orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam
    عضو فعال
    • May 2011
    • 9603

درود
    با توجه به اینکه بنده علاقه زیادی به تلفیق تحلیلهای مختلف دارم و همچنین نظر جناب اروم بورس مبنی بر گذاشتن تحلیلهای مختلف در این تاپیک،پستی رو که در تاپیک تحلیلهای تلفیقی در مورد فاذر نوشتم نقل قول میکنم

چه بهتر که نظر جناب اروم بورس رو هم در مورد فاذر داشته باشیم
    این جوری تکنیکال سهم هم بررسی میشه

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
    درود
    خلاصه دلایل :
    همون طور که چند ماه پیش هم عرض کردم،کف سود سهم در گزارش 12 ماهه 650 ریال خواهد بود
    و البته کف سود سال 92 هم 1000 ریال خواهد بود
    هر دو عدد محتاطانه هست،به خصوص سود سال 92
    افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی داراییها امسال اجرا میشه
    و البته بعد از این افزایش که سنگین هم خواهد بود سود سهم بات افزایش روبرو میشه
    افزایش سرمایه در این قیمتها نخواهد بود چون سبب افت قیمت سهم به زیر 100 تومن میشه
    سود سال 91 و از اون مهمتر 92 به مراتب بالاتر از سود فعلی خواهد بود
    همین مورد باعث افزایش پی بر ای سهم شده
    چیزی که مهمه پیش بینی سود آتی سهمه
    از نگاه تحلیلی وقتی یک سهم سقف تاریخی خودش رو میشکنه،وارد فاز جدیدی از رشد قیمتی میشه
    در کل همه این موارد سبب خواهد شد که سهم سقف 400 تومنی خودش رو بشکنه و به سمت هدف 600 تومنی حرکت کنه
    در مورد فاذر میشه چندین پست نوشت که خب طولانی میشه
    صحبت از اهداف بالاتر باشه به وقتش
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10190

در اصل توسط alirezasa پست شده است View Post
      اروم عزیز این تایپیک خونه شماست و فقط بنده لذت میبرم که زیر پستهای عالی شما تشکر بزنم
      ممنون
      از وقتی که میگذاری
      خیلی ممنون علیرضا عزیز.
      پاینده باشی

درود
      با توجه به اینکه بنده علاقه زیادی به تلفیق تحلیلهای مختلف دارم و همچنین نظر جناب اروم بورس مبنی بر گذاشتن تحلیلهای مختلف در این تاپیک،پستی رو که در تاپیک تحلیلهای تلفیقی در مورد فاذر نوشتم نقل قول میکنم

چه بهتر که نظر جناب اروم بورس رو هم در مورد فاذر داشته باشیم
      این جوری تکنیکال سهم هم بررسی میشه
      درود بر شما جناب بهنام خان
      احوال شما؟
      برای فاذر من قبلا خیلی تحلیل زده ام حتی تحلیل زمانی هم زده ام.
      چیزی که من تو فاذر کاملا به وضوح میبینم وجود پول زیاد در معاملات این سهم می باشد و این یکی از خاصیت های روند های قوی می باشد.
      روند های قوی بارها صف خریدشون عرضه میشه و می ریزند ولی دوباره از منفی رنج مثبت میخورند و صف خرید میشوند ،پیوسته حجم معاملاتش بالا میره و پس از یک اصلاح اندک بدو ن اینکه حمایتی رو بشکنند دوباره به صعود خود ادامه می دهند.بنظر میاد همین نوع حرکات تو فاذر هم دیده میشه.

نمودار سهم بما میگه مقاومت 380تا 395تومن مقامت مهمی هست ولی اندیکاتورهای سهم با واگرایی مخفی مثبت ما رو امیدوار به شکست این مقاومت و ادامه روند صعودی می دهند.
      من فکر میکنم فاذر مقاومت 380تا 395تومن رو خواهد شکست (حالا ممکنه کمی تو اونجا بازی کنه ولی خواهد شکست) و خودش رو وارد مرحله جدیدی از صعود میکنه که بنظر من محدوده 540تا 550تومن محدوده مقاومتی خیلی قویی هست.
      من فکر میکنم موج فعلی میتونه یه موج سوم باشه .روندش خیلی جوندار و قوی هست.

