در اصل توسط homework پست شده است
View Post
تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس
Collapse
X
-
تاکنون درصد بالایی از آرا شمارش شده متعلق به روحانیست فعلا بالای 65 درصد البته این شمارش در شهرهای کوچک انجام شده که اختمال برنده شدن روحانی کمتر بود وقتی در شهرهای کوچک آمار تا این حد بنفع روحانی میباشد در شهرهای بزرک باید بالاتر باشه در مالزی بالای 80 درصد به روحانی رای دادن با این حساب نتیجه انتخابات به دور دوم نخواهد کشید
نظر
-
در اصل توسط *وطن* پست شده است View Postمن هم بعد از چند رو خود درگیری تصمیم به رای دادن گرفتم.
رای من آقای روحانی بود البته در بین این کاندیداهاو به دلیل............
به نظرمن اکثر دوستان آرمانهای تقریبأ یکسانی دارند ولی برای رسیدن به این آرمانها راههای مختلفی انتخاب میکنند که هر شخصی به نظر خود راه درست را میرود. امیدوارم روزی برسد که همه مردم یا اکثرآنهاحداقل دارای تحمل شنیدن افکار مختلف وقدرت فکر کردن داشته باشند نه از روی ............
من به همراه ۵نفری که واقعأ قانع کردنشان برای رای دادن کمی سخت بود در اصفهان خ فردوسی ساعت ۷/۳۰رای دادم .حدودأ ۶۰نفری بودند که من فکر نمیکردم این تعداد باشند این محدوده ۶۵٪مذهبی ۳۰٪مذهبی متعصب ۵٪مذهبی نیستند. در زمان حضور دیدم ۱۶نفربه آقای روحانی ۵نفربه آقای ولایتی و۲نفربه آقای قالیباف رای دادن و در هنگام خروج از نظرپوشش وچهره و.... حدس میزنم از حدود ۵۰ الی ۶۰ نفری که در صف هستند حدافل ۲۰نفری به آقای روحانی رای میدادند.این چند مورد توجه من ا به خود جلب کرد اسم آقای عارف در لیست نبودبلعکس گفته تعدادی از دوستان.فقط اسم کاندیداها باید نوشته میشد وکد نبود.سوال کردم و گفتند نماینده ای از کاندیدا نبود وفقط صبح از طرف آقای ولایتی شخصی بوده. کسی را ندیدم به آقای جلیلی رای بدهد.چهره آن دو نفری که به اقای قلیباف رای دادند.رای دهندها به آقای ولایتی مذهبی متعصب بودند که ۳نفرشان خیلی مسن بودند. به نظرم حضور خانمها ۶۰٪به۴۰٪ بود ظاهر افراد مسئول تقریبأعامه پسند بود به غیر ازان دو نفر مأمور دم درب که لباس چریکی پوشید بودند. با سپاس از دوستان.به امید روزهای بهتر در صورت امکان رنگ آیدی اینجانب نیز بنفش شود
در مورد کد کاندیداها. .. . جایی که بنده هم رای دادم خبری از کد نبود
و اینکه در صورت امکان رنگ آیدی اینجانب نیز بنفش شود
پاینده باد ایران جاویدان :x
نظر
-
-
-
با سلام
بنده اصلا نمیخواستم رای بدم اصلا
ولی دبدم اگه ما رای ندیم تو این زمان شاید مثل 8 سال بشه
واسه همین نه تنها خودم بلکه 2 نفر از فامیلامونم بردم به روحانی رای دادیم:D
امیدوارم انشااله و امید بر خدا خبرای خوبی در پیش باشهموفق كسي است كه با آجرهايي كه بطرفش پرتاب مي شود، يك بناي محكم بسازد
نظر
-
هر کی بیاد اگر مثل احمدی نژاد عمل کنه خوبه.
نو که بیاد به بازار کهنه میشه دلازار!!!!در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.
نظر
-
دوستان ، اینجا میتونید نتایج لحظه ای رو ببینید
سعيد جليلي 708
محسن رضايي 161
حسن روحاني 1878
سيد محمد غرضي91
محمد باقر قاليباف 652
علي اكبر ولايتي 514
تعداد شعبه: 24
جمع آرا : 4006
نظر
-
نتیجه شمارش آرا انتخابات ریاست جمهوری
صندوق دانشكده سماء - گله محله بابل
۱- دکتر حسن روحانی 416 رای
۲- دکتر علی اکبر ولایتی 61 رای
۳- دکتر محسن رضایی 55 رای
۴- دکتر محمدباقر قالیباف 53 رای
۵- دكتر سعيد جليلي 51 راي
۶- مهندس سیدمحمد غرضی 14 رای
============
نتیجه شمارش آرا انتخابات ریاست جمهوری
صندوق مسجد مقدس محدثین بابل
۱- دکتر حسن روحانی ۲۸۳ رای
۲- دکتر سعید جلیلی ۱۰۹ رای
۳- دکتر علی اکبر ولایتی ۸۹ رای
۴- دکتر محمدباقر قالیباف ۵۸ رای
۵- دکتر محسن رضایی ۲۱ رای
۶- مهندس سیدمحمد غرضی ۴ رای
=========درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
دوستان در چه شرایطی انتخابات به دور دوم کشیده میشه ؟لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه
نظر
-
درود؛
اگر با اختلاف ناچیز رای روحانی کمتر از 50 شود و به دور دوم کشیده شود امیدوارم تحریم کنندگان خیانتشان را دور دوم جبران کنند....إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر