حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hamidreza1364
    عضو جدید
    • Jan 2013
    • 6

بخشی از وصیت نامه شهید چاوز:
    نگذارید مادرم به دست نامحرمان بیفتد...
    بخدا اگر اسمم " مراد " بود اونوقت زندگی بر وفق " هوشنگ " بود ...

نظر

• مهربان
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 1675

یه خانم حدودا ۵۰ ساله دختر حدودا ۱۸ سالشو آورده بود.

به دختره گفتم : مشکلتون چیه ؟
      گفت : "دلهره" دارم.

مادرش زد زیر خنده و بعد گفت :
      مامان ! دل پیچه نه دلهره !

پرسیدم : چیز ناجوری نخوردین ؟
      مادرش گفت : چرا "چیسپ" خورده و این بار نوبت دختر بود که بزنه زیر خنده و بگه : مامان چیپس نه چیسپ ...

Latest news coverage, email, free stock quotes, live scores and video are just the beginning. Discover more every day at Yahoo!

گلوی بچه رو که نگاه کردم مادرش گفت : آقای دکتر ! گلوش چرک داره ؟

گفتم: چرکش تازه میخواد شروع بشه.
      گفت: این بچه همیشه همینطوره٬ همیشه عفونتش اول شروع میشه بعد زیاد میشه.

Latest news coverage, email, free stock quotes, live scores and video are just the beginning. Discover more every day at Yahoo!

به دختره گفتم : مشکلتون چیه ؟
      با یه صدای گرفته گفت : هیچی فقط چند روزه که اصلا صدام درنمیره...

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

به دختری که با استفراغ اومده بود گفتم : اسهال هم دارین ؟
      گفت : حالتشو دارم اما نمیاد

به آقائی که با سردرد اومده بود گفتم : قبلا هم سابقه داشتین ؟
      گفت : مثلا چه سابقه ای ؟

بعد گفتم: توی خونه داروئی نخوردین ؟
      گفت : مثلا چه داروئی ؟

نسخه شو که نوشتم گفتم : دیگه هیچ ناراحتی نداشتین ؟
      گفت : مثلا چه ناراحتی ؟

به خانمه گفتم : اشتهاتون خوبه ؟
      گفت : هروقت بتونم غذا بخورم میتونم بخورم...

پیرمرده گفت : همه بدنم درد میکنه غیر از آرنج دست چپم.
      گفتم: یعنی آرنج دست چپتون درد نمیکنه ؟

گفت : نه آرنج دست چپم "خیلی" درد میکنه

خانمه اومد و گفت : برام یه آزمایش بنویس.
      گفتم : چه آزمایشی ؟

گفت : نمیدونم !
      چندوقت بود که هر دو دستم درد میکرد. چند هفته پیش از این دستم آزمایش خون گرفتم بعد دردش افتاد حالا میخوام بگم از این دستم هم خون بگیرن ببینم دردش می افته ؟

به خانمه گفتم : باید یه آزمایش بدین.
      گفت : نمیدم !

گفتم : چرا ؟
      گفت : میترسم بفهمم یه مرض ناجوری دارم

برای آبسه دندون برای مریض کپسول نوشتم بعد گفت :
      چند روزه گلوم هم درد میکنه.

گفتم : خوب اگه عفونت داشته باشه با همون کپسول بهتر میشه.
      گفت : اون کپسولو که برای دندونم نوشتین چکار به گلو داره ؟

خانمه میگفت : توی آزمایشگاه درمونگاه آزمایش دادم گفتند عفونت داری اما بیرون آزمایش دادم گفتند سالمه !

آزمایشهاشو نگاه کردم دیدم توی درمونگاه آزمایش ادرار داده و بیرون آزمایش خون

خانمه میگفت : فکر کنم باز گلوی بچه ام چرک کرده.

گفتم : از کجا فهمیدین ؟
      گفت : آخه از دیروز داره دهنش بوی کپسول میده

خانمه میگفت : بچه ام چند روزه یبوست داره براش شیاف هم گذاشتم خوب نشد.

گفتم: چه شیافی براش گذاشتین ؟
      گفت : استامینوفن

یه پسر جوون با فشار خون پائین اومده بود.

گفتم : میتونین بمونین سرم بزنین ؟
      گفت : نه.

گفتم : آمپول میزنین ؟
      گفت : نه.

خانم جوونی که باهاش بود گفت : آقای دکتر لطفا یه شربت ماستی (آلومینیم ام جی اس) براش بنویسین

گفت : آخه میگن چیزهای شیرین فشار خونو بالا میبرن

روز شنبه این هفته یه زن و شوهر بچه شونو آورده بودند.
      گفتم : چند روزه که مریضه ؟

پدره گفت : دو روزه !!