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10190

صبح بخیر

سهام شاخص ساز نسبت به دیروز خوب شروع کردند ولی کم جون ادامه میدند.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10190

بعضی از سهم ها هستند که پتانسیل صعود دارند ولی روی تابلو معاملات قدرت این کار و ندارند (یعنی بصورت موج شارپ)،بنظر من شپنا هم از اون دسته هست.
          صعود بلند اخیر شپنا با بازگشایی اوپن بوده ،در حالیکه صعود اخیر شبندر روی تابلو معاملات بوده و این تفاوت اصلی شبندر با شپنا هست.کاری با تارگت ها ندارم ،در مورد رفتار دو تا سهم حرف میزنم.
          از نظر من شپنا پتانسیل سودسازی بیشتری نسبت به شبندر داره ولی روی تابلو حرف اول رو شبندر میزنه.
          روی تابلو شبندری که قیمت بالا داره ، شپنای با قیمت مناسب و کم رو به صعود وادار میکنه.
          آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/04/08, 09:33.

نظر

• behnam
            عضو فعال
            • May 2011
            • 9603

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
            درود بر شما جناب بهنام خان
            احوال شما؟
            برای فاذر من قبلا خیلی تحلیل زده ام حتی تحلیل زمانی هم زده ام.
            چیزی که من تو فاذر کاملا به وضوح میبینم وجود پول زیاد در معاملات این سهم می باشد و این یکی از خاصیت های روند های قوی می باشد.
            روند های قوی بارها صف خریدشون عرضه میشه و می ریزند ولی دوباره از منفی رنج مثبت میخورند و صف خرید میشوند ،پیوسته حجم معاملاتش بالا میره و پس از یک اصلاح اندک بدو ن اینکه حمایتی رو بشکنند دوباره به صعود خود ادامه می دهند.بنظر میاد همین نوع حرکات تو فاذر هم دیده میشه.

نمودار سهم بما میگه مقاومت 380تا 395تومن مقامت مهمی هست ولی اندیکاتورهای سهم با واگرایی مخفی مثبت ما رو امیدوار به شکست این مقاومت و ادامه روند صعودی می دهند.
            من فکر میکنم فاذر مقاومت 380تا 395تومن رو خواهد شکست (حالا ممکنه کمی تو اونجا بازی کنه ولی خواهد شکست) و خودش رو وارد مرحله جدیدی از صعود میکنه که بنظر من محدوده 540تا 550تومن محدوده مقاومتی خیلی قویی هست.
            من فکر میکنم موج فعلی میتونه یه موج سوم باشه .روندش خیلی جوندار و قوی هست.

درود بر جناب اروم بورس
            بینهایت سپاسگزارم
            امیدوارم که همیشه خوب و خوش باشین
            بنده به صعود شارپ فاذر اعتقاد بسیاری دارم
            در سوابق سهم هم صعود از 130 تا 390 وجود داره که حدود 8 ماه زمان برده و در شهریور 89 به پیک خودش 400-390 رسیده
            اما شرایط بنیادی فاذر در دو سال گذشته به طور کامل متحول شده
            سود شرکت چندین برابر شده
            زیان انباشته به طور کامل پوشش داده شده و به سود انباشته تبدیل شده
            شرکت توانایی سود سازی بالایی داره و این روند ادامه دار خواهد بود
            با همه این شرایط میشه به تارگتهای بالایی فکر کرد
            اما بنده ترجیح میدم بعد از 600 رو با توجه به شرایط روز صدرا نظر بدم
            چرا که هنوز هم لیدر گروه تجهیزاتی بورس رو صدرا میدونم
            حالا چه 100 تومن باشه
            چه 70 تومن
            روند یکیست و تنها زمان استارت و قدرت صعودی متفاوت خواهد بود
            شاد و پیروز باشید
            آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2013/04/08, 09:45.
            افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
            (کوروش بزرگ)

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10190

درود بر جناب اروم بورس
              بینهایت سپاسگزارم
              امیدوارم که همیشه خوب و خوش باشین
              بنده به صعود شارپ فاذر اعتقاد بسیاری دارم
              در سوابق سهم هم صعود از 130 تا 390 وجود داره که حدود 8 ماه زمان برده و در شهریور 89 به پیک خودش 400-390 رسیده
              اما شرایط بنیادی فاذر در دو سال گذشته به طور کامل متحول شده
              سود شرکت چندین برابر شده
              زیان انباشته به طور کامل پوشش داده شده و به سود انباشته تبدیل شده
              شرکت توانایی سود سازی بالایی داره و این روند ادامه دار خواهد بود
              با همه این شرایط میشه به تارگتهای بالایی فکر کرد
              اما بنده ترجیح میدم بعد از 600 رو با توجه به شرایط روز صدرا نظر بدم
              چرا که هنوز هم لیدر گروه تجهیزاتی بورس رو صدرا میدونم
              حالا چه 100 تومن باشه
              چه 70 تومن
              روند یکیست و تنها زمان استارت و قدرت صعودی متفاوت خواهد بود
              شاد و پیروز باشید
              مرسی بردار

