دفترچه یادداشت m.r_moradi

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جعفرزاده
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 5833

پاسخ : دفترچه یادداشت m.r_moradi

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
    آس پ و خکار رو جدی بگیرید...

خکار بالای 300 بمونه اهداف خوبی داره...

آس پ هم که زیر 100 باز نمیشه بعد از افزایش سرمایه،پس این سهم رو بالای 600 ببینید از الان... ;)

یه نگاهی هم به این غچین کوچولوی من بندازید بدک نیست :D
    خکمک و خادین فراموش نشود / همراه زامیاد

نظر

• m.r_moradi
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2188

در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post
      حاجی مگه می خواد 500% افزایش سرمایه بده که زیر 100 باز کنه؟! /:.ph34r-smiley.:/
      سلام و درود

آره دیگه،510% افزایش سرمایه از محل مطالبات و اورده،مدارک و مستنداتش رو کدال هست...
      تمام سال من بی تو...

نظر

• hosseini
        عضو عادی
        • Aug 2025
        • 39

سلام و درود

آره دیگه،510% افزایش سرمایه از محل مطالبات و اورده،مدارک و مستنداتش رو کدال هست...
        فکر کنم 300 در صد باشد

نظر

• m.r_moradi
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2188

در اصل توسط hosseini پست شده است View Post
          فکر کنم 300 در صد باشد
          تصویر زیر از گزارش توجیهی افزایش سرمایه ی منتشره در کدال هست:

همونطور که میبینید قراره سرمایه ی 200 میلیارد ريالی رو تبدیل بکنه به سرمایه ی 1220 میلیاردريالی که میشه تقریبا 510% افزایش سرمایه...

اگه استباه میکنم،دوستان اصلاح کنن ;)
          تمام سال من بی تو...

نظر

• milad97
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 2520

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
            با درود بر دوستان
            به نظرم هنوز زوده
            21 و 22 اسفند زمان بهتری خواهد بود
            /:.grlim:.//:.grlim:./
            درود بر مرادی عزیز
            یه تحلیل از شاخص بزار ببینیم واقعا بازار برگشته یا نه
            من امروز اطلاعات رو هرچی از تی سی کلاینت میگیرم همشون مال دیروزن/:.sadsmiley.:/
            از شما هم اینجوره؟
            لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• mrouzbehi
              عضو عادی
              • Jul 2012
              • 219

شرکت آ.س.پ تصمیم دارد سرمایه خود را از مبلغ 200,000 میلیون ریال به مبلغ 1,225,100 میلیون ریال در دو مرحله به شرح زیر افزایش دهد :مرحله اول از مبلغ 200,00 میلیون ریال به مبلغ 800,000 میلیون ریال ( معادل 300 درصد ) از محل مطالبات حال شده و اورده نقدی سهامداران و مرحله دوم از 800,000 میلیون ریال به مبلغ 1,225,100 میلیون ریال از محل مطالبات حال شده و آورده نقدی سهامدارن/:.rolleyessmileyani

نظر

• m.r_moradi
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2188

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
                /:.grlim:.//:.grlim:./
                درود بر مرادی عزیز
                یه تحلیل از شاخص بزار ببینیم واقعا بازار برگشته یا نه
                من امروز اطلاعات رو هرچی از تی سی کلاینت میگیرم همشون مال دیروزن/:.sadsmiley.:/
                از شما هم اینجوره؟
                یه مکاشفاتی :D رو شاخص کل داشتم امروز،راستش جرات بیانش رو ندارم چون متهم میشم به توهم!اما خوب یه حدسیاتی زدم...

هرچند بعیده اما اگه شنبه اول وقت با منفی شروع کنیم و یه حال و احوالی با 76100 داشته باشیم و برگردیم واین مثبت شدن تا حوالی 81400ادامه داشته باشه اونوقت تقریبا شکم تبدیل به یقین میشه...

اگر هم با مثبت شروع کنیم تفاوت چندانی نداره،فقط یه کمی تو بعد زمان تفاوت ایجاد میکنه اما بازهم اگه این مثبت تا حوالی 81400 ادامه داشته باشه تقریبا باز شکم به یقین تبدیل میشه...

