اونایی که بترانس دارند دقت کنند شکست 480تومن سهم رو وارد اصلاح خواهد کرد
orumbourse
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
-
در اصل توسط وقت شناس پست شده است View Post
در مورد فولاد امروز روی مقاومت کم اورد ،دو تا شمع منفی بخوره روند صعودی یک ساله اش رو میشکنه ممکنه تا 300هم بیاد پایین.
فملی رو هم خودت به نگاه ;)"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postرمپنا هم اصلاحی هست،دیروز هم یه دوستی سوال کرد گفتم رشدی براش نمیبینم در واقع منظورم اصلاح بود.از اصطلاح های برره ای استفاده کردم:D
در مورد فولاد امروز روی مقاومت کم اورد ،دو تا شمع منفی بخوره روند صعودی یک ساله اش رو میشکنه ممکنه تا 300هم بیاد پایین.
فملی رو هم خودت به نگاه ;)
بانکی ها هم دارند جذاب میشن...من نمیدونم بانک پارسیان بیاد زیر 250 پی برایش رو کجای دلم باید بذارم؟/:.wacsmiley.:/
از طرفی شاخص خط روند 15 ساله و 5 سالشو حوالی 58000 واحد شکونده...یعنی اینقدر این حمایت بی ارزش هست که میخواد دوباره بره زیرش؟؟؟
------------------------------
امروز هم والبرخط روندشو متاسفانه شکست و باید بریم برای حمایت بعدی:( با داده امروز 410 رو بشکنه و میتونه به روند صعود برگرده...
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postاونایی که بترانس دارند دقت کنند شکست 480تومن سهم رو وارد اصلاح خواهد کردآخرین ویرایش توسط وقت شناس؛ 2013/09/03, 20:29.مهم----مهم :نوشته های بنده صرفا نظرات یک آماتور می باشد و هیچ توصیه ای به خرید یا فروش نیست...
نظر
-
در اصل توسط وقت شناس پست شده است View Postراستش من گیج شدم...از یک طرف شاخص باید استراحت کته...از یه طرف برخی سهام فوقش 10٪ توان افت داشته باشند...فملی با این تحلیل فوقش تا 330-340 اصلاح کنه...اگه 200 واحد بکار شاخص میاد حرفی نیست.../:.yead.:/ فارس و رمپنا حالا بیان پایین یه چیزی:D
بانکی ها هم دارند جذاب میشن...من نمیدونم بانک پارسیان بیاد زیر 250 پی برایش رو کجای دلم باید بذارم؟/:.wacsmiley.:/
از طرفی شاخص خط روند 15 ساله و 5 سالشو حوالی 58000 واحد شکونده...یعنی اینقدر این حمایت بی ارزش هست که میخواد دوباره بره زیرش؟؟؟
------------------------------
امروز هم والبرخط روندشو متاسفانه شکست و باید بریم برای حمایت بعدی:( با داده امروز 410 رو بشکنه و میتونه به روند صعود برگرده...
آقا سجاد این 480 رو من تو نمودار نمی بینم...بنظر میاد 465 تومن باشه...گرچه با اون واگرایی منفی ای که داده و اون 5 موجی که تموم کرده احتمال زیاد میشکنه...
در مورد بترانس هم اون 480تومن خیلی مهمتر از 460تومن می باشد.شکست 480تومن بمثابه نشانه بارز شروع اصلاح خواهد بود دیگه نیازی نیست تا 460تومن صبر کنیم البته اندیکاتورهاش از همین حالا میگن منو بفروش ولی ما تا زمانیکه 480تومن رو نشکسته صبر میکنیم."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
یه چیزی من تو سایت ها میخونم میبینم که نوشتند سهم ها به حمایت های خوبی رسیدند و شاخص برخواهد گشت و از این حرفها.
اول اینکه من این مثبتی که اینها میگویند رو میگم پیشکش !شاخص لطف کنه منفی تر از این نشه.
من نمیدونم واقعا من اشتباه میکنم یا این دوستان؟ بازار اون بازار چند ماه پیش نیست ،مثبت ها زیاد دوام نمیارند بیشتر سهم ها خط روند صعودیشون رو شکسته اند.
در چنین وضعیتی چطور پیشنهاد خرید میشه داد صرفا بخاطر یکی دو روز مثبت؟
لااقل صبر کنید سهام مقاومت روند صعودی رو شکست بنده هم همراه شما روند صعودی رو تایید میکنم.
واقعیتش من که برای بازار تو کوتاه مدت خوشبین نیستم."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postدر زمانیکه ترس در بین سهامداران مانند بحران اقتصادی چند سال گذشته اتفاق بیفته ،10درصد شما زیاد کارایی نخواهد داشت.فعلا به اون مرحله نرسیدیم ولی من نمیدونم زمان جنگ سوریه میزان ترس سهامداران چقدر خواهد بود فقط این رو میدونم که فعلا شاخص اصلاحیه،ضعیف یا قوی بودن این اصلاح بستگی به فشار عرضه و تقاضا خواهد بود که نشات گرفته از دلایل بنیادی و یا سیاسی می باشد.
در مورد بترانس هم اون 480تومن خیلی مهمتر از 460تومن می باشد.شکست 480تومن بمثابه نشانه بارز شروع اصلاح خواهد بود دیگه نیازی نیست تا 460تومن صبر کنیم البته اندیکاتورهاش از همین حالا میگن منو بفروش ولی ما تا زمانیکه 480تومن رو نشکسته صبر میکنیم.
این 480 تومن رو میشه به صورت آموزشی نشون بدید؟/:.wacsmiley.:/مهم----مهم :نوشته های بنده صرفا نظرات یک آماتور می باشد و هیچ توصیه ای به خرید یا فروش نیست...
