در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است
View Post
بورس نوشته های "شریعت"...
Collapse
X
-
درود بر همه عزيزان؛
در اصل توسط alieslamian پست شده است View Postبا درود
امروز از شکربن با حدود 50% سود خارج شدم . به نظر اصلاح در پیش داره . خوشحال میشم نظرتون رو بدونم
به نظرم سيو سود خوب بود و سهم تازه نفس تر بخريد
در اصل توسط KITY پست شده است View Postجناب شريعت با تشكر از زحماتتون اين كسعدي جريانش چيه من ميخام سنگين بخرم افزايش يا سرمايه تعديل مثبتي پيش رو داره ؟ راستي شما كه بنيادي كار ميكنيد نظرتون در مورد كاذر چيه ؟ بنيادي چه اتفاقي داره ميافته كه سهم اينطور شارپ بالا ميره ؟ شايد رگه هايي از طلا در آجر نسوز ها پيدا شده من امروز از اصل پولم در اين سهم خارج شدم ولي خودمم فكر نميكردم 200 درصد بهم سود بده /.:blinksmiley.:/
در اصل توسط محمد حقانی پست شده است View Postسلام دوست گرامی آقای شریعت
بنا به نظر مثبتی که جنابعالی نسبت به خگستر داشتید امروز به میزان زیادی خریداری شد ، هدف سهم را در بازه سه ماهه چگونه ارزیابی می کنید؟
با تشکر و سپاس
به نظرم لااقل لياقت 300 رو داره
در اصل توسط kamei پست شده است View Postبا عرض سلام
جناب شریعت با تشکر از راهنمایی های بی دریغ شما . رشد کسرا راتا کجا می بینید
در اصل توسط آرتا پست شده است View Postجناب شريعت حال صلاح مي دونيد كه براي جبران ضررها از سهم خارج بشم ( شاملا ) يا اينكه تا اعلام گزارش شش ماهه صبر كنم ؟ ممنون ميشم راهنمايي بفرماييدإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط ali30 پست شده است View Postدکتر جون یک سوال داشتم در تحلیل فباهنر شما 122 تومان برای امسال حساب شده ........حالا میخواستم بدونم با ذخیره 800 ریالی برای بهره صندوق حساب کردین یا جدای اوناست؟
بله با احتساب بازگشت 1/8 از هزينه تسعير ارز سال گذشتهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
یاسرجان ضمن سلام و تشکر از تحلیلهای خوبت
اگر فرصت داشتی یه نگاه هم به وشمال داشته باش
با توجه به سود انباشته مناسب و روند رو به رشد سوداوری ولی قیمت سهم هیچ رشدی نداشته که هیچ افت هم کرده
به نظر من که در قیمت اسمی فاقد ریسک هستدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postیاسرجان ضمن سلام و تشکر از تحلیلهای خوبت
اگر فرصت داشتی یه نگاه هم به وشمال داشته باش
با توجه به سود انباشته مناسب و روند رو به رشد سوداوری ولی قیمت سهم هیچ رشدی نداشته که هیچ افت هم کرده
به نظر من که در قیمت اسمی فاقد ریسک هست
شما با اين همه ستاره روي دوشت مگه ممكنه سهم بد هم معرفي كني؟!;)
اين سهم هم بسيار كم ريسكه اما حاشيش يكم زياده و گزارش هاش بالا پايين زياد داره. به روي چشم حتما بررسي مي كنم و نظر خودم رو ميگم خدمتتون :)
راستي اون قضيه خاك رو هم كه تلفني عرض كردم ممنون ميشم پيگيري كنيدإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود؛
در خصوص فرآور دوستان سوال پرسيده بودند پيش بيني بنده از سه ماهه دوم و مجموعا عملكرد 6 ماهه به صورت زير مي باشد:
مقدار فروش در سه ماهه دوم حدود 3000 تن، مجموعا 4600 تن
مبلغ فروش در سه ماه دوم 20 ميليارد تومان، مجموعا 31 ميليارد تومان
بهاي تمام شده رو به سه قسمت تقسيم كردم، قسمت اول خاك پرعيار، قسمت دوم ساير هزينه هاي متغير و قسمت سوم هزينه هاي ثابت. بررسي ساختاربهاي تمام شده نشون ميده 30 درصد مربوط به خاك، 35درصد ساير هزينه هاي متغير و 35 درصد هم هزينه هاي ثابت
براي سه ماهه دوم خاك رو 2برابر فرض كردم خريده باشه
داريم: بهاي تمام شده سه ماهه دوم 15.5 ميليارد تومان. مجموعا شش ماهه 22.8 ميليارد تومان
فلذا سود ناخالص 6 ماهه بيش از 8 ميليارد تومان خواهد بود. يعني به اندازه كل پيش بيني سال. از سوي ديگر هزين هاي تشكيلاتي كه براي كل سال فرض شده قطعا در 6 ماهه كمتر خواهد بود. بنابراين در مجموع انتظار دارم شركت در 6 ماهه حدود 105 درصد سود كل سال رو پوشش بده.
