نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 3997

پاسخ : نجيمي

خودروهای الکتریکی دارن دنیا رو میگیرن ما داریم تو شورای رقابت نرخ تعیین می کنیم . حالا کی داره با کی رقابت میکنه خدا میدونه. شاید ایران خودرو داره با سایپا رقابت میکنه کدوم بیشتر تلفات بدن /:.yead.:/

سهم های استانی همه تو صف فروشن بدون پر شدن حجم مبنا

بازار پر شده از نمادها و شرکتها بدرد نخور

افق کوروش هم گند گرونفروشیش درومد. ارزش بازار شده 24 هزار میلیارد !

طرف همه جور کثافتکاری میکنه بعد عکس امزاده استوری میکنه
    /:.yead.:/ بترسید از آدمهای ریا کار جانماز آب کش. چرا جامعه اینجوری شده هرچی طرف کثیف تره بیشتر ادعای دین و مذهب میکنه

دلیل اصلی رشد کگهر ترکیب سهامداریش هست مثل ونیکی که سهامدار عمده هاش فروشنده نیستن
    آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/01/01, 22:56.

نظر

• Ali47
      عضو عادی
      • Sep 2020
      • 157

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
      ببینید جمعیت جهان رو به افزایش هست و اینا غذا میخوان و اوره هم برای کشاورزی و تولید غذا ضروریه پس با یک شیب کم تقاضا هر سال افرایش داره منتها هند بخاطر تحریم ها امکان خریداری اوره از ایران رو نداره و ایران مجبور به ترک این کشور شده.
      الان ارزش بازار شپدیس 65 هزار میلیارده و ارزش بازار کگهر 135 هزار میلیارد حالا برید سود سازی این دوتا رو تو کدال مقایسه کنید.

یکی گفت کارت چیه گفتم تو بورسم گفت بورس که کار نمیشه همه توش ضرر میکنن براش گفتم سالی اینقدر سود میگیرم گفت نه کار فقط کارمندی ! با هر کس باید اندازه فکرش حرف زد . تو یک لیوان نمیشه اندازه یک استخر آب ریخت. نمیگنجه.

شنبه آینده به شرط ثبات قیمت پردیس مجدد خرید خواهم کرد.

سود عملیاتی مخابرات 17 درصد کم شده
      ارزش بازار بانک آشغال پارسیان و همراه اول یکی شده !
      نجیمی جان
      دوست دارم نظرت را راجع به همراه اول بدونم
      ممنونم

نظر

• djdream
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 3997

در اصل توسط Ali47 پست شده است View Post
        نجیمی جان
        دوست دارم نظرت را راجع به همراه اول بدونم
        ممنونم

همراه اول 270 بسازه که یک بخشش هم غیرعملیاتیه پی به ای 11.5 میشه. همیشه پی به ای سهم روی 4و5 بود. سهم بازار همراه رو داره رایتل میگیره. گزینه های بهتری هست توی بازار

