orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
    ببخشید سجاد جان واتی مقاومت نزدیک 550 جدیه یا نه؟!حقیقتش بدی سهمی که درصدش تو سبد سنگین بشه همینه دیگه،آدم همش نگرانه!:D
    نمیدونم عصری نگاه میکنم.
    .
    .
    .
    .خسته نباشید
    امروز کلی فرصت خرید از دست دادیم از یکی دوتاش استفاده کردیم، در مجموع امروز ضعیف بودیم با این که کل سبد غیر از ثتران و کهمدا همگی صف خرید بود ولی من امروز از عملکردم راضی نیستم
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• m.r_moradi
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2188

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
      نمیدونم عصری نگاه میکنم.
      .
      .
      .
      .خسته نباشید
      امروز کلی فرصت خرید از دست دادیم از یکی دوتاش استفاده کردیم، در مجموع امروز ضعیف بودیم با این که کل سبد غیر از ثتران و کهمدا همگی صف خرید بود ولی من امروز از عملکردم راضی نیستم
      مرسی پس منتظرم.

منم از عملکر امروزم راضی نیستم،منفعل بودم در کل،منفی بانکی ها رو از دست دادم،خارزم رو هم همینطور و کلی سهم دیگه... :(

اما به امید خدا شنبه روز دیگریست...;)
      تمام سال من بی تو...

نظر

• NICOLE
        عضو فعال
        • Apr 2012
        • 523

راستي سر سپه هم صف شد
        بحران آب در ايران جدي است لطفا صرفه جويي كنيم

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

روندش خوبه،من منتظر بودم امروز منفی باشه پله بعد رو بردارم اما میشه گفت جا موندم،با 10% سبد همراهشیم فعلا.. ;)

اونطوری که من بررسی کردم تا 200 حداقل جا داره...

سجاد جان نظرت راجع به بانکیها چیه؟!خوب ازشون حمایت میشه!من انتظار داشتم افت کنن یه مقدار،مثلا امروز رو حداقل صف فروشی چیزی.... اما نشد!!!!قیمت های مناسب از نظر من اینا بود:

وپارس زیر 240،حوالی 220 مناسب ترین
          وبملت زیر 160،حوالی 150 مناسب ترین
          وتجارت زیر 160،حوالی 150 مناسب ترین

به نظرت میتونیم تو این قیمتها سوار بشیم؟!
          گفتم بانکیها زیاد پایین نخواهند رفت بذار دیتای جدید رو بگیرم میگم.

سجاد جان تبریک میگم،تلاشت به بار نشسته،55 نفر انلاین ;)<:-p
          مرسی.
          روند تایپک باید اینگونه باشه.
          اگه همه همکاری کنند همه سود میکنیم اگه کسی همکاری نکنه درصد اشتباهها بالا میره ،حداقلش اینه که اگه ضرر نکنیم زمان رو از دست خواهیم داد.
          من هر جوری باشه یه جوری گلیمم رو از اب بیرون میکشم ولی دوستان مبتدی زیادی هستند که راه و چاه رو بلد نیستند .
          همه باید سعی کنیم تا یه مجموعه قوی و قدرتمند برای تریدهای اینده مون داشته باشیم.
          برای تایپک خوب و فعال باید یکی خبر بیاره یکی تحلیل بکنه یکی مواظب برگشت سهام واچینگ لیست باشه یکی اخبار رانتی بیاره بالاخره هر کسی در حد بضاعتش میتونه تو ادامه روند تایپک کمک حال باشه تا سود بیشتر در زمان کمتر رو شاهد باشیم ولی چیزی که همه باید به اون پایبند باشند اول از همه صداقت و دوم پشتکار.
          مرسی از تمامی دوستان که ما رو قابل میدوند و به تایپک سر میزنند.سپاسگزارم
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• محمد یزدی
            عضو فعال
            • May 2011
            • 948

سلام ایا این افرایش قیمت دلار رو میشه فرصت فروش فرض کرد چقدر این تحلیل میتونه درست باشه
            بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• m.r_moradi
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2188

مرسی.
              اگه همه همکاری کنند همه سود میکنیم اگه کسی همکاری نکنه درصد اشتباهها بالا میره ،حداقلش اینه که اگه ضرر نکنیم زمان رو از دست خواهیم داد.
              من هر جوری باشه یه جوری گلیمم رو از اب بیرون میکشم ولی دوستان مبتدی زیادی هستند که راه و چاه رو بلد نیستند .
              همه باید سعی کنیم تا یه مجموعه قوی و قدرتمند برای تریدهای اینده مون داشته باشیم.
              برای تایپک خوب و فعال باید یکی خبر بیاره یکی تحلیل بکنه یکی مواظب برگشت سهام واچینگ لیست باشه یکی اخبار رانتی بیاره بالاخره هر کسی در حد بضاعتش میتونه تو ادامه روند تایپک کمک حال باشه تا سود بیشتر در زمان کمتر رو شاهد باشیم ولی چیزی که همه باید به اون پایبند باشند اول از همه صداقت و دوم پشتکار.
              مرسی از تمامی دوستان که ما رو قابل میدوند و به تایپک سر میزنند.سپاسگزارم
              منتظر نظرت راجع به بانکی ها هم هستم ;)

من واقعا این دو روز لذت بردم،جای همچین تاپیکی خالی بود،خیلی عالیه که تو ساعت معاملاتی کنار هم باشیم...

