گفتم آقا الان یکی بخواد یک شرکت مثل شما بزنه چقدر هزینه میشه مدیر شرکت گفت اگر ساختمان و ملک خیلی چیز ها رو حساب نکنیم فقط بالای 40 میلیارد هزینه داره.
بعضی ها فقط بلدن لج بازی کنن
نظر
-
در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Postسلام بابک جان یکم مواظب باش قزوین منو یاد پارسال قندیها انداخت که برخی اشون بالا باز شد و باعث منفی شدن کل گروه شدن مخصوصا که به احتمال زیاد فردا شاخص کل هم به 36000 نرسه و بازار با توجه به بازگشایی پتروییها مثبت بشه......جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
نظر