orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mehdipour2000
    عضو فعال
    • Oct 2011
    • 406

سلام سجاد جان. خوبی برادر؟

دیتای دلار ریال رو داری؟

این عکس رو از ارانیکو کپی و خط کشی کردم نظری نداری؟

تحلیل رایگان
    اینستاگرام: mehdipour.mohamad
    توییتر: m_mehdipour

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

در اصل توسط mehdipour2000 پست شده است View Post
      سلام سجاد جان. خوبی برادر؟

دیتای دلار ریال رو داری؟

این عکس رو از ارانیکو کپی و خط کشی کردم نظری نداری؟

جناب مهدی پور

من به اون سایت رفتم ولی نتونستم چارت ها رو پیدا کنم.شما اگر میتونید عکس های ماهانه و سه ماهه و سالیانه اون چارت رو هم بذارید میشه اون وقت بهتر نظر داد و یا راهنمایی کنید ببینم کجای سایت برم چارت ها رو ببینم.
      نمودار جالبیه خودم هم کنجکاو شدم یه نگاهی بهش بندازم
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• mehdipour2000
        عضو فعال
        • Oct 2011
        • 406

اولین سرویس بازرگانی الکترونیک در ایران

آقا سجاد... اینم لینکش خدمت شما
        تحلیل رایگان

نظر

• رضا1990
          عضو عادی
          • Apr 2012
          • 33

سلام به آقا سجاد عزیز
          شبتون بخیر
          اینم بهانه وساپا برای رسیدن به همون 70 تومانی که با هم در موردش صحبت کردیم:
          پیشبینی حسابرسی شده سال آینده 187 ریال تعیین شد
          http://codal.ir/Reports/FirstEPSEsti...iCcpqHLA%3d%3d

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10191

در اصل توسط parham 82 پست شده است View Post
            پیشنهاد می کنم اسم تاپیک رو فارسی کنین
            جو تاپیک خودمونی تر میشه
            درود بر شما

در مورد عنوان تایپک با زبان انگلیسی ،چون از ابتدا هم با این عنوان شروع شده و ادامه داشته و دوستان با این زبان عنوان ،این تایپک را می شناسند ،اجازه بدهید با همین عنوان کار رو دنبال کنیم .
            در مورد جو تایپک هم من فکر میکنم کاری که من در این تایپک رائه میدم در جهت آگاه کردن دوستان از خطرات پیش رو و توجه به نکات سودآور تو سهام می باشد و برای تمامی تحلیل ها وقت زیادی گذاشته میشه تا مبادا برای دوستان آدرس غلط ندهیم و یه جورایی کسی که از من سوالی میکنه و در مورد سهمی میپرسه بنده عین سهم خودم برای اون وقت میگذارم و تمامی موارد رو بررسی میکنم و نظر نهایی رو میدم.
            ممکنه از دور بنظر بیاد که جو تایپک کمی دیسپلین داره ولی اصلا اینطور نیست هر کسی دوست داشت میتونه مطالب یا اخبار و یا هر چیز دیگر بورسی را وارد تایپک کنه و بقول شما جو خودمانی بشه.
            گرچه عنوان تایپک با ایدی من یکیست ولی این تایپک برای مشارکت همه بوده تا بیشترین سود رو دوستان از مطالب ببرند.
            مرسی از پیشنهاد شما
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ".احسان."
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2676

جناب ORUMBOURSE عزيز سلام، و تشكر از مطالب ارزنده تان
              روند تكنيكالي كمرجان را چگونه مي بينيد؟ استارت روند مثبت سهم كي شروع و مقاومتهاي سهم چگونه است؟
              متشكرم
              آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
              کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

در اصل توسط رضا1990 پست شده است View Post
                سلام به آقا سجاد عزیز
                شبتون بخیر
                اینم بهانه وساپا برای رسیدن به همون 70 تومانی که با هم در موردش صحبت کردیم:
                پیشبینی حسابرسی شده سال آینده 187 ریال تعیین شد
                http://codal.ir/Reports/FirstEPSEsti...iCcpqHLA%3d%3d

درود بر اقا رضا

گزارش رو دیدم.
                صفحه اول نظر حسابرس رو بخونید همه چی دستتون میاد اصلا نیازی به خوند گزارش نیست.