پ.ن: تحليل ها بر پايه مفروضات سوار هستند. در صورتي كه فرض هاي مساله علي الخصوص قيمت خريد خاك تغيير كند نتايج پيش بيني هم تغيير خواهند كرد.
اگر 3000 تن شمشو 20 میلیارد بفروشه یعنی کیلویی 6600 تومن فروخته (برای 3 ماهه دوم)
اما با روی 1880 دلاری و دلار 3000 تومنی ، هر کیلو روی 5600 تومن در می آد
درسته یا مکانیزم قیمت گذاری شمش فرآور متفاوت با این چیزی هست که گفتم؟
با تشکر
نظر
-
در اصل توسط peyman. پست شده است View Postسید جان سلام
اگر 3000 تن شمشو 20 میلیارد بفروشه یعنی کیلویی 6600 تومن فروخته (برای 3 ماهه دوم)
اما با روی 1880 دلاری و دلار 3000 تومنی ، هر کیلو روی 5600 تومن در می آد
درسته یا مکانیزم قیمت گذاری شمش فرآور متفاوت با این چیزی هست که گفتم؟
با تشکر
تمام عرضه هاي فرآور داخلي مي باشد. قيمت ميانگين تابستان رو به اندازه بهار گرفتم و بعيد مي دونم خيلي تغيير كرده باشه. تفاوت نسبت به قيمتي كه شما فرموديد بر اساس پرميوم و ساير مواردي كه روي قيمت فروش تاثير مي گذارند ايجاد شدهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود بر همه عزیزان؛
امروز دی هایی که 2 روز پیش از صف فروش خریده بودم با 10 درصد سود دادم به صف و فرآورهای فروخته شده رو جایگزین کردم.
همچنان بزرگترین معضل سبد بنده وجود حجم مبناست! شپمچا، کسرا، دتماد و سکاب هیچ کدوم حجم پر نمی کنند :(
حتوکا طبق پیش بینی حرکتش رو شروع کرد که خودم هم جا موندم ازش
کسعدی همچنان سهامدار عمده منفی و مثبت سهم رو می خره... و سهامدار جزء هم خوب بهش می فروشه!
خگستر همچنان در محدوده جذاب برای خرید قرار داره و بسیار کم ریسکه
فرآور هم معاملات امروزش نشون داد نباید زیاد منتظر اصلاح بود برای شروع حرکت پر قدرت بعدی
بطور کلی عمق بازار بسیار مناسبه و فکر اصلاح های طولانی مدت و یا ریزش های شدید رو فعلا از سرمون بیرون کنیم... بازار فقط در حال سوئیچ کردن مداوم بین گروه های مختلفه
پ.ن: دوستانی که قبلا در مورد سبدگردانی سوال کرده بودند؛ حتما تا پایان مهر تصمیم گیری کنید و اطلاع بدید چون از اول آبان سبد رو برای سال مالی بعد خواهم بست.
نظر
-
-
سلام من هم نمی تونم پیام خصوصی بدم، واسه سرمایه 50 و 100 میل امکانش هست شرایط و ضوابط سبد گردانی رو واسم میل کنید safaeimh@yahoo.com
با تشکر
نظر
-
جناب شريعت باما رو براي هفته آينده 1150 تا 1130 اگه اصلاحش تمام بشه مناسب خريد مي دونيد؟
ممنون
نظر
نظر