orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

در اصل توسط mehdipour2000 پست شده است View Post
    سلام بر برادر سجاد عزیز

روی کسعدی و نمودارش بررسی میکنی؟ در تایم هفتگی یا دید بلند مدت از 380 ت اگر تریس بندی فیبو کنیم ... روی 260 میشه یه حمایت محکم براش قائل بود. نظر شما چیه؟ من فکر میکنم همین 380 و 420 اهداف سهمه... منتهی با چه سرعتی و چه دیدی بشه بهش نگاه کرد!!!
    در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    درود بر شما دوستان عزیز
    شبتون بخیر

برای کسعدی محدوده 270تا 280تومن از سوی چند ناحیه مورد مقاومت واقع شده که مقاومت مهمی براش محسوب میشه.

درود بر شما

همانطور که برای کسعدی پیش بینی میشد محدوده 270تا 280تومن مقاومت مهمی بود که با برخورد به اونجا از خودش واکنش نشون داد و اندکی برگشت به عقب.

تا این مقاومت رو نشکنه من هیچ نظری نمیدم ،(اگر این رو بشکنه هدف محدوده 330تومن تا 360تومن ).شاید روی تابلو خیلی زور ببره که این مقاومت (محدوده 280تومن)رو بشکنه و براش بهتر باشه که با تعدیل مثبت (اگر داره)این مقاومت رو بشکنه،مقاومت قویی هست.
    در مورد حمایتش هم قیمت 247تومن تا 237تومن محدوده حمایتی قویی هست.
    تکنیکالش بدک نیست ولی سهم اونطور هم باصلابت صعود نمیکنه ،انگار سهم از یه چیزی رنج میبره .این رو اونی که معاملاتش رو تعقیب میکنه میتونه تشخیص بده من از روی نمودار سخت میتونم نظر بدم.
    تنها چیزی که از روی نمودار مشاهده میشه حجم معامله کم تو روز های مثبت هست که این برای سهمی که میخواد صعود کنه اصلا خوب نیست.

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

حرکتی دانا از یک نادان

بالاخره بیمه دانا پس از دو سال و نیم توانست یک شمع مثبت خارج از روند نزولی خود بزند.
      فعالین بازار این حرکت بزرگ رو به بیمه دانا و مسولین بورس تبریک میگویند. مبارک باشه

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

یه چیز رو بگم بیشتر زیان های فعالین بازار نه از سوی تریدهای خودشون بلکه بسبب قوانین بورس هست.
        شما فکر روش بکنید که این صف های خرید و فروش چه فرصت های خرید و فروش رو از فعالین بازار میگیرند و اونها رو مجبور به تریدهای هیجانی و بدور از منطق میکنند در واقع مافیای بورس ایران از همین صف خرید و فروش برای تحریک احساسات فعالین بازار استفاده میکنه و اونها رو مجبور به واکنش اغلب اشتباه میکنه.
        صف های خرید و فروش ،نوسان های درصدی روزانه ،لو رفتن اطلاعات قبل از افشا در سطح رسانه ها ،حجم مبنا اینها آفت های بورس ایران هستند که همگی کمک میکنند تا بورس ایران به شفافیت اطلاعاتی نرسه و مافیای بورس هر ساله بخش عمده ای از سرمایه فعالین بورس ایران رو بالا بکشه بدون اینکه فعالین بازار خودشون متوجه بشوند.

"زودتر بخر که داره صف خرید میشه،سریع بفروش که داره صف فروش میشه"جملاتی که هر روز بارها از سوی فعالین بازار شنیده میشه و بنظر میاد در اغلب مواقع منطقی پشت اون نیست.
        آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/03/30, 08:23.

