بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ali30
    عضو فعال
    • Aug 2013
    • 1940

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
    اگر شما فهميديد حقوقي فروشنده توي فرآور چه مرگشه بيايد به من هم بگيد...
    دکتر جون یک سوال داشتم در تحلیل فباهنر شما 122 تومان برای امسال حساب شده ........حالا میخواستم بدونم با ذخیره 800 ریالی برای بهره صندوق حساب کردین یا جدای اوناست؟
    تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

درود بر همه عزيزان؛

در اصل توسط alieslamian پست شده است View Post
      با درود

امروز از شکربن با حدود 50% سود خارج شدم . به نظر اصلاح در پیش داره . خوشحال میشم نظرتون رو بدونم
      ان شالله هميشه سود كنيد. روي اين قيمت ها در مورد كربن نظر خاصي ندارم. نه رشد انفجاري نه اصلاح عميق
      به نظرم سيو سود خوب بود و سهم تازه نفس تر بخريد

در اصل توسط KITY پست شده است View Post
      جناب شريعت با تشكر از زحماتتون اين كسعدي جريانش چيه من ميخام سنگين بخرم افزايش يا سرمايه تعديل مثبتي پيش رو داره ؟ راستي شما كه بنيادي كار ميكنيد نظرتون در مورد كاذر چيه ؟ بنيادي چه اتفاقي داره ميافته كه سهم اينطور شارپ بالا ميره ؟ شايد رگه هايي از طلا در آجر نسوز ها پيدا شده من امروز از اصل پولم در اين سهم خارج شدم ولي خودمم فكر نميكردم 200 درصد بهم سود بده /.:blinksmiley.:/
      والا سهم افزايش سرمايه كه داره و فكر مي كنم 50 درصدي هم باشه. ضمنا شما به خريدهاي مداوم يك ماه اخير سهامدار عمده دقت كنيد. صدرتامين از تنها سهمي كه اينطوري حمايت مي كنه همين كسعديه

در اصل توسط محمد حقانی پست شده است View Post
      سلام دوست گرامی آقای شریعت
      بنا به نظر مثبتی که جنابعالی نسبت به خگستر داشتید امروز به میزان زیادی خریداری شد ، هدف سهم را در بازه سه ماهه چگونه ارزیابی می کنید؟
      با تشکر و سپاس
      خگستر خيلي كم ريسكه در اين محدوده. يه روز خودرو 150 تومان بود خگستر 230 تومان بود الان خودرو داره ميشه 300 خگستر هنوز 230 تومانه!! از هر نظر نگاه كنيم خريد بسيار كم ريسكيه اينجا
      به نظرم لااقل لياقت 300 رو داره

در اصل توسط kamei پست شده است View Post
      با عرض سلام
      جناب شریعت با تشکر از راهنمایی های بی دریغ شما . رشد کسرا راتا کجا می بینید
      اگر به پولتون نيازي نداريد پيشنهاد مي كنم همچنان با سهم بمونيد و كاري به منفي هاي احمتالي كه شايد در آينده بخوره نداشته باشيد. سهمي كه بعد 40 درصد رشد شارپ وقتي صفش هفته پيش ريخت حقوقي 4000000 تا سهم مي خره يعني بي دليل بالا نيومده

در اصل توسط آرتا پست شده است View Post
      جناب شريعت حال صلاح مي دونيد كه براي جبران ضررها از سهم خارج بشم ( شاملا ) يا اينكه تا اعلام گزارش شش ماهه صبر كنم ؟ ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد
      والا به نظرم صبر كنيد بهتر باشه. معمولا گزارش 6ماهه خوبي ميده و انتظار دارم پوشش خوبي هم داشته باشه در 6 ماهه. از اون جو مثبت احتمالي ميتونيد براي خروج استفاده كنيد
      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
        دکتر جون یک سوال داشتم در تحلیل فباهنر شما 122 تومان برای امسال حساب شده ........حالا میخواستم بدونم با ذخیره 800 ریالی برای بهره صندوق حساب کردین یا جدای اوناست؟
        درود؛
        بله با احتساب بازگشت 1/8 از هزينه تسعير ارز سال گذشته

