تجهیزاتیها با صف خرید به پیشواز مذاکرات 16فروردین رفتند.
orumbourse
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
-
و تنها گروهی که هنوز حرکت نکرده و اماده حرکت هست بانکیهاهستند به خصوص فرابورسیها که حجم مبنا هم ندارند
نظر
-
در اصل توسط hector پست شده است View Postبا سلام خدمت آقا سجاد عزیز
سجاد جان میخواستم نظرتو در مورد شلعاب و فلامی بدونم،هم بنیادی هم تکنیکالی
ممنون
شلعاب
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postدرود بر شما
نمودارش رو نگاهی انداختم ،مقاومت سر سخت محدوده 460تا 480تومن رو پس از چندین بار ناکامی در طی چندین سال گذشته این بار بالاخره موفق شده اون رو بشکنه که حرکتی خوبی برای سهم محسوب میشه.
من یه هدف 780تومنی برای سهم میبینم ولی بعید میدانم با موج شارپ باشه مقاومت 580تومن و 610تومن مقاومت های مهمی می باشند.
حدضرر باید همان محدوده 480تومن باشد.
در مورد فلامی من به گزارشات شرکت نگاهی انداختم.نکته با اهمیت مطلب ذیل بود
با توجه به اینکه زیان انباشت شرکت به مبلغ 2.1میلیارد تومن برابر با 70درصد سرمایه شرکت بود و مشمول اصلاحیه ماده 141قانون تجارت میشد و همچنین حدود 1.5میلیارد تومن بدهی به سهامداران از سالهای گذشته داشت که این مبلغ برای ساخت کارخانه قزوین و بازخرید کارکنان کارخانه تهران صرف شده بود و همچنین شرکت در اخذ وام از بانک ها با مشکل مواجه شده بود برای تامین نقدینگی و خروج از ماده 141 قاون تجارت شرکت تصمیم به افزایش سرمایه از طریق آورده نقدی به اندازه 100درصد سرمایه گرفت که با این اقدام و پیش بینی سود 1.5میلیاردتومنی در سال مالی منتهی به اخر شهریور 91 عملا شرکت از مشمول ماده 141قانون تجارت خارج شد و در سال دوم (امسال)خواهد توانست سود بین سهامدارن تقسیم کند.
نگاهی به تکنیکالش انداختم سهم کوچکی هست و تکنکیال سهام کوچک اما و اگر زیاد داره
امروز با حجم معامله 48هزار تا و تعداد معاملات 16عددی صف خرید شد ولی حجم معاملات روزهای دیگه خیلی پایین هست،در چنین مواقعی تشخیص فشار خرید و یا فروش سخته.
نظری روی کوتاه مدت ندارم ولی میان مدتش رو خوب میبینم.
مقاومت های 165 و 174 و 185مقاومت های پیش روی سهم هستند.
با توجه به اینکه شرکت افزایش سرمایه داده و پول آورده نقدی رو میخواد تا بدهیهاش رو تسویه کنه و زیان انباشته صفر بشه من اینده خوبی رو براش میبینم ولی روی تغییرات کوتاه مدت قیمتی بدلیل حجم پایین معاملات نظری ندارم .یا باید دید میان مدت داشته باشید یا کوتاه مدت با درصد کمی واردش بشید.آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/04/03, 19:32."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
قپیرا
روز کاری گذشته اکثر قندیها الگوی شمعی دارآویز با حجم معامله قابل توجه نسبت به روزهای گذشته زده بودند و وضعیت امروز اونها رو تقریبا میشد حدس زد .
قپیرا هم از این قاعده مستثنی نبود.
اگرچه اخبار بنیادی مناسبی و مثبتی از سهم بیرون میاید ولی حرکت امروز سهم خلاف اون اخبار بود.
برای قپیرا شکست کف کانال بالایی زرد رنگ (خط میانی)اوضاع سهم رو خراب خواهد کرد.
تا زمانیکه کف کانال رو نشکسته میشه با تکیه بر اخبار بنیادی مثبت حول و حوش سهم و توجه خریداران ،امیدوار به برگشت بود اگر چه بنظر من خیلی کار سختیه.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
حس خوبی از نتیجه مذاکرات امروز ندارم،فکر میکنم اون نتیجه ای که بازار از این مذاکرات انتظار داره بدست نخواهد اومد،فعلا که حواشی مذاکرات این حس رو میده یا باز دوباره میگند گفتگوهای خوبی بود و باز یه دور جدید گفتگو رو تو یه کشور دیگه اعلام میکنند.