پيش بيني سود خالص شرکت در بودجه سال 1391 بر اساس عملکرد واقعي شش ماهه اول سال مبلغ 3.678 ميليارد ريال (معادل 603 ريال به ازاي هر سهم) اعلام گرديده، که عمدتاً ناشي از سود حاصل از فروش بخش قابل ملاحظه اي از پرتفوي سرمايه گذاري هاي شرکت مربوط به سهام شرکت ملي صنايع مس ايران و بانک پارسيان بوده، در حاليکه جهت محاسبه سود سال 1392 به مبلغ 1.141 ميليارد ريال (معادل 187 ريال به ازاي هر سهم)، فروش سرمايه گذاري پيش بيني نگرديده است. ضمناً مبلغ 212 ميليارد ريال از پيش بيني درآمد حاصل از سود سهام شرکت (معادل 35 ريال به ازاء هر سهم) نيز مربوط به پيش بيني سود سهام دريافتني از شرکت دهکده پاسارگاد مي باشد که عمدتاً ناشي از پيش بيني سود حاصل از فروش40 دستگاه آپارتمان متعلق به شرکت مذکور در سال 1392 بوده که بخش عمده سرمايه گذاري هاي شرکت مذکور را تشکيل مي دهد.

حالا ببینم چند باز میکنه ؟جو موجود روز بازگشایی خیلی مهم هست.انشالله طوری باز بشه که زیان برای دوستان نرسونه.

در اصل توسط mehdipour2000 پست شده است View Post
                http://www.eranico.com/fa/currency/2...1/default.aspx

آقا سجاد... اینم لینکش خدمت شما
                من یه نگاهی به نمودارهای ماهانه و سه ماه و... انداختم .ابتدا عرض کنم که چون فقط از روی نمودار قیمت نظر میدیم و اندیکاتور و اسیلاتوری وجود نداره امکان خطا بالاست.
                اما بنظر من نمودار دلار به ریال خط روند صعودی 4 ماهه خودش رو شکسته ولی داخل روند صعودی ده ماهه خود قرار داره و هنوز اون رو نشکسته.
                برداشت من اینکه نمودار دلار به ریال این صعود اخیری که داشت و تا قیمت 37050ریال رفت اون پولبک بود به خط روند صعودی چهار ماهه .
                اکنون من فکر میکنم نمودار دلار به ریال در مسیر شکستن کف33500 حرکت میکنه و هدفش اون هست .
                اگر این محقق بشه (که من اینطور فکر میکنم) من حمایت اول دلار رو روی 29800می بینم و حمایت دوم 27270ریال یا 27550ریال.
                ولی این امر پر نوسان خواهد بود.
                البته همانطور که گفتم بدلیل نبود اندیکاتورها احتمال خطا بالاست ولی یه جورایی من فکر میکنم نمودار دلار به ریال تغییر روند داده ولی هنوز روند اصلی بلند مدت ده ماهه رو حفظ کرده ولی تو روند چهارماهه تغییر روند از صعودی به نزولی داده.
                من اینطور فکر میکنم.

