نوشته هایmohsen ho

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرانی
    ستاره دار(1)
    • Jun 2011
    • 2584

پاسخ : نوشته هایmohsen ho

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
    دوست خوبم تابلو و روند حرف اول را میزنه . nav که اگر بالاتر و پائین ترش مهم بود مدتها نباید پالایش بالاتر و دارا کمتر باشد
    منظورم به ارزنده نبودن دارا نیست . دارا کمترین ریسک را اینجاها داره . مشکلی نداره که
    کوتاه مدت و روند مثبت و نوسانش را گفتم . دارا با وبلمت مچ است . وبملت هم بسته و دارا را محتاط میخرند چون مشخص نیست وبملت باز شود چه شود . nav دارا هم با وبملت و قیمت بسته شده اش بالا مونده
    اشاره داشتید به وبملت.
    من 4 و 5 سال بود که تمام گزارشات و خط به خط صورتهای مالی وبملت را بررسی میکردم.
    البته خدا را شکر در گذشته، سهم برای من اومد داشت و سود خوبی کردم.
    اما شفاف سازی آخر فاجعه بود.X-(
    احتمالاً کار به دادگاه و وزارت اقتصاد و اداره مالیات و دارایی برسه.
    سود حاصل از تسعیر ارز طبق مصوبه بانک مرکزی 15900 تومان که در واقع عملی 12هزار تومان شده
    اما مالیات با نرخ ارز نیمایی 22 هزار تومانی /:.negaran.:/
    مالیات پرداختی چندین برابر بیشتر از سود تسعیر شده .

نظر

• mohsen ho
      ستاره دار(1)
      • Feb 2013
      • 11263

دوست خوبم تابلو و روند حرف اول را میزنه . nav که اگر بالاتر و پائین ترش مهم بود مدتها نباید پالایش بالاتر و دارا کمتر باشد
      منظورم به ارزنده نبودن دارا نیست . دارا کمترین ریسک را اینجاها داره . مشکلی نداره که
      کوتاه مدت و روند مثبت و نوسانش را گفتم . دارا با وبلمت مچ است . وبملت هم بسته و دارا را محتاط میخرند چون مشخص نیست وبملت باز شود چه شود . nav دارا هم با وبملت و قیمت بسته شده اش بالا مونده
      درود
      زمانی که وبملت340 بود (30درصدپایین تر ازقیمت توقفش) دارایکم بالای12بود!... منفی های احتمالی وبملت را هم به نوعی داره پیشخور میکنه

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4212

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
        درود
        زمانی که وبملت340 بود (30درصدپایین تر ازقیمت توقفش) دارایکم بالای12بود!... منفی های احتمالی وبملت را هم به نوعی داره پیشخور میکنه
        اون موقع صادرات و تجارت 20% بالاتر از الان بودند این به اون در و حتی بدتر از در
        به هر حال این چیزی که من در این بازار شام می بینم هر چند قبلا هم گفته بودم و الان دیگه بدتر ، هیچ شباهتی با یک بازار سرمایه ندارد و هیچ اصولی بر اون حاکم نیست . یه کوره پول سوزی بی در و پیکر محض شده و کمترین اهمیتی هم برای حفظ سرمایه و کف سهم و ... برای این حضرات نمیشه متصور بود . فلان سهم قبلا چند بود و فلان موقع اینطور بود و اینطور حساب کتابها همچون پوسته گردو بر دریاست
        من ماه ها قبل 1% هم فکر نمیکردم این بازار و این وضعیت فعلیش به این حد خراب باشد و به این روز بیفتد

خیلی عذر میخوام نم نم مالید و مالید و مدتی است فرو کرده و دیگه در بیار هم نیست . بعید میدونم به این زودی ها هم جاش خوب بشه
        این وضعیت فعلی به یک بازار سرمایه شباهت نداره

