orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

تجهیزاتیها با صف خرید به پیشواز مذاکرات 16فروردین رفتند.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• sea2003son
      عضو عادی
      • Jul 2011
      • 179

و تنها گروهی که هنوز حرکت نکرده و اماده حرکت هست بانکیهاهستند به خصوص فرابورسیها که حجم مبنا هم ندارند

نظر

• hector
        عضو فعال
        • Jan 2013
        • 1764

با سلام خدمت آقا سجاد عزیز
        سجاد جان میخواستم نظرتو در مورد شلعاب و فلامی بدونم،هم بنیادی هم تکنیکالی
        ممنون

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

در اصل توسط hector پست شده است View Post
          با سلام خدمت آقا سجاد عزیز
          سجاد جان میخواستم نظرتو در مورد شلعاب و فلامی بدونم،هم بنیادی هم تکنیکالی
          ممنون
          درود بر شما جناب hector

شلعاب
          در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
          درود بر شما
          نمودارش رو نگاهی انداختم ،مقاومت سر سخت محدوده 460تا 480تومن رو پس از چندین بار ناکامی در طی چندین سال گذشته این بار بالاخره موفق شده اون رو بشکنه که حرکتی خوبی برای سهم محسوب میشه.
          من یه هدف 780تومنی برای سهم میبینم ولی بعید میدانم با موج شارپ باشه مقاومت 580تومن و 610تومن مقاومت های مهمی می باشند.
          حدضرر باید همان محدوده 480تومن باشد.

فلامی

در مورد فلامی من به گزارشات شرکت نگاهی انداختم.نکته با اهمیت مطلب ذیل بود
          با توجه به اینکه زیان انباشت شرکت به مبلغ 2.1میلیارد تومن برابر با 70درصد سرمایه شرکت بود و مشمول اصلاحیه ماده 141قانون تجارت میشد و همچنین حدود 1.5میلیارد تومن بدهی به سهامداران از سالهای گذشته داشت که این مبلغ برای ساخت کارخانه قزوین و بازخرید کارکنان کارخانه تهران صرف شده بود و همچنین شرکت در اخذ وام از بانک ها با مشکل مواجه شده بود برای تامین نقدینگی و خروج از ماده 141 قاون تجارت شرکت تصمیم به افزایش سرمایه از طریق آورده نقدی به اندازه 100درصد سرمایه گرفت که با این اقدام و پیش بینی سود 1.5میلیاردتومنی در سال مالی منتهی به اخر شهریور 91 عملا شرکت از مشمول ماده 141قانون تجارت خارج شد و در سال دوم (امسال)خواهد توانست سود بین سهامدارن تقسیم کند.

نگاهی به تکنیکالش انداختم سهم کوچکی هست و تکنکیال سهام کوچک اما و اگر زیاد داره
          امروز با حجم معامله 48هزار تا و تعداد معاملات 16عددی صف خرید شد ولی حجم معاملات روزهای دیگه خیلی پایین هست،در چنین مواقعی تشخیص فشار خرید و یا فروش سخته.
          نظری روی کوتاه مدت ندارم ولی میان مدتش رو خوب میبینم.
          مقاومت های 165 و 174 و 185مقاومت های پیش روی سهم هستند.

با توجه به اینکه شرکت افزایش سرمایه داده و پول آورده نقدی رو میخواد تا بدهیهاش رو تسویه کنه و زیان انباشته صفر بشه من اینده خوبی رو براش میبینم ولی روی تغییرات کوتاه مدت قیمتی بدلیل حجم پایین معاملات نظری ندارم .یا باید دید میان مدت داشته باشید یا کوتاه مدت با درصد کمی واردش بشید.
          آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/04/03, 19:32.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10191

قپیرا

روز کاری گذشته اکثر قندیها الگوی شمعی دارآویز با حجم معامله قابل توجه نسبت به روزهای گذشته زده بودند و وضعیت امروز اونها رو تقریبا میشد حدس زد .
            قپیرا هم از این قاعده مستثنی نبود.
            اگرچه اخبار بنیادی مناسبی و مثبتی از سهم بیرون میاید ولی حرکت امروز سهم خلاف اون اخبار بود.
            برای قپیرا شکست کف کانال بالایی زرد رنگ (خط میانی)اوضاع سهم رو خراب خواهد کرد.
            تا زمانیکه کف کانال رو نشکسته میشه با تکیه بر اخبار بنیادی مثبت حول و حوش سهم و توجه خریداران ،امیدوار به برگشت بود اگر چه بنظر من خیلی کار سختیه.

