دفترچه یادداشت m.r_moradi

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m.r_moradi
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2188

پاسخ : دفترچه یادداشت m.r_moradi

سلام و عرض ادب خدمت بزرگواران

مسعود جان به نظر درست مباد تحلیلت(میگم به نظر چون چندان رو الگو ها مسلط نیستم)...
    از این که بگذریم بابت حواس جمع و تیز هوشیت بهت تبریک میگم،تو تاپیک های دیگه هم مطالبت رو میخونم گهگاه،به نظر من آماتور،هر یه پستی که میزنی داری پخته تر میشی...
    --------------
    در اصل توسط فدایی پست شده است View Post
    پیش بینی غچین هم که اومده روی کدال و برای سال بعد 15% بیشتر سود می سازه. گفتم یک سر به تاپیک جنابعالی بزنم و تبریک بگم /:.smilingsmiley.:/
    ارادت جناب فدایی،بسیار خوشحال میشم اسم شریفتون رو تو تاپیک میبنم/:.Heart.:/
    ---------------
    در اصل توسط هیرکان پست شده است View Post
    15% خیلی کم نیست برای غچین ؟؟؟
    جناب هیرکان چرا کمه؟!قرار بود تعدیل بده مگه؟!
    --------------

و اما گزارش غچین!

با توجه به اینکه اولین پیش بینی سال مالی بعدی بود حتی احتمال تعدیل منفی هم وجود داشت،منتهی با تعدیل مثبت 15% برای اولین پیش بینی و گزارش که داد بسیار من رو به اینده اش امیدوار تر کرد،فقط تو دو تا بند ساده نزدیک به سهمی 72 تومن مخفی کاری سود کرده،متورم دیدن بهای تمام شده اش بماند!
    حدود 300 میلیون مالیت رو بیشتر دیده+ خیلی شیک گفته چون تا لحظه ی ارسال گزارش هنوز گوجه نکاشتیم سودش رو پیش بینی نمیکنیم!!!خوب یعنی واقعا امسال شرکت میخواد گوجه نکاره؟!من که باور نمیکنم!!!با فرض اینکه به همون میزان پارسال گوجه بکاره و به همون قیمت هم بفروشه حدود یک میلیارد و 300 میلیون هم این سود رو ندیده که میشه سهمی 1.6 میلیارد تومن که تقسیم بر سرمایه شرکت کنیم میشه سهمی 72 تومن سود!!!!یعنی اگه همین دوتا آیتم رو میخواست درست بده میشد تعدیل مثبت 50% ...
    و اما بهای تمام شده!!!!:
    با توجه به تولید کارمزدی شرکت،بهای تمام شده ی شرکت شامل هزینه های عمومی اداری،سربار و هزینه ی ناچیز نمک مصرفی هست،جدول زیر رو ببینید:

شرکت به ازای 50% تولید بیشتر اومده هزینه ی سربار و دستمزد رو بیش از دو برابر کرده!!!!!!من که باور نمیکنم!!!نهایتا هزینه دستمزدش با در نظر گرفتن 20% رشد نسبت به سال قبل و 50% هم بابت تولید بیشتر!!! میشه 3.6 میلیارد و هزینه سربارش هم 50%!!!! بیشتر بخوایم در نظر بگیریم میشه در حدود 4.9 میلیارد که جمعا میشه حدود8.5 میلیارد تومن در حالی که شرکت 12.5 میلیارد در نظر گرفته!!!!یعنی سهمی 180 تومن بیشتر!!!!!!!!
    در مورد اینکه چرا امثال هزینه مواد مصرفی نداره هم تا پارسال با اینکه کارمزدی کارمیکرد هزینه ی بسته بندی رو خودش انجام میداد(کفی و پلاستیک و ...)اما تو قرارداد امثال اینا رو هم قراره خود اریا ملل بده...

قبلا هم گفته بودم،غچین امسال حتی بدون افزایش سرمایه راحت بالای 300 سودشه!الان با این وضعیت،اگه اینا بتونن به ظرفیت پیش بینی شده برا تولید برسن و مشکلی پیش نیاد راحت بالای 450 تازه اونم بدون افزایش سرمایه سود میسازه امسال...