نظر
-
در اصل توسط وقت شناس پست شده است View Postوضعیت هیجانی کلا کانال مانال و تحلیل محلیل تعطیل هست:.thumbsdownsmileyan منتهی باید ببینیم این وضعیت تا چه حدی به ضرر اقتصاد ایران هست/:.rolleyessmileyani
متعصابه با موضوع برخورد نکن بلکه واقعیت رو تحلیل کن حتی اگر سهم خودت باشه.
اونهایی که وبلاگ منو رو میخوندن میدونن من کی تو وبلاگم اخطار دادم. متاسفانه جوسایت ها فقط تبلیغات هست و سرکوب نظرات واقع بینانه."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postحالا به حرف من رسیدی؟ یا نظرت باز بنظر اون تحلیلگر که تحلیش رو گذاشتی نزدیکتره؟
متعصابه با موضوع برخورد نکن بلکه واقعیت رو تحلیل کن حتی اگر سهم خودت باشه.
اونهایی که وبلاگ منو رو میخوندن میدونن من کی تو وبلاگم اخطار دادم. متاسفانه جوسایت ها فقط تبلیغات هست و سرکوب نظرات واقع بینانه.
این بترانس رو میشه لطف کنید 480 تومن رو روی نمودار نشون بدید؟ممنون...مهم----مهم :نوشته های بنده صرفا نظرات یک آماتور می باشد و هیچ توصیه ای به خرید یا فروش نیست...
نظر
-
در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Postسلام اقا سجاد عزيز
اگه براتون مقدوره ادرس وبلاگتون رو بنويسين.
تحليلتون در مورد والبر چيه؟ممنون
به نظرتون پايين اوردن ميانگين در اين بازار استراتژي مناسبيه؟؟ممنون
1.وبلاگ الان فعال نیست و محتویاتش حذف شده.
2.تحلیل والبر چند صفحه قبل هست
3.نه"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط وقت شناس پست شده است View Postبنظر میاد به دور از تمام مسائل با توجه به اواخر شهویر ماه و بحث تسویه و... مقداری نقد بودن بهترین گزینه هست...ولی هنوزم اگه جو احساسی نباشه حرفشون منطقی هست...در غیر این حالت که هیچ کفی برای شاخص نمی توان متصور بود/:.coolsmiley02:./فقط میشه به حمایت ها دل خوش کرد/:.ph34r-smiley.:/
این بترانس رو میشه لطف کنید 480 تومن رو روی نمودار نشون بدید؟ممنون..."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
پیش بینی جدید سود واتی
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
چه بازاری خونینی.
حالا خوشبینان به بازار چی دارند بگویند؟
وسپه هم رفت برای زیر 200تومن.از دو هفته پیش پست های در مورد ریزش این سهم میزدیم ولی نهایتا مسخره میشدیم ولی عیبی نداره حالا مشخص میشه کی به کی باید بخنده.
فولای هم همینطور.خود منم فولای رو درست تو اون اوج میخواستم بفروشم خدا شاهده ،متاسفانه بعضی از دوستان چنان تبلیغاتی تو تایپک راه انداخته بودند که گفتم حالا بذار یکی دو روز صبر کنیم ،علیرغم اینکه 99درصد مطمئن بودم که میریزه ولی بعدا با اینکه در سود نزدیک 20درصد بودم در پایین فروختم و نهایتها با چند درصد سود ناقابل خارج شدم.
در مورد شپدیس و بترانس هم دیروز اخطار دادیم.همینطور روز های قبل در مورد کگاز و فولاژ و سایر سهامآخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/09/04, 08:24."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postچه بازاری خونینی.
حالا خوشبینان به بازار چی دارند بگویند؟
وسپه هم رفت برای زیر 200تومن.از دو هفته پیش پست های در مورد ریزش این سهم میزدیم ولی نهایتا مسخره میشدیم ولی عیبی نداره حالا مشخص میشه کی به کی باید بخنده.
فولای هم همینطور.خود منم فولای رو درست تو اون اوج میخواستم بفروشم خدا شاهده ،متاسفانه بعضی از دوستان چنان تبلیغاتی تو تایپک راه انداخته بودند که گفتم حالا بذار یکی دو روز صبر کنیم ،علیرغم اینکه 99درصد مطمئن بودم که میریزه ولی بعدا با اینکه در سود نزدیک 20درصد بودم در پایین فروختم و نهایتها با چند درصد سود ناقابل خارج شدم.
به نظرم سهام بنیادی جای افت زیادی ندارند ...
برای سهام بنیادی به جای عبارت ریزش میشه از عبارت ، اصلاح استفاده کرد ... اصلاح سیستماتیک که کاملا قابل پیش بینی بود ... و مهمتر داشتن استراتژی درست در برابر این اصلاح های سیستماتیک هست.
سهام وسپه ..فولاد .. فملی .. تاپیکو ... ثغرب .. ثشرق ... شرانل ... پردیس ... ضربه ای به سرمایه گذار نخواهند زد و با کمی نرمال شدن شرایط به سطوح قیمتی قبل از اصلاح و حتی بالاتر خواهند برگشتریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postبه نظرم سهام بنیادی جای افت زیادی ندارند ...
برای سهام بنیادی به جای عبارت ریزش میشه از عبارت ، اصلاح استفاده کرد ... اصلاح سیستماتیک که کاملا قابل پیش بینی بود ... و مهمتر داشتن استراتژی درست در برابر این اصلاح های سیستماتیک هست.
سهام وسپه ..فولاد .. فملی .. تاپیکو ... ثغرب .. ثشرق ... شرانل ... پردیس ... ضربه ای به سرمایه گذار نخواهند زد و با کمی نرمال شدن شرایط به سطوح قیمتی قبل از اصلاح و حتی بالاتر خواهند برگشت"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
نظر