نظر

• آرتا
          عضو عادی
          • Oct 2013
          • 76

ممنون جناب شريعت خيلي لطف فرموديد.
          [B][COLOR=#0000ff]اگر حس روييدن در تو باشد حتي در كوير هم رشد خواهي كرد "" دكتر شريعتي ""[/COLOR][/B]

نظر

• وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

یاسرجان ضمن سلام و تشکر از تحلیلهای خوبت
            اگر فرصت داشتی یه نگاه هم به وشمال داشته باش

با توجه به سود انباشته مناسب و روند رو به رشد سوداوری ولی قیمت سهم هیچ رشدی نداشته که هیچ افت هم کرده

به نظر من که در قیمت اسمی فاقد ریسک هست
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
              یاسرجان ضمن سلام و تشکر از تحلیلهای خوبت
              اگر فرصت داشتی یه نگاه هم به وشمال داشته باش

با توجه به سود انباشته مناسب و روند رو به رشد سوداوری ولی قیمت سهم هیچ رشدی نداشته که هیچ افت هم کرده

به نظر من که در قیمت اسمی فاقد ریسک هست
              درود بر وحيد عزيز؛
              شما با اين همه ستاره روي دوشت مگه ممكنه سهم بد هم معرفي كني؟!;)
              اين سهم هم بسيار كم ريسكه اما حاشيش يكم زياده و گزارش هاش بالا پايين زياد داره. به روي چشم حتما بررسي مي كنم و نظر خودم رو ميگم خدمتتون :)

راستي اون قضيه خاك رو هم كه تلفني عرض كردم ممنون ميشم پيگيري كنيد

نظر

• m.k.f
                عضو عادی
                • Apr 2013
                • 31

با سلام
                اكر ممكن است درباره سبد كرداني توسظ خودتان توضيح دهيد

نظر

• peyman.
                  عضو عادی
                  • Sep 2025
                  • 26

درود؛

در خصوص فرآور دوستان سوال پرسيده بودند پيش بيني بنده از سه ماهه دوم و مجموعا عملكرد 6 ماهه به صورت زير مي باشد:

مقدار فروش در سه ماهه دوم حدود 3000 تن، مجموعا 4600 تن
                  مبلغ فروش در سه ماه دوم 20 ميليارد تومان، مجموعا 31 ميليارد تومان

بهاي تمام شده رو به سه قسمت تقسيم كردم، قسمت اول خاك پرعيار، قسمت دوم ساير هزينه هاي متغير و قسمت سوم هزينه هاي ثابت. بررسي ساختاربهاي تمام شده نشون ميده 30 درصد مربوط به خاك، 35درصد ساير هزينه هاي متغير و 35 درصد هم هزينه هاي ثابت
                  براي سه ماهه دوم خاك رو 2برابر فرض كردم خريده باشه

داريم: بهاي تمام شده سه ماهه دوم 15.5 ميليارد تومان. مجموعا شش ماهه 22.8 ميليارد تومان

فلذا سود ناخالص 6 ماهه بيش از 8 ميليارد تومان خواهد بود. يعني به اندازه كل پيش بيني سال. از سوي ديگر هزين هاي تشكيلاتي كه براي كل سال فرض شده قطعا در 6 ماهه كمتر خواهد بود. بنابراين در مجموع انتظار دارم شركت در 6 ماهه حدود 105 درصد سود كل سال رو پوشش بده.