اگه یکی از این دو تا اتفاق افتاد خوابایی که برا شاخص دیدم رو براتون تعریف میکنم،اگرم نیافتاد که هیچ!/:.winksmiley02.:/

نمیخوام با خوشبینی الکی اشتباهات گذشته رو تکرار کنم اما خوابای خوبی رو دیدم،اگه اون نشونه هایی که میخوام ظاهر نشه اصلا مطرحش نمیکنم.... اما اینقدر جالب و جذاب میشه چند ماه اینده اگه حدسم درست باشه که مو به تنم سیخ شده!!!/:.negaran.:/
                محمد جان ظاهرا خوابی که میگفتم داره تعبیر میشه،تبریک میگم به شما که زمان برگشت بازار رو به خوبی تخمین زده بودی /:.grlim:./

دیتای من به روز میشه محمد جان...

اولین مقاومت برای تموم شدن این کابوس 78000 تا بود که شکر خدا به خیر گذشت...
                بعدی رو 79500 قرار داره که من انتظار ندارم قبل از عید شکسته بشه...

اینم اون خوابیه که دیده بودم،فقط خداوکیلی نه اینو جایی به کسی نشون بدید و نه مسخره ام کنید،اینجا هم چون جمع بی راست میزارمش... ;)

این شما و ای توهمات یک ذهن بیمار... :D

البته این اصل ماجرا نیست،اصل داستان تو تایم فریم ماهانه و هفتگی و یه روش من دراوردیه،این خط و خطوط رو کشیدم تا بتونم تقریبا منظورم رو برسونم،وگرنه نمیخوام بگم که دقیقا شاخص به این صورت حرکت خواهد کرد.../.:biggrinsmiley.:/
                آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2014/03/17, 10:32.
                تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2188

در اصل توسط mrouzbehi پست شده است View Post
                  شرکت آ.س.پ تصمیم دارد سرمایه خود را از مبلغ 200,000 میلیون ریال به مبلغ 1,225,100 میلیون ریال در دو مرحله به شرح زیر افزایش دهد :مرحله اول از مبلغ 200,00 میلیون ریال به مبلغ 800,000 میلیون ریال ( معادل 300 درصد ) از محل مطالبات حال شده و اورده نقدی سهامداران و مرحله دوم از 800,000 میلیون ریال به مبلغ 1,225,100 میلیون ریال از محل مطالبات حال شده و آورده نقدی سهامدارن/:.rolleyessmileyani
                  طبق گزارش توجیهیش باید این افزایش سرمایه تا قبل از پایان این سال مالیش انجام بشه،چون صورت مالی برای انجام و عدم انجام سال مالی 94(شهریور 93 تا شهریور 94) رو بر مبنای 1225100 تهیه کردن...

تو مجوزش هم قید شده که مجمع میتونه موافقت کنه و تفویض کنه به هیئت مدیره مرحله دوم رو....

با توجه به گزارش توجیهی باید یه مرحله ای باشه و با توجه به مجوز باید دو مرحله ای باشه!یه کمی گیج کننده اس...
                  تمام سال من بی تو...

نظر

• esani
                    عضو جدید
                    • Jun 2013
                    • 3

با سلام.
                    به نطر میرسه غپینو در تدارک یک حرکت درست و حسابیه.
                    دوستان یه نگاه به نمودارش بندازید.

نظر

• ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

محمد جان ظاهرا خوابی که میگفتم داره تعبیر میشه،تبریک میگم به شما که زمان برگشت بازار رو به خوبی تخمین زده بودی /:.grlim:./

اینم اون خوابیه که دیده بودم،فقط خداوکیلی نه اینو جایی به کسی نشون بدید و نه مسخره ام کنید،اینجا هم چون جمع بی راست میزارمش... ;)

البته این اصل ماجرا نیست،اصل داستان تو تایم فریم ماهانه و هفتگی و یه روش من دراوردیه،این خط و خطوط رو کشیدم تا بتونم تقریبا منظورم رو برسونم،وگرنه نمیخوام بگم که دقیقا شاخص به این صورت حرکت خواهد کرد.../.:biggrinsmiley.:/
                      با سلام خدمت شما آقای محمدی رمال ها شاخص 120 الی 130 هزار واحدی را برای سال آینده رویا می دانند !!! با تشکر
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• mamadzar
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 396

درود

آقا امروز معاملات غچین رو دیدم یادت افتادم و کلی خوشحال شدم . فکر کنم کم کم داره یه اتفاقایی تو سهم میوفته . گفتیم یه سر بزنیم تاپیک تبریک عرض کنیم :D

محمدرضا جان سال خوبی رو همراه با سلامتی برات آرزو دارم @};-
                        وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.