مادرش گفت : نه سه روزه...

پدره با عصبانیت به مادرش گفت :
      آخه جمعه که تعطیله !!

به خانمه گفتم : کجای سرتون درد میکنه ؟

دستشو گذاشت روی سرش و گفت :
      همین جا درست توی لگن سرم...

مرده با کمردرد اومده بود، وقتی میخواستم نسخه بنویسم
      گفت : آقای دکتر ! بی زحمت هرچی میخواین بنویسین فقط پماد ننویسین !

گفت : آخه همه خونواده مون رفته اند مسافرت هیچکسی نیست که برام پماد بماله

مریضهای درمانگاه تمام شدن و از مطب میام بیرون یه هوائی بخورم.

مسئول پذیرش که اهل همونجاست داره با یکی از اهالی روستا صحبت میکنه و ازش میپرسه :
      داروهائی که دکتر دومی براتون نوشت با دکتر اولی فرق داشت ؟

روستائی محترم میگه : خوب معلومه٬ مگه کود حیوونهای مختلف با هم فرق نمیکنه ؟

خوب داروهای دکترها هم با هم فرق میکنه
      [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• مهربان
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 1675

تمام اتـفاقات بـدن در طـول 24 ساعت شبـانه روز

شاید هیچوقت به این موضوع حتی فکر هم نمی کنیم که وقتی در طول بیست و چهار ساعت شبانه روز مشغول فعالیت و خواب هستیم بدن ما چه فعالیت هایی را تجربه می کند و در کل در طول یک روز کامل در بدن ما چه اتفاقاتی می افتد! اما چه بسا دانستن این موضوع ارتباط مستقیم با عملکرد صحیح سیستم بدن و سلامتی ما دارد. از آنجا که سلامتی شما دوستان پرشین استار برای ما بسیار حائز اهمیت است پس لطفا برای مرور گام به گام این اتفاقات با ما همراه باشید ...

ساعت شش صبح: با ترشح هیدرو كورتیزون، اعضای بدن بیدار می شوند. بدین طریق بدن بطور آهسته خودش را برای بیدار شدن آماده میكند. متابولیسم به فعالیت در می آید و برای فعالیت روزانه ما پروتئین و انرژی ذخیره شده به جریان در می آید.

ساعت هفت صبح: هنوز بدن ضعیف است، پس وقت ورزش نیست چون در این ساعت با ورزش فقط به قلب فشار وارد می شود. به جای ورزش صبحانه بخورید چون دستگاه گوارش در این زمان بخوبی كار میكند.

ساعت هشت صبح: مقدار زیادی هورمون در این ساعت ترشح میشود. سیگار كشیدن در این ساعت بیشتر از هر ساعت دیگری باعث تنگ شدن عروق می شود.

ساعت نه صبح: بدن سفت وسخت بیدار است و زمانی است كه نیروی زیادی را در اختیار دارد. در صورت نیاز به تزریق هر آمپولی این ساعت بهترین موقع است. چون هر گونه عوارض ناشی از تزریق آمپول در این زمان به حداقل می رسد و بدن در مقابل اشعه ایكس مقاوم است.

ساعت ده صبح: ساعتی كه ارگانیسم به خودش می آید و اعلام آمادگی می كند. بدن انرژی زیادی را در اختیار دارد و حرارت بدن بالاست. نكته مهم اینكه بین ساعتهای ده تا دوازده احتمال سكته های قلبی بیشتر از هر زمان دیگر است.

ساعت یازده صبح: بدن در بهترین حالت و زمان خود قرار دارد. ضربان قلب و میزان گردش خون به اندازه ای مناسب است كه ممكن است در معاینات قلبی (اكتروكاردیو گرافی) اشتباهاتی رخ بدهد و اگر مشكلی در قلب وجود داشته باشد در این لحظه دیده نشود. بدن كاملاً آماده است تا مسائل ریاضی و سخت ترین فرمول ها را حل كند.

ساعت دوازده ظهر: دقت افراد كم و انسان دچار خواب آلودگی می شود. اسید معده زیاد ترشح میشود و خون رسانی به مغز كاهش پیدا میكند. برای خون رسانی به دیگر اعضای بدن از معده استفاده بیشتری میشود. افرادی كه عادت به خواب نیمروزی دارند حدوداً تا سی درصد خطر سكته قلبی در آنها كمتر از دیگران است.

