{ تحلیل های جنب پل حافظ }

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جنب پل حافظ
    عضو فعال
    • Feb 2016
    • 516

پاسخ : { تحلیل های جنب پل حافظ }

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
    سلام به نظر شما تمحرکه جقدر اصلاح می کند و بهترین قیمت خریدش کجاست ؟

سلام
    حداقل اصلاح تا 240 تومان هست اما به دلیل اینکه احتمال ریزش بیشتر در صورت این سطح تا 180 تومان هم هست بنابراین بر روی 240 تا زمانی که الگوی برگشتی ظاهر نشده و اندیکاتور ها تایید نکنند نباید خرید انجام شود
    به عقب نگاه کردم خدا را شکر کردم, به جلو نگاه کردم به او اعتماد کردم

نظر

• Abad
      عضو فعال
      • Nov 2015
      • 7516

در اصل توسط جنب پل حافظ پست شده است View Post
      سلام
      حداقل اصلاح تا 240 تومان هست اما به دلیل اینکه احتمال ریزش بیشتر در صورت این سطح تا 180 تومان هم هست بنابراین بر روی 240 تا زمانی که الگوی برگشتی ظاهر نشده و اندیکاتور ها تایید نکنند نباید خرید انجام شود
      سپاس از پاسخ سریع@};-@};-@};-
      Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
      تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• جنب پل حافظ
        عضو فعال
        • Feb 2016
        • 516

پلوله:

در ادامه سیگنال فروش این سهم که بالای 500 داده شد گفته شد که سهم توان ریزش تا 380 را دارد اول سطح 450 تومان بود که ظاهر امروز با عبور اندیکاتور به منطقه سیگنال فروش تند این سطح فعلا شکسته شده است و احتمال لمس سطح 380 را متحمل تر کرده است. به هر حال هنوز هم این سهم با اینکه اخبار بسیار خوبی دارد و همچنین بناید قوی هم دارد اما ریزشی طلقی میشود.

نظر

• جنب پل حافظ
          عضو فعال
          • Feb 2016
          • 516

تحلیلی مجدد از ونفت:

قبلا این سهم رو روی 235 سیگنال خرید دادیم و روی 275 هم سیگنال فروش دادیم که همانطور هم سهم ریزش کرد

حالا بعد از اصلاحی خوب و رشد تقاضا در سهم با توجه به اینکه کندل ها نزدیک به رشد هستند از نظر زمانی و همچنین با توجه به وضعیت اندیکاتورCCI به احتمال زیاد الگوی صورتی رنگ شکسته شود که در این صورت سهم به راحتی به سمت لمس سقف الگوی زرد رنگ حرکت خواهد کرد

برای اینکه بتوان گفت الگوی صورتی شکسته شده باید سهم حداقل 2 روز بالای 2506 ریال بماند

این سهم با 22 میلیون معامله امروز به صف خرید رسید و استارت روند صعودی را زد.

نظر

• جنب پل حافظ
            عضو فعال
            • Feb 2016
            • 516

شاخص غذایی به جز قند:

با نگاهی ساده به وضعیت اندیکاتورها و وضعیت باند بولینگر گروه به راحتی میتوان فهمید که داستان شاخص گروه خودرویی ها در زمان قبل از عید در این گروه در حال تکرار است.
            و باید این گروه روند اصلاحی را در پیش بگیرند هر چند احتمال ضعیفی از عدم نزول سنگین گروه و استراحت از نظر زمانی وجود دارد اما موضوع ریسک به ریوارد اجازه ماندن به یک تریدر موفق در این گروه را نمیدهد.

[ATTACH=CONFIG]5172[/ATTACH]

ریزش ها در این گروه هم اغاز شد فعلا از این گروه دوری باید کرد

نظر

• farzen
              ستاره دار(2)
              • Jan 2012
              • 512

سلام ونفت نظرتون؟هنوز به صعود کوتاه مدت معتقدین؟

نظر

• جنب پل حافظ
                عضو فعال
                • Feb 2016
                • 516