حقیقتش من که بیش از دو خط تکنیکال کاری از دستم برنمیاد که اونم در محضر شما برام روسیاهیه،ام خب سعی میکنم حواسم به بازار باشه اگه اتفاقی داشت میافتاد تو تاپیک بگم... ;)

امیدوارم این دوتا که گفتی همیشه تو این تاپیک باقی بمونه: پشتکار و صداقت
              تمام سال من بی تو...

نظر

• علی خان
                عضو فعال
                • May 2013
                • 271

مرسی.
                مرسی از تمامی دوستان که ما رو قابل میدوند و به تایپک سر مسیزنند.سپاسگزارم
                سلام اقا سجاد
                من هم خیلی خوب میتونم واچینگ کنم
                هم اینکه به سیستم پم نیز دسترسی دارم برای فهمیدن فشار و عرضه و تقاضا
                اطلاعاتی هم از داخل کارگزاری ها دارم
                خلاصه همه جوره در خدمتم
                اگر دوستان واقعا همکاری کنن میتونیم گروه خوبی رو تشکیل بدیم
                [COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

برای ذوب محدوده 265تا 270تومن محدوده حمایتی قویی محسوب میشه .
                  بنظر من روند اصلاحی سهم در شرایط فعلی اونقدر هم قوی نیست یعنی بعبارت ساده تر فروشنده قویی برای شکستن اون حمایت در این لحظه وجود نداره.
                  اندیکاتورهاش هم بدک نیست گرچه همگی در پایین هستند ولی خیلی کم جون برای نزول نشون میدند.
                  برداشت من اینه که میتونه موج های صعودی کوتاه داشته باشه ولی بخواهد روند صعودی بخودش بگیره و موج صعودی بلندی رو اغاز کنه باید 350تومن رو بشکنه .

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

در اصل توسط علی خان پست شده است View Post
                    سلام اقا سجاد
                    من هم خیلی خوب میتونم واچینگ کنم
                    هم اینکه به سیستم پم نیز دسترسی دارم برای فهمیدن فشار و عرضه و تقاضا
                    اطلاعاتی هم از داخل کارگزاری ها دارم
                    خلاصه همه جوره در خدمتم
                    اگر دوستان واقعا همکاری کنن میتونیم گروه خوبی رو تشکیل بدیم
                    درود دوست من

حتما بشما نیاز بیشتری خواهیم داشت ،بعضی سهم ها رو که تو واچینگ لیست قرار میدیم باید یکی باشه که اون رو مدام رصد کنه و از فشار خرید و فروش اگاهی داشته باشه و بموقع خبر بده و چه خوب که شما به این مورد تسلط دارید.
                    خوش اومدید.خدمت از ماست

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

ببخشید سجاد جان واتی مقاومت نزدیک 550 جدیه یا نه؟!حقیقتش بدی سهمی که درصدش تو سبد سنگین بشه همینه دیگه،آدم همش نگرانه!:D
                      مرادی عزیز مقاومت 550تومن رو متوجه نشدم کدوم مقاومت هست؟ندیدمش.
                      595تومن ولی یه مقاومت داریم

نظر

• علی خان
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 271

درود دوست من

حتما بشما نیاز بیشتری خواهیم داشت ،بعضی سهم ها رو که تو واچینگ لیست قرار میدیم باید یکی باشه که اون رو مدام رصد کنه و از فشار خرید و فروش اگاهی داشته باشه و بموقع خبر بده و چه خوب که شما به این مورد تسلط دارید.
                        خوش اومدید.خدمت از ماست
                        پس هر روز قبل از شروع بازار واچینگ لیستو به من اعلام کنین
                        [COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]

نظر

• blue_eb1982
                          عضو عادی
                          • Mar 2013
                          • 66

من واقعا این دو روز لذت بردم،جای همچین تاپیکی خالی بود،خیلی عالیه که تو ساعت معاملاتی کنار هم باشیم...