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10191

حس خوبی از نتیجه مذاکرات امروز ندارم،فکر میکنم اون نتیجه ای که بازار از این مذاکرات انتظار داره بدست نخواهد اومد،فعلا که حواشی مذاکرات این حس رو میده یا باز دوباره میگند گفتگوهای خوبی بود و باز یه دور جدید گفتگو رو تو یه کشور دیگه اعلام میکنند.
              بهر حال هر چی پیش بیاید من فکر میکنم بازار هفته دیگه را ،پتروشیمی ها و پالایشی ها هدایت خواهند کرد.

من فکر میکنم دوباره زاگرس ،کرماشا و سایر سهام پتروشیمی میتونه مثبت باشه.

یادمه زاگرس رو روی قیمت 1150تومن در تاریخ 4 ابان ماه پیشنهاد خرید داده بودیم. صفحه 114 تایپک قبلی
              پتروشیمی زاگرس

با شکست خط مقاومت خود هدف حداقلی 1650تومن رو خواهد داشت،بنظر میاد یه الگوی سر وشانه کف هم دیده میشه.
              البته آمار مقدار تولید و فروش شرکت در گزارش حسابرسی نشده شش ماهه نسبت به دوره قبل پارسال کاهشی در حدود 43درصد و48درصد رو نشون میده.
              حدضرر رو نباید فراموش کرد.
              آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/04/05, 09:21.

نظر

• فرید
                عضو عادی
                • Nov 2012
                • 160

حس خوبی از نتیجه مذاکرات امروز ندارم،فکر میکنم اون نتیجه ای که بازار از این مذاکرات انتظار داره بدست نخواهد اومد،فعلا که حواشی مذاکرات این حس رو میده یا باز دوباره میگند گفتگوهای خوبی بود و باز یه دور جدید گفتگو رو تو یه کشور دیگه اعلام میکنند.
                بهر حال هر چی پیش بیاید من فکر میکنم بازار هفته دیگه را ،پتروشیمی ها و پالایشی ها هدایت خواهند کرد.
                ]
                سلام و خدا قوت
                به نطرم همینکه خبر بدی از مذاکرات بیرون نیادخودش خبر خوبی برای بازار باید باشه حتی اگه به قول شما دوباره یه تاریخ دیگه مشخص کنند اهالی بازار به مصداق از این ستون به اون ستون فرجه فکر خواهند کرد(البته به زعم من ) خلاصه استاد عزیز بر خلاف همیشه امیدوارم ایندفه حستون درست از آب در نیاد:)
                راستی تو کوتاه مدت برای زاگرس 2800 رو میشه دید یا اینکه ...(فرضمون مثبت بودن 10 روز آینده باشه چه داخلی چه خارجی)
                مرسی

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

در اصل توسط فرید پست شده است View Post
                  سلام و خدا قوت
                  به نطرم همینکه خبر بدی از مذاکرات بیرون نیادخودش خبر خوبی برای بازار باید باشه حتی اگه به قول شما دوباره یه تاریخ دیگه مشخص کنند اهالی بازار به مصداق از این ستون به اون ستون فرجه فکر خواهند کرد(البته به زعم من ) خلاصه استاد عزیز بر خلاف همیشه امیدوارم ایندفه حستون درست از آب در نیاد:)
                  راستی تو کوتاه مدت برای زاگرس 2800 رو میشه دید یا اینکه ...(فرضمون مثبت بودن 10 روز آینده باشه چه داخلی چه خارجی)
                  مرسی
                  درود بر فرید عزیز

