orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam
    عضو فعال
    • May 2011
    • 9603

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
    منکر اصلاح شاخص تا محدوده 42000نیستم و قبلا هم به این اصلاح اشاره کرده بودم .........

ولی همین بازار رو برای خرید سهام پر پتانسیل مثل شخارک و مپنا و فاذر و دانا و سیمان (سصوفی) خوبه
    درود بر طیب خان
    بهترین نوع تحلیل با توجه به شرایط حال حاضر،روانشناسی بازاره
    خوشبختانه بازارهای هیجانی خیلی دوامی نداره
    این نوع بازارها فارغ از اینکه فرصتهای خرید زیادی ایجاد میکنه،میتونه درسهای خوبی برای یک سرمایه گذار به همراه داشته باشه
    به شرط اینکه به نکات مهم توجه بشه
    بهترین کلاس آموزشی برای یک سرمایه گذار،خود بازاره

چه بهتر که یک سرمایه گذار آماتور به جای خوندن کتاب و جزوه یا شرکت در کلاسهای آموزشی،فقط بازار رو دنبال کنه و از رفتارهای مختلفش درس بگیره
    چون یه سری نکات رو در هیچ کلاسی نمیگن و در هیچ کتاب و جزوه ای هم نیست
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• طيب
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 3080

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، پس از امضای تفاهمنامهای بین انجمن سیمان و وزارت صنعت، معدن و تجارت در مورد سرمایهگذاری، توسعه صنعت سیمان و قیمت گذاری این محصول، انجمن سیمان به تازگی مصوبه ای برای افزایش ۱۴ تا ۲۱.۵ درصدی قیمت سیمان فله به شرکتهای سیمان ابلاغ کرده است.

دلیل معرفی سیمان این بود ..............................

نظر

• طيب
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 3080

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
        درود بر طیب خان
        این نوع بازارها فارغ از اینکه فرصتهای خرید زیادی ایجاد میکنه،میتونه درسهای خوبی برای یک سرمایه گذار به همراه داشته باشه

چه بهتر که یک سرمایه گذار آماتور به جای خوندن کتاب و جزوه یا شرکت در کلاسهای آموزشی،فقط بازار رو دنبال کنه و از رفتارهای مختلفش درس بگیره

باسلام وعرض ادب

فرمایشتون متین

بارها تاکید داشته ام که صرف یادگیری تعاریف کلاسیک و فقط اکتفا به آن چاره ساز نیست ..........................مخصوصا بازاری که از عمق کمی برخورداره

الان اکثریت قریب به اتفاق .................... خروج از بازار را توصیه میکنند !!!!!!!!!!!!!!!! در حالیکه برای یه تریدر بهترین فرصت ها بازار منفیست ............

چون تریدرها حرفه ای به صعود شاخص معتقدند ( میانمدت و بلند مدت) پس در نتیجه با شناسایی سهام پر پتانسیل و خرید آن بیشترین سود را سیو خواهند کرد .

ارادت

نظر

• Aiming
          ستاره دار(18)
          • Jul 2012
          • 2641

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
          درود بر طیب خان

=D> =D> =D> =D> =D>
          بهنام جان حرف دلم رو زدی..عالی بود ..مرحبا=D>
          وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• محمد 66
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 2938

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
            صبح دوستان بخیر

دوستانی که نقد هستند بهتره همونطور نقد بمونند .بنظر من تو چنین بازاری هرچقدر نقد باشید بمراتب گزینه های بهتری پیش رو خواهید داشت.
            هروقت سهم ها بصورت دستجمعی رو روی حمایت خودشون جمع کردند فقط 20درصد از نقدینگی رو صرف خرید از صف فروش کنید بشتر از اون رو نه ،بقیه رو نگه دارید تا مطمئن شدید از شروع موج صعودی بخرید در غیر اینصورت اون 20درصد رو هم بفروشید.
            من نمیدونم تو اینده پیش رو چه اتفاقی خواهد افتاد ولی من احساس خوبی از روزهای پیش رو ندارم.
            در واقع منتظر نوسان مثبت بازار هستم ولی شروع موج صعودی رو با این فشار فروش خیلی سخت میبینم.
            نمیخوام آیه یاس بخوانم ولی تو وضعیت فعلی، بازار فشار فروش داره.
            نه گروه فلزات و نه گروه پتروشیمی انتظارات منو براورده نکردند. وقتی بهترین های گروه پتروشیمی شیران و واتی صف فروش هستندو شخارک با این سودش نمیتونه خودش رو تو بالای 2درصد مثبت نگه داره وقتی فولاد با اون عظمتش تو این قیمت ها صف فروش میشه برای بقیه حرفی باقی نمیمونه.گروه پالایش هم که یه چند روزیه که روندش رو مشخص کرده.
            موافقم ، فعلا تا پایان هفته کل بازار منفی خواهد بود و شیرین شیرین اکثر سهم ها 10 درصد منفی دیگر در انتظارشون خواهد بود تا اینکه شورای نگهبان نتیجه بررسی صلاحیت کاندیدها را اعلام نماید .

