دفترچه یادداشت m.r_moradi

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m.r_moradi
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2188

پاسخ : دفترچه یادداشت m.r_moradi

فباهنر 250 تومنی هم در نوع خودش جالبه ها!!!!250-230 به نظرم تو خریدش شک نباید کرد...

مرسی فروشنده ی غچین،یه یا علی دیگه بگه سهم صف فروشه،دوست دارم یه پله هم از صف فروشش بردارم/.:biggrinsmiley.:/

آ س پ هم نزدیک 400 به نظرم دیگه کبریت بی خطره...

خگستر هم صف فروش 700 تا دونه ایش خیلی جالبه!

معاملات خچرخش و حقش هم در نوع خودش جالبه،دارم رصدشون میکنم...

پ.ن: یه پله دیگه از صف فروش جالب غچین خرید شد...
    آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2014/04/19, 11:17.
    تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2188

خوب امروزم که گذشت...

با خرید های امروز غچین رسید به 44% از سبدی که دستمه...

فروشنده میخواست سهم از دست نده ودر عین حال قیمت رو هم بیاره پایین،اصلا تعجب نمیکنم اگه فردا اول وقت صف فروش سنگین ببینم براش!!!/.:biggrinsmiley.:/

فردا روز اخر دوره ی فعلی زعامت جناب صالح ابادی بر بازار سرمایه است،تا فردا دعا کنید بلایی که سر فرهاد رهبر(رئیس دانشگاه تهران)اومد سر جناب صالح ابادی هم بیاد...

آخرین سنگر سکوته... :(

--------------------

در اصل توسط meysam.jalali پست شده است View Post
      ارزش معاملات
      72 میلیارد تومن !!!!!!
      حجم معاملات
      نزدیک 200 میلیون
      اتفاقا امروز خیلی خوشحال شدم ازا اینکه حجم معاملات اینقدر پایین موند و ناجوانمردانه بلوک نزدن...

این دفعه ظاهرا شایعات درسته،پرس و جوهایی هم که بنده کردم با واسطه از منابع نزدیک به اقای شاخص ابادی تا قبل از عید با قدرت همه چیز رو تکذیب میکرد،اما این بار خبری از تکذیب نیست(هرچند تایید هم نکردن!!)

و نهایتا با دیدن اینکه اقایون دیگه هیچ تلاشی برای عادی نشون دادن اوضاع نمیکنن دارم قانع میشم که فردا روز آخره،بای بای صالح ابادی...

امیدوارم اونقدری که انتظار میره این خبر شوک مثبت وارد بکنه به بازار...
      آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2014/04/19, 11:49.
      تمام سال من بی تو...

نظر

• ائلچی
        ستاره دار (2)
        • Jul 2013
        • 1945

خدا از دهنت بشنوه لااقل اینطوری 2 روز مثبت مهمونیم
        أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• mass0ood
          عضو فعال
          • Jan 2014
          • 429

پاسخ : سر و شانه!

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
          مسعود جان جدا از اشنایی باهات خوشوقتم،با اینکه ندیدمت اما از نوع نگارشت و برخوردت احساس خیلی خوبی بهت دارم...

این سر و شونه سقف ها هم واسه خودش داستانی شده ها!!!

ببین یه چیزی میگم نشنیده بگیر ازمن!!!گفتی یه مدت نیستی و سهم مطمئن میخوای،به جون جفتمون همین شاملای 1100 تومنی یکی از بهترین ها و تقریبا بی ریسک ترین هاست!!!

یک ماه دیگه مجمع داره،سودش رو هم نهایتا یک ماه و نیم بعد از مجمع میده...

180 تقسیمی داره سود سال بعد رو هم که 200 دیده!ضمن اینکه جا واسه تعدیل خوب هم داره و از همه مهمتر هم همونطور که خودت اشاره کردی چارت خوبی هم داره،چارتش رو تو تایم ماهانه دیدی؟! ;)

در مورد موج شماری مطمئن باش من از تو خیلی اماتور ترم پس احتمالا فقط بتونیم با هم بحث کنیم و تمرین،اما قطعا خوشحال میشم شمارشت رو ببینم و روش با هم تبادل نظرکنیم...