ساعت سیزده: بدن از تب وتاب می افتد. بهره وری در اواسط روز بیست درصد كاهش پیدا میكند. همه اعضای بدن در پایین ترین سطح فعالیت میباشند. در این ساعت فقط كیسه صفرا است كه خوب فعالیت میكند و مشغول هضم غذای نیمروزی است.

ساعت چهارده: احساس خستگی بروز میكند چون فشار و ترشح هورمون ها كم میشود. برای افرادی كه از دندانپزشكی ترس دارند این ساعت بهترین زمان است چون افراد در این ساعت كمتر احساس درد میكنند. این وضعیت تا سی دقیقه ادامه خواهد داشت.

ساعت پانزده: در این زمان انرژی دوباره به بدن بر میگردد و حافظه خوب كار میكند و مرحله دوم از بهره وری آغاز می شود. ولی كمتر از آن چیزی كه بدن در صبح داشت.

ساعت شانزده: برای ورزش كردن بهترین ساعت است فشار و گردش خون بدن در بهترین حالت است.

ساعت هفده: فعالیت ارگانها به بالاترین حد خود می رسد. نیرو افزایش پیدا میكند، اكسیژن زیادی استفاده میشود، كلیه ومثانه خوب كار میكند. زمانی است كه ناخنها و موها خوب رشد میكند، اسید معده افزایش پیدا میكند به همین دلیل در این ساعت احتمال خونریزی هم بیشتر است.

ساعت هیجده: الآن زمان مناسبی برای خوردن شام است. پانكراس در این ساعت فعالیت خوبی دارد.

ساعت نوزده: میزان فشار خون و ضربان نبض كاهش پیدا میكند. به همین دلیل كسانی كه از داروهای كاهش دهنده فشار خون استفاده میكنند باید دقت بیشتری داشته باشند. چون داروهای فشار خون در این زمان باید با احتیاط بیشتری مصرف شود. تاثیر دارو های ضد افسردگی در این ساعت خیلی زیاد است.

ساعت بیست: میزان چربی كبد كاهش می یابد و خون كثیف از هر زمان بیشتر به قلب می رسد. كسانی كه آلرژی یا آسم دارند در این ساعت باید از دارو هایشان استفاده كنند. آنتی بیوتیكها از این قاعده مستثنی نیستند چون در این ساعت بیشترین تاثیر را دارند.

ساعت بیست و یک: عملكرد ترشح غدد در این ساعت به پایان می رسد. هر چیزی از این به بعد وارد معده میشود و عملیات هضم و جذب غذا به كندی انجام میشود كه این مسئله میتواند خیلی خطرناك باشد چون باقیمانده غذا به مخاط روده حمله كرده و مخاط روده را دچار آسیب میكند.

ساعت بیست و دو: سیستم دفاعی بدن به حالت آماده باش در می آید. كسانی كه سیگار میكشند باید بدانند كه از این ساعت به بعد بدن سمومی مثل نیكوتین را خیلی سخت دفع میكند.

ساعت بیست و سه: بدن ارگانیسم ترشح هورمونها را كه در طول روز فعال بوده است متوقف میكند آرامش بسراغ بدن می آید و جسم احساس راحتی میكند.

ساعت بیست و چهار: زمان خواب سلولهای پوست بی وقفه فعالیت می كنند حتی بیشتر از آن چیزی كه در صبح انجام میدادند. نخستین تصویر خواب و رویا در همان ساعات اولیه پدید می آید.

ساعت یک نیمه شب: بازدهی در پایین ترین حد قرار دارد. در این ساعت حتی كسانی كه شب كار هستند و عادت به شب كاری دارند، خوابشان می گیرد. دقت كم میشود چون بدن و اعضای بدن خود را برای خوابیدن آماده میكنند.

ساعت دو نیمه شب: كسانی كه رانندگی می كنند باید دقت بیشتری داشته باشند چون قدرت دید كم میشود و سرعت عمل و عكس العمل كم میشود بهمین دلیل بیشتر تصادفات در این ساعت اتفاق می افتد.

ساعت سه نیمه شب: هم بدن هم روح در تاریك ترین حالت قرار دارند. ترشح هورمون ملاتونین كم و نامنظم می شود و كسانی كه تعادل روحی ندارند این ساعت خطرناكتر عمل میكنند و بیشتر خودكشی ها در این ساعت است.

ساعت چهار: با زیاد شدن ترشح هورمون ها بدن انرژی می گیرد و احتمال سكته های قلبی بین ساعت چهار تا شش افزایش می یابد. فشار خون به بالاترین حد میرسد و رگ ها تنگتر می شود. در این ساعت میزان زایمانها بیشتر است.