فعلا تا زمان انتخابات امیدی به رشد بازار نیست و بعد از انتخابات همه چیز بستگی داره به رییس جمهور آینده .

نظر

• طيب
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 3080

معاون وزیر نیرو خبر داد:

28 نیروگاه آماده واگذاری است
              » سرویس: اقتصادي - انرژي
              کد خبر: 92022919271
              یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۷
              16-172.jpg

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی از آمادگی این وزارتخانه برای واگذاری 28 نیروگاه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محمد بهزاد گفت: وزارت نیرو در نظر دارد با واگذاری نیروگاه های موجود به بخش خصوصی، سهم این بخش را در تولید برق کشور افزایش دهد و در همین خصوص، هم اکنون 28 نیروگاه آماده واگذاری است.

وی درخصوص آخرین وضعیت صنعت برق کشور، اظهار داشت: در سال 91، سه هزار و 729 مگاوات به ظرفیت نیروگاهی کشور افزوده شد و هم اکنون ظرفیت واحدهای نصبشده به مرز 69 هزار مگاوات رسیده است.

وی تصریح کرد: در ابتدای انقلاب اسلامی، ظرفیت نیروگاهی کشور هفت هزار مگاوات بود که در آغاز فعالیت دولت نهم به 38 هزار مگاوات و هم اکنون به بیش از 69 هزار مگاوات رسیده و بیش از 31 هزار مگاوات در دولت های نهم و دهم به ظرفیت تولید برق کشور اضافه شده است.

بهزاد یادآوری کرد: جمهوری اسلامی ایران در چند سال گذشته از رتبه 18 به رتبه چهاردهم جهان به لحاظ ظرفیت نصب شده نیروگاهی رسیده است.

وی با بیان آنکه در سال گذشته حجم صادرات برق از مرز 11 میلیارد کیلووات ساعت گذشت، پیش بینی کرد: امسال میزان صادرات برق کشور مرز 12 میلیارد کیلووات ساعت را پشت سر بگذارد.

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی افزود: در سال گذشته بیش از 1.5 میلیون مشترک برق اضافه شده و شمار مشترکان از مرز 28 میلیون و 821 هزار گذشته است.

وی راه اندازی بورس برق، آغاز واگذاری شرکت های توزیع، واگذاری هشت نیروگاه و افزایش سهم بخش خصوصی از تولید برق کشور به بیش از 40 درصد را از دیگر دستاوردهای صنعت برق در سال 91 برشمرد.

بهزاد همچنین آماده سازی واحدهای نیروگاهی برای تولید با بیشترین میزان ظرفیت در تابستان، تسریع در احداث نیروگاه های تجدیدپذیر، افزایش بازده نیروگاه ها به بیش از 40 درصد، تبدیل نیروگاه های گازی به سیکل ترکیبی، کاهش تلفات شبکه و ... را از برنامه های وزارت نیرو در سال جاری در بخش برق و انرژی اعلام کرد.

وی درخصوص تعیین قیمت تمام شده برق، گفت: مراحل مطالعاتی در حال انجام است و مراحل نهایی را طی می کند تا قیمت تمام شده برق نهایی شود.

به گفته وی، راه اندازی بورس انرژی نیز به شفاف شدن قیمت تمام شده برق کمک می کند.

نظر

• طيب
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 3080

باسلام وعرض ادب

خبر فوق الذکر در ذات خود پیام عمیقی دارد

مپنا شگفت انگیز خواهد شد و پیشرو

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

برداشت من از نمودار سکه اینه که در نمودار سکه پایان یک موج جنبشی در 15میلیون و 600هزارریال بوده و اکنون ما در یک اصلاح بسر میبریم ،در این اصلاح ما موج های صعودی در قالب موج بی خواهیم داشت.بنظر من اصلاح حداقل تا 11میلیون 390هزار ریال خواهد بود ولی اینه که یه کله بیاد یا موج صعودی قبلش انجام بده برای فتح 15میلیون و 600هزار ریالو ناکام بمونه رو دقیق نمیدونم.فقط برداشتم اینه که تا زمانیکه حداقل تا 11میلیون و 390هزارریال رو اصلاح خورده ،برای شروع موج صعودی که بتواند 15میلیون و 600هزار ریال رو بشکنه زوده.
                  فکر کنم امروز یا فردا سکه به حداقل قیمت اصلاحی مورد نظر ما برسد،قیمت فعلی الان روی 11میلیون و 600هزار ریال قرار دارد.
                  "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• Diyako
                    عضو عادی
                    • Nov 2012
                    • 170