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4212

چند ماه پیش از خاطره شدن شاخص در اعداد 100 تائی مطلبی داشتم
          گفتم مهر 99 شاخص 1600 ...و خاطره شد
          اذر 99 ... 1500 ... و خاطره شد
          1400 را که یهو هم مالید و هم چپوند و دیگه هم ندید و ندیده خاطره شد
          اون موقع گفتم امیدوارم 1300 خاطره نشود که نشد و دقیقا اخرین روز سال قبل و اولین روز سال جدید یه بوسه زد و اینم خاطره شد
          الان 1200 هم رفته وردست خاطره ها . کی فکرشو میکرد 1200 که چند بار دیدش و رد کرد حالا باهاش اینقدر مشکل داشته باشه

یا قمر بنی وزیر .... یا مدینه منوره و مکرمه ... 1100 را از دست ندیم و اینم خاطره خانم بشه با زیر ابروی برداشته

نظر

• مدافع
            ستاره‌دار(5)
            • Oct 2020
            • 2446

چند ماه پیش از خاطره شدن شاخص در اعداد 100 تائی مطلبی داشتم
            گفتم مهر 99 شاخص 1600 ...و خاطره شد
            اذر 99 ... 1500 ... و خاطره شد
            1400 را که یهو هم مالید و هم چپوند و دیگه هم ندید و ندیده خاطره شد
            اون موقع گفتم امیدوارم 1300 خاطره نشود که نشد و دقیقا اخرین روز سال قبل و اولین روز سال جدید یه بوسه زد و اینم خاطره شد
            الان 1200 هم رفته وردست خاطره ها . کی فکرشو میکرد 1200 که چند بار دیدش و رد کرد حالا باهاش اینقدر مشکل داشته باشه

یا قمر بنی وزیر .... یا مدینه منوره و مکرمه ... 1100 را از دست ندیم و اینم خاطره خانم بشه با زیر ابروی برداشته
            با همه این ها، چرا ما موندیم؟ دست از سر بازار برنمیداریم. ولله من این روز ها رو هم متصور بودم (پارسال همین موقع) برای همین با کوچکترین نوسان مثبتی میپریدم بیرون از ترس نزول بازار ولی الان نگاه میکنم پا به پای بازار چه بسا بدتر همراه بودم و میدونم در ادامه هم همراه خواهم بود.

میگن تا ۳ نشه بازی نشه والا من ۳ رو هم تجربه کردم باز دست بردار نیستم. خدا وکیلی هرکی بیرون از بورس میپرسد خوب الان بیایم بورس میگم نه . شاید طرف فکر کند منم مثل خیلی ها چس ناله ام.

نظر

• mohsen ho
              ستاره دار(1)
              • Feb 2013
              • 11263

شبندر12ماهه 280تومن سود ساخته ..عملیاتی 267 ساخته

درسه ماهه اخر تنها26تومن سود ساخته شده!

شتران هم 99 عملیاتی 81تومن ساخته...سه ماهه اخر به نسبت بهتر بوده
              آخرین ویرایش توسط mohsen ho؛ 2021/05/19, 15:08.

نظر

• mohsen ho
                ستاره دار(1)
                • Feb 2013
                • 11263

غنوش که در صدر پربازده ترین سهم های سال 99قرار داشت ....12ماهه ...3تومن زیان عملیاتی ساخته !!

نظر

• فرهنگ سازان
                  ستاره‌دار(3)
                  • Jan 2014
                  • 692

در اصل توسط فرهنگ سازان پست شده است View Post
                  درود و شب خوش

به علاوه مواردی که شما اشاره کردی دو سهم رو پیشنهاد رصد دارم برای فردا

اول حکشتی که امروز در روز منفی سنگین بازار تابلوی جالبی داشت و در منفی ها خریدار محکم داشت.

در محدوده محکم حمایتی هم هست و ضمنا به مبارکی وارد
                  باشگاه یک شیشمی ها هم شده . (لپارس و وساپا و خگستر و خمحرکه رو در این باشگاه یادمه )

دوم فمراد که خبر بنیادی دیروز داشت ولی منفی بازار اجازه واکنش به سهم نداد به جز اینکه حجم مبنا برداشته شد.فردا در منفی 5 محدوده 7800 حمایت

مهمی رو در چارت نشون میده. باید دید بازیگرهاش ( که علی الظاهر شدیدا خودشون در سهم گیر کردند ) چه خوابی براش دیدن .
                  هر دو در ظل منفی بازار اراذل به خصوص سه فرغون حرامی ( خودرو خساپا خگستر ) به فنا رفتند.