بهر حال هر چی پیش بیاید من فکر میکنم بازار هفته دیگه را ،پتروشیمی ها و پالایشی ها هدایت خواهند کرد.
من فکر میکنم دوباره زاگرس ،کرماشا و سایر سهام پتروشیمی میتونه مثبت باشه.
یادمه زاگرس رو روی قیمت 1150تومن در تاریخ 4 ابان ماه پیشنهاد خرید داده بودیم. صفحه 114 تایپک قبلی
پتروشیمی زاگرس
با شکست خط مقاومت خود هدف حداقلی 1650تومن رو خواهد داشت،بنظر میاد یه الگوی سر وشانه کف هم دیده میشه.
البته آمار مقدار تولید و فروش شرکت در گزارش حسابرسی نشده شش ماهه نسبت به دوره قبل پارسال کاهشی در حدود 43درصد و48درصد رو نشون میده.
حدضرر رو نباید فراموش کرد.آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/04/05, 09:21."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postحس خوبی از نتیجه مذاکرات امروز ندارم،فکر میکنم اون نتیجه ای که بازار از این مذاکرات انتظار داره بدست نخواهد اومد،فعلا که حواشی مذاکرات این حس رو میده یا باز دوباره میگند گفتگوهای خوبی بود و باز یه دور جدید گفتگو رو تو یه کشور دیگه اعلام میکنند.
بهر حال هر چی پیش بیاید من فکر میکنم بازار هفته دیگه را ،پتروشیمی ها و پالایشی ها هدایت خواهند کرد.
]
به نطرم همینکه خبر بدی از مذاکرات بیرون نیادخودش خبر خوبی برای بازار باید باشه حتی اگه به قول شما دوباره یه تاریخ دیگه مشخص کنند اهالی بازار به مصداق از این ستون به اون ستون فرجه فکر خواهند کرد(البته به زعم من ) خلاصه استاد عزیز بر خلاف همیشه امیدوارم ایندفه حستون درست از آب در نیاد:)
راستی تو کوتاه مدت برای زاگرس 2800 رو میشه دید یا اینکه ...(فرضمون مثبت بودن 10 روز آینده باشه چه داخلی چه خارجی)
مرسی
نظر
-
در اصل توسط فرید پست شده است View Postسلام و خدا قوت
به نطرم همینکه خبر بدی از مذاکرات بیرون نیادخودش خبر خوبی برای بازار باید باشه حتی اگه به قول شما دوباره یه تاریخ دیگه مشخص کنند اهالی بازار به مصداق از این ستون به اون ستون فرجه فکر خواهند کرد(البته به زعم من ) خلاصه استاد عزیز بر خلاف همیشه امیدوارم ایندفه حستون درست از آب در نیاد:)
راستی تو کوتاه مدت برای زاگرس 2800 رو میشه دید یا اینکه ...(فرضمون مثبت بودن 10 روز آینده باشه چه داخلی چه خارجی)
مرسی
بنظر من مذاکرات هسته ای امروز و فردا با بقیه یه فرق کوچولو داره و اونم تهدید اتمی امریکا از سوی کره شمالی می باشد که شاید ایران بخواهد از این آب گل آلود ماهی بگیره (گرچه همگان حمله کره شمالی رو بلوفی بیش میدونند و اعتقاد دارند در صورت ایجاد جنگی از سوی کره شمالی ،خود این کشور بازنده اصلی خواهد بود ) .
بنظر من هر چقدر تهدید کره شمالی بیشتر بشه توجهات جامعه جهانی از سوریه و ایران به کره شمالی معطوف خواهد شد و غرب هم تمایلی نداره که یه دردسر جدید برای خود بیافزاید.
پس بنظر من تا این کره شمالی تهدید میکنه ایران در امنیت خواهد بود .
امریکا هر چقدر هم دارای قدرت نظامی برتر در جهان باشه، دوست نداره که همزمان با چند کشور وارد جنگ بشه.
من نظرم اینه که در این مذاکرات ایران دست بالا رو داره.
کم کم نهاد یا سازمان یا صنایع ایرانی دیگه ای نمونده که امریکا بخواهد اون رو تحریم بکنه ،دیگه بیشتر تحریم ها رو شده فقط گزینه نظامی مونده ،که با این وضعیت سوریه و کره شمالی ،ایران همچنان در حاشیه امنیت حمله نظامی از سوی امریکا قرار میگیره.
