orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

فلوله رو هم فردا زیر نظر داشته باشید 230تومن حمایت خوبی هست ممکنه یه واکنشی بهش نشون بده ولی برای شروع روند صعودی پایدار لازمه که مقاومت 262تومن رو بشکنه
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• clubtrader
      عضو جدید
      • Sep 2013
      • 14

سلام
      جناب اروم بورس ممکنه در مورد آکنتور اعلام نظر کنید 756تومان مقداری خرید دارم نمیدونم بفروشم یا نگه دارم؟
      ممنون

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

فاذر هم امروز روی خط روند صعودی 4 ماهه اش ،با یه الگوی شمعی جالب ،صف فروشش جمع آوری شده،ولی همچین اندیکاتورهاش زیاد جوندار برای صعود نیستند.
        فکر میکنم بهتره نظاره گر بود،شاید یه مثبتی داشته باشه ولی شک دارم به تداومش مثبتش.
        فعلا به برگشت به روند صعودی پایدارش مطمئن نیستم
        چند روز پیش هم مطلبی در مورد عدم فشار خرید تو قیمت های 850تومن براش نوشتم

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
        فاذر هم دیروز با یک و نیم میلیون حجم معامله رفت منفی ،بنظر میرسه خریداران نیاز به اخبار یا مستندات قوی بنیادی دارند،ذهنشون دیگه از اخبار قبلی اشباع شده و براش خریدار قویی نمیاد.
        لازمه براش مستندات بنیادی روی کدال بیاد
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

در اصل توسط مهندس مالی پست شده است View Post
          اروم جان نظرت در مورد مپنا چیست؟
          برای کوتاه مدتش نظری ندارم ولی برای میان مدتش دوباره صعود پیش بینی میکنم.
          شاید کوتاه مدتش کمی هم اصلاح بکنه ولی نقطه برگشت رو فشار فروش تعیین خواهد کرد .

نظر

• mrgh1
            عضو عادی
            • Jan 2013
            • 39

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
            فاذر هم امروز روی خط روند صعودی 4 ماهه اش ،با یه الگوی شمعی جالب ،صف فروشش جمع آوری شده،ولی همچین اندیکاتورهاش زیاد جوندار برای صعود نیستند.
            فکر میکنم بهتره نظاره گر بود،شاید یه مثبتی داشته باشه ولی شک دارم به تداومش مثبتش.
            فعلا به برگشت به روند صعودی پایدارش مطمئن نیستم
            چند روز پیش هم مطلبی در مورد عدم فشار خرید تو قیمت های 850تومن براش نوشتم
            با سلام
            یه خبرایی تو فاذر هست تا جایی که خبر دارم تا آخر هفته برای افزایش سرمایه اقدام میکنن

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10191

در اصل توسط mrgh1 پست شده است View Post
              با سلام
              یه خبرایی تو فاذر هست تا جایی که خبر دارم تا آخر هفته برای افزایش سرمایه اقدام میکنن
              درود

انشالله که خبر های خوبی براش بیاد. فعلا من تا مطمئن نشدم از صعودش همین نظر بالا رو دارم،فکر کنم اون خبر شما اگه کمی تاخیر داشته باشه ممکنه تا 680تومن هم بیاد

نظر

• arak_bourse
                کاربر فعال
                • Nov 2010
                • 3802

جناب اروم سلام
                آقا به نظرت والبر خريدش روي منفي فردا جذاب نيست؟
                تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                  جناب اروم سلام
                  آقا به نظرت والبر خريدش روي منفي فردا جذاب نيست؟
                  یه پله خرید فکر نکنم بد باشه

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

در اصل توسط clubtrader پست شده است View Post
                    سلام
                    جناب اروم بورس ممکنه در مورد آکنتور اعلام نظر کنید 756تومان مقداری خرید دارم نمیدونم بفروشم یا نگه دارم؟
                    ممنون
                    درود

نگهداری.با توجه به عرضه دیروز کمی میتونه اصلاح داشته باشه .حد ضرر 770تومن.
                    فکر میکنم یه هدف بالای 1000تومن داره ولی پس از این اصلاح

نظر

• farshidn
                      عضو عادی
                      • Jul 2013
                      • 142

با عرض سلام و صبح بخیر
                      لطفا نظرتون رو در مورد ولغدر جهت نگهداری کوتاه مدت بفرمایید
                      با تشکر

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

در اصل توسط farshidn پست شده است View Post
                        با عرض سلام و صبح بخیر
                        لطفا نظرتون رو در مورد ولغدر جهت نگهداری کوتاه مدت بفرمایید
                        با تشکر
                        درود
                        یکی دو هفته پیش نظرم روش مثبت بود ولی نتونست بالاتر از 118تومن بره باید مقاومت 127تومن رو بشکنه.دو سه روزه خوب معامله نمیشه.
                        من مطئنم این میاد 127تومن رو هم میشکنه ولی شاید تو کوتاه مدت نباشه و کمی اصلاح کنه البته بعید میدونم زیر 102تومن بره.

نظر

• هم بازی
                          عضو عادی
                          • Aug 2013
                          • 55

سلام، ممنون از حوصله و پاسخهای خوبتون
                          من چند سوال ساده داشتم ...لطف میکنید اگر پاسخ بدید
                          معاملات اعتباری چیه( تا حدی میدونم اما میخوام کامل با دونستن شرایطش و اینکه کدوم کارگزاری بهتر هست) و همینطور وجه تضمین را توضیح بدین .

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

در اصل توسط هم بازی پست شده است View Post
                            سلام، ممنون از حوصله و پاسخهای خوبتون
                            من چند سوال ساده داشتم ...لطف میکنید اگر پاسخ بدید
                            معاملات اعتباری چیه( تا حدی میدونم اما میخوام کامل با دونستن شرایطش و اینکه کدوم کارگزاری بهتر هست) و همینطور وجه تضمین را توضیح بدین .

یعنی از اعتبار پولی که کارگزاری با توجه به سرمایه ات و سوابق معاملاتیت بهت میده میتونی سهم بخری و بفروشی.
                            کارگزاری مفید یه سیستم بنام پلکان در این مورد داره برو سایتشون و مطالعه اش کن

نظر

• Sushiant
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 1391

سلام خدمت سجاد خان عزیز
                              میخواستم اگر ممکنه نظرتونو در مورد شبندر و خودرو بدونم!
                              با تشکر
                              هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

قیمت حداکثر امروز شیران روی مقاومت قرار گرفته،فکر نمیکنم مشکلی تو شکستنش داشته باشه.ببینیم امروز میتونه یا فردا؟
                                الان حجم خرید تو 4درصد مثبت 120هزار تاست با حجم فروش 140هزارتایی در همون قیمت.

نظر

در حال کار...
                                X