orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10190

در اصل توسط ماهور پست شده است View Post
    امیدوارم همیشه سالم و سرحال باشید جناب سجاد@};-@};-

روند سکه و طلا صعویه
    به نظرتون تا کی این جو ادامه داره؟
    درود بر شما خانم ماهور
    خیلی ممنون

نمودارهای یک ماهه و سه ماهه اش رو بذارید (من فقط نمودارهای روزانه رو پیدا کردم ) نظرم رو میگم
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• رضا1990
      عضو عادی
      • Apr 2012
      • 33

سلام آقا سجاد
      ممنون بابت تحلیل زیباتون از مداران که به هدف هم رسید خدا رو شکر
      حالا با توجه به این بازگشایی که داشته و احتمالا عده ای فروشنده خواهند بود اصلاح بیشتر از 300 تومان رو میشه براش متصور بود یا خیر؟ یا اینکه یه اصلاح مختصر تا حوالی 300 خواهد داشت و بعد احتمالا یه رالی صعودی دیگه احتمالا تا سقف قبلی روی 430 تومان داشته باشه؟
      نظر خودم بیشتر اینه که این افزایش قیمتی که با گپ همراه بوده میتونه در قالب موج 3 از 1 از 3 بزرگ باشه و یک اصلاح کوتاه به عنوان موج 4 از 1 داشته باشه و بعد برای تکمیل موج 5 از 1 به حدود 430 برسه. با تمام این اوصاف و احتمالات نظر شما در رابطه با روند قیمتی کوتاه مدتش چیه؟
      ممنون

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10190

در اصل توسط najafi.nikan پست شده است View Post
        سلام ممنون میشم نگاهی به کبافق و وبیمه بیندازید و نظرتون ر بفرمایید
        با سپاس از وقتی ک میذارید
        در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

وضعیت فعلی کبافق با این تغییرات بنیادی که داده و سود رو بدلیل عدم فروش محصولات (بدلیل هزینه بالای حمل ونقل و عدم تامین کشتی )منتقل به امسال کرده و اعلام کرده اون موجودی رو فصل اول امسال فروش خواهد کرد و قرار گرفتن قیمت فعلی جهانی روی زیر گزارشات پیش بینی شرکت بنظر میاد اینها عواملی هستند که ممکنه خریداران قویی رو وارد میدان نکنه و از پتانسیل صعود کاسته بشه.
        الان تنها محرک بنیادی سهم افزایش سرمایه 120درصدی برای امسال می باشد که شرکت اعلام کرده مدارک لازم جهت اخذ مجوز به سازمان بورس ارسال گردیده ،غیر اون محرک قویی فعلا برای بالا بردن سهم وجود نداره.
        من کمی تو تکنیکالش ضعف خریدار دیدم و احتمال اینکه 1220تومن رو بشکنه وجود داره.
        صعود هم با شکست 1870تومن میتونه باشه که تو کوتاه مدت خیلی براش سخته.

[I]
        درود بر شما

وبیمه

وبیمه یه شرکت سرمایه گذاری می باشد که برخلاف اسمش که سرمایه گذاری در صنعت بیمه می باشد بیشتر سرمایه خود رو در بخش املاک سرمایه گذاری کرده.78درصد سرمایه شرکت در بخش مسکن بوده که بیشتر اون سرمایه نزدیک به 97میلیارد تومن در بخش خارج از بورس سرمایه گذاری شده که عمدتا در قسمت املاک و مستغلات هست و 13میلیارد تومن هم ارزش روز بازار پرتفوی داخل بورسی می باشد که عموما سهم های بنیادی خوبی داخلشون هست ولی کاهش ارزش نسبت به بهای تمام شده دارند.
        سال مالی شرکت آخر شهریور ماه می باشد پارسال سود واقعی 19ریال بوده که 60ریال توی مجمع سالیانه سود تقسیم کرده ،که کمی از سود انباشته تقسیم کرده.
        پیش بینی سود سال مالی آخر شهریور 92 رو نتونستم پیدا کنم.

