فلوله رو هم فردا زیر نظر داشته باشید 230تومن حمایت خوبی هست ممکنه یه واکنشی بهش نشون بده ولی برای شروع روند صعودی پایدار لازمه که مقاومت 262تومن رو بشکنه
orumbourse
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
-
سلام
جناب اروم بورس ممکنه در مورد آکنتور اعلام نظر کنید 756تومان مقداری خرید دارم نمیدونم بفروشم یا نگه دارم؟
ممنون
نظر
-
فاذر هم امروز روی خط روند صعودی 4 ماهه اش ،با یه الگوی شمعی جالب ،صف فروشش جمع آوری شده،ولی همچین اندیکاتورهاش زیاد جوندار برای صعود نیستند.
فکر میکنم بهتره نظاره گر بود،شاید یه مثبتی داشته باشه ولی شک دارم به تداومش مثبتش.
فعلا به برگشت به روند صعودی پایدارش مطمئن نیستم
چند روز پیش هم مطلبی در مورد عدم فشار خرید تو قیمت های 850تومن براش نوشتم
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postفاذر هم دیروز با یک و نیم میلیون حجم معامله رفت منفی ،بنظر میرسه خریداران نیاز به اخبار یا مستندات قوی بنیادی دارند،ذهنشون دیگه از اخبار قبلی اشباع شده و براش خریدار قویی نمیاد.
لازمه براش مستندات بنیادی روی کدال بیاد"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط مهندس مالی پست شده است View Postاروم جان نظرت در مورد مپنا چیست؟
شاید کوتاه مدتش کمی هم اصلاح بکنه ولی نقطه برگشت رو فشار فروش تعیین خواهد کرد ."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postفاذر هم امروز روی خط روند صعودی 4 ماهه اش ،با یه الگوی شمعی جالب ،صف فروشش جمع آوری شده،ولی همچین اندیکاتورهاش زیاد جوندار برای صعود نیستند.
فکر میکنم بهتره نظاره گر بود،شاید یه مثبتی داشته باشه ولی شک دارم به تداومش مثبتش.
فعلا به برگشت به روند صعودی پایدارش مطمئن نیستم
چند روز پیش هم مطلبی در مورد عدم فشار خرید تو قیمت های 850تومن براش نوشتم
یه خبرایی تو فاذر هست تا جایی که خبر دارم تا آخر هفته برای افزایش سرمایه اقدام میکنن
نظر
-
در اصل توسط mrgh1 پست شده است View Postبا سلام
یه خبرایی تو فاذر هست تا جایی که خبر دارم تا آخر هفته برای افزایش سرمایه اقدام میکنن
انشالله که خبر های خوبی براش بیاد. فعلا من تا مطمئن نشدم از صعودش همین نظر بالا رو دارم،فکر کنم اون خبر شما اگه کمی تاخیر داشته باشه ممکنه تا 680تومن هم بیاد"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postجناب اروم سلام
آقا به نظرت والبر خريدش روي منفي فردا جذاب نيست؟"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط clubtrader پست شده است View Postسلام
جناب اروم بورس ممکنه در مورد آکنتور اعلام نظر کنید 756تومان مقداری خرید دارم نمیدونم بفروشم یا نگه دارم؟
ممنون
نگهداری.با توجه به عرضه دیروز کمی میتونه اصلاح داشته باشه .حد ضرر 770تومن.
فکر میکنم یه هدف بالای 1000تومن داره ولی پس از این اصلاح"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط farshidn پست شده است View Postبا عرض سلام و صبح بخیر
لطفا نظرتون رو در مورد ولغدر جهت نگهداری کوتاه مدت بفرمایید
با تشکر
یکی دو هفته پیش نظرم روش مثبت بود ولی نتونست بالاتر از 118تومن بره باید مقاومت 127تومن رو بشکنه.دو سه روزه خوب معامله نمیشه.
من مطئنم این میاد 127تومن رو هم میشکنه ولی شاید تو کوتاه مدت نباشه و کمی اصلاح کنه البته بعید میدونم زیر 102تومن بره."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط هم بازی پست شده است View Postسلام، ممنون از حوصله و پاسخهای خوبتون
من چند سوال ساده داشتم ...لطف میکنید اگر پاسخ بدید
معاملات اعتباری چیه( تا حدی میدونم اما میخوام کامل با دونستن شرایطش و اینکه کدوم کارگزاری بهتر هست) و همینطور وجه تضمین را توضیح بدین .
یعنی از اعتبار پولی که کارگزاری با توجه به سرمایه ات و سوابق معاملاتیت بهت میده میتونی سهم بخری و بفروشی.
کارگزاری مفید یه سیستم بنام پلکان در این مورد داره برو سایتشون و مطالعه اش کن"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
قیمت حداکثر امروز شیران روی مقاومت قرار گرفته،فکر نمیکنم مشکلی تو شکستنش داشته باشه.ببینیم امروز میتونه یا فردا؟
الان حجم خرید تو 4درصد مثبت 120هزار تاست با حجم فروش 140هزارتایی در همون قیمت."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
نظر