نمودار های فاذر اهداف بالا رو نشون میدهند حتی از اون اهداف شما هم بالاتر .ولی با توجه به اعدادی که اینجا گفته میشه و مسولیتی که برای آدم میاره شخصا سعی میکنم تارگت ندهم.
              بله ممکنه موج شارپ با شکست 400تومن و صف خرید سنگین تر سهم به وقوع بپیونده .
              در هر صورت منتظر زمان میمونیم تا نتایج پیش بینیم رو ببینیم.انشالله با سود خارج بشیم.
              در مورد صدرا هم با اون بالایی که بر سر سهامداران آوردند ،فقط یک جمله برای مسولین صدرا دارم.....خدا لعنتتون کنه........

نظر

• behnam
                عضو فعال
                • May 2011
                • 9603

مرسی بردار

نمودار های فاذر اهداف بالا رو نشون میدهند حتی از اون اهداف شما هم بالاتر .ولی با توجه به اعدادی که اینجا گفته میشه و مسولیتی که برای آدم میاره شخصا سعی میکنم تارگت ندهم.
                بله ممکنه موج شارپ با شکست 400تومن و صف خرید سنگین تر سهم به وقوع بپیونده .
                در هر صورت منتظر زمان میمونیم تا نتایج پیش بینیم رو ببینیم.انشالله با سود خارج بشیم.
                در مورد صدرا هم با اون بالایی که بر سر سهامداران آوردند ،فقط یک جمله برای مسولین صدرا دارم.....خدا لعنتتون کنه........
                باز هم سپاسگزارم
                در مورد فاذر به طور کامل هم عقیده هستیم
                بنده هم مانند شما نظرم بر اینه که پله ای پیش بریم
                پله اولیه و مهم برای بنده سطح 400 تومن هست که هنوز نشکسته
                ولی فاصله ای با این سطح نداریم و در حال حاضر قیمت سهم 367 تومنه
                به همین خاطر و با توجه به وضعیت عالی بنیادی سهم،بنده به سراغ هدف بعدی،یعنی 600 رفتم
                چون از دید بنده 400 تومن با این روند 100 درصد خواهد شکست
                و البته 600 تومن رو پایان کار فاذر نمیدونم
                ولی خب صحبت از اعداد بالاتر در حال حاضر جالب نیست و با شما هم نظرم
                به هر جهت فعلا بالاتر از 600 نمیرم
                (کوروش بزرگ)

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10190

آخرین صورت وضعیت پرتفوی خگستر با فعالیت دوره یک ماهه اسفند ماه بر روی کدال اومد.

پرتفوی بورسی شرکت
                  65%واسطه گری مالی
                  29%خودرو و ساخت قطعات

عمده سبد پرتفوی بورسی خگستر رو
                  بانک پارسیان با تعداد 1.313میلیارد عدد سهم با درامدنقدی برای هر سهم در گزارش پیش بینی سال 91 به مبلغ380ریال
                  بیمه پارسیان با تعداد152میلیون عدد سهم............................................... .................................................. .400ریال
                  مهرکام پارس با تعداد289میلیون عدد سهم............................................... .................................................ص فرریال
                  نیروی محرکه موتور سیکلت با 253میلیون عدد سهم............................................... ........................................33ریال
                  تشکیل میده و بقیه سهام تو پرتفوی بورسیش از گروهای مختلف می باشد که تعداد اندکی می باشد

قیمت تمام شده سبد بورسیش با کسر سود هایی که از مجمع سالیانه شرکت ها دریافت کرده اکنون به مبلغ 295.7میلیارد تومن می باشد که ارزش روز بازار این سبد الان 352.7میلیارد تومن می باشد که افزایش ارزشی به مبلغ 56.5میلیارد تومنی رو نشون میده.