در مورد تکنکیالش هم نظرم مثبت هست ،بنظر من وبیمه در ابتدای روندی هست که هدفش شکستن سقف 145تومن میباشد مقاومت های محدوده 103تومن تا 107تومن و مقاومت های 120تومن مهم میباشند و اونها رو خواهد شکست. من فکر میکنم پس از شکستن سقف 145تومن هدف حداقلی 180تومن خواهد داشت.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10190

در اصل توسط رضا1990 پست شده است View Post
          سلام آقا سجاد
          ممنون بابت تحلیل زیباتون از مداران که به هدف هم رسید خدا رو شکر
          حالا با توجه به این بازگشایی که داشته و احتمالا عده ای فروشنده خواهند بود اصلاح بیشتر از 300 تومان رو میشه براش متصور بود یا خیر؟ یا اینکه یه اصلاح مختصر تا حوالی 300 خواهد داشت و بعد احتمالا یه رالی صعودی دیگه احتمالا تا سقف قبلی روی 430 تومان داشته باشه؟
          نظر خودم بیشتر اینه که این افزایش قیمتی که با گپ همراه بوده میتونه در قالب موج 3 از 1 از 3 بزرگ باشه و یک اصلاح کوتاه به عنوان موج 4 از 1 داشته باشه و بعد برای تکمیل موج 5 از 1 به حدود 430 برسه. با تمام این اوصاف و احتمالات نظر شما در رابطه با روند قیمتی کوتاه مدتش چیه؟
          ممنون
          درود بر شما اقا رضا

بنظر من نمودار قیمت مداران نسبت به این چنگال اندروز در نمودار تعدیل شده خیلی خوب واکنش نشون میده و میشه اهداف کوتاه مدت و میان مدت سهم رو تعیین کرد.
          با توجه به اینکه امروز در قیمتی بازگشایی شده که از سوی چند ناحیه مورد مقاومت واقع میشه (شکل رو ملاحظه کنید)و همین اینکه بالاخره با بازگشایی بالای 100درصدی فروشندگانی پیدا خواهد شد و همچنین از باند بولینگر خیلی بیرون زده ،من با توجه به این دلایل اگر شمع روز شنبه هم منفی باشه بیشتر اصلاح مدنظرم خواهد بود.عمق این اصلاح بستگی به وضعیت جو گروه و فشار فروش مشخص خواهد شد .
          در صورت اصلاح اولین حمایت 286تومن خواهد بود.ولی این پایان روند صعودی سهم نخواهد بود بنظر من این سهم اگر اصلاح داشته باشه پس از اصلاح روند صعودی رو ادامه خواهد داد حتی ممکنه سقف 457تومن رو هم بشکنه.
          من نظرم اینه

نظر

• علیرضا1
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 853

سلام اقا سجاد عزيز،
            بنده با تحليل شما باهنر خريدم و دارم،ديدم چند صفحه قبل پرسيده بودين كسي باهنر خريده يا داره؟
            اقا رفع كسالت شده؟البته چشمهاي تيز بين اين مشكلات براشون پيش مياد!!!
            اقاطلب نموداري از لسرما وبررسي دقيق شما در مورد روند سهم و سطوح حمايتي و مقاومتي سهم رو دارم،به نظر شما سخت محتاجم ،خيلي خيلي ممنون
            "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10190

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
              سلام اقا سجاد عزيز،
              بنده با تحليل شما باهنر خريدم و دارم،ديدم چند صفحه قبل پرسيده بودين كسي باهنر خريده يا داره؟
              اقا رفع كسالت شده؟البته چشمهاي تيز بين اين مشكلات براشون پيش مياد!!!
              اقا طلب نموداري از لسرما وبررسي دقيق شما در مورد روند سهم و سطوح حمايتي و مقاومتي سهم رو دارم،به نظر شما سخت محتاجم ،خيلي خيلي ممنون
              جاده حرکتی لسرما در این سه چهار سال پس از خارج شدن از روند نزولی در یک کانال افقی بین 110تومن تا محدوده 190و205تومن بوده. بالای اون دو تا خط نقره ای رنگ که میشه حوالی 160تومن بیاد میتونه دوباره به سقف کانال حمله ای بکنه.
              چیزی از بنیادی سهم نمیدونم

درود بر شما

مرسی برادر الحمدلله کمی بهتره.