نظر

• trojan
                          ستاره دار(1)
                          • Nov 2013
                          • 881

سلام دوست عزیز
                          این پست من تو بورسبازان مربوط به 14 اسفند . جالبه منهم همین خواب و دیده بودم .

نظر

• m.r_moradi
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2188

در اصل توسط mamadzar پست شده است View Post
                            درود

آقا امروز معاملات غچین رو دیدم یادت افتادم و کلی خوشحال شدم . فکر کنم کم کم داره یه اتفاقایی تو سهم میوفته . گفتیم یه سر بزنیم تاپیک تبریک عرض کنیم :D

محمدرضا جان سال خوبی رو همراه با سلامتی برات آرزو دارم @};-
                            سلام،خیلی خیلی لطف کردی محمد جان،از این که دوستان خوبی چون شما دارم بسیار خوشحالم،رو غچین صبوریم زیاده،بالاخره اولین تحلیل تکمیلیه که به تنهایی انجام دادم :D
                            منم سال بسیار خوبی رو برات ارزو میکنم...
                            در اصل توسط trojan پست شده است View Post
                            سلام دوست عزیز
                            این پست من تو بورسبازان مربوط به 14 اسفند . جالبه منهم همین خواب و دیده بودم .
                            http://boursebazan.ir/showthread.php...063#post286063
                            سلام دوست عزیز،بهتون تبریک میگم که زودتر از بنده همچین چیزی رو مشاهده کردید و امیدوارم که روز به روز هم بهتر بتونید تحلیل کنید.
                            مطلبتون رو مطالعه کردم،البته حس کردم یه تفاوت های جزئی با هم داریم اما در هر حال خوشحالم که اینقدر دیدمون به هم نزدیکه.یا علی
                            تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2188

یه سلام مجدد عرض میکنم خدمت همه ی اهالی دوست داشتنی بورسی،سال نو همگی مبارک و انشالله که سال پر باری رو در پیش داشته باشیم همگی /:.Heart.:/

دو سال از عمر بورسی (ایهام داره،اگه گفتین :D ) من داره میگذره و حالا که وارد سال سوم شدم میخوام اول از مدیریت محترم فروم و بعدش از همه ی دوستان دیده و نادیده ام تشکر کنم که تو این دو سال اراجیف بافتنا و اذیت کردنای منو تحمل کردن،امیدوارم امسال دیگه کمتر اذیتتون کنم /:.grlim:./
                              یه تشکر ویژه هم باید از سه نفر بکنم،سه نفری که خیلی روی رشد من تو این سه سال دخیل بودن،اول محسن مهرورز عزیز که استارت تحلیل تکنیکال رو برام زد و تشویقم کرد به تمرین کردن و مطالعه کردن،دوم محمد خودشکوفایی عزیز که باعث شد اعتماد به نفسم بره بالا و بتونم مطالبم رو بیشتر به اشتراک بزارم و بحث کنم،و سوم هم سید یاسر شریعت عزیز که برادرانه مزاحمت هام رو تحمل کرد و هرچی از تحلیل بنیادی یاد گرفتم به علاوه ی کلی تفکرات عالی رو از ایشون دارم،امیدوارم هر سه نفرشون بابت دل پاکی که دارن و بابت کمکی که دیدم سعی میکنن به همنوعان خودشون بکنن،همیشه در پنا حق شاد و سلامت باشن/:.Heart.:/

و امــــــــا،از این ها که بگذریم میرسیم به بحث شیرین بازار...

تا اینجا که خدا رو شکر همه چیز داره طبق همون خواب قبل از عید پیش میره،کاملا دقیق! :.thumbsupsmileyanim

با توجه به ماهیت نسبتا نوسانی که برای چند ماه اینده بازار پیش بینی میکنم(البته نوسان صعودی) وزن تکنیکال در دیدم به سهم ها رو انشالله میخوام بیشتر کنم...