شرکت تو اسفند ماه به مبلغ 675میلیون تومن از سهام زاگرس و کرماشا و شپنا و یه چند تا سهم دیگه خریداری کرده و سهام شپاس و ایرانول و چند تا سهم رو به مبلغ 287میلیون تومن واگذار کرده که حاصل این واگذاری سود 14میلیون تومنی براش داشته .
                  آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/04/08, 12:12.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10190

مدیر عامل شرکت سبد گردانی سرمایه ایرانیان پیش بینی کرد:
                    بازدهی 70 درصدی بورس در سال 92

با توجه به نامگذاری سال 92 به نام سال حماسه سیاسی و اقتصادی، برآورد می شود طی سه تا چهار ماه ابتدایی سال جاری بحث های پیرامون انتخابات شوک های سیاسی را به همراه آورد. اما پس از آن نوبت به حماسه اقتصادی می رسد تا رییس جمهور آینده کشور حداکثر برای دو دوره بحث های مربوط به زیربنای اقتصادی را در پیش گیرد و با کاهش ریسک های سیاست داخلی و خارجی، سرمایه گذاری در تولید با سرعت بیشتری صورت پذیرد.
                    رشد شتابان بورس در نیمه دوم سال 92 پس از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و به ثبات رسیدن اوضاع سیاسی، کسب بازدهی حدود 60 تا 70 درصدی را تا پایان سال جاری امکان پذیر می کند.

مدیر عامل شرکت سبدگردانی سرمایه ایرانیان با پیش بینی این روند صعودی برای نیمه دوم سال جاری در گفتگو با بورس نیوز اظهار داشت: با توجه به نامگذاری سال 92 به نام سال حماسه سیاسی و اقتصادی، برآورد می شود طی سه تا چهار ماه ابتدایی سال جاری بحث های پیرامون انتخابات شوک های سیاسی را به همراه آورد. اما پس از آن نوبت به حماسه اقتصادی می رسد تا رییس جمهور آینده کشور حداکثر برای دو دوره بحث های مربوط به زیربنای اقتصادی را در پیش گیرد و با کاهش ریسک های سیاست داخلی و خارجی، سرمایه گذاری در تولید با سرعت بیشتری صورت پذیرد.

مصطفی صفاری افزود: مهم نیست چه شخصی و از چه جریان سیاسی ریاست امور کشور را بر عهده بگیرد، بلکه مهم این است که فرد منتخب در راستای ایجاد ثبات سیاسی و اقتصادی قدم بر دارد و تحقق این امر به منزله فراهم آوردن امکان رشد بورس طی شش ماهه دوم است.

وی ادامه داد: طی روزهای گذشته گرچه بورس روندی رو به رشد را در پیش گرفت، اما به نظر می رسد این روند مثبت به خاطر تأخیری بود که در اواخر سال قبل تحت تأثیر عرضه ناموفق هلدینگ خلیج فارس و اقدام سرمایه گذاران به فروش سهام برای خرید سهم مذکور، بورس را به روند منفی کشاند. از این رو تا زمان برگزاری انتخابات برای بازار سرمایه رشد بالایی تصور نمی شود.

این کارشناس ارشد بازار سرمایه با تأکید بر برآورد بازدهی 60 تا 70 درصدی بورس طی سال جاری اظهار کرد: طبق اعلام صندوق توسعه ملی جهت تخصیص حدود 40 میلیارد دلار برای سرمایه گذاری در تولید و پروژه های موجود در کشور، به نظر می رسد حماسه اقتصادی در نیمه دوم سال جاری اتفاق افتاده و بسیاری از تهدیدها به فرصت سرمایه گذاری تبدیل شود.

صفاری افزود: در چنین شرایطی با اطمینان می توان گفت قیمت سهام که هم از لحاظ اسمی و هم دلاری نسبت به دو سال گذشته پایین آمده، باید از این پس روندی صعودی را در پیش گیرد. چراکه قیمت محصولات بسیاری از شرکت ها به نسبت دو سال گذشته دو تا سه برابر شده، اما قیمت سهام آنها در بورس چندان تفاوتی را نشان نمی دهد، به عبارتی ارزش اینگونه سهام تحت تأثیر شرایط اقتصادی موجود بسیار پایین آمده، اما پیش بینی می شود بازار این وقفه را در سال جاری پرکند. بطوریکه می توان گفت امسال زمانی مناسب برای رشد بورس بوده و وقفه دو ساله در حرکت بازار از این پس می تواند جبران شود.

مدیر عامل شرکت سبدگردانی سرمایه ایرانیان در خاتمه سخنان خود افزود: انتظار می رود پس از برگزاری انتخابات و ثبات شرایط سیاسی، سرمایه ها به سمت بازار سرمایه و بخش مولد سوق یابد و این جزو مؤلفه های اقتصاد مقاومتی است. البته پس از آن زمان برای رشد قیمت ها در بازار مسکن فراهم شده و دلار و سکه نیز می توانند در حد نرخ تورم موجود افزایش قیمت داشته باشند. بطوریکه طی دو تا سه ماه آینده ارز و سکه توان بالا رفتن دارند، اما پس از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری می توان ثبات قیمت ها را در این دو بازار پیش بینی کرد که این به معنای فراهم شدن زمینه های لازم برای صعود بازار سرمایه و بورس است.
                    بورس نیوز