سهم های کوچیک بازی های مخصوص بخود دارند،یه دو سه هفته پیش همین حرف رو در مورد کهمدا گفتم و گفتم نگران نباشید ،الان ببینید قیمتش چنده.
              اما در مورد لسرما اون تحلیل قبلیمون به هدف خورده .
              یه نگاهی به بنیادی سهم انداختم.
              برای پیش بینی سود سال 92 مقدار تولید رو 27.8درصد نسبت به مقدار تولید امسال کاهش داده،همینطور مقدار فروش رو با 22درصد کاهش نسبت به امسال داده ولی مبلغ فروش رو 33درصد افزایش داده.یعنی هم پیش بنیی کرده کم تولید کنه ،کم فروش کنه ولی با قیمت بالا بفروشه.ضمن اینکه موجودی آماده برای فروش نسبت به پیش بینی ابتدای پارسال کاهش 25درصدی نشون میده یعنی امسال بیشتر از تولید فروش داشتند.هزینه ها رو هم بالا گرفته نرخ تسعیر ارز مواد اولیه وارداتی رو 3800تومن در نظر گرفته.بنظر من این پیش بینی سود سال 92 کاملا محتاطانه داده شده.
              بنظر من اگر سال بعد بتونه مثل امسال تولید کنه قطعا هم از اینجا و هم از بابت کاهش بهای تمام شده محصول تعدیل مثبت داره ولی احتمالا برای نیم سال نگه داره.
              ولی این سهم تو سود واقعی سال 91 تعدیل مثبت داره.
              من نمودارش رو نگاه کردم ابتدا باید عرض کنم که انتظار دارم روز شنبه مثبت باشه.175تومن حمایت خوبی هست.
              تنها راهنمایی که میکنم برای این سهم اینه که با توجه به کوچیک بودن سهم و کنترل سهم احیانا توسط عده ای ،اگر سهم حمله ای برد برای شکستن 213تومن و ناکام موند و برگشت 175تومن رو شکست پتانسیل صعود رو از دست خواهد داد و ممکنه مدتی وارد یه محدوده کوچیک قیمیت بشه و اونجا بازی کنه.زیاد افت براش نمیبینم ،صعود هم تا زمانیکه این مقاومت 213تومن که مهم هست براش نشکسته نمیشه اون رو بشکنه 250یا 260تومن رو میبینه.

نظر

• morteza93
                عضو فعال
                • Apr 2012
                • 516

درود بر شما اقا رضا

بنظر من نمودار قیمت مداران نسبت به این چنگال اندروز در نمودار تعدیل شده خیلی خوب واکنش نشون میده و میشه اهداف کوتاه مدت و میان مدت سهم رو تعیین کرد.
                با توجه به اینکه امروز در قیمتی بازگشایی شده که از سوی چند ناحیه مورد مقاومت واقع میشه (شکل رو ملاحظه کنید)و همین اینکه بالاخره با بازگشایی بالای 100درصدی فروشندگانی پیدا خواهد شد و همچنین از باند بولینگر خیلی بیرون زده ،من با توجه به این دلایل اگر شمع روز شنبه هم منفی باشه بیشتر اصلاح مدنظرم خواهد بود.عمق این اصلاح بستگی به وضعیت جو گروه و فشار فروش مشخص خواهد شد .
                در صورت اصلاح اولین حمایت 286تومن خواهد بود.ولی این پایان روند صعودی سهم نخواهد بود بنظر من این سهم اگر اصلاح داشته باشه پس از اصلاح روند صعودی رو ادامه خواهد داد حتی ممکنه سقف 457تومن رو هم بشکنه.
                من نظرم اینه

مثل همیشه عالی و بی نقص بود... بنظرمن با توجه به قیمت بازگشایی یکمی فشار فروش توی روزهای آینده زیاد خواهد بود...
                ولی با توجه به فاندش و گزارش اخیرش توی این قیمتها هم ارزشمنده...
                یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10190

شاید بازار اوایل هفته آینده رو خوب شروع نکنه،از الگوی شمعی و حجم معاملات روز چهارشنبه زیاد خوشم نیومد.
                  .
                  .
                  .
                  .
                  .
                  سوالی که سه چهار روزه ذهن منو مشغول بخودش کرده ، آیا قیمت های جهانی فلزات در حال تغییر روند از نزولی به صعودی هستند یا فقط یه موج صعودی کوتاه(پولبک) هست؟
                  .
                  .
                  .
                  .
                  .
                  در تحلیل لسرما تاریخ روی نمودار اشتباه می باشد.

نظر

• امیر علی
                    عضو عادی
                    • Sep 2012
                    • 120

سلام و عرض ادب جناب orumbourse

لطفا روند پتروشیمی شیراز رو هم بررسی بفرمایید.
                    ممنون

نظر

• علیرضا1
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 853

درود بر شما

مرسی برادر الحمدلله کمی بهتره.