سلام جناب اروم گرامی

خواستم نظرتون رو راجع به بترانس بفرمایید

از زحماتتون ممنون

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

در اصل توسط Diyako پست شده است View Post
                      سلام جناب اروم گرامی

خواستم نظرتون رو راجع به بترانس بفرمایید

از زحماتتون ممنون
                      درود بر شما

دو فاکتور تو سودآوری بترانس تاثیر زیاد داره کاهش قیمت جهانی مس بدلیل مصرف مس در ترانسفورمرهای تولیدی شرکت و دیگری کاهش ارزش دلار بدلیل خرید مواد اولیه برای تولید امسال که در پیش بینی امسال خرید مواد اولیه به ارزش 34.7میلیون دلار در مقابل صادرات 17میلیون دلاری محصولات با نرخ تسعیر ارز به مبلغ 32932ریال اعلام شده،که قیمت فعلی دلار بالای این پیش بینی می باشدو همین افزایش نرخ ارز باعث شده 27درصد سود امسال نسبت به سال قبل کاهش پیش بینی داشته باشه و شرکت با احتیاط سود خود رو اعلام کنه.
                      البته اخیرا اونطور که مسولین بترانس اعلام کردند مشکل کمبود نقدینگی بدلیل عدم وصول مطالبات به ارزش 350میلیارد تومن از شرکت های برق منطقه ای براشون پیش اومده که فکر نمیکنم برای کوتاه مدت مشکلی در تولید براشون پیش بیاره ولی ادامه این وضعیت میتونه روی کاهش تولید و عدم تامین تجهیزات برای تولید تاثیرداشته باشه.
                      نمودارش رو من یه نگاهی انداختم باید عرض کنم که بنظر میاد روند نزولی دو ساله خودش رو شکسته و الان بالای خط روند نزولی معامله میشه ولی معاملات این روزهای بترانس نشون میده که اون قدرت لازم رو برای تثبیت بالای این خط روند از خودش نشون نمیده.
                      از نظر من بترانس گرچه بالای خط روند نزولی معامله میشه ولی هنوز سیگنال خیلی قویی برای خرید صادر نکرده.یه واگرایی مخفی منفی تو تکنیکالش دیده میشه.
                      برای بترانس بنظر من با این سودآوری و این نمودار صعود میتونه کمی سخت باشه ،هنوز سیگنال قطعی خرید برای اندیکاتورهاش صادر نشده.
                      من کار صعود رو تو کوتاه مدت برای بترانس سخت می بینم فعلا انتظار نوسانات مثبت منفی با معاملات خسته کننده و یا اندکی افت تو کوتاه مدت براش میبینم.این سهم یه هدف 370تومنی داره ولی دستیابی به این هدف بنظر من برای کوتاه مدت خیلی مشکله.

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• paiezan
                        عضو فعال
                        • May 2012
                        • 317

با سلام خدمت سجاد عزیز
                        لطفا نظرخودتون رو در مورد پخش البرز و روند حرکتی او بفرمایین.
                        سپاس

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10191

در اصل توسط paiezan پست شده است View Post
                          با سلام خدمت سجاد عزیز
                          لطفا نظرخودتون رو در مورد پخش البرز و روند حرکتی او بفرمایین.
                          سپاس

درود بر شما

از نظر بنیادی سهم خوبیه،تاثیرپذیری از چیزی نداره چون تولیدکننده نیست و مواد اولیه مصرفی نداره، یه شرکت توزیع کننده دارو می باشد.حتی اگر دارو گرانتر بشه ممکنه سودی هم نصیبش بشه بدلیل موجودی انبارش.
                          تنها چک های برگشتی از داروخانه ها و فروشگاهها میتونه دردسر ساز باشه که اونم الان همه چیز نقدی شده.
                          دیتای بلندی تو تکنیکال نداره که بشه اظهار نظر تخصصی داد.اخیرا مجمع سالیانه اش برگزار شد که سود نقدی 525ریال رو به سهامدارانش تقسیم کرد.80تومن پیش بینی سود امسالش هست.
                          برای روند کوتاه مدت سهم محدوده 380تا 386تومن محدوده مقاومتی محسوب میشه.
                          باید کمی دیتا داشته باشه تا بخوام نظر میان مدتی یا بلند مدتی براش بگیم.