نظر

• mehdipour2000
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 406

سلام بر برادر عزیز آقا سجاد

امروز ذوب رو چطوری دیدی؟ پترن ستاره صبحگاهی زد( البته بدون گپ) با دیتایی که از متا می بینم!!! به نظرم روی 340 بشه بهتر واردش شد ( شکست ترند لاین مقاومتی) و با هدف 420
                      تحلیل رایگان
                      اینستاگرام: mehdipour.mohamad
                      توییتر: m_mehdipour

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10190

در اصل توسط mehdipour2000 پست شده است View Post
                        سلام بر برادر عزیز آقا سجاد

امروز ذوب رو چطوری دیدی؟ پترن ستاره صبحگاهی زد( البته بدون گپ) با دیتایی که از متا می بینم!!! به نظرم روی 340 بشه بهتر واردش شد ( شکست ترند لاین مقاومتی) و با هدف 420
                        درود بر شما

معاملاتش رو ندیدم چون تو لیستم نبود .ترکیب سه شمع آخری در نمودار روزانه شکل ستاره صبحگاهی هست ولی ایده ال نیست .شمع امروز طول بدنه اندکی داره تقریبا به اندازه یک درصد قیمت ،ضمن اینکه با شکاف نیست .در کل خیلی کم جون هست.
                        میتونست تا صف خرید هم بیاد بالا که نتونسته.حجم معاملات هم قابل توجه نیست.
                        اون نموداری که من دو سه هفته قبل گذاشتم و گفتم روندش ضعیف شده تو اون نمودار ،قیمت از چنگال اندروز بیرون زده، و الان بیرون اون معامله میشه.
                        تنها نکته مثبت قابل توجه اینه که اندیکاتورهاش خیلی زود به ناحیه اشباع فروش رسیده اند .هر وقت اندیکاتورها از اون ناحیه خروج کردند و از این ور هم نمودار قیمت ،مقاومت رو رد کنه بله.
                        تا اینها نشده ورود بهش از نظر تکنیکالی تایید نمیشه.

نظر

• داود
                          عضو فعال
                          • Dec 2012
                          • 378

جناب سجاد عزیز سلام

لطف میکنید باتوجه به مجمع فوق العاده در تاریخ 1/29 میدکو (افزایش سرمایه 100%)وهمچنین مجمع عادی سالیانه در تاریخ فوق تحلیل خود رابفرمائید

باز هم ممنون
                          آخرین ویرایش توسط داود؛ 2013/04/08, 15:59.
                          شاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص

نظر

• bari
                            عضو عادی
                            • Jan 2012
                            • 193

استاد کچینی رو چطور ارزیابی می کنید؟

نظر

• najafi613
                              عضو عادی
                              • Nov 2012
                              • 62

با سلام خدمت آقا سجاد
                              لطفا اگر امکان دارد نمودار کفرا را هم تحلیل نمایید
                              ممنون
                              [B][CENTER][COLOR="#008000"][COLOR="#006400"]فقر شب را بی غذا سر کردن نیست فقر روز را بی اندیشه سر کردن است[/COLOR][/COLOR][/CENTER][/B]

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10190

در اصل توسط داود پست شده است View Post
                                جناب سجاد عزیز سلام

لطف میکنید باتوجه به مجمع فوق العاده در تاریخ 1/29 میدکو (افزایش سرمایه 100%)وهمچنین مجمع عادی سالیانه در تاریخ فوق تحلیل خود رابفرمائید

باز هم ممنون
                                درود بر شما

چیز خاصی ندارم بگم 100ریال سود تقسیم خواهد کرد با زمان پرداخت در آبان ماه به ترتیب حروف الفبا. اگه دید میان مدت دارید خوبه برید مجمع.

در اصل توسط bari پست شده است View Post
                                استاد کچینی رو چطور ارزیابی می کنید؟

کچینی جزوء سهم هایی بودم که من انتظار افزایش قیمت رو ازش تو هفته قبل رو داشتم و تو مسابقه هفتگی بهمراه کهمدا شرکت داده بودم(کلا یه هفته من جلو هستم:D)
                                نمودارش خوبه.
                                من یه الگوی نادر ادامه دهنده سر و شانه (الان چارتیست ها میریزند سرم میگند این سر و شانه ادامه دهنده از کجا دراومد؟ ولی الگوی سرو شانه ادامه دهنده هم داریم )تونمودارش می بینم با هدف 370یا 375تومن (اون حوالی).

نظر

در حال کار...
                                X