متاسفانه بعضی از تحلیلگرهای ما در تحلیل های خودشون خیلی اغراق و مبالغه میکنند البته این موضوع ربطی به توانایی های اونها نداره (که از نظر من حتی اونها تحلیلگرهای قابلی هستند) ولی وقتی شما در تحلیل و یا خدای نکرده در تبلیغ سهم از جمله های نامتعارف تعریف مانند این چنین هست و چنان خواهد شد و نمیدونم هزار حرف دیگه استفاده میکنید، اولا شما وقتی این گونه بشکل افراطی نامتعارف از سهامتان تعریف و تمجید میکنید ناخواسته از اون سهم یه تصور غلط مبنی بر خدشه ناپذیر بودن و قدرتمند بودن سهم از هر خطری در ذهن سهامداران مبتدی و احساسی و یا حتی سهامداران باتجربه شکل می دهید که باعث میشه حتی موقعی که سهم خلاف روند پیش بینی شده شما،افت میکنه دیگر سهامداران نمیتوانند اون حدضرر گفته شده رو رعایت کنند زیرا آنچنان تبلیغات نامتعارف انجام شده که قبول افت سهم و فعال شدن حدضرر برایشان ناممکن میشه و دقیقا در این لحظه احساس بر عقل و منطق سهامدار غلبه میکنه و ناخواسته سهامدار در ضرر مالی و یا زمانی که مستقیما به روح و روانش صدمه میزنه قرار میگیره.
ثانیا من فکر میکنم اصلا تحلیلگر نباید بدنبال تبلیغ سهم برای خرید یا فروش دیگران باشد بلکه بدنبال نشان دادن زوایای تاریک و روشن سهم باشد تا سهامداران در مورد خرید یا فروش اون تصمیم بگیرند.
پس چه بهتره که موقع تحلیل و یا احیانا تبلیغ از واژه های نامتعارف و غلوآمیز استفاده نکنیم تا سهامداران احساسی در وضعیت سخت تصمیم گیری قرار نگیرند.
نظر