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

شبندر از دید کانال با درجه اعتبار بالا

نظر

• سکه شانس
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 1362

orumbourse عزیز
                    درود بی پایان بر شما
                    ............................................
                    همانگونه که میدانیم:سود هر سهم نشان دهنده سودی است که عاید هر سهم عادی می شود ...........و اغلب برای......... ارزیابی سود آوری........ و ریسک مرتبط با سود......... و نیز............ قضاوت درخصوص قیمت سهام ...........استفاده می شود. و در بسیاری از کشورهای جهان، اهمیت این رقم به حدی است که آن را به عنوان یکی از معیارهای اساسی مؤثر در تعیین قیمت سهام می دانند......
                    امروز برخی از شرکت ها در بازار با سود 5 ریال و p/e....536 مثل لپارس.....وملی با p/e 155/و سایر سهامی که خود شما بهتر از ما به آن واقف هستید.....قیمت بالا می خورند.....ولی برخی با سود های معقول 50/ 60تومان p/e/6 ... 5 ........قیمت آنان هم وزن این سهام ذکر شده هستند.....؟؟
                    اکنون انچه که باعث شد این سیوال را به حضور شما مطرح کنم اینکه:
                    گاهی بازار با وجود این همه پتانسیل و اخبار مثبت مثل گروه فلزات و دیگر گرو هاحاضر به دادن یک p\e به آنها هم نیست....ولی برخی سهام حالا به هر دلیل را p\e بالا میدهد.....و برخی دوستان تحلیل گر نیز غیر مستقیم حتی پیشنهاد خرید هم میدهند...
                    این تفاوت نگاه و ارزش گذاری قیمت سهام در چیست؟
                    مزید بر تشکر است؟اخر هفته بسیار خوبی در پیش داشته باشید..........
                    آخرین ویرایش توسط سکه شانس؛ 2013/03/14, 10:25.

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Post
                      orumbourse عزیز
                      درود بی پایان بر شما
                      ............................................
                      همانگونه که میدانیم:سود هر سهم نشان دهنده سودی است که عاید هر سهم عادی می شود ...........و اغلب برای......... ارزیابی سود آوری........ و ریسک مرتبط با سود......... و نیز............ قضاوت درخصوص قیمت سهام ...........استفاده می شود. و در بسیاری از کشورهای جهان، اهمیت این رقم به حدی است که آن را به عنوان یکی از معیارهای اساسی مؤثر در تعیین قیمت سهام می دانند......
                      امروز برخی از شرکت ها در بازار با سود 5 ریال و p/e....536 مثل لپارس.....وملی با p/e 155/و سایر سهامی که خود شما بهتر از ما به آن واقف هستید.....قیمت بالا می خورند.....ولی برخی با سود های معقول 50/ 60تومان p/e/6 ... 5 ........قیمت آنان هم وزن این سهام ذکر شده هستند.....؟؟
                      اکنون انچه که باعث شد این سیوال را به حضور شما مطرح کنم اینکه:
                      گاهی بازار با وجود این همه پتانسیل و اخبار مثبت مثل گروه فلزات و دیگر گرو هاحاضر به دادن یک p\e به آنها هم نیست....ولی برخی سهام حالا به هر دلیل را p\e بالا میدهد.....و برخی دوستان تحلیل گر نیز غیر مستقیم حتی پیشنهاد خرید هم میدهند...
                      این تفاوت نگاه و ارزش گذاری قیمت سهام در چیست؟
                      مزید بر تشکر است؟اخر هفته بسیار خوبی در پیش داشته باشید..........
                      درود بر شما جناب سکه شانس