نظر

• mehdipour2000
          عضو فعال
          • Oct 2011
          • 406

یه چیز رو بگم بیشتر زیان های فعالین بازار نه از سوی تریدهای خودشون بلکه بسبب قوانین بورس هست.
          شما فکر روش بکنید که این صف های خرید و فروش چه فرصت های خرید و فروش رو از فعالین بازار میگیرند و اونها رو مجبور به تریدهای هیجانی و بدور از منطق میکنند در واقع مافیای بورس ایران از همین صف خرید و فروش برای تحریک احساسات فعالین بازار استفاده میکنه و اونها رو مجبور به واکنش اغلب اشتباه میکنه.
          صف های خرید و فروش ،نوسان های درصدی روزانه ،لو رفتن اطلاعات قبل از افشا در سطح رسانه ها ،حجم مبنا اینها آفت های بورس ایران هستند که همگی کمک میکنند تا بورس ایران به شفافیت اطلاعاتی نرسه و مافیای بورس هر ساله بخش عمده ای از سرمایه فعالین بورس ایران رو بالا بکشه بدونه اینکه فعالین بازار خودشون متوجه بشوند.

"زودتر بخر که داره صف خرید میشه،سریع بفروش که داره صف فروش میشه"جملاتی که هر روز بارها از سوی فعالین بازار شنیده میشه و بنظر میاد در اغلب مواقع منطقی پشت اون نیست.
          سلام
          بله حق گفتید..... عادت به صف نشینی.... هیجان و رنج های بی خودی که سفته بازان ایجاد میکنن... سهم اگه صف بشه باید خرید یا فروختش!!! غافل از اینکه یه عده سو استفاده گر با شناوری که از سهامشون دارن بازی رو استارت میزنن...
          بهترین سیاست بنظرم اول بررسی بنیادی سهم سپس ورود و خروج تکنیکی ست...و در این بین.... صبر و اعتماد به تحلیل خود و روش آهسته رو پیوسته رو !
          تحلیل رایگان
          اینستاگرام: mehdipour.mohamad
          توییتر: m_mehdipour

نظر

• PULP
            عضو عادی
            • Jan 2013
            • 162

سلام سجاد گرامی
            عرض تبریک سال نو با ارزوی بهترین ها برای شما و خانواده محترمتون
            نظرتون روی شبندر و فاسمین رو میخواستم با توجه به معاملات امروز آیا همچنان صعودی هستند؟؟
            سپاس فراوان بابت وقتی که واسه جواب دادن به تک تک پست ها میزارین>:D<

نظر

• احسان147
              عضو فعال
              • Mar 2013
              • 937

سلام سجاد عزیز
              به نظرتون معاملات فردا چگونه خواهد بود امکان داره دوباره صف های خرید تشکیل بشه یا شاید به خاطر تعطیلی های پیش رو و مذاکرات هسته ای بازار منفی تر از امروز بشه ؟با تشکر

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

در اصل توسط PULP پست شده است View Post
                سلام سجاد گرامی
                عرض تبریک سال نو با ارزوی بهترین ها برای شما و خانواده محترمتون
                نظرتون روی شبندر و فاسمین رو میخواستم با توجه به معاملات امروز آیا همچنان صعودی هستند؟؟
                سپاس فراوان بابت وقتی که واسه جواب دادن به تک تک پست ها میزارین>:D<
                درود بر شما
                سال نو شما هم مبارک

درمورد شبندر کاملا مشخصه که تو روند صعودی قرار داره ولی مسله اصلی اینجاست که ما کجای روند صعودی هستیم،اواسط روند یا اواخر روند؟(مطمئنا که ابتدای روند نیستم.)
                شبندر تکنیکال بلندی نداره اگه من از روی تکنیکال اندک بخوام بگم مطمئنا اشتباهاتی خواهد داشت ولی اون چیزی که بنظر من مشخصه ما در آخرین موج صعودی هستیم حالا چه موج کوتاه باشه چه موج بلند.
                شکل رو هم نگاه کنید داخل کانال خیلی خوب حرکت میکنه.
                برای اینجور مواقع بهتره درصد بیشتری از سبد اختصاص نداشته باشه و سرعت تصمیم گیری هم بالا بشه.
                حالا سود 92هم 48تومن اعلام شده، دوستان میگم یه 80تومنی بابت ارزش افزوده باید آزاد بشه فرض کنید اون هم ازاد شد،سودش بشه 130تومن. p/eمیشه 4.7
                که بنظر من با این لحاظ کردن سود و این p/e شاید انتظار رشد های انچنانی نباید داشت.