در اصل توسط farzen پست شده است View Post
                سلام ونفت نظرتون؟هنوز به صعود کوتاه مدت معتقدین؟
                خب سطح مقاومتی 250 که گفته شده بود رو نتونست 2 روز معاملاتی بالای اون باشه العان مشکل کلیت بازار همین هست چرا که بازار روند اصلاحی رو داره
                اما ونفت با اینکه تا کنون نتونسته الگو رو بشکونه اما ما هنوز هم معتقد به شکست الگو هستیم که از نظر زمانی متیونه نهایتا تا 2 هفته دیگه هم طول بکشه اما معتقد به رشد سهم هستیم
                هر چند یک احتمال هر چند ضعیف هم وجود داره که از روز دوشنبه روند صعودی بگیره اما روند صعودی هست
                خرید های حقوقی هم درخور توجه هست

نظر

• farzen
                  ستاره دار(2)
                  • Jan 2012
                  • 512

این سهم از نظر زمانی باید حداقل 3 هفته روند اصلاحی را در پیش میگرفت تا بتوان گفت که اصلاح انجام شده است وضعیت اندیکاتورها در منطقه اشباع خرید هم گویای همین امر است
                  اما احتمال این وجود دارد که هنوز موج یک تمام نشده باشد که با اصلاح 38 درصد فیبو و شکست مقاومت 235 تومان در قیمت پایانی میتوان امید به رشد تا 270 تومان هم داشت تا با تکمیل موج یک انتظار استارت موج 2 اصلاحی را داشت

بنابراین باید منتظر مقاومت 235 تومان بود که گفت ایا سهم توان رشد تا 270 را دارد یا خیر اما در این که این ریزش یک هفته ای اصلاح بود و با رشد امروز تمام شده قطعا میتوان گفت این اصلاح موج دو نبوده بنابراین پیشنهاد ما برای خریدی که نهایتا تا رشد 40 تومانی را در پی دارد اما با ریسک زیاد عدم خرید این سهم در این مقطع است.

سلام خدا قوت.

با توجه به صحبتهاتون از اواخر این هفته فروس میتونه موج صعودیشو شروع کنه؟

نظر

• farzen
                    ستاره دار(2)
                    • Jan 2012
                    • 512

سخنی درباره شاخص کل و بازار:

همانطور که مستحضر هستید ریزش بازار از 81000 واحد شروع شده است چند نکته در مورد این ریزش وجود دارد

1- جنس این نزول شاخص از نوع اصلاح است نه ریزش تفاوت این دو در این است که در اصلاح میتوان بر روی تک سهم ها کار کرد و نوسان گرفت اما در ریزش به هیچ وجه توصیه به ماند در بازار نمیشود تشخیص تفاوت این دو هم در تحلیل ها و حجم بازار است در حال حاضر حجم در جهت موافق روند بازار در حال حرکت است و این یعنی روند اصلاحی

2-به دلیل اینکه الگوهای هارمونیک و بیشتر اندیکاتورها در بازه زمانی ماهانه هم در زمان 81000 هزاری ایجاد سقف کرده اند به همین دلیل انتظار اصلاح در بازه زمانی طولانی مدت دور از انتظار نیست یعنی احتمال اصلاح تا پایان تابستان هم هست

3-در بررسی بیشتر سهم ها میتوان فهمید که سهمی که مستعد رشد باشد در بازار زیاد است اما بیشتر این سهم ها نقاط مقاومت مهمی دارند که باید شکسته شود تا مطمن نشدن از شکسته نشدن نباید خرید کرد

4-در این گونه بازار میزان درصد ریسک به ریوارد خود را پایین بیاورید تا از ضربات بازار در امان بمانید هر چند که در بازار همیشه سهم برای خرید و سیو سود وجود دارد

سلام هنوزم معنقدین تا پایان تابستان اصلاح داریم؟

دوست عزیز تمام تحلیل های ما فقط از یک منتظر نمی باشد بلکه از چند دریچه به سهم نگاه میکنیم تا میزان خطا را به کمترین حد خود برسانیم که اگر سیگنالی میدهیم با اطمینان بیشتری باشد اما توجه داشته باشید که به علت نبود روند در بازار سهم ها زمان بیشتری نیاز به گرفتن روند دارند بنابراین با عدم وابستگی به سهمی و عدم عجولیت اجازه ندهید سودهای سیو شده در بازار قبل از عیدتان از دست برود . بررسی ها نشان میدهد بازار های اصلاحی هست که بیشترین ضربه را به سهامدار میزند. به اعتقاد ما این بازارها فرصتی است برای افزودن بار علمیتان.