بنظر من p/e یکی از فاکتورهای مهم در تریدهای معامله گران محسوب میشه ولی هیچ وقت دلیل بر ارزندگی و یا عدم ارزندگی سهم برای سهامداری بلند مدت محسوب نمیشه بلکه نشان از فشار خرید یا فروش برای سهم هست.
                      ممکنه سهمی خوب باشه ولی تو یه مقطعی از بازار بدلیل نبود اخبار خوب ،مورد توجه بازار قرار نگیرد و معامله گران مشغول سهام دیگر باشند و توجهی به سهم مذکور نکنند ولی چون بنیه مناسبی داره با هرچقدر پایین رفتن و کمتر شدنp/e فشار خرید برای سهم دوباره خواهد آمد.
                      سوای این در مقاطعی سهام خوب هم بدلیل نوسانگیری محکوم به پیمودن موج های رو به بالا یا رو به پایین هستند تا برای تریدهای بعدی نوسانات مثبت و منفی بدهند.
                      شما فکرش رو بکنید که اگر تمامی سهام بنیادی خوب اصلا اصلاح نخورند و مدام بالا بروند ،بنظر شما چه اتفاقی میفته؟شما مطمئن باشید در اون صورت ما به نقطه ای میرسیم که دیگه هیچ توجیهی برای خرید پیدا نمیشه و بورس چیز بی معنی میشه .
                      همین که بورس نوسان میکنه و تمامی سهام چه بنیادی خوب چه بنیادی ضعیف بالا پایین میشوند نشان از پویایی بورس می باشد و اینها فرصت های خرید و فروش در زمان های اینده می باشد.
                      من اعتقاد دارم سهام با بنیادی ضعیف هم باید در مقاطعی رشد کنند تا سهامدار جدید واردش بشوند تا چرخه بورس همچنان بچرخد.هر چقدر سهام بد یا بنیادی ضعیف نتوانند نقد بشوند و یا در مقاطعی رشد کنند این باعث بلوکه شدن سرمایه فعالین بازار شده و باعث عدم اعتماد به بورس میشه.
                      اعتقاد من اینه که سهم خوب بالاخره راه خودش رو پیدا خواهد کرد اگر به دلایلی در مقاطعی ،بازار بهش روی خوش نشان ندهد باز هم بدلیل ارزندگی و داشتن پتانسیل سودآوری دوباره همون فروشنده برایش خریدار خواهند بود.اینجا فقط بحث زمان هست نه بحث قیمت،گرچه قیمت بالا پایین میشود.
                      اگر فراموش نکرده باشیم چند ماه پیش فملی زیر400تومن و فولاد زیر 200تومن معامله میشد ولی ظرف دو سه ماه در قیمت های بالای 100درصد رشد برای سهام مذکور ،صف خرید میلیونی بسته شده بود.همین شبریز ایا پارسال تابستان روی 160تومن مگر معامله نمیشد و کسی توجهی بهش نداشت؟الان چیزی با حدود 900درصد رشد،صف خرید میلیونی و تبلیغات مداوم تو سایت ها مواجه هست.
                      من منکر رشد سوداوری سهم نمیشم ولی بنظرمن در p/eهای پایین اگر اخبار مناسبی هم روی سهام خوب نباشه هم باید خرید و نگه داشت.
                      همیشه دلیلی برای رشد یا اصلاح سهام بنیادی خوب وجود داره ولی اون چیزی که مهمه سود روسوندن سهام بنیادی خوب برای سهامداران در میان مدت و بلند مدت می باشد.

نظر

• سکه شانس
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 1362

orumbourse عزیز...........................................

[B]وقتی «مرسی» و «خیلی ممنون» برای نظران و تحلیل های ارزشمند /صادقانه / توام با ادبیات زیبا شما/خیلی کم است!
                        صحبت یک سپاسگزاری تام و تمام در میان است! سپاسگزاریای که به کسی که به ما لطف کرده و میاموزد..... ما قدر لطف او را دانستهایم و خیلی بیشتر از گفتن جملهای کوتاه، از او ممنونیم.
                        شاد باشی همیشه....[/
                        B]<:-P
                        آخرین ویرایش توسط سکه شانس؛ 2013/03/14, 11:27.

نظر

• آریو
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 4834

orumbourse
                          من یه نگاهی به نمودارهای ماهانه و سه ماه و... انداختم .ابتدا عرض کنم که چون فقط از روی نمودار قیمت نظر میدیم و اندیکاتور و اسیلاتوری وجود نداره امکان خطا بالاست.
                          اما بنظر من نمودار دلار به ریال خط روند صعودی 4 ماهه خودش رو شکسته ولی داخل روند صعودی ده ماهه خود قرار داره و هنوز اون رو نشکسته.
                          برداشت من اینکه نمودار دلار به ریال این صعود اخیری که داشت و تا قیمت 37050ریال رفت اون پولبک بود به خط روند صعودی چهار ماهه .
                          اکنون من فکر میکنم نمودار دلار به ریال در مسیر شکستن کف33500 حرکت میکنه و هدفش اون هست .
                          اگر این محقق بشه (که من اینطور فکر میکنم) من حمایت اول دلار رو روی 29800می بینم و حمایت دوم 27270ریال یا 27550ریال.
                          البته همانطور که گفتم بدلیل نبود اندیکاتورها احتمال خطا بالاست ولی یه جورایی من فکر میکنم نمودار دلار به ریال تغییر روند داده ولی هنوز روند اصلی بلند مدت ده ماهه رو حفظ کرده ولی تو روند چهارماهه تغییر روند از صعودی به نزولی داده.
                          من اینطور فکر میکنم.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
                          اروم جان ممنون از تحلیل خوبتون در مورد دلار
                          من هم نظر شما رو دارم
                          اروم عزیز اگه شنبه بتونم حتما نمودار دو سه ساله دلار رو با اندیکاتور های مورد نظر شما میذارم