.
                .
                .
                .
                فاسمین سهم خوبیه ولی الان تحت تاثیر بازارهای جهانی روی قرار داره .برای فاسمین قیمت 640تومن قیمت نازلی هست که این رو بیشترش بخاطر قیمت های جهانی بوده تا فشار فروش .
                این سهم تو 12ماهه حداقل اونطور که دوستان بنیادی کار در اورده اند سود 160تومنی میتونه بسازه.فکر میکنم فاسمین با مثبت فردا 715یا 750تومن رو میتونه ببینه. حدضرر فراموش نشه.

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

صالح آبادی: بازار سرمایه در فروردین ماه آماده عرضه مجدد هلدینگ خلیج فارس
                  ۱۰ / ۰۱ / ۱۳۹۲

علی صالح آبادی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران گفت: با گذشت چند روزی از آغاز سال جدید حجم معاملات خوبی در بورس اوراق بهادار تهران و فرا بورس به ثبت رسیده است که امیدواریم این روند در ماه های آینده و به طور کلی سال ۹۲ تداوم داشته باشد

صالح آبادی عنوان کرد: به نظر می رسد با توجه به بودجه ی خوبی که توسط شرکت ها به بازار اعلام شده است امسال همانند سال های گذشته بازار سرمایه روند خوبی را پیش رو داشته باشد.
                  البته پیش بینی که شرکت ها ارائه کرده اند ممکن است در عمل با آن چیزی که از سوی آن ها پیش بینی شده صد درصد منطبق نباشد

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با بیان اینکه سال ۹۱ سالی بسیار پر بار برای بازار سرمایه کشور بوده است اظهار داشت: سال ۹۱ بورس از ۴۵ درصد فراتر رفت و حجم معاملات بورس، فرابورس و بورس کالا به روندی بیش از ۱۰۵ هزار میلیارد تومان رسید که این روند روند بسیار قابل قبولی است این درحالی اتفاق افتاد که این رقم افزایش حجم معاملات در سال ۹۱ نسبت به سال ۹۰ رشد ۸۰ درصدی نشان می دهد.

عرضه مجدد هلدینگ خلیج فارس

سخنگوی سازمان بورس و اوراق بهادار با تاکید بر این نکته که عرضه مجدد هلدینگ خلیج فارس بستگی به سازمان خصوصی سازی دارد گفت: برای واگذاری هلدینگ خلیج فارس دو سال است که پرونده آن در حال بررسی است که در این رابطه شفاف سازی های لازم همچنان در دست اجرا می باشد اگر چه بسیاری از امید نامه ها و عرضه سهام آن آماده ارائه به بازار سرمایه بود منتهی به علت طولانی بودن زمان پایان این مراحل واگذاری سهام هلدینگ خلیج فارس به روزهای پایانی سال رسید.

صالح آبادی تصریح کرد: بازار سرمایه در فروردین ماه آماده عرضه مجدد سهام هلدینگ خلیج فارس است و امیدواریم قیمت ها به گونه ای باشد که عرضه و تقاضا به هم دیگر نزدیک شود در این رابطه عرضه مجدد هلدینگ خلیج فارس کاملا بستگی به عملکرد سازمان خصوصی سازی دارد و امیدواریم با ارزیابی بیشتری که از هلدینگ خلیج فارس خواهیم داشت این عرضه با موفقیت در فروردین ماه سال جاری در بازار سرمایه کشور انجام شود.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

در اصل توسط احسان147 پست شده است View Post
                    سلام سجاد عزیز
                    به نظرتون معاملات فردا چگونه خواهد بود امکان داره دوباره صف های خرید تشکیل بشه یا شاید به خاطر تعطیلی های پیش رو و مذاکرات هسته ای بازار منفی تر از امروز بشه ؟با تشکر
                    درود بر شما

