orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جعفرزاده
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 5833

اتفاقا شاخص را مثبت نگه میدارند تا جو روانی در مملکت نباشد

نظر

• Diyako
      عضو عادی
      • Nov 2012
      • 170

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
      درود بر شما

دو فاکتور تو سودآوری بترانس تاثیر زیاد داره کاهش قیمت جهانی مس بدلیل مصرف مس در ترانسفورمرهای تولیدی شرکت و دیگری کاهش ارزش دلار بدلیل خرید مواد اولیه برای تولید امسال که در پیش بینی امسال خرید مواد اولیه به ارزش 34.7میلیون دلار در مقابل صادرات 17میلیون دلاری محصولات با نرخ تسعیر ارز به مبلغ 32932ریال اعلام شده،که قیمت فعلی دلار بالای این پیش بینی می باشدو همین افزایش نرخ ارز باعث شده 27درصد سود امسال نسبت به سال قبل کاهش پیش بینی داشته باشه و شرکت با احتیاط سود خود رو اعلام کنه.
      البته اخیرا اونطور که مسولین بترانس اعلام کردند مشکل کمبود نقدینگی بدلیل عدم وصول مطالبات به ارزش 350میلیارد تومن از شرکت های برق منطقه ای براشون پیش اومده که فکر نمیکنم برای کوتاه مدت مشکلی در تولید براشون پیش بیاره ولی ادامه این وضعیت میتونه روی کاهش تولید و عدم تامین تجهیزات برای تولید تاثیرداشته باشه.
      نمودارش رو من یه نگاهی انداختم باید عرض کنم که بنظر میاد روند نزولی دو ساله خودش رو شکسته و الان بالای خط روند نزولی معامله میشه ولی معاملات این روزهای بترانس نشون میده که اون قدرت لازم رو برای تثبیت بالای این خط روند از خودش نشون نمیده.
      از نظر من بترانس گرچه بالای خط روند نزولی معامله میشه ولی هنوز سیگنال خیلی قویی برای خرید صادر نکرده.یه واگرایی مخفی منفی تو تکنیکالش دیده میشه.
      برای بترانس بنظر من با این سودآوری و این نمودار صعود میتونه کمی سخت باشه ،هنوز سیگنال قطعی خرید برای اندیکاتورهاش صادر نشده.
      من کار صعود رو تو کوتاه مدت برای بترانس سخت می بینم فعلا انتظار نوسانات مثبت منفی با معاملات خسته کننده و یا اندکی افت تو کوتاه مدت براش میبینم.این سهم یه هدف 370تومنی داره ولی دستیابی به این هدف بنظر من برای کوتاه مدت خیلی مشکله.

سلام و سلامت باشید

از جواب کامل و وقتی که گذاشتید بسیار ممنونم

یک سوال دیگه هم برای رسم بادبزن فیبو داشتم
      از دو نفطه برای رسم استفاده میشه اولی که نفطه تقاطع سه خط هست
      اما برای گذاشتن نقطه دوم میخواستم بپرسم اون رو موقع رسم در کجا باید گذاشت ؟
      چون در متا استک نقطه دوم در روی خط میانی از سه خط هست
      اما در متاتریدر 5 اون جدای از سه خط هست که البته من از همین برنامه استفاده میکنم

و بطور مثال در همین نمودار بترانس
      بازم متشکرم

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post
        اتفاقا شاخص را مثبت نگه میدارند تا جو روانی در مملکت نباشد
        جو روانی مملکت چه ربطی به شاخص بورس داره ؟مگه چند درصد مردم تو بورس هستند که با مثبت شدن شاخص بورس بگند "خب دیگه همه چی مملکت خوب شد."
        حتی این حرف شما ملاک باشه چرا قبلتر ها اینکار رو نکردند ؟یا اون موقع که جناب پرزیدنت 11روز قهر کردند شاخص بورس مثبت بود؟
        اصلا جو روانی مملکت کجا و شاخص بورس کجا!!!