نظر

• MOSTAFAVI
          Banned
          • Jun 2012
          • 5633

به نظر می رسه وضعیت تامین محصولات کشاورزی و نهاده های دامی داره توی دنیا بحرانی میشه.مطلب زیر از روزنامه دنیای اقتصاد برداشته شده
          --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
          رشد قیمت محصولات کشاورزی و غلات در بازارهای جهانی و احتمال استمرار این روند صعودی، موجب شده تا این بازار در فاز هشدار قرار بگیرد. پاندمی کرونا، افت عرضه و رشد تقاضا مخصوصا برای خوراک دام موجب شده است تا کشورها به فکر کاهش صادرات بیفتند که همین نکته احتمالا دشواری خرید از بازارهای جهانی در روزهای سرد سال را موجب شده است.
          هرچه می‌گذرد تامین محصولات کشاورزی مورد نیاز دشوارتر می‌شود و البته رشد هیجانی و انفجاری بهای خوراک دام و غلات در بازارهای جهانی ریسک مضاعفی است برای تغییر چارچوب‌های کلی در بازارها.
          بهای گندم، ذرت (دامی) و سویا در بازارهای آتی به بالاترین میزان خود از سال ۲۰۱۴ تاکنون افزایش یافته است. این روند صعودی اما هنوز هم ادامه دارد و نمی‌توان گفت تا کجا میل به صعود داشته باشد، آن‌هم در شرایطی که سقف قیمت‌های مهمی را جابه‌جا کرده است. این درحالی است که نیم‌کره شمالی هم‌اکنون در روزهای سرد سال قرار دارد و اوضاع تولید در نیم‌کره جنوبی هم چندان مساعد نیست. کشورهایی همچون آرژانتین و برزیل در آمریکای جنوبی هم با پاندمی کرونا روبه‌رو هستند و هم با کاهش بارش تابستانی که در نهایت خبرهایی از توقف صادرات از این کشورهای مهم از دو ماه آینده (اواخر فوریه و ابتدای مارس ) همراه شده است. این داده‌ها به شدت نگران‌کننده هستند اما باید به این نکته هم توجه کرد که شتاب رشد قیمت‌ها در محصولات علوفه‌ای همچون سویا و ذرت شدیدتر از گندم بوده که اثر رفت و برگشتی بر قیمت محصولات پروتئینی برجای می‌گذارد. بعد از پاندمی کرونا تغییر در سبک زندگی افراد، نمود عینی بر بازار محصولات کشاورزی بر جای گذاشت و موجب شد تعادل عرضه و تقاضا در بازار محصولات پروتئینی به هم بخورد
          به گزارش خبرگزاری فارس، قیمت انواع خوراک دام و طیور و همچنین گندم و دانه‌های روغنی و شکر در بازارهای جهانی به شدت افزایش یافت. قیمت هر(۱۰) بوشل ذرت که به‌عنوان خوراک دام استفاده می‌شود با ۵/ ۶ دلار افزایش نسبت به روز گذشته به قیمت ۴۸۱ دلار معامله شد. قیمت گندم هم رشد ۲۵ سنتی داشت و هر (۱۰) بوشل به قیمت ۶۴۱ دلار به فروش رفت. قیمت سویا که به‌عنوان دانه روغنی و خوراک دام از آن استفاده می‌شود ۲۵/ ۱۶ دلار در هر بوشل رشد داشت

نظر

• djdream
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 3997

[SIZE=4]چقدر این حقوقی ها از این حقیقی های بی عقل نوسان گیری میکنن. طرف میره از حقوقی تو صف خرید سنگین میخره بعد هم توی صف فروش میفروشه. آخه آدم چند بار باید رکب بخوره. هر بار میرن تو یک سهم همین بلا سرشون میاد

پالایش 7500. پیش بینیم 5000 تومن بود ببینیم میرسه یا نه :D

از کاهش قیمت سهام ناراحت که نیستم هیچ خیلی هم خوشحالم

اوضاع که خراب میشه زنگ میزنن چه کنم چه کنم انگار با حرف من خریدن و نگه داشتن
            آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/01/02, 10:14.

نظر

• djdream
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 3997

?رییس اتحادیه املاک: فروشندگان مسکن متری ۱۰ میلیون تخفیف می‌دهند، کسی نمی‌خرد!

رییس اتحادیه مشاوران املاک:
              ? هم‌اکنون فروشندگان مسکن چند برابر خریداران هستند.
              ? نرخ‌های پیشنهادی در بعضی مناطق بیش از ۱۰ میلیون تومان در هر متر مربع کاهش یافته و خریدار نیست.
              ? می‌بینیم که عده ای بساز و بفروش عنوان می‌کنند نرخ‌ها پایین نیامده؛ معلوم است که این‌ها نفع دارند.
              ? این اشتباه است؛ بگذاریم کسانی که خانه ندارند مقداری نفس بکشند.
              ? متاسفانه در کشور ما بعضی افراد دوست دارند قیمت خودرو و خانه‌شان بالا برود اما در نظر نمی‌گیرند که تورم به سود هیچکس نیست.
              ___
              از بس املاک زنگ زدن کلافه کردن منو . بابا متری ۸۰ میلیون پول مفت نمیدم ۱۰۰ متر خونه بخرم ۸ میلیارد تومن شب توش بخوابم

نظر

• djdream
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 3997

چند روز پیش زنگ زده بود چه سهمی بخریم نگه داریم برای بلند مدت گفتم فلان سهم . الان زنگ زده همه دارن در میرن ما چیکار کنیم /.:biggrinsmiley.:/

برای آدم ترسو هیچ کفی نیست برای آدم طمعکار هیچ سقفی

خداوکیلی حداقل 20 بار براش گفتم داستان بورس چیه بازم میپرسه. نمیدونم خنگن اینا. تا مثبت میشه میخوان بخرن تا منفی میشه میخوان بفروشن.