پ.ن: تحليل ها بر پايه مفروضات سوار هستند. در صورتي كه فرض هاي مساله علي الخصوص قيمت خريد خاك تغيير كند نتايج پيش بيني هم تغيير خواهند كرد.
                  سید جان سلام

اگر 3000 تن شمشو 20 میلیارد بفروشه یعنی کیلویی 6600 تومن فروخته (برای 3 ماهه دوم)

اما با روی 1880 دلاری و دلار 3000 تومنی ، هر کیلو روی 5600 تومن در می آد

درسته یا مکانیزم قیمت گذاری شمش فرآور متفاوت با این چیزی هست که گفتم؟

با تشکر

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

در اصل توسط peyman. پست شده است View Post
                    سید جان سلام

اگر 3000 تن شمشو 20 میلیارد بفروشه یعنی کیلویی 6600 تومن فروخته (برای 3 ماهه دوم)

اما با روی 1880 دلاری و دلار 3000 تومنی ، هر کیلو روی 5600 تومن در می آد

درسته یا مکانیزم قیمت گذاری شمش فرآور متفاوت با این چیزی هست که گفتم؟

با تشکر
                    درود بر شما؛
                    تمام عرضه هاي فرآور داخلي مي باشد. قيمت ميانگين تابستان رو به اندازه بهار گرفتم و بعيد مي دونم خيلي تغيير كرده باشه. تفاوت نسبت به قيمتي كه شما فرموديد بر اساس پرميوم و ساير مواردي كه روي قيمت فروش تاثير مي گذارند ايجاد شده

نظر

• m.k.f
                      عضو عادی
                      • Apr 2013
                      • 31

درود بر همه عزیزان؛

امروز دی هایی که 2 روز پیش از صف فروش خریده بودم با 10 درصد سود دادم به صف و فرآورهای فروخته شده رو جایگزین کردم.
                      همچنان بزرگترین معضل سبد بنده وجود حجم مبناست! شپمچا، کسرا، دتماد و سکاب هیچ کدوم حجم پر نمی کنند :(

حتوکا طبق پیش بینی حرکتش رو شروع کرد که خودم هم جا موندم ازش
                      کسعدی همچنان سهامدار عمده منفی و مثبت سهم رو می خره... و سهامدار جزء هم خوب بهش می فروشه!
                      خگستر همچنان در محدوده جذاب برای خرید قرار داره و بسیار کم ریسکه
                      فرآور هم معاملات امروزش نشون داد نباید زیاد منتظر اصلاح بود برای شروع حرکت پر قدرت بعدی

بطور کلی عمق بازار بسیار مناسبه و فکر اصلاح های طولانی مدت و یا ریزش های شدید رو فعلا از سرمون بیرون کنیم... بازار فقط در حال سوئیچ کردن مداوم بین گروه های مختلفه

پ.ن: دوستانی که قبلا در مورد سبدگردانی سوال کرده بودند؛ حتما تا پایان مهر تصمیم گیری کنید و اطلاع بدید چون از اول آبان سبد رو برای سال مالی بعد خواهم بست.
                      براي سبد كرداني جظور اءلاع بدهيم با تشكر

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

در اصل توسط m.k.f پست شده است View Post
                        براي سبد كرداني جظور اءلاع بدهيم با تشكر
                        درود؛ پيغام گذاشتم براتون در صفحه شخصيتون

نظر

• PULP
                          عضو عادی
                          • Jan 2013
                          • 162

سلام من هم نمی تونم پیام خصوصی بدم، واسه سرمایه 50 و 100 میل امکانش هست شرایط و ضوابط سبد گردانی رو واسم میل کنید safaeimh@yahoo.com
                          با تشکر

نظر

• آرتا
                            عضو عادی
                            • Oct 2013
                            • 76

جناب شريعت عزيز سود ناشي از گزارش شش ماهه شاملا را چقدر ارزيابي مي كنيد ؟ ممنون ميشوم نظرتان را بصورت حدودي بفرماييد.
                            [B][COLOR=#0000ff]اگر حس روييدن در تو باشد حتي در كوير هم رشد خواهي كرد "" دكتر شريعتي ""[/COLOR][/B]

نظر

• ali30
                              عضو فعال
                              • Aug 2013
                              • 1940

دکتر جون 6 ماه فباهنر را چند میبینن؟
                              تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• Nikooravesh
                                عضو عادی
                                • Oct 2012
                                • 282

جناب شريعت باما رو براي هفته آينده 1150 تا 1130 اگه اصلاحش تمام بشه مناسب خريد مي دونيد؟
                                ممنون

نظر

در حال کار...
                                X