در اصل توسط Diyako پست شده است View Post
        سلام و سلامت باشید

از جواب کامل و وقتی که گذاشتید بسیار ممنونم

یک سوال دیگه هم برای رسم بادبزن فیبو داشتم
        از دو نفطه برای رسم استفاده میشه اولی که نفطه تقاطع سه خط هست
        اما برای گذاشتن نقطه دوم میخواستم بپرسم اون رو موقع رسم در کجا باید گذاشت ؟
        چون در متا استک نقطه دوم در روی خط میانی از سه خط هست
        اما در متاتریدر 5 اون جدای از سه خط هست که البته من از همین برنامه استفاده میکنم

و بطور مثال در همین نمودار بترانس
        بازم متشکرم
        برای رسم بادبزن فیبوناچی شما با فرض تمام شدن یک موج و اطلاع از واکنش موج بعدی به حمایت ها و مقاومت ها بر اساس فیبوهای 38%و50%و61.8% میتونید از ابتدای موج تا انتهای موج از ابزار بادبزن فیبو ناچی خطی رو رسم کنید که باد بزن فیبوناچی اون فیبوها رو با سه تا خط براتون ترسیم کنه.
        به این لینک هم یه نگاهی بندازید.
        http://stockcharts.com/school/doku.p...:fibonacci_fan
        آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/05/22, 15:27.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

تلاش کنگره آمریکا برای تحریم خودروسازی، معادن و ذخایر ارزی ایران

کنگره آمریکا در حال تهیه طرح جدیدی برای افزایش تحریم ها علیه ایران است.
          به گزارش عصر ایران به نقل از خبرگزاری فرانسه، این طرح، تحریم ها را علیه بخش های خودرو، معادن و ذخایر ارزی یورو دولت ایران افزایش می دهد و تلاش می کند کل صادرات نفت این کشور در مدت یک سال متوقف شود.

کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا در این طرح پیشنهادی اعلام کرده است که رئیس جمهور آمریکا می تواند بخش های دیگری از اقتصاد ایران را به عنوان بخش های استراتژیک تعیین کرده و شامل تحریم کند.

تحریم های فعلی آمریکا علیه ایران در حال حاضر بر بخش های مالی و انرژی از جمله صادرات نفت متمرکز هستند.

با وجود تحریم های واشنگتن اما همچنان 6 کشور چین، هند، ترکیه، کره جنوبی، ژاپن و تایوان به خرید نفت از ایران ادامه می دهند. این کشورها به دلیل اینکه از سال 2012 تاکنون، واردات نفت از ایران را به میزان زیادی کاهش داده اند توانسته اند از تحریم های واشنگتن، معافیت موقت بگیرند.

براساس طرح جدید تحریم های ایران، از این 6 کشور خواسته می شود در مدت یک سال واردات نفت از ایران را به صفر برسانند تا صادرات نفت ایران به طور کامل متوقف شود.

"اد رویس" رئیس جمهوریخواه کمیته کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا در این باره گفت: "هم اکنون زمان ضربه زدن به ایران است. بدون درآمدهای نفتی، پولی برای سلاح شیمیایی یا حزب الله لبنان باقی نخواهد ماند."

رویس ادامه داد: باهم، به مقابله با صادرات نفت ایران می رویم، به سران ایران ضربه می زنیم و مانع از دسترسی آنها به ذخایر ارزی این کشور در بانک های خارجی می شویم."

کنگره آمریکا در تحریم های خود قصد دارد مانع از تبدیل پول ایران در بانکی در چین از یورو به یوان و سپس انتقال آن به ایران شود.

این تحریم ها همچنین شامل افراد مرتبط با نقض حقوق بشر در ایران یا انتقال فناوری های مورد کاربرد در این گونه اقدامات به این کشور می شود.

