در اصل توسط ساسان پست شده است
View Post
تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس
Collapse
X
-
نقل قول
نتايج شمارش آرا در صندوق شهر پنانگ مالزی:
روحاني: ١٩٢ (شیره!!!!)
قاليباف: ٢٠
ولايتي: ١٣
جليلي: ٩
باطله: ٥
رضايي: ٤
غرضي: ١
2.
نتیجهی نهایی آرا در سنگاپور
روحانی: ۱۸۹
رضایی: ۶
قالیباف: ۳
ولایتی: ۳
باطله: ۳
جلیلی: ۰
غرضی: ۰تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...
نظر
-
-
ستاد روحانی: گزارشی از تخلف نداشتیم
کد خبر: ۱۵۳۰۴۱۲۴ خرداد ۱۳۹۲ - ۲۰:۰۵
رئیس ستاد انتخاباتی حسن روحانی با مثبت و مطلوب ارزیابی کردن روند انتخابات گفت: در جایگاههای انتخاباتی و محلهای در نظر گرفته شده برای اخذ رای گزارشی مبنی بر تخلف نداشته ایم.
محمدرضا نعمت زاده در گفتگو با مهر، اظهار کرد: ستاد انتخاباتی آقای روحانی یک روندی برای انجام نظرسنجی دارد که البته خیلی دقیق نیست اما به نظر می آید که در اغلب استانها و شهرستانها درصد آرایی که به آقای روحانی داده می شود بیشتر از سایر کاندیداها است.
وی با مثبت و مطلوب ارزیابی کردن روند انتخابات ریاست جمهوری افزود: روند انتخابات خوب است و به نظر می آید مردم استقبال خوبی از انتخابات داشته اند اطلاعاتی که به ما می رسد هم گویای همین موضوع است.
رئیس ستاد انتخاباتی حسن روحانی تصریح کرد: در عین حال ما منتظر هستیم که وزارت کشور و شورای نگهبان نتایج رسمی انتخابات ریاست جمهوری را اعلام کنند ولی پیش بینی ما این است که دکتر روحانی وضعیت خوبی دارد.
وی در پاسخ به این سئوال که آیا از ناظرین خود که در پای صندوق های رای حاضر هستند گزارشی در ارتباط با انجام تخلف انتخاباتی دریافت کرده اید یا خیر عنوان کرد: در خود جایگاههای انتخاباتی و محل های در نظر گرفته شده برای اخذ رای گزارشی مبنی بر تخلف نداشته ایم. چند مورد بسیار جزئی بوده که درباره آنها تذکر لازم را داده ایم و مشکلی وجود ندارد.
نعمت زاده ادامه داد: بیشتر تخلفات و مشکل ستاد انتخاباتی آقای روحانی شایعات، دروغ ها و اختلافاتی است که از طریق برخی سایت ها اعلام می شود که ما نیز پاسخ برخی از این موارد را به خبرگزاری ها و رسانه های رسمی اعلام کرده ایم.
رئیس ستاد انتخاباتی حسن روحانی در پاسخ به این سئوال که اگر اعتراضی نسبت به نتایج انتخابات داشته باشید از چه طریق موضوع را پیگیری خواهید کرد گفت: از طریق قانون و از طریق راهکارهای قانون اگر مشکلی وجود داشته باشد پیگیری می کنیم.
نظر
-
-
سناریوی حالگیری احتمالی برای فردا
میدونی بخواهند حال گیری کنند چیکار میکنند اعلام میکنند که انتخابات به دور دوم کشیده ،منتها به این شکل که قالیباف اول شده و روحانی دوم.
پیغامش میتونه این باشه که ما با اینکه تعداد نامزدهای اصولگرام چند نفر بود باز هم نفر اول از آن ما شده و شما با توجه به اجماع روی یک نفر باز هم دوم شدید،یعنی اینکه تو دور دوم هم شانسی ندارید.
چه حالگیری میشه;)"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postسناریوی حالگیری احتمالی برای فردا
میدونی بخواهند حال گیری کنند چیکار میکنند اعلام میکنند که انتخابات به دور دوم کشیده ،منتها به این شکل که قالیباف اول شده و روحانی دوم.
پیغامش میتونه این باشه که ما با اینکه تعداد نامزدهای اصولگرام چند نفر بود باز هم نفر اول از آن ما شده و شما با توجه به اجماع روی یک نفر باز هم دوم شدید،یعنی اینکه تو دور دوم هم شانسی ندارید.
چه حالگیری میشه;)ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postسناریوی حالگیری احتمالی برای فردا
چه حالگیری میشه;)
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postآهان! یکیشونو گیر آوردم!
خب دوست عزیز ما را ( لا اقل من را ) توجیه کنید که چرا رای شما قالیباف؟!
چه در او میبینید که ما (من) نمی بینم !؟!
من از هفته های گذشته در انتخاب بین آقای روحانی و آقای قالیباف شک داشتم ، اما تحقیق کردم ، مناظرات رو به دقت نگاه کردم و در همایش های هر دو نامزد حضور پیدا کردم ، و در نهایت آقای دکتر قالیباف رو به عنوان کاندید اصلح انتخاب کردم
و اما دلایل من:
شما در همایش ورزشگاه شیرودی دکتر روحانی شرکت کردید؟ ، خب من رفتم و از نزدیک شاهد صحبتهای ایشون بودم ، ایشون برنامه روشنی برای اداره کشور ارایه نمکنن و یکسره دم از آزدای مردم میزنند بدون این که آزادی واقعی را معنا کنند
و اما آقای دکـتـر مـحـمـد باقـر قـالـیـبـافــــ : ایشون کاملا برنامه های که در آینده دارند رو برای مخاطبان خودشون باز میکنند و کاملا توضیح میدهند و همچنین چندین سال هستش که شاهد مدیرت موفق ایشون در همین تهران خودمون بودیم و بنده مقام ریاست جمهوری را برای ایشون شایسته تر میدونم.
در ضمن پاسخ کامل سوالتون رو می تونید توی این سایت ببینید: www.ghalibaf.ir
خب دوست خوب من اینم قسمتی از دلایل بنده برای انتخاب دکـتـر مـحـمـد باقـر قـالـیـبـافــــ
خوشحال میشم دلایل منطقی شمارو برای انتخاب آقای روحانی بدونم...آخرین ویرایش توسط رضایی؛ 2013/06/14, 19:56.من سهام را زمانی میخرم که همه در حال ناامیدی هستند.
نظر
-
در اصل توسط sourena پست شده است View Postمن دقایقی پیش در تالش استان گیلان رای دادم
یک حوزه فرعی داخل کوچه و در این ساعت بعدازظهر طبیعتاً خلوت بود
نکته جالب برای من نیمه شفاف بودن صندوق بود که طبیعتاً قبلش نمیتونست توش رایی باشه!
برخلاف دوره قبل سرپوش صندوق قرمز بود نه آبی!
نفر قبل از من به ولایتی رای داد.ایشون هم رای خوبی داره.خیلی حال می ده جلیلی پنجم شه!
فکر میکنم امضای من انشالله تحقق پیدا کنه
در ساعت 14 که رای دادم 3نفر جلوی من بودند و 10 دقیقه پیش
حدود 100 نفر در 2 صف زنانه و مردانه! در انتظار رای دادن
آمار مشارکت جداً بالاست و این یعنی مرگ سیاسی اقتدارگرایان تند و رادیکال
انشالله فردا خبر خوشی خواهیم شنید
مدیریت محترم لطفاً در صورت امکان رنگ آیدی من نیز بنفش و آیدی من پارسی شود.سورنا.باتشکرسال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
نظر