بر همین مبنا تو این چند روز تعطیلی چارت خیلی از سهمها رو با یکی از دوستان خوبم(که اتفاقا دیدم پراکنده گاهی چارت تو سایت هم میزاره) بررسی کردم،سهم خوب تو بازار زیاده اما اونهایی که به نظر من جذاب تر اومدن رو لیست وار خدمتتون ارائه میکنم:

کلا گروه خودرو رو برای امسال بسیار عالی میبینم،البته یه کمی دیگه کار دارن تا خیالم راحت بشه اما خوشبینم بهشون،با تارگت های فضایی که جرات گفتنشون رو ندارم!
                              هرچند هم شاخصشون و هم اکثر سهام این گروه نزدیک مقاومت های مهمی قرار دارن اما انتظار دارم شنبه یا نهایتا یکشنبه این گروه با برخورد به مقاومت(یا عبور و سپس پولبک) کم بیارن و دو سه روز منفی یا درجا رو داشته باشن...
                              با این دیدگاه بهترین چارت های این گروه در اختیار سهم های زیر هستش:
                              خساپا
                              خپارس،خریدش تو بازه ی 195-200 بسیار مناسبه از دید من،و البته با حد ضرر 190 تومن!
                              خکاوه،مقومت 102 تومنی بسیار محکمه،ترجیح میدم نتونه عبور کنه و با یه منفی خفیف تا 94-95 بیاد و با قدرت بیشتر بره به جنگش...
                              و یه تک سهم تو این گروه که شاید ساز مخالف بزنه،خگستر!این سهم ممکنه تا حوالی 480 هم رشد کنه...اما اگه خواست با گروه همراه بشه و منفی بخوره خریدش تو بازه ی 370-400 به نظر من بسیار بسیار کم ریسکه!

شاخص گروه ساختمانی رو شدیدا حواستون بهش باشه،اکثر سهمهای این گروه فعلا نهایتا یه افت 8-10% میتونن بکنن و نه بیشتر،بعدش یه نوسان خوب میدن مجدد...از موج سواری لذت ببرید! :D
                              از این گروه ثباغ،ثتران،آس پ خوش معامله تر از بقیه هستن،مخصوصا ثتران...
                              ثباغ رو به نظرم روی 260-270 تومن میشه چشم بسته خرید،والبته با حد ضرر 250 تومن!

بکام،فردا روی مقاومته،گروهش هم همینطور،بسیار بعید میدونم که بتونه عبور کنه،در صورت افت حمایت معتبری حوالی 200 داره و با احتمال بالایی از اونجا برمیگرده،خرید حقش حوالی 100 تومن میتونه گزینه جذابی باشه!

فباهنر 300-310 تومن حمایت خیلی خوبی داره،البته هنوز هیچ نشونه ای از روند صعودی جدید نشون نداده،هرچند تعدیل مثبتش تو دوازده ماهه قطعیه اما خوب با توجه به سابقه ی شرکت نمیشه در مورد میزانش قطعی نظر داد،تحلیل هایی که از تحلیل گران بنیادی برای سود امسالش دیدم بین 60-120 تومن بوده!(نظر خودم بین 80-100 تومن بود،البته من 6 ماه پیش سهم رو بررسی کردم و دیگه بررسی دقیق روش نداشتم)به هر حال امیدوارم حداقل 60 تومن رو اعلام کنه چون در غیر اینصورت واقعا انتظارات رو براورده نمیکنه!(با سید یاسر که صحبت میکردم میگفت یه راه وجود داره که ممکنه سود 12 ماهه رو باز هم پایین اعلام کنن،انتقال موجودی به سال بعد،امیدوارم این اتفاق نیوفته،هرچند تو این حالت اونوقت سود سال بعدش دیگه خیلی رویایی میشه...)

دی رو 190-192 حمایت خوبی داره،هرچند مقاومت قدری هم رو 204-210 داره،اما به شکستنش خوشبینم،به هر حال خریدش رو حمایت گزینه ی خوبیه از دید من...

دیدم عطای عزیز روی آکنتور نظر داره،توجهم به چارتش جلب شد،واقعا چارت خوبی داره سهم،دو حالت میشه براش فرض کرد،اول اینکه سهم بالای 1300 دووم بیاره که تو این حالت تا حوالی 1550 میتونه بره برای گام اول!دومین حالت اینه که سهم بخواد افت کنه،که تو این حالت حمایت بسیار معتبری رو 1200 داره،به نظرم خرید این سهم با حد ضرر 1200 یکی از گزینه های خوبه...