در مورد زاگرس هم من اعتقاد دارم هنوز هدف 2800تومنی رو میتونه ببینه فعلا که تکنیکالش مورد منفی نشون نمیده ،با شکست 2350تومن هدف 2800تومنی دور از دسترس نیست.آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/04/05, 13:46."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postدرود بر شما
در مورد اون تحلیل من یه معذرت خواهی به دوستان بدهکارم، فکر کنم که کمی عجله کردم،البته خدای نکرده هیچ عمدی در کار نبود و صرفا یه پیش بینی بود البته من پیش بینی کردم که از قیمت 1558تومن برگرده که برنگشت و تا 1220تومن هم اومد پایین بعد دوباره اومد رو قیمت 1540تومن.
اما وضعیت فعلی کبافق با این تغییرات بنیادی که داده و سود رو بدلیل عدم فروش محصولات (بدلیل هزینه بالای حمل ونقل و عدم تامین کشتی )منتقلبه امسال کرده و اعلام کرده اون موجودی رو فصل اول امسال فروش خواهد کرد و قرار گرفتن قیمت فعلی جهانی روی زیر گزارشات پیش بینی شرکت بنظر میاد اینها عواملی هستند که ممکنه خریداران قویی رو وارد میدان نکنه و از پتانسیل صعود کاسته بشه.
الان تنها محرک بنیادی سهم افزایش سرمایه 120درصدی برای امسال می باشد که شرکت اعلام کرده مدارک لازم جهت اخذ مجوز به سازمان بورس ارسال گردیده ،غیر اون محرک قویی فعلا برای بالا بردن سهم وجود نداره.
من کمی تو تکنیکالش ضعف خریدار دیدم و احتمال اینکه 1220تومن رو بشکنه وجود داره.
من یه واگرایی مخفی منفی تو تکنیکالش مشاهده میکنم که امیدورام عمل نکنه ،وگرنه زیر 1000هم خواهد اومد. در کل نظرم اینه که اگر 1220تومن رو شکست کمی از حجم تو سبد رو کاهش بدین و تو قیمت های پایینتر جایگزین کنید.
صعود هم با شکست 1870تومن میتونه باشه که تو کوتاه مدت خیلی براش سخته.
درود بر شما جناب طیب
الان قیمت های جهانی روی در نمودارهای کیتکو در محدوده 0.84 قرار داره که خیلی نزدیک به حمایت مهم 0.80قرار داره این 0.80قبلا حمایت های خوبی از اصلاح روی داشته و بنظر میاد ذهنیت بازار از این محدوده مثبت باشه.
منتظر واکنش به این محدوده هستم.
نظر
-
جناب اروم بورس این اولین باری است که بنده به تاپیک جناب عالی سر می زنم و جای تاسفه که چرا زود تر از این ها از این تاپیک بهره نبردم...
در مورد کرمانشا شما فرمودید که واگرایی محفی مثبت داره متاسفانه من توی نمودار پیداش نکردم.... اگر امکانش هست بفرمائید با چه اندیکاتوری و در چه تایم فریمی... نمودارش رو هم اگر بذارید که بسیار عالی میشه....ممنونمبعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Postجناب اروم بورس این اولین باری است که بنده به تاپیک جناب عالی سر می زنم و جای تاسفه که چرا زود تر از این ها از این تاپیک بهره نبردم...
در مورد کرمانشا شما فرمودید که واگرایی محفی مثبت داره متاسفانه من توی نمودار پیداش نکردم.... اگر امکانش هست بفرمائید با چه اندیکاتوری و در چه تایم فریمی... نمودارش رو هم اگر بذارید که بسیار عالی میشه....ممنونم
به تایپک خودتون خوش اومدید
در هر دو تایم فریم روزانه وهفتگی در اندیکاتور rsiدر پریود 14روزه در دو تا کف 702تومن و 820تومن دیده میشه."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط امیر علی پست شده است View Postسلام آقا سجاد
اگر ممکنه تحلیلی از شپنا بدید.
شرمنده اگر سوالم تکراری بود.
ممنون
در مورد شپنا ،تضعیف روند صعودی با واگرایی منفی تو برخی از اندیکاتورها احساس میشه ولی چون هنوز اندیکاتورها از منطقه اشباع خرید به پایین خارج نشده اند و نمودار قیمت هم شمع های برگشتی نزده بهتره کمی هم صبر کنیم تا سیگنال قطعی فروش صادر بشه، ممکنه با این وضعیت هم صعود کنه.
یه چند تا شمع صعودی بیرون باند زده ممکنه بخواد کمی بره داخل باند بازی کنه، ولی بنظر من تا زمانیکه حمایت 1950تومن رو نشکسته ،همچنان پتانسیل صعود خواهد داشت.
مقاومت 2100تومن رو شکسته که این خوبه ،حد ضرر همون 1950تومن خواهد بود."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
نظر