پیش بینی می شود این پیش نویس قانون به راحتی در مجالس نمایندگان و سنا تصویب شود تا در تابستان آینده برای امضا در اختیار رئیس جمهور آمریکا باشد.
          بورس نیوز
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• paiezan
            عضو فعال
            • May 2012
            • 317

سلام سجاد عزیز
            چهارشنبه غشاذر باز شد وسریع صف خرید شد
            نظرتون در باره روند حرکتی اون چیه ؟
            برای خرید روز شنبه مناسبه یا با توجه به حرکت گروه دارویی دتماد رو بذاریم تو لیسته خرید؟
            سپاس

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10191

در اصل توسط paiezan پست شده است View Post
              سلام سجاد عزیز
              چهارشنبه غشاذر باز شد وسریع صف خرید شد
              نظرتون در باره روند حرکتی اون چیه ؟
              برای خرید روز شنبه مناسبه یا با توجه به حرکت گروه دارویی دتماد رو بذاریم تو لیسته خرید؟
              سپاس
              درود بر شما

ابتدا عرض کنم که غشاذر یه سهمیه که زیان انباشته ای به اندازه 983ریال برای هر سهمش داره ،تو مجمع عادی سالیانه اخیرش هم سودی نداده .برای سال 92هم 5تومن به ازای هر سهم سود پیش بینی کرده.
              روز چهارشنبه هم روی لبه محدوده پر مقاومت 112تومن تا 143تومن باز شده. من فکر میکنم با اون سرعتی که از 65تومن تا اینجا اومده از اینجا به بعدش اون سرعت رو نخواهد داشت و تو این محدوده مقاومتی حرکات پرنوسانی ممکنه داشته باشه که روند صعودی رو به چالش بکشه.
              یه نکته مثبت که توی نمودارش دیده میشه اینه که بنظر میاد روند نزولی دو ساله خودش رو شکسته و الان بالای اون معامله میشه ولی اینجا واقعا محدوده مقاومتی قویی برای روند حرکتی سهم محسوب میشه.
              یکی دو سال پیش دوستی در مورد غشاذر میگفت که چندین مخزن شیر فاسد داشتند و برای خلاص شدن از این شیرهای فاسد مشکل با محیط زیست پیدا کرده بودند ولی اونطور که اون دوست میگفت دستگاههای مجهز و خوبی از کشور ایتالیا برای ماست میوه ای و این جور محصولات خریده بودند.
              من پیشنهادی برای خرید نمیدم خودتون با این شرایطی که عرض کردم عمل کنید.زیان انباشه داره و هزار حرف و حدیث.
              در مورد دارویی ها هم من نمودار دتماد رو ندارم ولی روی دکوثر و درازک نظرم مثبته.

نظر

• mehdi2006
                Banned
                • Aug 2025
                • 17

سايتی که پرريسک در آن فعال است

نظر

• سرداربورسی
                  عضو فعال
                  • Dec 2010
                  • 458

سجاد جان کجایی برادر؟
                  حیفم اومد تاپیک شما یا آقای مختاری بره صفحه دوم (هر چند محسن خان تاپیکش رو 6 قفله کرده :D)
                  گفتم سراغتون رو بگیرم
                  ارادتمندیـــــــم آقا
                  ما آمده ایم زندگی کنیم تا قیمت پیدا کنیم
                  نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

در اصل توسط سرداربورسی پست شده است View Post
                    سجاد جان کجایی برادر؟
                    حیفم اومد تاپیک شما یا آقای مختاری بره صفحه دوم (هر چند محسن خان تاپیکش رو 6 قفله کرده :D)
                    گفتم سراغتون رو بگیرم
                    ارادتمندیـــــــم آقا
                    درود بر سردار
                    ارادت از ماست قربان
                    هستیم همین حوالی.
                    معامله میکنیم بازار رو رصد میکنیم.
                    دیروز کمی وملت و واتی خرید کردم(البته این وملت رو من روز سه شنبه تو تکنیکالش احساس کردم که میخواد یه کاری بکنه و حواسم بهش بود) فعلا با اونها هستیم. امروز اندکی رمپنا هم خریدم که نمیتونم بگم خرید خوبی با اون شیوه معاملاتی که من معمولا در ابتدای زمان شروع روند میخرم تطابق داشته باشه.فعلا هستم ببینم چی پیش میاد.
                    دیتای روز چهارشنبه بازار تو اکثر نمادها الگوی شمعی برگشتی زده بود،رو شنبه هم اون الگو رو تایید کرد.
                    بازار خوب حرکت میکنه،حواشی انتخابات هم اونطور که من فکر میکردم خیلی جنجالی نشد.
                    آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/05/26, 20:07.