سهم های کوچیک بازی های مخصوص بخود دارند،یه دو سه هفته پیش همین حرف رو در مورد کهمدا گفتم و گفتم نگران نباشید ،الان ببینید قیمتش چنده.
                      اما در مورد لسرما اون تحلیل قبلیمون به هدف خورده .
                      یه نگاهی به بنیادی سهم انداختم.
                      برای پیش بینی سود سال 92 مقدار تولید رو 27.8درصد نسبت به مقدار تولید امسال کاهش داده،همینطور مقدار فروش رو با 22درصد کاهش نسبت به امسال داده ولی مبلغ فروش رو 33درصد افزایش داده.یعنی هم پیش بنیی کرده کم تولید کنه ،کم فروش کنه ولی با قیمت بالا بفروشه.ضمن اینکه موجودی آماده برای فروش نسبت به پیش بینی ابتدای پارسال کاهش 25درصدی نشون میده یعنی امسال بیشتر از تولید فروش داشتند.هزینه ها رو هم بالا گرفته نرخ تسعیر ارز مواد اولیه وارداتی رو 3800تومن در نظر گرفته.بنظر من این پیش بینی سود سال 92 کاملا محتاطانه داده شده.
                      بنظر من اگر سال بعد بتونه مثل امسال تولید کنه قطعا هم از اینجا و هم از بابت کاهش بهای تمام شده محصول تعدیل مثبت داره ولی احتمالا برای نیم سال نگه داره.
                      ولی این سهم تو سود واقعی سال 91 تعدیل مثبت داره.
                      من نمودارش رو نگاه کردم ابتدا باید عرض کنم که انتظار دارم روز شنبه مثبت باشه.175تومن حمایت خوبی هست.
                      تنها راهنمایی که میکنم برای این سهم اینه که با توجه به کوچیک بودن سهم و کنترل سهم احیانا توسط عده ای ،اگر سهم حمله ای برد برای شکستن 213تومن و ناکام موند و برگشت 175تومن رو شکست پتانسیل صعود رو از دست خواهد داد و ممکنه مدتی وارد یه محدوده کوچیک قیمیت بشه و اونجا بازی کنه.زیاد افت براش نمیبینم ،صعود هم تا زمانیکه این مقاومت 213تومن که مهم هست براش نشکسته نمیشه اون رو بشکنه 250یا 260تومن رو میبینه.

اقا سجاد ممنون بابت كهمدا
                      بدون تعارف جنس تحليلهاي شما بدون نقصه و بنده استراتژي معاملاتم رو. بر اساس راهنماييهاي شما ميچينم..دست شما درد نكنه .خدا قوت

نظر

• علیرضا1
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 853

اقا سجاد عزيز سلام وعرض ادب
                        فرموده بودين لسرما توي گزارش ١٢ماهه ٩١ تعديل مثبت داره،به نظر شما شركت در سال٩١ چقدر ميتونه سود بسازه،واگه زير مجموعه هاي شركت مثل معدن ستبران و ديرگداز و سود سپرده بانكي رو لحاظ كنيم به چه عددي ميرسيم؟ممنون و متشكر

نظر

• ehsanksh
                          عضو عادی
                          • Feb 2013
                          • 179

با سلام و ارزوی بهترینها
                          اگه یه تحلیلی از کساپا داشته باشید خیلی ممنون میشم

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10190

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
                            اقا سجاد عزيز سلام وعرض ادب
                            فرموده بودين لسرما توي گزارش ١٢ماهه ٩١ تعديل مثبت داره،به نظر شما شركت در سال٩١ چقدر ميتونه سود بسازه،واگه زير مجموعه هاي شركت مثل معدن ستبران و ديرگداز و سود سپرده بانكي رو لحاظ كنيم به چه عددي ميرسيم؟ممنون و متشكر
                            درود بر شما

از روش مقایسه ای برای برآورد پوشش دوازده ماهه لسرما استفاده میکنیم

مقدار تولید...9ماهه.......12ماهه--مقدار فروش.....9ماهه.......12ماهه---مبلغ فروش.....9ماهه.........12ماهه---بهای تمام شده....9ماهه.....12ماهه---سود واقعی..9ماهه...12
                            سال 89......4965دستگاه..6292دس----5165دستگاه..7350دس..------9.3میلیاردتومن...13.8میلیارد تومن----6.8میلیارد تومن...10.7میلیارد تومن----195ریال....295ریال
                            سال 90.....2901دستگاه..4382دس------3920دستگاه..5325دس..----9.8میلیارد تومن...13.1میلیارد تومن-----7.2میلیارد تومن..9.2میلیارد تومن-----170ریال.....354ریال
                            سال 91....5461دستگاه....؟؟؟؟؟؟؟؟؟-------5082دستگاه..؟؟؟؟؟؟؟؟-----11.7میلیاردتومن...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟----8.7میلیارد تومن.؟؟؟؟؟؟-----200ریال....؟؟؟؟؟