وای اگه افزایش سرمایه اش هم بیاد که دیگه دیدنی میشه...

به شخصه احتمالش زیاده اگه همین 1500-1600 باز بشه حداقل یه پله بخرم!
    ------------------

این پست هم از تاپیک میثم اینجا باشه بدک نیست:
    در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
    میثم جان حتما حتما قشهد رو بررسی کن،فروش شکر رو 1800دیده!!!

فروردین امسال هم که یه طرح توسعه راه اندازی کردن ظاهرا!اونوقت جالبه که سود رو کمتر از پارسال پیش بینی کرده!باروزی 500 تن ظرفیت بیشتر برای جذب چغندر...

سرمایه ی ثبتی 3 میلیارد تومنی رو هم بزار کنار اینا به نتایج جالبی میرسی...

حیف خودم هفته ی اینده هر روز امتحان دارم و نیستم کلا...:D

تو بررسی کن اوکی بده ما هم یه کم قندی بازی کنیم! ;)

پ.ن:از یه جهاتی خیلی شبیه به سهم محبوب من غچینه...

پ.ن2:راستی قپیرا هم یه طرح توسعه داره که قراره امسال تموم بشه،اینم به نظرم ارزش بررسی داره...

پ.ن3:تکنیکالی هم قشهد 1450-1500 کف بسیار بسیار قوی داره و جدی ترین مقاومت ها هم 1800 و 2000 تومن هستن...

تکنیکال شاخص گروه هم حوالی 530 واحد مقاومت جدی داره،یعنی حدود 6% بالاتر،رد به میشه به گروه امیدوار تر بود...
    ------------------

راستی وبشهر هم اگه بره بالای 420 بمونه روون تر میتونه حرکت کنه...
    آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2014/06/07, 08:21.
    تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2188

خودرو نباید زیر 270 بره وگرنه...

خدا خودش رحم کنه!

غچین هم که داره باز میشه،یعنی میشه غچین زیر 1500 خرید دوباره؟! /:.grlim:./

امان از دست این آریا ملل زرین و این اردر 1000 تایی!!!!
      با این وضع احتمالش هست سهم دو روز باز نشه و روز سوم با دامنه باز بشه و ادامه ی حمایت!!های اریا ملل رو شاهد باشیم!غچین زیر 1500 ام آرزوست.../.:blushsmiley:./
      آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2014/06/07, 10:41.
      تمام سال من بی تو...

نظر

• nudnik
        عضو فعال
        • Dec 2013
        • 224

سلام .. وبشهر با این پی به ای .. بنیادیش چطوره؟! و چرا با این پی به ای کلا جوندار خرید و فروش نمیشه ؟ نه اون هیچ سهمی الان جوندار خرید و فروش نمیشه ولی پی به ای سه و نزدیک بودن مجمع خیلی خب باید خوب خرید و فروش بشه ..! 125 سود مجمع .. میمونه 260 ! نمیدونم این طرز محاسبه و فکر من واسه خرید سهم اصلا درست هست یا نه کلا دارم اشتباه میکنم.. چون خیلی بی تجربه هستم و میخوام یه خرید بکنم دارم میپرسم .. ممنون :) بین واتی و وبشهر خودتون کدومو پیشنهاد میکنین و یه سوال دیگه اینکه روند کاهشی پی به ای تو چند سال نکته مثبت محسوب میشه یا نشون دهنده ی اینه که دیگه اون صنعت تو راس توجه نیست و امید زیتدی به سود آوریش وجود نداره از نظر خریدارا ؟

نظر

• m.r_moradi
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2188

تحلیل وبشهر رو چند صفحه عقب تر گزاشتم دوست عزیز...

بین واتی و وبشهر به نظرم وبشهر پر پتانسیل تر هست از نظر بنیادی،اما اینکه کی این پتانسیل ها ازاد بشه الله اعلم!

در مورد سوال اخر هم نکته ی مثبتی نیست و معنیش اینه که پتانسیل هایی که قبلا سهم به خاطرش پی بر ای بالا میگرفته الان ازاد شدن و باعث شکسته شدن پی بر ای شدن و چون هنوز پتانسیل جدیدی در سهم پیدا نشده سهم پی بر ای بالا نمیگیره مجدد!
          تمام سال من بی تو...