نظر

• کریم مهدوی
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 813

اروم جان حوصله داشتی یه نگاهی به پتایر برام بنداز

یاشا
                      تو مرد باش و میاندیش از گرانی درد/همیشه درد به سروقت «مرد» می آید

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

در مورد سیمانیها من نظرم مثبت هست شاخص سیمانی رو دارای روند قویی دیدم که توان دیدن حداقل شاخص 4500رو هم دارد.الان روی 3932میباشد.
                        بنظر من فعلا باید در سیمانیها سهامداری کرد.
                        سیمان هگمتان رو هم دیدم از نمودار اون هم خوشم اومد یه تغییراتی تو نمودارش دادم ،فکر کنم فردا با مقاومت 326تومن روبرو میشه که مشکلی برای شکستنش نداره .اگر بار اول هم نتوانست برخواهد گشت و اون رو خواهد شکست. من فکر میکنم حداقل 425تومن رو میبینه. براتون نمودار شاخص سیمانی رو میذارم

[]
                        فردا سیمان هگمتان به هدف حداقلی خودش خواهد رسید

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10191

در اصل توسط کریم مهدوی پست شده است View Post
                          اروم جان حوصله داشتی یه نگاهی به پتایر برام بنداز

یاشا
                          درود بر شما

پتایر الان 6.2میلیارد تومن زیان انباشته ای داره که برای هر سهمش حدود 434ریال میرسه پیش بینی سود امسالش 73تومن هست که نسبت به سود واقعی 137تومن سال 91 کاهش نشون میده که دلیلش برمیگرده به فروش شرکت لاستیک خوزستان در سال 91 و شناسایی سود اون (625ریال به ازای هر سهم)تو صورتهای مالی 91و همچنین کسر سود سالانه اون شرکت در پیش بینی سود امسال پتایر.
                          بنظر من امسال پتایر میتونه زیان انباشته اش رو صفر کنه .
                          تو مجمع سال 90 سودی نداده تو مجمع سال 91 که باید همین نزدیکیها برگزار بشه تو اون هم بدلیل زیان انباشته سودی نخواهد داد.

در مورد تکنیکالش هم نگاه کردم،بالاخره پس از چندین سال تونسته خودش رو بالای مقاومت 180تومن در نمودار تعدیل شده نگه داره .
                          بنظرم اومد تو پنچمین موج از موج سه متوسط قرار داره.فعلا مقاومت های 437تومن و 488تومن رو مقاومت های روند صعودی هستند باید دید با اینها چیکار میکنه.

نظر

• کاظمی
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 331

درود بر شما

پتایر الان 6.2میلیارد تومن زیان انباشته ای داره که برای هر سهمش حدود 434ریال میرسه پیش بینی سود امسالش 73تومن هست که نسبت به سود واقعی 137تومن سال 91 کاهش نشون میده که دلیلش برمیگرده به فروش شرکت لاستیک خوزستان در سال 91 و شناسایی سود اون (625ریال به ازای هر سهم)تو صورتهای مالی 91و همچنین کسر سود سالانه اون شرکت در پیش بینی سود امسال پتایر.
                            بنظر من امسال پتایر میتونه زیان انباشته اش رو صفر کنه .
                            تو مجمع سال 90 سودی نداده تو مجمع سال 91 که باید همین نزدیکیها برگزار بشه تو اون هم بدلیل زیان انباشته سودی نخواهد داد.