در مورد بازار فردا قبل از تاثیرگذاری تعطیلی پیش رو بنظر من این خبر عرضه مجدد هلدینگ فارس میتونه تاثیرگذار باشه. مطمئنا بازار از کنار این خبر بی تفاوت نخواهد گذشت.
                    در مورد بازار فردا من نظرم اینکه بازار ممکنه حالت بی تصمیمی داشته باشه و خریدار تردید تو خرید داشته باشه.
                    پیش بینی من اینه که بازار حوالی صفر تا دو درصد مثبت میتونه بازگشایی بشه ولی با کاهش خریدارها گرایش به منفی پیدا کنه. و در منفی شاهد جدال خریدارها و فروشنده ها باشیم،البته نه منفی کامل.
                    اگر لیدر بازار رو شبندر بدونیم با این الگوی دارآویز امروز ،میتونه تردید را تو معامله گرانی که با تکنیکال کار میکنند ایجاد کنه.
                    البته اواخر زمان معاملات امروز من شاهد فشار خرید تو برخی سهم ها بودم ولی فردا ممکنه اون فشار خرید تحت تاثیر خبر واقع بشه.
                    اینها پیش بینی من برای فرداست تا ببینیم چی پیش میاد.

نظر

• احسان147
                      عضو فعال
                      • Mar 2013
                      • 937

سلام سجاد عزیز
                      اگه زحمتی نیست یه نگاه به شاخص گروه کاشی میندازین؟قرار نیست حرکتی بکنه ؟

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

سلام سجاد عزیز
                        اگه زحمتی نیست یه نگاه به شاخص گروه کاشی میندازین؟قرار نیست حرکتی بکنه ؟
                        اعتقادی به شاخص گروه ندارم با توجه به دلیلی که چند روز پیش عرض کردم ولی اگه شما میخواهید با شاخص گروه نظرم رو بدم ،باشه.
                        با توجه به تماس با مقاومت مهم ،شاخص گروه در حال واکنش هست.
                        پیش بینی من برای چند روز اینده تکرار همین روند فعلی میتونه باشه منفی پرنوسان.
                        این شاخص که این رو میگه

.
                        .
                        .
                        .
                        .
                        از معاملات این روزهای فباهنر خوشم میاد فکر میکنم مقاومت 120تومن رو شکسته.

نظر

• احسان147
                          عضو فعال
                          • Mar 2013
                          • 937

اعتقادی به شاخص گروه ندارم با توجه به دلیلی که چند روز پیش عرض کردم ولی اگه شما میخواهید با شاخص گروه نظرم رو بدم ،باشه.
                          با توجه به تماس با مقاومت مهم ،شاخص گروه در حال واکنش هست.
                          پیش بینی من برای چند روز اینده تکرار همین روند فعلی میتونه باشه منفی پرنوسان.
                          این شاخص که این رو میگه

.
                          .
                          .
                          .
                          .
                          از معاملات این روزهای فباهنر خوشم میاد فکر میکنم مقاومت 120تومن رو شکسته.
                          شرمنده اینقدر مزاحم میشم
                          نظرتون در مورد تکنیکال کپارس چیه ؟اولین مقاومتش کجاست ؟فکر میکنید تا کجا میتونه رشد کنه ؟

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

شرمنده اینقدر مزاحم میشم
                            نظرتون در مورد تکنیکال کپارس چیه ؟اولین مقاومتش کجاست ؟فکر میکنید تا کجا میتونه رشد کنه ؟
                            خواهش میکنم

متاسفانه دیتای این سهم رو ندارم. شرمنده

نظر

• احسان147
                              عضو فعال
                              • Mar 2013
                              • 937

خواهش میکنم

متاسفانه دیتای این سهم رو ندارم. شرمنده
                              به نظرتون خریدش خوبه رو این قیمتها ؟

نظر

• جواد مهرابی
                                عضو فعال
                                • May 2012
                                • 543

با درود خدمت اروم

نظرتون در باره فباهنر رو میخواستم بدونم...... آیا فنر جمع شده بورس قصد بازشدن را داره؟؟؟؟؟؟
                                بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

در حال کار...
                                X