ممنون و متشکر

نظر

• جنب پل حافظ
                      عضو فعال
                      • Feb 2016
                      • 516

به روز رسانی اخرین تحلیل شاخص کل:

خب با ریزش امروز شاخص به عدد 74800 واحد رسید اما هنوز هم شاخص حداقل مقدار اصلاح که همان 38 درصد فیبو روند قبلیست را اصلاح نکرده است در واقع 38 درصد اصلاح شاخص در 73950 واحد قرار دارد
                      حالا باید دید ایا در این منطقه شاخص توان رشد را دارد؟
                      با نگاهی به اندیکاتورهای دیگر مثل cci میتوان متوجه شد که این اندیکاتور به زودی به کف هفتگی تاریخی خود میرسد همچنین همین العان هم کندل ها در حال نوسان در نزدیکی کف باند بولینگر هستند

بنابراین به احتمال بسیار قوی شاخص در نزدیکی عدد 73900 واحد حتی اگر شده برای موقت هم برگشت داده خواهد شد
                      بنابراین دوستان نوسانگیر میتوانند اماده خرید باشند در نزدیکی شاخص به کف موقت خود

نظر

• جنب پل حافظ
                        عضو فعال
                        • Feb 2016
                        • 516

چندی پیش بسویچ رو سیگنال فروش دادیم امروز با بازگشایی 11 درصد منفی در قیمت 735 تومان متوقف شد فعلا ریزش ادامه دارد اما این سهم را زیر نظر گرفته و حتما گوشه ای در نزدیکی 630 خرید کنید

نظر

• تاجر جوان
                          عضو عادی
                          • May 2014
                          • 159

سلام..
                          اگه امکان داره تحلیلتون راجع به هپکو رو بفرمایین..

نظر

• farzen
                            ستاره دار(2)
                            • Jan 2012
                            • 512

/:.sadsmiley.:/
                            سلام

سلام نذاشتن اصلاح کنه/:.sadsmiley.:/

نظر

• جنب پل حافظ
                              عضو فعال
                              • Feb 2016
                              • 516

در اصل توسط farzen پست شده است View Post
                              /:.sadsmiley.:/

سلام نذاشتن اصلاح کنه/:.sadsmiley.:/

این سهم به زودی خواهد ریخت شک نکنید.
                              آخرین ویرایش توسط جنب پل حافظ؛ 2016/06/12, 22:56.

نظر

• جنب پل حافظ
                                عضو فعال
                                • Feb 2016
                                • 516

در اصل توسط تاجر جوان پست شده است View Post
                                سلام..
                                اگه امکان داره تحلیلتون راجع به هپکو رو بفرمایین..

با سلام

بله البته چند وقتی بود که میخواستیم تحلیل این سهم رو قرار بدیم

به طور کلی روند سهم صعودی هست ما از زمان 75 تومان سیگنال خرید دادیم و هنوز هم این سیگنال معتبر هست به شرط عدم شکست 88 تومان
                                در حال حاضر کندل ها در تایم فریم ماهانه به خط مقاومت بلند مدت سهم برخورد کردن این ماه سومین ماه هست که کندل از توان شکست این خط مقاومت بر نیومدن(خط قرمز رنگ) این خط مقاومت دو سال پیش سهم رو توانست از 160 تومان به 50 تومان برسونه اما اینکه العان سه ماه هست کندل هر بار شکست این خط رو تست میکنن به معنی قوی بودن روند هست
                                اگر به سه کندل اخر نگاه کنید متوجه خواهید شد که به نظر میرسد سهم در حال تشکیل یک الگوی مثلث در بلند مدت هست که احتمالا دو ماه دیگر طول خواهد کشید
                                از طرف دیگر اندیکاتورهای cci , rsi هم که در حال حاضر در حال اصلاح هستند

بنابراین:
                                تا زمانی که خط پایینی این مثلث که در 88 تومان است شکسته نشود میتوان گفت که روند صعودیست و سهم در حال استراحت برای پتانسیل گرفتن جهت شکست خط مقاومت سالیانه خود است. این شکست زمانی اتفاق خواهد افتاد که cci در تایم فریم ماهانه نزدیک 5+ شود و کندل ها هم نزدیک به نوک مثلث شوند و در حال حاضر نوسان سهم بین 90 تا 105 تومان خواهد بود

نظر

در حال کار...
                                X