اروم جان به نظر شما دلار موج 4 اصلاحی رو داره انجام میده یا اینکه پنج موج رو زده و داره روند اصلاحی بلند مدت رو طی میکنه؟؟!!

به نظرتون میشه اینطور نگاه گرد؟؟
                          موج1) 1100 تا 1900
                          موج2)1900 تا 1550
                          موج3)1550 تا 3650
                          موج4)3650 تا2750
                          موج5)2750 تا 4000

ممنون
                          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

[QUOTE][QUOTE=".احسان.";297368]جناب ORUMBOURSE عزيز سلام، و تشكر از مطالب ارزنده تان
                            روند تكنيكالي كمرجان را چگونه مي بينيد؟ استارت روند مثبت سهم كي شروع و مقاومتهاي سهم چگونه است؟
                            متشكرم[/QUOTE][/QUOTE]

درود بر شما

نگاهی به کمرجان انداختم ،بنیادیش بهتر از تکنیکالش هست.تازه از مجمع اومده 100تومن سود نقدی داده. تاثیر پذیر از نوسانات دلار هست.این بند رو بخونید

و- خط خرپا فلزي از 1/3/1391 به صورت آزمايشي راه اندازي شده و در 1/7/1391 توليد تجاري آن شروع گرديد و براي سال مالي 1392 (از 1/10/1391 لغايت 30/9/1392 ) مقدار 1.320 تن توليد خرپا در بودجه پيش بيني شده [COLOR="#FF0000"]و با توجه به افزايش نرخ ارز و نوسانات شديد قيمت فولاد، قيمت مواد اوليه مصرفي آن افزايش يافت و به تدريج کاهش پيدا نموده و در حال حاضر قيمت مواد اوليه در هر کيلو گرم براي مفتول 23.500 ريال و ميلگرد 18500 ريال مي باشد. افزايش نرخ مواد اوليه در بودجه به جهت تغييرات نرخ خريد ميلگرد و مفتول صورت گرفته و از آنجائيکه حدود90% هزينه هاي توليد خرپا خريد مواد اوليه مي باشد لذا به تناسب نوسان نرخ مواد اوليه نرخ فروش تيرچه نيز تغيير مي نمايد. [/COLOR]

البته افزایش قیمت محصولات هم داشته.

از آنجائيکه با افزايش نرخ ارز، کالاي جايگزين يونوليت (پلي استايرن) از 75 هزار ريال به 160 هزار ريال افزايش يافت و به تبع آن، درخواست براي بلوک سقفي سفالي افزايش يافت و چون ظرفيت توليد کارخانه ثابت مي باشد، با افزايش توليد بلوک سقفي 20 و 25، توليد ساير محصولات کاهش مي يابد و دليل کاهش مقدار تيغه 15، به جهت افزايش ميزان توليد بلوک سقفي بوده است.

تو پیش بیینی سود سال 92 افزایش مبلغ فروش رو ناشی از بهرهبرداری از خطوط جدید تولید اعلام کرده.

اما در مورد تکنیکالش فعلا اصلاح میبینم .نزدیکترین حمایت پیش رو که از سوی چند ناحیه مورد حمایت قرار میگیره 540تومن میباشد ولی احتمال شکستنش بنظر من بالاست.ممکنه اونجا بخواد یه برگشتی بکنه اگر از اونجا به سرعت برگشت خورد و تونشت خودش رو بالا نگه داره بله میشه امیدوار بود ولی از اونجا فقط اندکی نوسان بکنه احتمال شکستن اونجا هم وجود داره که بنظر من میتونه بشکنه.
                            در هر سه تایم روزانه و هفتگی و ماهانه زیر باند معامله میشه و این یعنی کار صعود سخت میشه.
                            سوای این در هر دو نمودار با مقیاس لگاریتمی و حسابی خط روند صعودی رو شکسته که براتون شکل هاش رو میذارم.