سه ماهه چهارم این دوسال اخیر(سال 89-90) نسبت به 9ماهه قبل خود
                            مقدار تولید به ترتیب 26% و 51%
                            مقدار فروش 42% و 86%
                            مبلغ فروش 48% و 33%
                            بهای تمام شده 57% و 27%
                            سود واقعی 51% و 108%
                            افزایش نشون میدهند.
                            چنانچه ملاحظه میکنید مقادیر سه ماهه چهارم سال در تمامی فاکتورها نسبت به دوره های قبل افزایش داشته یعنی بنظر میاد شرکت تو سه ماهه چهارم سود خودش رو رو میکنه.
                            و همانطور که ملاحظه میکنید توی 9ماهه سال 91 شرکت تو فاکتورهای تولید و فروش و مبلغ فروش و سود واقعی از دوره های مشابه دو سال اخیر خود جلوتر می باشد
                            بنظر من با توجه به این فاکتورها ،اگر مقادیر فروش دست خوش تغییر زیاد نباشه سود واقعی 91 با توجه به سنوات گذشته میتونه حداقل حوالی 360ریال تا420ریال باشه. که با توجه به پیش بینی سود 270ریال برای سال 91 تعدیل مثبت محسوب میشه.
                            آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/04/26, 13:25.

نظر

• space_mohamad
                              عضو فعال
                              • Dec 2012
                              • 313

سلام . با تشکر از زحماتتون
                              میشه یه تحلیلی از فاسمین داشته باشید ؟ . احتمالا" توی کفه و افزایش قیمتهای جهانی فلزات میتونه حسابی ببرتش بالا
                              "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10190

در اصل توسط امیر علی پست شده است View Post
                                سلام و عرض ادب جناب orumbourse

لطفا روند پتروشیمی شیراز رو هم بررسی بفرمایید.
                                ممنون
                                درود بر شما

کمی ضعف تو روند صعودی دیدم،اندیکاتورهاش رو زیاد نپسندیدم.برای این سهم مقاومت 940تومن خیلی مهمه.
                                اگر چنانچه طی روزهای اینده حمله ای برای شکستن اون انجام بده و ناموفق بشه اصلاح بیشتر در دستور کارش قرار میگیره.
                                من فعلا نظرم 60%به اصلاح 40%به ادامه روند صعودی.

در اصل توسط ehsanksh پست شده است View Post
                                با سلام و ارزوی بهترینها
                                اگه یه تحلیلی از کساپا داشته باشید خیلی ممنون میشم
                                درود بر شما

احسان عزیز متاسفانه دیتای این سهم رو ندارم. حجم معاملات این سهم خیلی پایین می باشد حتی اگردیتاش رو هم داشتم بدلیل حجم معاملات پایین و عدم شناسایی قدرت خریدار و فروشنده براورد دقیقی نمیشد از روندش داشت.
                                شرمنده

در اصل توسط space_mohamad پست شده است View Post
                                سلام . با تشکر از زحماتتون
                                میشه یه تحلیلی از فاسمین داشته باشید ؟ . احتمالا" توی کفه و افزایش قیمتهای جهانی فلزات میتونه حسابی ببرتش بالا
                                درود بر شما

این سهم توی سود واقعی دوازده ماهه سال 91 تعدیل داره. ولی محرک اصلی این سهم افزایش قیمت های جهانی خواهد بود که دو سه روز خوب مثبت بودند ولی الان دوباره افت کردند.
                                در مورد در کف بودن ممکنه ولی این برای تشکیل موج های صعودی بلند قیمت کافی نیست برای اینکار افزایش پتانسیل سود آوری شرکت در اینده محرک اصلی می باشد.
                                برداشت من اینه که قیمت خیلی افت کرده ،عقبه قدرت تکنیکالی سهم هم از تضعیف روند نزولی خبر میده ولی سیگنال قطعی خرید صادر نمیشه برای اینکار شکست مقاومت ها و خارج شدن اندیکاتورها از محدوده زیر صفر و 50و محدوده اشباع فروش میباشد.بنظر من تا قیمت های جهانی فلزات برنگرده ایجاد موج صعودی بلند مشکله.تا اون زمان میتونه نوسان مثبت و منفی در دستور کار باشه.
                                فعلا پیش رو تنها چیزی که میتونه نگاهها رو بسمت سهم جلب کنه سود واقعی 91میباشد که فکر میکنم حوالی 150تومن باشه.

نظر

در حال کار...
                                X