در مورد شاخص کل هم چارت رو بزار رو تایم ماهانه و بشمار،ببین چیزی دستگیرت میشه... ;)

یه چارت ماهانه من گذاشتم چند صفحه عقب تر تو همین تاپبک،یه نگاهی بهش بنداز نظرت رو بگو بهم.../:.Heart.:/

ممنونم محمدرضا جان منم واقعاً از آشنایی باهات خوشوقتم، شما لطف داری /:.Heart.:/

شاملا رو دارم بررسی می کنم، راستش فعلاً ترس زیادی از ورود به بازار دارم، اما همونجور که گفتی از لحاظ بنیادی و eps سهم خوبیه

راستش در مورد موج شماری، من چیز زیادی بلد نیستم و تازه شروع کردم به تمرین و مطالعه! :p اما در مورد موج شاخص کل، طبق چیزایی که بلد بودم، این موج شماری به ذهنم اومد که قبلاً عکسشو گذاشتم

پست های قبلیت رو نگاه کردم، یه چارت تو تایم روزانه دیدم از شاخص کل، شاخص به اون خط روند نزولی که کشیده بودی خوب واکنش نشون داده، هفته پیش هم یه پولبک زد بهش و برگشت! البته فکر میکنم منظورت این چارت نبود. درسته؟ آخه من تحلیل دیگه ای پیدا نکردم متاسفانه

یه سوال هم داشتم: نرم افزاری که شما استفاده می کنی چیه؟ قابل دانلود کردنه؟
          :)

آخرین ویرایش توسط mass0ood؛ 2014/04/19, 13:02.

نظر

• m.r_moradi
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2188

پاسخ : سر و شانه!

در اصل توسط mass0ood پست شده است View Post

پست های قبلیت رو نگاه کردم، یه چارت تو تایم روزانه دیدم از شاخص کل، شاخص به اون خط روند نزولی که کشیده بودی خوب واکنش نشون داده، هفته پیش هم یه پولبک زد بهش و برگشت! البته فکر میکنم منظورت این چارت نبود. درسته؟ آخه من تحلیل دیگه ای پیدا نکردم متاسفانه

یه سوال هم داشتم: نرم افزاری که شما استفاده می کنی چیه؟ قابل دانلود کردنه؟
            :)

[
            منظورم این پست بوده مسعود جان:

http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post462788

نرم افزار امی بروکر هست،راحت میشه دانلود کرد،حجمش هم زیاد نیست،فقط دیتا رو باید خودت واردش کنی...
            تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2188

سلام مجدد خدمت دوستان خوبم

در مورد بازار،جدا نگرانم(امیدوارم آخر هفته ی بعد این پست رو بیارم بالا و به نگرانی بیجای خودم حسابی بخندم...)...

چارت شاخص کل و توضیحات هم روی خود چارت:

پ.ن:حالا اگه این مقاومت بشکنه چی بــــــــــــشـــــــــه.../:.grlim:./

پ.ن:تنها چیزی که یه کم خوشبینم میکنه اینه که وضعیت ار اس ای با قبل یه تفاوت ریزی میکنه.../:.winksmiley02.:/
              تمام سال من بی تو...

نظر

• ایرج اکبری
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 10934

در مورد بازار،جدا نگرانم(امیدوارم آخر هفته ی بعد این پست رو بیارم بالا و به نگرانی بیجای خودم حسابی بخندم...)...

با سلام خدمت شما آقای مرادی اگر به امید خدا خبر های خوب بیاید و این مقاومت 78 و تثبت بر روی 80 هزار واحد می توان تشخیص داد که شاخص وارد چه موجی می شود و آیا هدف این موج بعد از گذر 80 هزار واحد بالای 90 هزار واحد می باشد یا خیر با تشکر از شما
                آخرین ویرایش توسط ایرج اکبری؛ 2014/04/22, 21:40.
                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• mehrdad70
                  عضو عادی
                  • Feb 2014
                  • 50

سلام خدمت اقای مرادی و با عرض خسته نباشید
                  در رابطه با سهم غچین شما چه تارگت قیمتی از این سهم مد نظر دارید و در طول چه مدتی؟؟؟؟

نظر

• mass0ood
                    عضو فعال
                    • Jan 2014
                    • 429

یه نگاه الیوتی آماتوری به شاخص در تایم فریم ماهانه...

با فرض درست بودن این نگاه،باید از این هفته موج 5 از 3 بزرگ شروع بشه با تارگت حداقلی 103 هزار واحد و حداکثری 130 هزار واحد...

درود محمدرضا جان

این موج شماریم به نظر درست میاد! اما ریز موج 4 و 5 از موج 3 بزرگ رو من نمی بینم در ادامش.

این موج شماری رو هم ببین

آخرین ویرایش توسط mass0ood؛ 2014/04/22, 21:44.

نظر

• m.r_moradi
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2188

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                      با سلام خدمت شما آقای محمدی اگر به امید خدا خبر های خوب بیاید و این مقاومت 78 و تثبت بر روی 80 هزار واحد می توان تشخیص داد که شاخص وارد چه موجی می شود و آیا هدف این موج بعد از گذر 80 هزار واحد بالای 90 هزار واحد می باشد یا خیر با تشکر از شما
                      سلام جناب اکبری عزیز

مقاومت ها به ترتیب:

حوالی 76500
                      حوالی 78000
                      حوالی 80000

انشالله اگه شاخص بره بالای 80 هزارتا میشه امیدوار بود که سقف قبلی رو بشکنه...