نظر

• sohrab67
            عضو فعال
            • Apr 2014
            • 552

مرادی عزیز شما برای تحلیلات از نمودارهای تعدیل شده استفاده میکنی یا نشده؟!!!

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

نظر

• m.r_moradi
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2188

تعدیل شده با سود و افزایش سرمایه...

دیتا هم از تی اس ای میگیرم...
              تمام سال من بی تو...

نظر

• nudnik
                عضو فعال
                • Dec 2013
                • 224

تحلیل وبشهر رو چند صفحه عقب تر گزاشتم دوست عزیز...

بین واتی و وبشهر به نظرم وبشهر پر پتانسیل تر هست از نظر بنیادی،اما اینکه کی این پتانسیل ها ازاد بشه الله اعلم!

در مورد سوال اخر هم نکته ی مثبتی نیست و معنیش اینه که پتانسیل هایی که قبلا سهم به خاطرش پی بر ای بالا میگرفته الان ازاد شدن و باعث شکسته شدن پی بر ای شدن و چون هنوز پتانسیل جدیدی در سهم پیدا نشده سهم پی بر ای بالا نمیگیره مجدد!
                دیدم تحلیلاتونو اصلا با پستای شما توجهم به وبشهر جلب شد.. ممنون از اینکه تحلیلاتونو میزارین اینجاا ..مجمع و بشهر مرداد هست یا تیر؟
                135 تومن سود فکر میکنم ساخته .. همه ی این سود رو تقسیم میکنه تو مجمع ؟ و اینکه تو مجامعش زیاد بسته میمونه ؟ کلا خرید وبشهر با دید مجمع خوب هست ؟ و ممکنه بعد مجمع باز رشد کنه یا ممکن هست باز خیلی نزولی شه مثل سهام دیگه .. ؟

نظر

• sohrab67
                  عضو فعال
                  • Apr 2014
                  • 552

پس چرا بعضیا تعدیل نشده استفاده میکنن؟!!!! دلیلش چیه که یسری میگن تعدیل نشده خوبه و تحلیلگرایی مث شما میگن تعدیل شده!!!!

نظر

• m.r_moradi
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2188

امیدوارم که تحلیلم به دردتون بخوره/:.Heart.:/

مجمع که نیمه دوم تیر ماه هست

سودی که فرمودید برای سال93 خست و سودی که قراره تو مجمع امسال تقسیم کنه 75 تومنه،با دید مجمع و نگه داری تا 2-3 ماه بعد از مجمع قطعا گزینه ی خیلی خوبی هستش...

در مورد بسته موندن و اینا هم فکر نمیکنم زیاد بسته بمونه...

در مورد نزول بیشتر هم به نظر بنده جای افت چندانی نداره این سهم،میشه گفت ریسکش 10% هست و حداقل ریوارد انتظاری 40% تو بازه ی 3-4 ماهه...

در اصل توسط sohrab67 پست شده است View Post
                    پس چرا بعضیا تعدیل نشده استفاده میکنن؟!!!! دلیلش چیه که یسری میگن تعدیل نشده خوبه و تحلیلگرایی مث شما میگن تعدیل شده!!!!

میشه گفت کاملا سلیقه ای هست این موضوع و هردو گروه دلایل حودشون رو دارن برای استفاده...

هر دو درسته و از دید من تعدیل شده درست تر!پس از تعدیل شده استفاده میکنم.../:.winksmiley02.:/
                    تمام سال من بی تو...

نظر

• بورث
                      ستاره‌دار (۶)
                      • Sep 2013
                      • 263

باسلام و خسته نباشيد
                      قبلاٌ يك تحليل درمورد فولاي از شما ديدم ، باتوجه به نزديكي مجمع(23خرداد) ميشه سناريوي بعد از مجمع رو به تصوير بكشيد.
                      ممنون از توجه شما

نظر

• m.r_moradi
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

سلام و عرض ادب خدمت همه ی بزرگواران

هرچند نزدیکترین حمایت عددی شاخص با تلورانس 200 واحد تو محدوده ی 72000 تا قرار داره...تو اینکه فردا بازار از منفی شروع میکنه،رفته رفته متعادل تر میشه و حتی میتونه مثبت هم بشه تقریبا شکی ندارم،اما متاسفانه با وضعیتی که بوجود اومده از 74500 تقریبا هر هزار واحد شاخص مقاومت داره...

