orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10189

در اصل توسط ehsanksh پست شده است View Post
    با سلام و ارادت
    در این شرایط نظر شما سهامداریه یا خروج از بازار یا تعویض سهام ؟؟ سبد فعلی :فولای - تکمبا - والبر - مداران- کهمدا
    با تشکر
    درود

بیشتر سبدتون با شاخص همنوا هست و با شاخص بالا پایین خواهند شد.مداران هم که بسته هست.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• رضا1990
      عضو عادی
      • Apr 2012
      • 33

سلام و عرض ارادت خدمت آقا سجاد عزیز
      خوشحالم دوباره فروم نویسی رو از سرگرفتید
      میخاستم نظرتون رو در مورد گروه ساختمانی علی الخصوص ثغرب بدونم آیا پتانسیل حداقل یک موج جنبشی با هدف شکست سقف قبلی تو 360 وجود داره یا خیر؟
      ممنون

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10189

در اصل توسط رضا1990 پست شده است View Post
        سلام و عرض ارادت خدمت آقا سجاد عزیز
        خوشحالم دوباره فروم نویسی رو از سرگرفتید
        میخاستم نظرتون رو در مورد گروه ساختمانی علی الخصوص ثغرب بدونم آیا پتانسیل حداقل یک موج جنبشی با هدف شکست سقف قبلی تو 360 وجود داره یا خیر؟
        ممنون
        درود

با شاخص مثبت بله ولی فعلا فکر کنم 260 و یا 270تومن رو هم ببینه.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• vahid_sh
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 388

سجاد جان خسته نباشید
          به نظرتون مشکل ولصنم چیه ؟ شیران صف خرید شده واتی هم صف فروش نداره اما ولصنم ... ! لطفا راهنمایی بفرمایید.
          با تشکر

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10189

در اصل توسط vahid_sh پست شده است View Post
            سجاد جان خسته نباشید
            به نظرتون مشکل ولصنم چیه ؟ شیران صف خرید شده واتی هم صف فروش نداره اما ولصنم ... ! لطفا راهنمایی بفرمایید.
            با تشکر
            مشکل از جو بازاره.اگه جو بازار خوب بود با خبر تعدیل شیران هر دو صف خرید میشدند.
            این رو هم عرض کنم که خریداران شیران برای متوقف شدن سهم برای تعدیل مثبت نشستند پای صف خرید ،اگه قراره نبنده و همین جور تو بازار معامله بشه اون وقت من فکر میکنم با این بازار فروشنده براش میاد.
            اگه امروز آخر وقت متوقف نشه، فردا فروشنده خواهد داشت ولی اگه ببنده برای واتی و ولصنم فردا کمی خریدار خواهد اومد اما نه اونقدری که بتونه خلاف جهت بازار حرکتش بده.

نظر

• vahid_sh
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 388

آقا سجاد وضعیت والبر رو چطور میبینید ؟ کجا میانگین کم کنیم به نظرتون؟ امیدی بهش هست ؟ چه هدفی میشه براش متصور شد ؟

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10189

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                سلام و درود به اروم عزیز

اروم جان اتفاقا میخواستم یه تحلیل جدید از وسپه در تاپیک شما از شما بپرسم ...
                ممنون میشم نگاه تکنکی کوتاه مدت سهم رو از شما بدونم ...مطمئن باشید در برابر واقعیت ها هیچ آزده خاطری وجود نداره ..
                اما از بنیادی سهم مطمئن هستیم .. این نوسانات فقط کوتاه مدت سهم رو تغییر میده ...
                روند معاملاتی وسپه دید خوبی از بازار بهم میده
                با تشکر
                درود
                وسپه با شکستن خط روند صعودی سه ماهه خود وارد اصلاح شده.
                پیدا کردن دقیق نقطه برگشتی خیلی سخته ولی اولین حمایت قویی وسپه روی 190تومن و دومین محدوده قویی حمایتی روی 176تا 187تومن قرار داره.
                احتمال اینکه تا حمایت دوم بیاد بنظرم من اندک نیست،ممکن حمایت اول نتونه در مقابل این جو منفی مقاومت کنه ولی حمایت دوم خیلی قویی هست چون اونجا به کف کانال صعودی یک ساله خودش میرسه که یه دوباری به اونجا عکس العمل نشون داده.

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/08/31, 16:24.