بنظر من مذاکرات هسته ای امروز و فردا با بقیه یه فرق کوچولو داره و اونم تهدید اتمی امریکا از سوی کره شمالی می باشد که شاید ایران بخواهد از این آب گل آلود ماهی بگیره (گرچه همگان حمله کره شمالی رو بلوفی بیش میدونند و اعتقاد دارند در صورت ایجاد جنگی از سوی کره شمالی ،خود این کشور بازنده اصلی خواهد بود ) .
                  بنظر من هر چقدر تهدید کره شمالی بیشتر بشه توجهات جامعه جهانی از سوریه و ایران به کره شمالی معطوف خواهد شد و غرب هم تمایلی نداره که یه دردسر جدید برای خود بیافزاید.
                  پس بنظر من تا این کره شمالی تهدید میکنه ایران در امنیت خواهد بود .
                  امریکا هر چقدر هم دارای قدرت نظامی برتر در جهان باشه، دوست نداره که همزمان با چند کشور وارد جنگ بشه.
                  من نظرم اینه که در این مذاکرات ایران دست بالا رو داره.
                  کم کم نهاد یا سازمان یا صنایع ایرانی دیگه ای نمونده که امریکا بخواهد اون رو تحریم بکنه ،دیگه بیشتر تحریم ها رو شده فقط گزینه نظامی مونده ،که با این وضعیت سوریه و کره شمالی ،ایران همچنان در حاشیه امنیت حمله نظامی از سوی امریکا قرار میگیره.

در مورد زاگرس هم من اعتقاد دارم هنوز هدف 2800تومنی رو میتونه ببینه فعلا که تکنیکالش مورد منفی نشون نمیده ،با شکست 2350تومن هدف 2800تومنی دور از دسترس نیست.
                  آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/04/05, 13:46.

نظر

• سکه شانس
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 1362

درود بر شما

در مورد اون تحلیل من یه معذرت خواهی به دوستان بدهکارم، فکر کنم که کمی عجله کردم،البته خدای نکرده هیچ عمدی در کار نبود و صرفا یه پیش بینی بود البته من پیش بینی کردم که از قیمت 1558تومن برگرده که برنگشت و تا 1220تومن هم اومد پایین بعد دوباره اومد رو قیمت 1540تومن.
                    اما وضعیت فعلی کبافق با این تغییرات بنیادی که داده و سود رو بدلیل عدم فروش محصولات (بدلیل هزینه بالای حمل ونقل و عدم تامین کشتی )منتقلبه امسال کرده و اعلام کرده اون موجودی رو فصل اول امسال فروش خواهد کرد و قرار گرفتن قیمت فعلی جهانی روی زیر گزارشات پیش بینی شرکت بنظر میاد اینها عواملی هستند که ممکنه خریداران قویی رو وارد میدان نکنه و از پتانسیل صعود کاسته بشه.
                    الان تنها محرک بنیادی سهم افزایش سرمایه 120درصدی برای امسال می باشد که شرکت اعلام کرده مدارک لازم جهت اخذ مجوز به سازمان بورس ارسال گردیده ،غیر اون محرک قویی فعلا برای بالا بردن سهم وجود نداره.
                    من کمی تو تکنیکالش ضعف خریدار دیدم و احتمال اینکه 1220تومن رو بشکنه وجود داره.
                    من یه واگرایی مخفی منفی تو تکنیکالش مشاهده میکنم که امیدورام عمل نکنه ،وگرنه زیر 1000هم خواهد اومد. در کل نظرم اینه که اگر 1220تومن رو شکست کمی از حجم تو سبد رو کاهش بدین و تو قیمت های پایینتر جایگزین کنید.
                    صعود هم با شکست 1870تومن میتونه باشه که تو کوتاه مدت خیلی براش سخته.

درود بر شما جناب طیب

الان قیمت های جهانی روی در نمودارهای کیتکو در محدوده 0.84 قرار داره که خیلی نزدیک به حمایت مهم 0.80قرار داره این 0.80قبلا حمایت های خوبی از اصلاح روی داشته و بنظر میاد ذهنیت بازار از این محدوده مثبت باشه.
                    منتظر واکنش به این محدوده هستم.