نظر

• MOSTAFAVI
                  Banned
                  • Jun 2012
                  • 5633

هلالات سود انتظاری چند تا سهم اوره ساز و متانول ساز برای پاییز رو این جوری اعلام کرده
                  1-شپدیس 5.334 ریال
                  2-کرماشا 1.334 ریال
                  3-خراسان 3.170 ریال
                  4-شیراز2.366 ریال
                  5-زاگرس 12.878 ریال
                  6-شخارک1.766 ریال
                  7-شفن 11.909 ریال

به نظر می رسه ،شپدیس داره میره به سمت مفت شدن

نظر

• djdream
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 3997

نمودار تاصیکو سر و شونه نزولی . آیا به قیمت عرضه تولیه میرسه ؟ اینجوری نشون میده ولی نمیشه قطعی گفت.
                    ---------
                    ضمنا وسپهر هم جزو آشغالترین سهمای بازاره
                    -----

نمودار کفپارس در صورت شکستن خط سفید اوضاعش خطری میشه. ازین شرکتهای بی بته در پیتم هست
                    ---------
                    قبلا هم گفتم کلا نمودارها خیلی بد هستن. من تو روزای خوبم گفتم این حرف رو. منتها نمیخام توی دل بقیه رو خالی کنم. ولی در کل اوضاع خوب نیست.بعضی سهم ها که اصلاح نمیکنن هم برای افراد غیر طمعکار فرصت فروش رو دارن فراهم میکنن. اسم نمیبرم

نظر

• sundaaay
                      عضو فعال
                      • Dec 2020
                      • 742

نظر

• djdream
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 3997

دیوار آگهی فروش آپارتمان زده با 30 درصد تخفیف!
                        ۹۸ متر* نوساز کلید نخورده*رو به آفتاب* چهارباغ|آپارتمان|تهران، جنت‌آباد جنوبی|دیوار

یک آگهی دیگه هم تو نیاوران روزانه مکان کرایه میدن 400 هزار تومن /:.yead.:/

تا همین چند وقت پیش نوسازها فقط واحد همکف میفروختن. آدمهای طمع کار
                        --------

ارفع یک قدم تا شکستن خط روند
                        آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/01/02, 22:27.

نظر

• djdream
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 3997

پی به ای بازار نمی ارزه بقیه حرفها مثل امریکا و.. بهانه هست.
                          بازار پر از سهم هایی هست که ارزش بازارشون داد میزنن حبابن
                          سهم بزرگ بنیادی چه دلیلی داره پی به ای 20 بگیره آخه
                          میزاری بانک 20 درصد سودشو میگیری راحت
                          آیه نیومده حتما بری مجمع که
                          10 میلیارد بزاری سالی 2 میلیارد بهت میدن حرضم نمیخوری
                          یا بیاید سهم پی به ای 4و5 بخرید همون سود بانکی رو بگیرید. یهو زد بازارم رفت بالا تونستید سهامتون رو بندازید به ملت
                          /:.yead.:/

این املاکی ها که زنگ میزنن میگن آقا شما خرید داشتید یک مورد خوب برات سراغ دارم بهشون میگم منصرف شدم اینقدر دلم خنک میشه=)) :D
                          آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/01/02, 22:48.

نظر

• دودو
                            ستاره دار(3)
                            • May 2020
                            • 1280

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                            دیوار آگهی فروش آپارتمان زده با 30 درصد تخفیف!
                            ۹۸ متر* نوساز کلید نخورده*رو به آفتاب* چهارباغ|آپارتمان|تهران، جنت‌آباد جنوبی|دیوار

یک آگهی دیگه هم تو نیاوران روزانه مکان کرایه میدن 400 هزار تومن /:.yead.:/

تا همین چند وقت پیش نوسازها فقط واحد همکف میفروختن. آدمهای طمع کار
                            --------

ارفع یک قدم تا شکستن خط روند
                            نجیمی جان یک سری به این سایت بزن ببین با چه قیمت‌هایی میتونی چه املاکی بخری توی استانبول و بقیه جاهای ترکیه
                            حیف پول که اینجا بریزی تو ملک

Turkiye'nin Emlak Sitesi | Hurriyet Emlak
                            ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                            ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• djdream
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 3997

ارزش بازار ریپل با کاهشی ۹۳ درصدی از ۱۳۷ میلیارد دلار به کمتر از ۱۰ میلیارد دلار رسیده است. با این حساب فروپاشی ریپل از انرون و وردکام (Worldcom) هم بزرگ‌تر است

سقوط قیمت ریپل سومین سقوط بزرگ تا‌ریخ

نظر

• djdream
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 3997

املاکیه که زده بود 30 درصد تخفیف زنگ زدم میگه اینجا متری 52 تومنه مالک اعلامیش 50 تومنه جای تخفیفم داره فروشنده منعطفه. از همین اول کار دارن دروغ میگن. یعنی املاکی جماعت سره بچشم کلاه میزاره

نظر

در حال کار...
                                X