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10189

در اصل توسط vahid_sh پست شده است View Post
                  آقا سجاد وضعیت والبر رو چطور میبینید ؟ کجا میانگین کم کنیم به نظرتون؟ امیدی بهش هست ؟ چه هدفی میشه براش متصور شد ؟
                  عزیز من ،من این تایپک رو باز نکردم که بیست و چهار ساعته در خدمت شما باشم .چقدر سوال میکنید؟
                  این تایپک بازه تا هم من نظرات خودم رو بنویسم هم هرچند وقتی یکی از دوستان سوالی داشت جواب بدم.
                  در موردوالبر هم هرکسی پیشنهاد داده ،خودش هم تحلیلش رو بزنه.
                  بنده منشی جناب ایکس و ایگرد نیستم که ایشون اونجا پیشنهاد خرید بده ،بنده اینجا تحلیلش کنم.
                  آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/08/31, 16:24.

نظر

• آریو
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 4834

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                    درود
                    پیدا کردن دقیق نقطه برگشتی خیلی سخته ولی اولین حمایت قویی وسپه روی 190تومن و دومین محدوده قویی حمایتی روی 176تا 187تومن قرار داره.
                    احتمال اینکه تا حمایت دوم بیاد بنظرم من اندک نیست،ممکن حمایت اول نتونته در مقابل این جو منفی مقاومت کنه ولی حمایت دوم خیلی قویی هست چون اونجا به کف کانال صعودی یک ساله خودش میرسه که یه دوباری به اونجا عکس العمل نشون داده.

ممنون از سجاد عزیز

راستش این نمودار اونطور که نشون میده این سهم به سقف و کف کانال سبز رنگ خیلی علاقمند هست... واقعا در کف کانل یک موقعیت سرمایهگذاری بی نظیر هست ..

پس باید منتظر یک خبر امشب و فردا باشیم ..
                    به نظر احتمال حمله خیلی بالاست ...
                    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10189

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                      ممنون از سجاد عزیز

راستش این نمودار اونطور که نشون میده این سهم به سقف و کف کانال سبز رنگ خیلی علاقمند هست... واقعا در کف کانل یک موقعیت سرمایهگذاری بی نظیر هست ..

پس باید منتظر یک خبر امشب و فردا باشیم ..
                      به نظر احتمال حمله خیلی بالاست ...
                      حمله هم اگه نباشه این انتظار برای حمله ،خریداران رو برای خرید به تردید وامیداره حالا اگه از جنبه مثبتش نگاه کنیم که فروشنده ای نیاد.

نظر

• کارآمد
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 315

عزیز من ،من این تایپک رو باز نکردم که بیست و چهار ساعته در خدمت شما باشم .چقدر سوال میکنید؟
                        این تایپک بازه تا هم من نظرات خودم رو بنویسم هم هرچند وقتی یکی از دوستان سوالی داشت جواب بدم.
                        در موردوالبر هم هرکسی پیشنهاد داده ،خودش هم تحلیلش رو بزنه.
                        بنده منشی جناب ایکس و ایگرد نیستم که ایشون اونجا پیشنهاد خرید بده ،بنده اینجا تحلیلش کنم.
                        با سلام جناب اروم بورس
                        متاسفانه این آقای ایکس و ایگرگی که شما می فرمایید بدون توجه به روند سهم و گروه و بازار، با شعار حمایت از سهامدار جز سهم معرفی می کنه و این وسط سهامدار جز........
                        من خواهشم از شما اینه که والبر رو تحلیل کنید بلکه این دوستمون هم از نگرانی در بیاد
                        ممنون

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10189

در اصل توسط کارآمد پست شده است View Post
                          با سلام جناب اروم بورس
                          متاسفانه این آقای ایکس و ایگرگی که شما می فرمایید بدون توجه به روند سهم و گروه و بازار، با شعار حمایت از سهامدار جز سهم معرفی می کنه و این وسط سهامدار جز........
                          من خواهشم از شما اینه که والبر رو تحلیل کنید بلکه این دوستمون هم از نگرانی در بیاد
                          ممنون
                          اخه بابا مسله والبر که نیست من صد بار والبر رو تحلیل میکنم مسله اینه که کمی رعایت کنیم .
                          برای هر تحلیل حداقلش یه یک ساعتی وقت لازم هست یا نه؟ کافیه روزی یه سه تا سوال پرسیده بشه،ببین چقدر وقت منو رو میگیره.
                          متاسفانه بعضی از دوستان واقعا رعایت نمیکنند.
                          والبر هم تحلیلش میکنم باشه .شب یه نگاه میکنم.

نظر

• وقت شناس
                            عضو عادی
                            • Dec 2012
                            • 160

درود
                            احتمال اینکه تا حمایت دوم بیاد بنظرم من اندک نیست،ممکن حمایت اول نتونه در مقابل این جو منفی مقاومت کنه ولی حمایت دوم خیلی قویی هست چون اونجا به کف کانال صعودی یک ساله خودش میرسه که یه دوباری به اونجا عکس العمل نشون داده.