و اما سهم محبوب من غچین هم تو کوتاه مدت اگه بتونه از پس 1620 بر بیاد میتونه تو گام اول تا 1750-1800 صعود کنه و از اونجا به بعد صعودش راحت تر خواهد بود...

خوب علی الحساب همینا رو خوب دیدم!اگه کسی از دوستان وضعیت سهمی به نظرش خوب میاد معرفی کنه تا باهم بررسیش کنیم...

پ.ن:راستی شاید از این دوستم بخوام چارت هاش رو اینجا بزاره،به نظرم بد نیست اونم مطالبش یه جا جمع باشه :D
                              حالا اسم تاپیک رو چی بزاریم!؟/.:biggrinsmiley.:/

یا علی
                              تمام سال من بی تو...

نظر

• m.n88
                                عضو عادی
                                • Mar 2013
                                • 49

یه سلام مجدد عرض میکنم خدمت همه ی اهالی دوست داشتنی بورسی،سال نو همگی مبارک و انشالله که سال پر باری رو در پیش داشته باشیم همگی /:.Heart.:/

دو سال از عمر بورسی (ایهام داره،اگه گفتین :D ) من داره میگذره و حالا که وارد سال سوم شدم میخوام اول از مدیریت محترم فروم و بعدش از همه ی دوستان دیده و نادیده ام تشکر کنم که تو این دو سال اراجیف بافتنا و اذیت کردنای منو تحمل کردن،امیدوارم امسال دیگه کمتر اذیتتون کنم /:.grlim:./
                                یه تشکر ویژه هم باید از سه نفر بکنم،سه نفری که خیلی روی رشد من تو این سه سال دخیل بودن،اول محسن مهرورز عزیز که استارت تحلیل تکنیکال رو برام زد و تشویقم کرد به تمرین کردن و مطالعه کردن،دوم محمد خودشکوفایی عزیز که باعث شد اعتماد به نفسم بره بالا و بتونم مطالبم رو بیشتر به اشتراک بزارم و بحث کنم،و سوم هم سید یاسر شریعت عزیز که برادرانه مزاحمت هام رو تحمل کرد و هرچی از تحلیل بنیادی یاد گرفتم به علاوه ی کلی تفکرات عالی رو از ایشون دارم،امیدوارم هر سه نفرشون بابت دل پاکی که دارن و بابت کمکی که دیدم سعی میکنن به همنوعان خودشون بکنن،همیشه در پنا حق شاد و سلامت باشن/:.Heart.:/

و امــــــــا،از این ها که بگذریم میرسیم به بحث شیرین بازار...

تا اینجا که خدا رو شکر همه چیز داره طبق همون خواب قبل از عید پیش میره،کاملا دقیق! :.thumbsupsmileyanim

با توجه به ماهیت نسبتا نوسانی که برای چند ماه اینده بازار پیش بینی میکنم(البته نوسان صعودی) وزن تکنیکال در دیدم به سهم ها رو انشالله میخوام بیشتر کنم...

بر همین مبنا تو این چند روز تعطیلی چارت خیلی از سهمها رو با یکی از دوستان خوبم(که اتفاقا دیدم پراکنده گاهی چارت تو سایت هم میزاره) بررسی کردم،سهم خوب تو بازار زیاده اما اونهایی که به نظر من جذاب تر اومدن رو لیست وار خدمتتون ارائه میکنم:

کلا گروه خودرو رو برای امسال بسیار عالی میبینم،البته یه کمی دیگه کار دارن تا خیالم راحت بشه اما خوشبینم بهشون،با تارگت های فضایی که جرات گفتنشون رو ندارم!
                                هرچند هم شاخصشون و هم اکثر سهام این گروه نزدیک مقاومت های مهمی قرار دارن اما انتظار دارم شنبه یا نهایتا یکشنبه این گروه با برخورد به مقاومت(یا عبور و سپس پولبک) کم بیارن و دو سه روز منفی یا درجا رو داشته باشن...
                                با این دیدگاه بهترین چارت های این گروه در اختیار سهم های زیر هستش:
                                خساپا
                                خپارس،خریدش تو بازه ی 195-200 بسیار مناسبه از دید من،و البته با حد ضرر 190 تومن!
                                خکاوه،مقومت 102 تومنی بسیار محکمه،ترجیح میدم نتونه عبور کنه و با یه منفی خفیف تا 94-95 بیاد و با قدرت بیشتر بره به جنگش...
                                و یه تک سهم تو این گروه که شاید ساز مخالف بزنه،خگستر!این سهم ممکنه تا حوالی 480 هم رشد کنه...اما اگه خواست با گروه همراه بشه و منفی بخوره خریدش تو بازه ی 370-400 به نظر من بسیار بسیار کم ریسکه!

