کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
این سهم ریزش خواهد کرد اما یکی از بهترین گزینه های خرید بعد از اصلاح خواهد بود:
بسویچ بعد از یک رشد خوب از قیمت های 355 به 822 تومان روز چهارشنبه عرضه سنگینی شد
در بررسی الگوها متوجه ایجاد الگوی سقف در هارمونیک در تمامی بازه های زمانی میشویم
اما
در کنار این موضوع این سهم توانسته از با گذر از 640 تومان الگوی مثلث بلند مدت خود را بشکند
که از نظر زمانی به نظر میرسد این شکست زود اتفاق افتاده
بنابراین:
سهم فعلا در فاز اصلاحی قرار خواهد گرفت هدف این فاز 640 تومان است
به دلیل اینکه سهم از نظر زمانی زودتر از موقد مقرر الگوی خود را شکسته است دو احتمال پیش روی سهم اس
اول: یا در این سهم خبرهای خوبی نهفته است که اگر چنین باشد بعد از تثبیت روی 640 تومان و دیدن نشانه های رشد میتوان خرید کرد و البته به یک شرط که هرگز نباید 640 شکسته شود
دوم: یا در سهم خبری نبوده و سهم فقط اسیر سفته بازی شده که در این صورت احتمال شکست 640 فراوان است
به عقب نگاه کردم خدا را شکر کردم, به جلو نگاه کردم به او اعتماد کردم
ولغدر خط نزولی کوتاه مدت خود را شکسته است در حال حاضر با منفی شدن امروز به دنبال تثبیت خود بر روی این خط است که احتمالا نهایتا 3 روز کاری طول بکشید و بعد از حرکت به سمت 280 تومان شروع خواهد شد
طی چند روز گذشته سهم بالاخره امروز توانست مثلث نزولی بلند مدت خود را بشکند
اما
هنوز نمیتوان با قطعیت گفت که روند صعودی سهم شکل گرفته است
طی فردا و پس فردا اگر سهم زیر 630 تومان نیاید میتوان گفت روند شکل گرفته است
و بعد از ان که سهم خود را بر روی این مثلث تثبیت کرد روند اصلی شروع شده و جرکت به سمت نزدیک 900 تومان شروع خواهد شد
بنابراین
در صورت عدم شکست 630 تومان منتظر اصلاح بعد از این روند در حال حاضر خواهیم بود و سپس خرید انجام خواهد شد
این سهم توان رشد شارپی را دارد
در صورت یاری بازار توان رشد تا 1200 تومان را هم دارد
در زمانی که سهم بالای 500 تومان بود پیشنهاد فروش سهم را به دوستان دادیم علی رغم اخباری که ظاهر برخی از دوستان داشتن تا کنون این سهم 70 تومانی اصلاح را تجربه کرده است
اما برای اینکه بدانیم این سهم به پایان اصلاح خود رسیده است یا نه با نگاهی حتی گذار به الگوی هارمونیک سهم متوجه شکست خط حمایت سهم در همین محدوده میشویم که اگر فردا و پس فردا هم ادامه یابد تایید میشود
همچنین اندکاتور ها هم هنوز کف سهم را گوشزد نکرده اند
بنابراین احتمال ریزش تا محدوده 380 همچنان به قوت خود باقی میماند
امیدوارم دوستان متوجه اهمیت تحلیل ها نسبت به شایعات شده باشند
با توجه به شکست الگوی اصلاحی در امروز و اینکه فردا کندل جدید در چارت هفتگی زده خواهد شد اگر قیمت سهم زیر 175 تومان نیاید میتوان نوید استارت یک جرکت به سمت 204 تومان را داد
البته هنوز اندیکاتورها الگوی خود را نشکسته اند و این یعنی رفتار محتاطانه
طی چند روز گذشته سهم بالاخره امروز توانست مثلث نزولی بلند مدت خود را بشکند
اما
هنوز نمیتوان با قطعیت گفت که روند صعودی سهم شکل گرفته است
طی فردا و پس فردا اگر سهم زیر 630 تومان نیاید میتوان گفت روند شکل گرفته است
و بعد از ان که سهم خود را بر روی این مثلث تثبیت کرد روند اصلی شروع شده و جرکت به سمت نزدیک 900 تومان شروع خواهد شد
بنابراین
در صورت عدم شکست 630 تومان منتظر اصلاح بعد از این روند در حال حاضر خواهیم بود و سپس خرید انجام خواهد شد
این سهم توان رشد شارپی را دارد
در صورت یاری بازار توان رشد تا 1200 تومان را هم دارد
همانطور که گفتیم امروز سهم برای تثبیت خود صف فروش شده است که تا 620 ریزش ادامه دارد
این سهم از نظر زمانی باید حداقل 3 هفته روند اصلاحی را در پیش میگرفت تا بتوان گفت که اصلاح انجام شده است وضعیت اندیکاتورها در منطقه اشباع خرید هم گویای همین امر است
اما احتمال این وجود دارد که هنوز موج یک تمام نشده باشد که با اصلاح 38 درصد فیبو و شکست مقاومت 235 تومان در قیمت پایانی میتوان امید به رشد تا 270 تومان هم داشت تا با تکمیل موج یک انتظار استارت موج 2 اصلاحی را داشت
بنابراین باید منتظر مقاومت 235 تومان بود که گفت ایا سهم توان رشد تا 270 را دارد یا خیر اما در این که این ریزش یک هفته ای اصلاح بود و با رشد امروز تمام شده قطعا میتوان گفت این اصلاح موج دو نبوده بنابراین پیشنهاد ما برای خریدی که نهایتا تا رشد 40 تومانی را در پی دارد اما با ریسک زیاد عدم خرید این سهم در این مقطع است.