در مورد موج شماری که بنده خیلی آماتورم اما از دید بنده میریم برا موج 5 از موج 3 اصلی...
                      ------------------------
                      در اصل توسط mehrdad70 پست شده است View Post
                      سلام خدمت اقای مرادی و با عرض خسته نباشید
                      در رابطه با سهم غچین شما چه تارگت قیمتی از این سهم مد نظر دارید و در طول چه مدتی؟؟؟؟
                      سلام و عرض ادب جناب مهرداد

در رابطه با غچین،بررسی من کاملا با دید بنیادی بوده و البته باید این رو عرض کنم که توقع انچنانی از امسالش ندارم(هرچند همین امسال هم میتونه سود های عجیب و غریب بسازه اما ظاهرا استراتژی سهامدار عمده فعلا خوردن هم از آخور و هم از توبره اس!!!که انشالله با افزایش سرمایه دستش بسته میشه...یه نکته،شاید بگید پس افزایش سرمایه چرا باید بده!به دو دلیل:اولا الزام سازمان به حداقل 20 میلیارد سرمایه ثبتی همه شرکت ها تا پایان امسال و دوما عدم نیاز به تزریق نقدینگی در قالب خرید مواد اولیه و قابلیت دریافت تسهیلات از طریق خود چین چین،اینجوری وجوه نقد بیشتری در دست سهامدار عمده خواهد بود برای جلو بردن برنامه هاش...)

با توجه به بررسی های که بنده داشتم شرکت در صورتی که افزایش سرمایه اش رو بده میتونه 1200 تومن با سرمایه فعلی سود بسازه...حالا پی بر ای بدید و قیمت رو حدس بزنید...

اما در مورد ظرف زمان،راستش نمیتونم اظهار نظر دقیقی بکنم!!به هر حال شرکت نهایتا تا پایان امسال این افزایش سرمایه رو میده(اگه تا پایان خرداد بده رو سال مالی بعدش(خرداد 92-خرداد93) تاثیر میزاره)اگه بره برای بعد از خرداد تاثیرش میره برای سال مالی خرداد 93-خرداد94...

با این اوصاف من فکر میکنم نهایت زمانی که ممکنه طول بکشه دو سال هست،بازدهی هم میشه حداقل 300% که برای یه بازه ی دوساله به نظرم قابل قبوله...

شاید بگید چقدر رویا پردازم و زیادی بلند مدتی دارم فکر میکنم،اما من اخرش رو گفتم،ممکنه زودتر هم اتفاق بیوفته...

در مورد کوتاه مدت سهم هم از نظر تکنیکالی اگه نره زیر 1550 تومن میتونه یه صعود خوب داشته باشته تا 2000-2100... اونجا باید مجدد بررسی بشه ببینیم چند چنده... ;)

امیدوارم کامل توضیح داده باشم...

پ.ن: با توجه به جو الکی که سر گزارشش راه انداختن تا مشخص نشدن بازی سهم توصیه به ورود ندارم،هرچند دو روزه اریا ملل خرید میکنه خودش،اما دیگه به هیچ حقوقی اعتماد ندارم!
                      آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2014/04/22, 22:27.
                      تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

در اصل توسط mass0ood پست شده است View Post
                        درود محمدرضا جان

این موج شماریم به نظر درست میاد! اما ریز موج 4 و 5 از موج 3 بزرگ رو من نمی بینم در ادامش.

این موج شماری رو هم ببین

[I]
                        مسعود جان تو شکلی که من گزاشتم منظور اینه که هنوز موج 4 و 5 از سه شکل نگرفته دیگه،دقت کن کنار 4 ؟؟ گزاشتم...

این موج شماری هم که شما گزاشتی دقیقا مشابه همونه،یعنی میگه الان تو موج 4 از موج 3 هستیم دیگه.... ;)

تو چارت من چون تایم فریم ماهانه است شکل زیر موج ها مشخص نیست،تو این چارت چون دیلی هست حدس زده شده که موج 4 یه abc باشه...

به هر حال هنوزم فکر میکنم موج 3 اصلی تموم نشده،البته بسیار با تردید :D

راستی مسعود جان یه نگاه به شلعاب بنداز...

شلعاب در دو نمای دور و نزدیک:

تو چارت بلند مدتی به وضوح حمایت قوی سهم مشخصه...

تو چارت نزدیک تر شکسته شدن یه سطح مقاومتی مهم به وضوح دیده میشه،هرچند هنوزم مقاومت تو مسیرش زیاد داره منتهی از اینجا به بعد به نظرم روون تر از قبل حرکت کنه...
                        وضعیت ار اس ای بسیار قابل توجهه... :D

مقاومت ها:
                        حوالی 1000
                        حوالی 1070
                        حوالی 1170 جدی ترین مقاومت...
                        حوالی 1350

ببینیم چی میشه...