به فرض که بازار بخواد فردا برگرده،واقعا وقتی نگاه به چارت میکنم وحشت میکنم!!!!جدا چه خبر قوی میتونه اینهمه مقاومت ریز و درشت تو چارت و اندیکاتور ها رو از 74500 تا 80500 بشکنه!!!!!؟؟؟؟؟

شاید بشه فردا یه نوساناتی رو گرفت،مثلا ولساپا،شلعاب،ولصنم،واتی،و بشهر،وساپا و خیلی سهمهای دیگه،اما به نظر من با این وضعیت هر سودی رو،هرچند جزئی باید سیو کرد!هرچند شاید خیلی برای این نتیجه گیری دیر شده باشه،هرچند شاید چیزی تا صعود مجدد بازار نمونده باشه،هرچند شاید این فکر باعث جا موندن بشه و هزاران "شاید" دیگه ای که تو این چند ماه باهاشون درگیر بودم و باعث ضررم شدن،پس شاید هرچند خیلی دیر،اما این بار "شاید" ها رو کنار بزاریم...

برای نوسان فردا به ترتیب اولویت وساپا،ولساپا،شلعاب،واتی،فباهنر رو ترجیه میدم،هرچند تو این شرایط نوسان گرفتن واقعا کار پرریسک و خطرناکیه...

در مورد سوال دوستمون هم شرمنده ام،خیلی وقت بود به تاپیک سرنزده بودم و نشد که جوابشون رو بدم...

یه نگاهی هم داشته باشیم به چارت شاخص:

این پست برای مدتی قبله:
                        یه نکته رو یادم رفت بگم،و اون اینکه اگه بخوام صرفا تکنیکالی الان نظر بدم رو شاخص به نظر نباید فردا مثبت باشه و حتی منطقی ترین حالت اینه که طی دو سه روز کاری شاخص تا 73 هزارتا هم بره...

کاش بازار فردا مثبت نباشه!ترجیه میدم اگه قراره برگشتی هم صورت بگیره از اخرین کف باشه،یعنی حوالی 73500 واحد و برگشت قوی و درست و حسابی هم باشه،نه از جنس مثبت های شل و ول با حجم ها کم!

پ.ن:دوپست بالایی رو حتما مطالعه بفرمایید...

پ.ن:در مورد وبشهر هم تکنیکالی یا باید 280-270 خرید کرد و یا حداقل بالای 405-410 تومن...من صرفا بنیادی خرید کردم!/:.ph34r-smiley.:/
                        چارت به روز شده:

تمام سال من بی تو...

نظر

• hector
                          عضو فعال
                          • Jan 2013
                          • 1764

درود
                          کجایی مرد؟؟
                          امتحاناتت تموم نشد؟
                          بیا ببینیم با این بازارو این شلعاب چه باید بکنیم،باید بریم دنبال جذب سرمایه گذار!!

نظر

• m.r_moradi
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2188

ارادت سجاد جان،درگیر پروژه های پایان ترم بودم...