همانطور که مستحضر هستید ریزش بازار از 81000 واحد شروع شده است چند نکته در مورد این ریزش وجود دارد
1- جنس این نزول شاخص از نوع اصلاح است نه ریزش تفاوت این دو در این است که در اصلاح میتوان بر روی تک سهم ها کار کرد و نوسان گرفت اما در ریزش به هیچ وجه توصیه به ماند در بازار نمیشود تشخیص تفاوت این دو هم در تحلیل ها و حجم بازار است در حال حاضر حجم در جهت موافق روند بازار در حال حرکت است و این یعنی روند اصلاحی
2-به دلیل اینکه الگوهای هارمونیک و بیشتر اندیکاتورها در بازه زمانی ماهانه هم در زمان 81000 هزاری ایجاد سقف کرده اند به همین دلیل انتظار اصلاح در بازه زمانی طولانی مدت دور از انتظار نیست یعنی احتمال اصلاح تا پایان تابستان هم هست
3-در بررسی بیشتر سهم ها میتوان فهمید که سهمی که مستعد رشد باشد در بازار زیاد است اما بیشتر این سهم ها نقاط مقاومت مهمی دارند که باید شکسته شود تا مطمن نشدن از شکسته نشدن نباید خرید کرد
4-در این گونه بازار میزان درصد ریسک به ریوارد خود را پایین بیاورید تا از ضربات بازار در امان بمانید هر چند که در بازار همیشه سهم برای خرید و سیو سود وجود دارد
دوست عزیز تمام تحلیل های ما فقط از یک منتظر نمی باشد بلکه از چند دریچه به سهم نگاه میکنیم تا میزان خطا را به کمترین حد خود برسانیم که اگر سیگنالی میدهیم با اطمینان بیشتری باشد اما توجه داشته باشید که به علت نبود روند در بازار سهم ها زمان بیشتری نیاز به گرفتن روند دارند بنابراین با عدم وابستگی به سهمی و عدم عجولیت اجازه ندهید سودهای سیو شده در بازار قبل از عیدتان از دست برود . بررسی ها نشان میدهد بازار های اصلاحی هست که بیشترین ضربه را به سهامدار میزند. به اعتقاد ما این بازارها فرصتی است برای افزودن بار علمیتان.
ممنون و متشکر
با توجه به الگوی پرچم در نماد شمواد و با توجه به اینکه هم اینک سهم در کف این الگو است شکست این الگو تقریبا غیر ممکن به نظر میرسد بنابراین پیشنهاد خرید داده شده و هدف سهم در مرحله اول 400 تومان میباشد البته هدف اصلی سهم 499 تومان است که باید دید ایا بازار مجال رشد تا هدف اصلی را خواهد داد یا نه برای خریدتان هم حتما حد ضرر 346 تومان را در نظر گرفته و درصورت یک درصد شکسته شدن حد ضرر ان را رعایت بفرمایید
لپارس در داخل یک کانال صعودی بیش از 3 سال است که در حال حرکت است. در حال حاضر سهم در کف کانال در حال نوسان می باشد.
برای تایید این کانال میتوان به rsi سهم رجوع کرد که بر روی یک خط روند در حال حرکت است و در حال حاضر بر روی این خط روند برخورد داشته است
با توجه به اینکه الگوی ستاره صبحگاهی در وضعیت کندل ها مشاهده میشود میتوان انتظار رشد از سهم را داشت
اما به شرط عدم شکست عدد 511 تومان برای سهم به عنوان حد ضرر
و البته اینکه گویا حرکت اینبار سهم به سمت هدف 1100 تومان حدود 3 الی 4 ماهی حداکثر زمان بر خواهد بود
نظر