شاخص گروه ساختمانی رو شدیدا حواستون بهش باشه،اکثر سهمهای این گروه فعلا نهایتا یه افت 8-10% میتونن بکنن و نه بیشتر،بعدش یه نوسان خوب میدن مجدد...از موج سواری لذت ببرید! :D
                                از این گروه ثباغ،ثتران،آس پ خوش معامله تر از بقیه هستن،مخصوصا ثتران...
                                ثباغ رو به نظرم روی 260-270 تومن میشه چشم بسته خرید،والبته با حد ضرر 250 تومن!

بکام،فردا روی مقاومته،گروهش هم همینطور،بسیار بعید میدونم که بتونه عبور کنه،در صورت افت حمایت معتبری حوالی 200 داره و با احتمال بالایی از اونجا برمیگرده،خرید حقش حوالی 100 تومن میتونه گزینه جذابی باشه!

فباهنر 300-310 تومن حمایت خیلی خوبی داره،البته هنوز هیچ نشونه ای از روند صعودی جدید نشون نداده،هرچند تعدیل مثبتش تو دوازده ماهه قطعیه اما خوب با توجه به سابقه ی شرکت نمیشه در مورد میزانش قطعی نظر داد،تحلیل هایی که از تحلیل گران بنیادی برای سود امسالش دیدم بین 60-120 تومن بوده!(نظر خودم بین 80-100 تومن بود،البته من 6 ماه پیش سهم رو بررسی کردم و دیگه بررسی دقیق روش نداشتم)به هر حال امیدوارم حداقل 60 تومن رو اعلام کنه چون در غیر اینصورت واقعا انتظارات رو براورده نمیکنه!(با سید یاسر که صحبت میکردم میگفت یه راه وجود داره که ممکنه سود 12 ماهه رو باز هم پایین اعلام کنن،انتقال موجودی به سال بعد،امیدوارم این اتفاق نیوفته،هرچند تو این حالت اونوقت سود سال بعدش دیگه خیلی رویایی میشه...)

دی رو 190-192 حمایت خوبی داره،هرچند مقاومت قدری هم رو 204-210 داره،اما به شکستنش خوشبینم،به هر حال خریدش رو حمایت گزینه ی خوبیه از دید من...

دیدم عطای عزیز روی آکنتور نظر داره،توجهم به چارتش جلب شد،واقعا چارت خوبی داره سهم،دو حالت میشه براش فرض کرد،اول اینکه سهم بالای 1300 دووم بیاره که تو این حالت تا حوالی 1550 میتونه بره برای گام اول!دومین حالت اینه که سهم بخواد افت کنه،که تو این حالت حمایت بسیار معتبری رو 1200 داره،به نظرم خرید این سهم با حد ضرر 1200 یکی از گزینه های خوبه...

و اما سهم محبوب من غچین هم تو کوتاه مدت اگه بتونه از پس 1620 بر بیاد میتونه تو گام اول تا 1750-1800 صعود کنه و از اونجا به بعد صعودش راحت تر خواهد بود...

خوب علی الحساب همینا رو خوب دیدم!اگه کسی از دوستان وضعیت سهمی به نظرش خوب میاد معرفی کنه تا باهم بررسیش کنیم...

پ.ن:راستی شاید از این دوستم بخوام چارت هاش رو اینجا بزاره،به نظرم بد نیست اونم مطالبش یه جا جمع باشه :D
                                حالا اسم تاپیک رو چی بزاریم!؟/.:biggrinsmiley.:/

یا علی
                                کل مطلبت به کنار،هلاک اون امضات شدم من:.thumbsupsmileyanim

نظر

در حال کار...
                                X