لعاب که خدا رو شکر تا اینجا تکنیکالی پیش رفته،یکی دو تا مقاومت سنگین داره که به خاطر کوچیک بودن سهم و امکان سو استفاده کسانی که خودت خوب میدونی از گفتنشون معذورم :D ;)
                            -------------
                            در مورد چین چین ، چند روز با شرکت تماس گرفتم تا در مورد ابهاماتی که برام پیش اومده بود سوال کنم.در خصوص افزایش سرمایه گفتن حدود 80% از کارای نوشتن گزارش توجیهی انجام شده!یادم رفت بپرسم از چه محلی اما با توجه به وضعیت شرکت حدس خودم اینه که افزایش سرمایه دو مرحله ای باشه،یه مرحله تجدید ارزیابی دارایی ها(مثلا از 2.2 میلیارد به 10 میلیارد،یعنی450%)یه مرحله از اورده و مطالبات(از 10 میلیارد به 20 میلیارد،یعنی 550% نسبت به سرمایه اولیه)...جمعا میشه 900% نسبت به سرمایه اولیه(همین 2.2 میلیارد فعلی منظورمه)...در خصوص بحث کشت گوجه فرنگی گفتن ما باید بررسی کنیم ببینیم قیمت گوجه تو بازار به چه صورتیه و اگه برامون توجیه داشته باشه انشالله تو تیرماه گوجه میکاریم(فقط از همین محل حدود 70 تومن میاد رو سود شرکت اگه گوجه بکاره!!!)پارسال هم دقیقا تو تیرماه شروع به کاشت گوجه کردن...گزارش اولین پارسال رو با گزارش سه ماهه مقاسه کنید... ;)
                            در مورد اینکه چرا اینقدر دستمزد رو بالا پیش بینی کردید پرسیدم که فرمودن شرکت با راه اندازی تونل جدید داره 24 ساعته کار میکنه!!!!(دوتا شیفت 12 ساعتی) و به همین خاطر دستمزد و اضافه کاری و اینا هزینه ها میره بالا(هرچند به شخصه قانع نشدم و حتی تو این حالت هم باز اینقدر هزینه دستمزد نمیره بالا!!!به نظرم حدود 100 تومن از این محل میتونه بیاد رو سود شرکت!)والبته فرمودن که از ابتدای سال به همین صورت بوده(یعنی تو سه ماهه پایانی همین سال مالی هم شرکت 24 ساعته داشته کار میکرده!!!)
                            پس با این وضعیت میشه انتظار یه گزارش دوازده ماهه خوب رو تو تیرماه از شرکت داشت...در مورد بالا گرفتن هزینه سربار هم سوال داشتم منتهی فراموش کردم بپرسم،اگه حدس من درست باشه حداقل 50 تومن هم از این محل میتونه به سود شرکت اضافه بشه...با این تفاسیر و باتوجه به وضعیت حمایت سهامدار عمده روی 1500 تومن به نظرم با خیال راحت حداقل تا پایان مهرماه سهامداری کنید...
                            میگم مهرماه چون مجمع سالیانه شرکت معمولا تو مهرماه هست و همینطور گزارش سه ماهه که انشالله با کاشت گوجه همراه با تعدیل 30% تو مهرماه میاد،ضمن اینکه تا اونموقع انشالله افزایش سرمایه اش هم اومده رو کدال... ;)به نظرتون شرکت با این شناوری کم افزایش سرمایه 600 تا 900 درصدی بده قیمتش بعد بازگشایی چقدر میشه؟!
                            درضمن به نظرتون با این سرمایه گذاری خوبی که روی تبلیغات و برند شرکت صورت گرفته طی پارسال و امسال،واقعا بعد از افزایش سرمایه و خارج شدن از تولید کارمزدی فروش شرکت چقدر میشه؟!!این لینک ها رو ببینید:
                            http://chinchinco.com/index.php/comm...d-informations
                            http://chinchinco.com/index.php/abou...inchin-history

و نکته ی آخر اینکه شناوری سهم رسید به 15%!!!!یه سر به صفحه ی سهامداران بزنید(درصدی که تو صفحه اصلی نشون میده به روز نشده اس... )

یا علی
                            تمام سال من بی تو...

نظر

• ehsandady
                              عضو عادی
                              • Oct 2013
                              • 46

سلام دوست عزیز اقای مرادی جان میشه نظرتو در مورد شپمچا بگید؟ ممنون

نظر

• m.r_moradi
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2188

در اصل توسط ehsandady پست شده است View Post
                                سلام دوست عزیز اقای مرادی جان میشه نظرتو در مورد شپمچا بگید؟ ممنون
                                سلام دوست عزیز

والا بنیاد سهم رو که اصلا بررسی نداشتم منتهی از روی چارت اولین حمایت سهم محدوده ی 2600-2700 تومنه...

حمایت دوم و قیمتی که من انتظار دارم نهایتا ازش برگرده حوالی 2300 تومن و بازه ی زمانی هم حوالی حدود 3 هفته کاری بعده!منتهی این موضوع بستگی به اعمال سلیقه ناظر داره که سهم رو ببره تو گره یا نبره!!!
                                تمام سال من بی تو...

نظر

در حال کار...
                                X