حقیقتش من که بیش از دو خط تکنیکال کاری از دستم برنمیاد که اونم در محضر شما برام روسیاهیه،ام خب سعی میکنم حواسم به بازار باشه اگه اتفاقی داشت میافتاد تو تاپیک بگم... ;)

جالب بود خودش یه کلاس آموزشی هم واسه ما تازه کاراست<:-p
                          زندگی آتشگهی دیرینه پابرجاست,گر بیفروزیش شعله اش از هر کران پیداست ,گرنه خاموشست و خاموشی از خود ماست

نظر

• مصطفی مصری پور
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 6951

آقا سجاد حسابی سرت شلوغه.
                            خسته نباشی
                            موفق و موید باشی
                            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Post
                              سجاد عزیز
                              سلام و درود بی پایان بر شما و آرزوی تداوم سلامتی و موفقیت
                              تشکر هم برای همه زحمات و راهنمایی های صادقانه
                              تشکر از همه دوستان برای مشارکت در مباحث و حفظ فضای سالم گفتگوها
                              .................................................. .........................
                              از آخرین باری که با هم در این فضا صحبت داشتیم حدود 2 ماه می گذرد....روزهای تلخ و شیرینی گذشت اما همه هم امتحان الهی بود هم تجربه ...در هر حال خوشحالم که دوباره باب گفتگو و یادگیری را با شما اغاز کردم .....کمی از بازار دور بودم اما خدا را شکر سبد سهام تا اینجا در برابر همه اتفاقات جاری .....خوب تونسته خودشو حفظ کند............................................... .....................
                              دوست عزیزم:
                              آنچه که در این مدت فعالیت 7 ساله بورسی ام تاکنون نتوانسته ام جواب قانع کننده ای برای ان پیدا کنم .....پی ب ای .....است که بازار به سهام و گروها میدهد........
                              آنجا که سود به عیان است ....این ....پی ب ای ........پایین( مثل شیران)

آنجا که سود به اتفاقات آینده و طرح توسعه ها ووووووووو است .....این .....پی ب ای بالا.....مثل میدکو(هر چند که از سهام دوست داشتنی است که چه داشته باشم و چه نداشته باشم روند آن را دنبال می کنم.........)
                              خوشحال خواهم شد نظر شما را در این ارتباط بدانم........
                              از لطف همیشگی شما ممنون هستم.......شاد شاد شاد باشید همیشه و در پناه حضرت حق...
                              ارادتمند برادر کوچک شما مهرداد
                              درود بر مهرداد عزیز
                              خوبی؟

در جواب اون سوالت شاید دلیلش این باشه که بورس با آینده کار داره نه حال!
                              یعنی فعالین بازار سرمایه خیلی علاقه دارند که سهمی رو بخرند که سودش تغییرات بالایی خواهد داشت نه سهمی که سودش خوبه ولی تغییرات بالایی نخواهد داشت!
                              مثلا الان غمهرا قیمتش 750تومنه و کرمانشا قیمتش 800تومنه. سود غمهرا کجا و سود کرماشا کجا.
                              در واقع میشه اینطور به بازار نیگاه کرد که سهمی که تعدیل داره اخبار و شایعات پیرامونش زیاده و نتیجتا خبر با خودش توجه بازار و خریدار میاره ولی سهمی که هرچقدر ارزنده باشه ولی خبری دروبرش نباشه و درحالت بی خبری باشه مورد توجه بازار قرار نمیگیره و نتیجتا خریدار قویی بغیر از خریداران میان مدت براش نمیاد .همین مورد کوچیک میتونه پی بر ایی رو چند واحد بالا ببره.
                              شما میتونید برید و ببینید تایپک واتی روزی چند نفر بازدید کننده داره و تایپک مثلا کرماشا چند نفر بازدید کننده داره ،در حالیکه کرماشا بمراتب ارزنده تر از واتی هست.
                              واتی هر چقدر هم خوب باشه باز یه شرکت سرمایه گذاری هست و مدام پرتفویش درحال تغییره ولی این کرماشا که تولیداتش تغییر نمیکنه.
                              منظورم اینه که تعدیل مثبت ، طرح های توسعه و افزایش سرمایه همگی اخبار مثبتی هستند که توجه فعالین بازار سرمایه رو جلب میکنند و نتیجتا اونها رو وادار به عکس العمل خرید میکنند و این یعنی پی برایی بالا گرفتن.

درود
                              الان نمودار بانک تجارت رو دیدم قدرت نزول خیلی کم هست من فکر میکنم این زیاد افت نخواهد کرد ما در محدوده 162تا 160تومن محدوده حمایتی قویی داریم من منتظر عکس العمل به این محدوده هستم.

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                                آقا سجاد حسابی سرت شلوغه.
                                خسته نباشی
                                موفق و موید باشی
                                درود

جناب مصری پور خوش اومدین.
                                مرسی شما هم خسته نباشید.
                                لطفا بما زیاد سر بزنید ،خیلی خوشحال میشیم پست های مفید شما رو اینجا ببینیم.

نظر

در حال کار...
                                X