با سلام وو عرض ادب
                            2 تا سوال داشتم خدمتتون...
                            یکی اینکه بنظرتون نمودار لگاریتمی دقیق تره یا خطی؟
                            دوم اینکه نظرتون در مورد نمودار خطی وسپه چی هست؟
                            به نظر میاد 205 رو بشکونیم احتمال اصلاح تا حوالی 177 هست...گرچه مقاومتی هم رو 192 داریم...rsi هم در جای جالبی هست!..با تشکر...
                            آخرین ویرایش توسط وقت شناس؛ 2013/08/31, 19:37.
                            مهم----مهم :نوشته های بنده صرفا نظرات یک آماتور می باشد و هیچ توصیه ای به خرید یا فروش نیست...

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10189

در اصل توسط وقت شناس پست شده است View Post
                              با سلام وو عرض ادب
                              2 تا سوال داشتم خدمتتون...
                              یکی اینکه بنظرتون نمودار لگاریتمی دقیق تره یا خطی؟
                              دوم اینکه نظرتون در مورد نمودار خطی وسپه چی هست؟
                              به نظر میاد 205 رو بشکونیم احتمال اصلاح تا حوالی 177 هست...گرچه مقاومتی هم رو 192 داریم...با تشکر...
                              درود
                              برای ما نموداری مهم و دقیق هست که بما آدرس درست بدهد .نمودار با مقیاس خطی برای زمانهای کوتاه مدت و همچنین تغییرات قیمتی اندک باشد مناسب می باشد ولی برای سهم های روند دار صعودی و نزولی با تغییرات قیمت قابل توجه نمودار لگاریتمی بهتره.
                              در مورد نمودار وسپه شما هم از زاویه چنگال اندروز به اعدا و ارقامی رسیدید که من با روش دیگری به اون ارقام رسیدم.
                              نمودارتون خوبه ولی سعی کنید واکنش ها به خطوط روند و حمایت ها و مقاومت ها در نمودارتون به وضوح دیده بشه و معتبر باشند .من خودم بر روی نمودار وسپه اون چنگال رو نمیکشم چون از اون چنگال اندروز دقیق تر همون کانالی هست که من کشیدم البته یک کانال بلند مدت هم داره که من روی نمودارم نیاوردم.

نظر

• وقت شناس
                                عضو عادی
                                • Dec 2012
                                • 160

درود
                                برای ما نموداری مهم و دقیق هست که بما آدرس درست بدهد .نمودار با مقیاس خطی برای زمانهای کوتاه مدت و همچنین تغییرات قیمتی اندک باشد مناسب می باشد ولی برای سهم های روند دار صعودی و نزولی با تغییرات قیمت قابل توجه نمودار لگاریتمی بهتره.
                                در مورد نمودار وسپه شما هم از زاویه چنگال اندروز به اعدا و ارقامی رسیدید که من با روش دیگری به اون ارقام رسیدم.
                                نمودارتون خوبه ولی سعی کنید واکنش ها به خطوط روند و حمایت ها و مقاومت ها در نمودارتون به وضوح دیده بشه و معتبر باشند .من خودم بر روی نمودار وسپه اون چنگال رو نمیکشم چون از اون چنگال اندروز دقیق تر همون کانالی هست که من کشیدم البته یک کانال بلند مدت هم داره که من روی نمودارم نیاوردم.
                                ممنون...بالاخره اینجا ایران هست و اینم نمودار تعدیل شده آمی بروکر/:.sadsmiley.:/ نظرتون در مورد rsi سهم چیه ؟ میخوام ببینم می تونم زورزورکی سهم رو صعودی کنیم یا نه/:.yead.:/:D یه چنگال تو نمودار لگاریتمیش می بینم...اگه فرض کنیم rsi کفشو نخواد بشکونه میتونیم به این چنگال اعتماد کنیم؟بازم ممنون از وقتی که می گذارید و تحلیلی که ازائه می دهید/:.Heart.:/
                                البته هنوز واگرایی مثبتی رو از سهم شاهد نبودیم و شیب نزولی rsi هم تند هست...امیدوارم فردا سهم برگرده مگرنه ممکنه این تحلیل هم اعتبارشو از دست بده!
                                ولی انصافا خیلی به نمودار شاخص کل شبیه هست!!!
                                مهم----مهم :نوشته های بنده صرفا نظرات یک آماتور می باشد و هیچ توصیه ای به خرید یا فروش نیست...

نظر

در حال کار...
                                X