در مورد تکنیکالش هم نگاه کردم،بالاخره پس از چندین سال تونسته خودش رو بالای مقاومت 180تومن در نمودار تعدیل شده نگه داره .
                            بنظرم اومد تو پنچمین موج از موج سه متوسط قرار داره.فعلا مقاومت های 437تومن و 488تومن رو مقاومت های روند صعودی هستند باید دید با اینها چیکار میکنه.
                            بادرود خدمت اروم عزیز..
                            حالا که زحمتشو کشیدی لطفا اگه امکانش هست نمودار پتایر رو بزاری ممنونت میشیم...
                            یه نکاهی هم به واتی و شیران بندازی خالی از لطف نخواهد بود..
                            سپاس:x
                            تومپندارکه خاموشی من...هست برهان فراموشی من...

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

در اصل توسط کاظمی پست شده است View Post
                              بادرود خدمت اروم عزیز..
                              حالا که زحمتشو کشیدی لطفا اگه امکانش هست نمودار پتایر رو بزاری ممنونت میشیم...
                              یه نکاهی هم به واتی و شیران بندازی خالی از لطف نخواهد بود..
                              سپاس:x
                              درود بر شما

نمودار پتایر که الگوی مشخصی نداره براتون نشون بدم ولی نمودارش رو براتون میذارم با توضیحات پست بالایی من نظرم اینه که پتایر بلند مدت حرف هایی برای گفتن خواهد داشت ولی برای کوتاه مدت اون مقاومت های که در پست بالایی ذکر شد ممکنه سهم رو وارد اصلاح کنه کمی کاهش قدرت روند صعودی دیده میشه،اگه نسبت به اون مقاومت ها واکنش نشون داد باید ببینیم نسبت به اولین حمایتش چطور عمل میکنه اگر اون رو شکست یعنی اصلاح.فعلا با سهم بمونید تا منتظر واکنش به اون مقاومتها باشیم.

واتی و شیران هم در واقع یک سهم هستند ،یعنی یه جان در دو بدن.
                              در واقع یکی بچه شیرانه یکی خود شیران.رفتار حرکتی سهم هم تقریبا یکی هست.
                              اون زمان که واتی زیر 300تومن بود براش من یه هدف حداقلی 420تومنی براش درآورده بودم .
                              برای شیران هم این پست پایینی رو دوهفته قبل زدیم که تقریبا تو این مدت درجا زده یا اصلاح خورده رشد قابل توجهی نداشته.
                              بنظر من شیران تو میان مدت هدف حداقلی 4000تومن رو خواهد داشت حدضرر این سهم 2280تومن با حجم مناسب خواهد بود.ممکنه بعضی ها برای حدضرر شیران بخندند و بگن برای شیران هم حدضرر؟ولی برای هر سهمی حدضرر باید گذاشت حتی اونی که سودش رو خیلی کمتر اعلام کرده.

نمودار خوبی داره،پتانسیل صعود هم داره.
                              در نمودار تعدیل شده الان در روی مقاومت با الگوی دارآویز واکنش نشون داده.گرچه مقاومت 2430تومن هست و امروز بالای اون معامله شده ولی من هنوز کاملا مطمئن نیستم که اون رو شکسته.
                              فردا اگر الگوی شمعی منفی بزنه یعنی اون مقاومت کار خودش رو کرده و تو کوتاه مدت درجا یا اندکی اصلاح خواهد داشت سپس دوباره برای شکستنش حرکت خواهد کرد و بار دوم خواهد شکست.
                              ولی اگر الگوی شمعی مثبت بزنه که دیگه شکسته.

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/05/27, 15:50.

نظر

• علیرضا1
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 853

سلام اقا سجاد عزیز.ارادتمندم
                                نظرتون در مورد وتوکا چیه؟روند سهم و نقاط حمایتی و مقاومتی سهم رو بررسی میفرمایین؟بهترین نقطه برای ورود از نظر شما کجاس؟ممنون
                                "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

در حال کار...
                                X