نظر

• mohsen ho
                    ستاره دار(1)
                    • Feb 2013
                    • 11263

صبح همگی بخیر

بااتفاقات دو روز اخیر...ثبات دلار و ریزش قیمت های جهانی ... به نظر طی1-2روز اینده فشارفروش تشدید و بازار کف قبلی خودش در 1130 را ببینه

نظر

• آریو
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 4834

شبندر12ماهه 280تومن سود ساخته ..عملیاتی 267 ساخته

درسه ماهه اخر تنها26تومن سود ساخته شده!

شتران هم 99 عملیاتی 81تومن ساخته...سه ماهه اخر به نسبت بهتر بوده
                      درود

با توجه به اینکه شرکت پالایش و پخش هنوز نرخ های سه ماهه پایانی رو به پالایشگاهی ها اعلام نکرده

این گزارش حسابرسی نشده پالایشگاهی ها قابل اتکا نیست
                      ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• b4city
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 4212

پاسارگارد تبدیل به صندوق درامد ثابت شده ؟ /:.nono.://.:biggrinsmiley.:/
                        چرا نباید منفی شود و با اوردر چینی زوری و حیف و میل اموال مردم حتما باید مثبت باشد ؟
                        صندوق های با درامد ثابت را اینطور می بینم نه سهم در این بازار خونین

نظر

• مدافع
                          ستاره‌دار(5)
                          • Oct 2020
                          • 2446

سلام

صبح اول هفته همه به خیر

به قول دوستمون تونل وحشت درست کردن بعد هر خرید میگیم ای کاش نخریده بودم. خدا کند بتوانم تحمل کنم نقد بمانم. من ۱۵ درصد از اول سال تو ضرر هستم.

نظر

• فرهنگ سازان
                            ستاره‌دار(3)
                            • Jan 2014
                            • 692

پاسارگارد تبدیل به صندوق درامد ثابت شده ؟ /:.nono.://.:biggrinsmiley.:/
                            چرا نباید منفی شود و با اوردر چینی زوری و حیف و میل اموال مردم حتما باید مثبت باشد ؟
                            صندوق های با درامد ثابت را اینطور می بینم نه سهم در این بازار خونین
                            حالا چند روزه وپارس هم بهش اضافه شده و مدام و الکی مثبته

این در حالیه که این مثبت ها هیچ تاثیری ( هر چند اندک ) به حال رو به موت سهامدارهای اصلیش یعنی خودرو خگستر نمیگذاره !

نظر

• فرهنگ سازان
                              ستاره‌دار(3)
                              • Jan 2014
                              • 692

دارا و پالایش دارن به قیمت های جذابی نزدیک میشن.

محدوده 5 پالایش و 10 دارا خاطره خیلی خوبی از یک رشد شارپ برای بازار داره ...

هر چند تو این بازار....

نظر

• mohsen ho
                                ستاره دار(1)
                                • Feb 2013
                                • 11263

شاخص وارد کانال 1150 شد .... تاخروقت اخزا 909 را هم نقد میکنیم برا هفته آتی

صندوق دارا با دلار21-20تومنی درکف قبلی بازار به طور هیجانی یک روزکاری عدد11 ویک روز کاری هم عدد 10را دیده ودربرگشت با دلار23 تومنی به تعادلی در14.5-15رسیده

درنزدیکی های شاخص 2میلیونی تشدید فشار خرید را شاهد بودیم که این خاصیت انتهای موج هست ...

دقیقا الان هم فشارفروش طی هفته اتی تشدیدخواهد شد و به کف های قابل اعتنایی برای بلندمدت کلیت بازار میرسیم ....

کف شاخص کل بادلار20تومنی 1050-1100 خواهد بود .....
                                دارایکم فعلا 11600 .... کف قبلی حدودا2هفته قبل را شکست ... محدوده10-11 خریدار میان مدتی میتونه بالای20درصد بگیره دربازه چندهفته

همچنان واچ

نظر

در حال کار...
                                X