درود بی پایان بر سجاد عزیز....عصر جمعه و بارانی همه شما دوستان به خیر شادی....قیمت جهانی روی هم به واکنشی که منتظر ان بودید برخورد و روند به ظاهر مثبتی را در پیش گرفت.....امیدوارم نیجه صبر میان مدت در سرمایه گذاری در گروه فلزات را بزودی ببینیم...اما بشخصه امسال در سهامی که وابسته به قیمت های جهانی باشد سرمایه گذاری نخواهم کردچون استرس های خودش را دارد از یک طرف نگاه به بازار داخلی و عدم شفافیت در گزارشات اعلامی و از طرف دیگر تحولات جهانی....هر چند طبیعت بورس و سرمایه گذاری همین است...اما ارزش این همه فشار را ندارد....

نظر

• امیر علی
                      عضو عادی
                      • Sep 2012
                      • 120

سلام آقا سجاد
                      اگر ممکنه تحلیلی از شپنا بدید.
                      شرمنده اگر سوالم تکراری بود.
                      ممنون

نظر

• Dr.boursi
                        عضو فعال
                        • Oct 2012
                        • 1348

جناب اروم بورس این اولین باری است که بنده به تاپیک جناب عالی سر می زنم و جای تاسفه که چرا زود تر از این ها از این تاپیک بهره نبردم...
                        در مورد کرمانشا شما فرمودید که واگرایی محفی مثبت داره متاسفانه من توی نمودار پیداش نکردم.... اگر امکانش هست بفرمائید با چه اندیکاتوری و در چه تایم فریمی... نمودارش رو هم اگر بذارید که بسیار عالی میشه....ممنونم
                        بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10191

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
                          جناب اروم بورس این اولین باری است که بنده به تاپیک جناب عالی سر می زنم و جای تاسفه که چرا زود تر از این ها از این تاپیک بهره نبردم...
                          در مورد کرمانشا شما فرمودید که واگرایی محفی مثبت داره متاسفانه من توی نمودار پیداش نکردم.... اگر امکانش هست بفرمائید با چه اندیکاتوری و در چه تایم فریمی... نمودارش رو هم اگر بذارید که بسیار عالی میشه....ممنونم
                          درود بر شما
                          به تایپک خودتون خوش اومدید
                          در هر دو تایم فریم روزانه وهفتگی در اندیکاتور rsiدر پریود 14روزه در دو تا کف 702تومن و 820تومن دیده میشه.

نظر

• ابشار
                            عضو فعال
                            • Apr 2013
                            • 1426

جناب اروم بورس روند تکنوتارو چطور میبینی

نظر

• علیرضا1
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 853

جناب اروم سلام،عرض ادب و ارادت
                              هر چي گشتم نتونستم نمودار لسرما رو كه ترسيم كرده بودين پيدا كنم،به نظر. شما با معاملات روز قبل سهم وارد فاز اصلاحي شده؟ممنون
                              "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

در اصل توسط امیر علی پست شده است View Post
                                سلام آقا سجاد
                                اگر ممکنه تحلیلی از شپنا بدید.
                                شرمنده اگر سوالم تکراری بود.
                                ممنون
                                درود بر شما

در مورد شپنا ،تضعیف روند صعودی با واگرایی منفی تو برخی از اندیکاتورها احساس میشه ولی چون هنوز اندیکاتورها از منطقه اشباع خرید به پایین خارج نشده اند و نمودار قیمت هم شمع های برگشتی نزده بهتره کمی هم صبر کنیم تا سیگنال قطعی فروش صادر بشه، ممکنه با این وضعیت هم صعود کنه.
                                یه چند تا شمع صعودی بیرون باند زده ممکنه بخواد کمی بره داخل باند بازی کنه، ولی بنظر من تا زمانیکه حمایت 1950تومن رو نشکسته ،همچنان پتانسیل صعود خواهد داشت.
                                مقاومت 2100تومن رو شکسته که این خوبه ،حد ضرر همون 1950تومن خواهد بود.

نظر

در حال کار...
                                X