نظر

• paiezan
                            عضو فعال
                            • May 2012
                            • 317

جناب سجاد خان شبتون بخیر
                            نتایج کاندیداها اعلام شد .نظرتون برای بازار فردا چیه؟

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

در اصل توسط paiezan پست شده است View Post
                              جناب سجاد خان شبتون بخیر
                              نتایج کاندیداها اعلام شد .نظرتون برای بازار فردا چیه؟
                              شب دوستان بخیر

امروز بعد از دو هفته فرصتی دست داد تا نمودار کلیه سهام رو یه نگاهی بندازم.
                              باید عرض کنم که اغلب نمودار ها نسبت به مقاومتشون واکنش نشون داده بودند و در عبور از اونها ناموفق بودند.بعد از نیم ساعت بررسی نمودارها ،کلا انرژی مثبتی نگرفتم.
                              بیشتر میخواستم با نمودار خود شاخص کل بدنبال جو بازار تو روزهای پیش رو باشم ولی نمودار شاخص کل بعد از عرضه فارس نسبت به قبل تو نشون دادن وضعیت کل بازار دقت خودش رو از دست داده.
                              واقعیت اینه که من انتظار بیشتری روز یکشنبه با اومدن اقای هاشمی به انتخابات از بازار داشتم ولی وقتی اون روز فقط اندکی مثل روزهای گذشته سبز شد احساس کردم بازار یه ایرادی پیدا کرده وقتی به چنین خبر خوبی بازار واکنش مثبتی نشون نمیده پس یه ایرادی تو کار هست.
                              الان بنظر من اگر بازار با یه خبر منفی الکی ،منفی تر بشه یعنی مفهومش اینه که ما تو اصلاح زمانبر وارد شدیم.
                              فردا یه عرضه داریم اگر چنانچه بعد از عرضه هم وضعیت بهمین منوال باشه و بازار سبزی رو شاهد نباشیم،اون وقت باید این منفی ها رو جدی گرفت.
                              بنظر من در چنین شرایطی باید تا حدممکن از خرید هیجانی دست کشید و برای سهام رشد کرده خودمون حدضرر گذاشت.
                              شب بخیر
                              دوستان عزیز یه چند روزی من کار دارم و ممکنه نتونم پستی بزنم.
                              تنها توصیه ای که برای این چند روز میتونم بکنم اینه که سعی کنید خریدهای هیجانی نداشته باشید حتما بررسی همه جانبه لازم رو داشته باشید بعد ورود کنید.
                              صبح دوستان بخیر

دوستانی که نقد هستند بهتره همونطور نقد بمونند .بنظر من تو چنین بازاری هرچقدر نقد باشید بمراتب گزینه های بهتری پیش رو خواهید داشت.
                              هروقت سهم ها بصورت دستجمعی رو روی حمایت خودشون جمع کردند فقط 20درصد از نقدینگی رو صرف خرید از صف فروش کنید بشتر از اون رو نه ،بقیه رو نگه دارید تا مطمئن شدید از شروع موج صعودی بخرید در غیر اینصورت اون 20درصد رو هم بفروشید.
                              من نمیدونم تو اینده پیش رو چه اتفاقی خواهد افتاد ولی من احساس خوبی از روزهای پیش رو ندارم.
                              در واقع منتظر نوسان مثبت بازار هستم ولی شروع موج صعودی رو با این فشار فروش خیلی سخت میبینم.
                              نمیخوام آیه یاس بخوانم ولی تو وضعیت فعلی، بازار فشار فروش داره.
                              نه گروه فلزات و نه گروه پتروشیمی انتظارات منو براورده نکردند. وقتی بهترین های گروه پتروشیمی شیران و واتی صف فروش هستندو شخارک با این سودش نمیتونه خودش رو تو بالای 2درصد مثبت نگه داره وقتی فولاد با اون عظمتش تو این قیمت ها صف فروش میشه برای بقیه حرفی باقی نمیمونه.گروه پالایش هم که یه چند روزیه که روندش رو مشخص کرده.
                              من نظرم از 8روز پیش برای اصلاح همراه با نوسان بوده،الان هم تغییر نکرده .
                              بنظر من بازار فردا ،منفی با صف های فروش هیجانی خواهد بود ولی از هفته بعد فشار فروش کمتر خواهد شد و نوسانی خواهد بود ولی موج بلند صعودی تا نتیجه انتخابات از نظر من کمی بعیده.
                              آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/05/21, 21:32.

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

شاخص کل

فردا یا شنبه شاخص با حمایت خط روند صعودی دو ماهه خود در محدوده 42000 روبرو میشه که با توجه به جو موجود احتمال شکستنش زیاده،حمایت بعدی 40500 و38500واحد.

نظر

در حال کار...
                                X