---------------------------
                        پ.ن:

راستی خپارس رو خیلی خوب میخرن،امروز یه پله خریدم...خیلی به مقاومت نزدیکه البته!!220-225 سوپر مقاومت داره...190-175 سوپر حمایت...

225 رو رد کنه،میره برا سقف قبلی 255...بعد 285...بعد 350....

از روی چارت به نظر من که حداقل 255 رو میبینه تو این ماه،و انتظار دارم تو یه بازه ی سه ماه هم بتونه 350 رو ببینه!!!!چه خبره مگه تو سهم؟!!!!

البته تو کوتاه مدت فکرمیکنم نتونه برای بار اول از 225 رد بشه و یه عقب گرد بزنه...مقاومت تو ار اس ای هم مشهوده!!!

راستی خگستر ها رو هم با سود دادم رفت:D انصافا اونروز تابلو بود منفیش فرصت خریده!
                        آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2014/04/22, 22:08.
                        تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

راستی کرماشا 900-920 مقاومت جدی داره اما مجمعش واقعا وسوسه کننده اس!!!180 تقسیمی پرداخت هم اخر اردیبهشت!!!!پی بر ای بعد از مجمع 4.1... ;)

کلا یه سری سهمها جون میدن واسه مجمع رفتن...حیف من نمیتونم برم،حیــــــف!

پ.ن:شپاس هم راستی خوبه برا مجمع رفتن...به نظرم اوراق مشارکت 45% باشه این سهم!!!/:.yead.:/
                          آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2014/04/22, 22:52.
                          تمام سال من بی تو...

نظر

• آرش و نوید
                            ستاره دار(16)
                            • Oct 2011
                            • 778

با درود خدمت همه دوستان و کسب اجازه از صاحبخونه ، آقای مرادی عزیز

دید خودمو از شاخص کل میگم

با توجه با اینکه به نوسانات روزانه و جزیی شاخص اهمیت نمیدم . کلاََ شاخصو در تایم هفتگی تا سال بعد همین زمان با نوسان میبینم و رشدی که شیب تند داشته باشه نداره .

همونطور که در نمودار هم مشخصه الگوی هارمونیک AB = CD در حدود 88000 کامل شد و شاخص به استراحتی هر چند جزیی از نظر واحد ولی سالیانه از نظر زمانی میرود .

دستهایی که کمک میکنند مقدّستر از لبهایی هستند که دعا میخوانند

نظر

• mass0ood
                              عضو فعال
                              • Jan 2014
                              • 429

مسعود جان تو شکلی که من گزاشتم منظور اینه که هنوز موج 4 و 5 از سه شکل نگرفته دیگه،دقت کن کنار 4 ؟؟ گزاشتم...

این موج شماری هم که شما گزاشتی دقیقا مشابه همونه،یعنی میگه الان تو موج 4 از موج 3 هستیم دیگه.... ;)

تو چارت من چون تایم فریم ماهانه است شکل زیر موج ها مشخص نیست،تو این چارت چون دیلی هست حدس زده شده که موج 4 یه abc باشه...

به هر حال هنوزم فکر میکنم موج 3 اصلی تموم نشده،البته بسیار با تردید :D
                              بله محمدرضا، متوجه موج شماریت شدم که اون 4 هم زیر موج 3 اصلیه. اما توی موج شماری که من گذاشتم، موج 3 اصلی تموم شده و الان توی موج 4 اصلی هستیم. موج ها و زیر موج ها رو با حالت خاص مشخص کردم :) البته من اینجوری تونستم ببینم! :D موج شماری شما هم قابل تأمله، فقط ادامه موج 3 رو می شه مشخص کنی؟ البته دیده بودم یکی از دوستان یه جا گفته بود چون موج 3 از 3 خیلی بزرگه، موج 5 از 3 دچار کوتاه شدگی شده، راستش من در اون حد تیزبین نیستم تو این مورد! :D

نظر

• m.r_moradi
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2188

پ.ن:تنها چیزی که یه کم خوشبینم میکنه اینه که وضعیت ار اس ای با قبل یه تفاوت ریزی میکنه.../:.winksmiley02.:/

تا اینجا که خیلی خوب بوده و فراتر از چیزی که انتظار داشتم،همینجوری ادامه بده بازار،انشالله مقاومت میشکنه.../:.wubsmiley.:/

خپارس رو عجیب میخرن،تو بورکس دیدم اقای ساسانی نوشته افزایش سرمایه اش هفته ی بعد رو کداله!!!!
                                تمام سال من بی تو...

نظر

در حال کار...
                                X