با سلام خدمت جناب بهنام عزیز فکر کنم اولین گام در آزاد شدن پتانسیل تجهیزاتی ها لغو قرارداد پارس جنوبی با چینی ها و قرارداد با پتروپارس می باشد.
*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*
Collapse
X
-
در اصل توسط 2411604637 پست شده است View Postدرود بر شما آفا بهنام
فاذر خرید کردم
به نظرتون امسال بازدهی کدوم گروه بیشتره؟
و اگه ممکنه سهامی بهم معرفی کنید که یه صعود شارپی داشته باشه!
ممنون از محبت و راهنمایی های مداوم و بی دریغتون
سبز باشید و برقرار
با سپاس از شما
کاری خوبی انجام دادین
همون جور که در پستهای پیشین هم گفتم،امسال و سال آینده،سهام تجهیزاتی بیشترین رشد رو در بازار خواهند داشت ( به دلیل پتانسیلهای فروان و نهفته در این صنعت)
برای صعود شارپ هم گزینه نخست من فاذر هست و گزینه دوم وپترو
شاد باشیدافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postدرود
با سپاس از شما
کاری خوبی انجام دادین
همون جور که در پستهای پیشین هم گفتم،امسال و سال آینده،سهام تجهیزاتی بیشترین رشد رو در بازار خواهند داشت ( به دلیل پتانسیلهای فروان و نهفته در این صنعت)
برای صعود شارپ هم گزینه نخست من فاذر هست و گزینه دوم وپترو
شاد باشید
با سلام خدمت استاد ارجمند
با توجه به تائید سهم پلوله توسط حضرتعالی وتائید آیدین نود به نظرتون به جای وپترو بهتر نیست بر روی پلوله فعال شد ؟مهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
kianosh.parsa@yahoo.com
نظر
-
در اصل توسط 2411604637 پست شده است View Postآفا بهنام عرضه بلوکی فاذر بواسطه خودرو به قیمت 9500 ريال چه تاثیری روی این دو سهم میزاره؟!
بلوک فاذر متعلق به تعاونی خاص کارکنان ایراتخودرو هستش،نه ایرانخودرو
روی فاذر تاثیر مثبت زیادی خواهد گذاشت
هر چقدر رقابت شکل بگیره و قیمت پایه افزایش پیدا کنه،خود سهم هم قیمتش در بازار افزایش پیدا میکنهآخرین ویرایش توسط behnam؛ 2013/08/27, 09:44.افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط aahmad پست شده است View Postبا سلام خدمت استاد ارجمند
با توجه به تائید سهم پلوله توسط حضرتعالی وتائید آیدین نود به نظرتون به جای وپترو بهتر نیست بر روی پلوله فعال شد ؟
دوست گزامی
پلوله در حدود 15 ماهه که نمادش متوقفه
از زمان انتقال به بازار پایه هم هنوز نمادش باز نشده و سهمش قابل معامله در بورس نیستافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
-
بهنام جان بازار بورس تا کی میخاد اینجوری باشه؟؟
چرا همه تمایل دارن سرمایشونو خارج کنن واینطوری صف فروش راه انداختنهمین طوری خوبه ادامه بده ...
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postمعاملات امروز فاذر چند تا نکته مهم و اساسی داره که باید بهش توجه کرد
توی اولین فرصت در مورد حجم و نوع معاملاتش خواهم نوشت
بهنام عزیز ضمن عرض تشکر و خسته نباشید
لطفا در مورد شفاف سازی امروز هم بنویسید
با سپاسبا کاشت یک درخت ، هدیه ای به زمین پیر اهداء کنیم
نظر
-
در اصل توسط رامین حیاتی پست شده است View Postبهنام جان بازار بورس تا کی میخاد اینجوری باشه؟؟
چرا همه تمایل دارن سرمایشونو خارج کنن واینطوری صف فروش راه انداختن
قرار نیست که همه سهم ها مثبت باشن
سهم مثبت هست،سهم منفی هم هست
طبیعت بازار همینه
اگر سهمی که ارزشمنده،صف فروش بشه،به جای ناراحتی باید خرید
البته این چیزی که گفتم در مورد هر سهمی که صف فروش داره صادق نیستافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
نظر