در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Post
                            orumbourse عزیز...........................................

[B]وقتی «مرسی» و «خیلی ممنون» برای نظران و تحلیل های ارزشمند /صادقانه / توام با ادبیات زیبا شما/خیلی کم است!
                            صحبت یک سپاسگزاری تام و تمام در میان است! سپاسگزاریای که به کسی که به ما لطف کرده و میاموزد..... ما قدر لطف او را دانستهایم و خیلی بیشتر از گفتن جملهای کوتاه، از او ممنونیم.
                            شاد باشی همیشه....[/
                            B]<:-P
                            مرسی دوست من
                            پاینده باشی.خیلی ممنون

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                            orumbourse
                            من اینطور فکر میکنم.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
                            اروم جان ممنون از تحلیل خوبتون در مورد دلار
                            من هم نظر شما رو دارم
                            اروم عزیز اگه شنبه بتونم حتما نمودار دو سه ساله دلار رو با اندیکاتور های مورد نظر شما میذارم

اروم جان به نظر شما دلار موج 4 اصلاحی رو داره انجام میده یا اینکه پنج موج رو زده و داره روند اصلاحی بلند مدت رو طی میکنه؟؟!!

به نظرتون میشه اینطور نگاه گرد؟؟
                            موج1) 1100 تا 1900
                            موج2)1900 تا 1550
                            موج3)1550 تا 3650
                            موج4)3650 تا2750
                            موج5)2750 تا 4000

ممنون
                            درود بر شما

بنظر من این موج 4 اصلاحی نیست من که فکر میکنم این 5موج جنبشی رو زده و بنظرم تو موج های اصلاحی abcقرار داره،بخاطر همین گفتم پرنوسان میاد چون باید ریز موج داشته باشه.
                            من برداشتم اینجوری بود باید منتظر بود دید چی میشه.

نظر

• mehdipour2000
                              عضو فعال
                              • Oct 2011
                              • 406

سلام

1-امروز خبری خوندم از توسعه پالایشگاه ها و شعارهایی که داده شده... بنظر شما با این حرفا روند صعودشون مستدام هست؟
                              البته روی سنگ آهنی ها هم حرف و حدیث در صحبتهای قبلیشون بود که یکی از آپشن های توسعه هست وبا بازی بهره مالکانه و دوباره تلاش برای رفعش خوب سهام رو جمع کردن از بازار!!!
                              2- آیا شما روی مقایسه قیمتی پالایشی ها با هم نظر مقبول داری؟ مثلا فلان پالایشگاهی x تومنه و دومی 500 تا کمتره... پس هنوز جا داره به قیمت الان اولی برسه و از این تحلیل ها! با توجه به نوع تولیدشون. مثلا شپاس و شنفت تولیدشون قیر و روانکار هست...که با بنزین سازا فرق میکنه. ایا در روند صعودی گروه این مقایسه عقب افتادگی قیمتی ، منطقیه؟
                              سلامت باشی
                              تحلیل رایگان

نظر

• سیدامیر
                                عضو فعال
                                • Dec 2012
                                • 1669

با سلام و تشکر از شما ..
                                جناب اروم در صورتی که جو مذاکرات مثبت باشد ایا سرمایه گذاری در سهامی مثل حکشتی یا مپنا میتواند مناسب باشد ...
                                یکی از دوستان در سایت دیگری ( بورکس) نمودار حکشتی را گذاشته ..خواستم نظر جنابعالی را بدانم ..
                                ایا حکشتی میتواند حرکت شارپی داشته باشد..
                                با تشکر ...و آرزوی بهترینها برای شما ..

نظر

در حال کار...
                                X