ساعت پنج: زیاد شدن هورمونها در بدن حدوداً شش برابر روز فرد را برای فعالیت آماده می كند. بدن به حركت در میآید و دوباره روز جدیدی آغاز میشود.

نظر

• خودشکوفا
          عضو فعال
          • Aug 2025
          • 1134

سلام. خوبی مهرداد؟؟

راستش من یه کار خیلی بدی کردم...#:-S

پا شدم تنهایی رفتم تاپیک بیلی...

صد رحمت به محله های خلاف شهر...

چه بکش بکشی بود<):)
          آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/03/13, 00:44.
          "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
          (نيچه)

نظر

• m.r_moradi
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2188

آن روز که میرفتی باران میبارید...

و امروز باران می آید،روزی که تو برگشتی...

قصه چیست؟!باران در پی رد پای توست و یا نکند تو خود بارانی...؟!

:(

پ.ن: الکی غمگینم،یا شایدم خیلی خسته...
            تمام سال من بی تو...

نظر

• خودشکوفا
              عضو فعال
              • Aug 2025
              • 1134

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
              آن روز که میرفتی باران میبارید...

و امروز باران می آید،روزی که تو برگشتی...

قصه چیست؟!باران در پی رد پای توست و یا نکند تو خود بارانی...؟!

:(

پ.ن: الکی غمگینم،یا شایدم خیلی خسته...

چطوری ممدرضا؟ رفتی مجمع ؟ یاسر و مصطفی کامو رو دیدی؟؟

نعش مندسن جون رو کجا چالش کردی؟ :-w
              پلیس داره دنبال جنازه اش می گرده.. خیالت راحت باشه.. من دهنم قرص قرصه..:^o به هیچ کی نمی گم تو و مهربان کشتینش/:)
              آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/03/13, 00:58.
              "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
              (نيچه)

نظر

• m.r_moradi
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2188

نه باباننتونستم برم مجمع،چقدر دلم رو صابون زده بودم که یاسر و مصطفی رو ببینم که نشد... :(

ممد تو هم حواستو جمع کن ها،صدات در بیاد از اون فن کاراته ای که روی مندسن خدا بیامرز اجرا کردم روت اجرا میکنم ها،خلاصه از من گفتن بود،پیرمرد...:D
                تمام سال من بی تو...

نظر

• خودشکوفا
                  عضو فعال
                  • Aug 2025
                  • 1134

نیاز به جواب نداره....
                  این پست ها رو آوردم تا یادت بیاد چه بلایی سرت آوردیم=))

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
                  ای بابا مندی جون... دست رو دلم ننذار..:(. تو که غریبه نیستی و غیبت هم حلاله و کسی هم که این مطالب من و تو رو نمی خونه...:">
                  حیف... =((جدا حیف.. حیف و صد حیف بابت زوری که برای آموزش این مراد زدیم.:((.. باور کن همین انرژی که برای این پسره صرف کردم روی یه الاغ گذشته بودم الان داشت سلیس انگلیسی بات حرف می زد!!:D پسره نمک نشناس نکرده بره تو تاپیک مسابقات اسمی از من و تو بیاره و تشکری کنه و حق استادی رو ادا کنه>:P البته استاد که من بودم... تو هم ای!!.. همین دور و اطراف بودی حالا!!!:-?
                  در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Post

راست میگی ممد جون یه اسم کوچولو هم از من و تو نبرده... خدا ذلیلش نکنه .... إإإ...الهی .... دعا میکنم بخاطر شکر نشناسیش تو هفته بعد آخر بشه که نتنها ستارشو ازش بگیرن .. یه اردنگی هم بزنن اونجاش پرتش کنن تو این تاپیک .. من وتو هم بل اتفاق یه شوت از همونی که سوباسا و کاکرو تو فوتبالیست ها باهم زدن زیر توپ .. بزنیم اونجاش بیافته تو تاپیک اداف .. برو بچ اداف هم یه دونه تیپا حوالش کنن بندازنش تو مطب مهربان ... اونجا هم مهربان یه هادداگ عربی بخوردش بده :D... تا بفهمه حق استادی رو بجا بیاره L-)... قابل توجه سهامبازانی که حق استادی رو بجا نمیارن/:) ... مراحل پیشرفت کار رو براتون توضیح دادیم حواستون باشه:D

نه باباننتونستم برم مجمع،چقدر دلم رو صابون زده بودم که یاسر و مصطفی رو ببینم که نشد...

ممد تو هم حواستو جمع کن ها،صدات در بیاد از اون فن کاراته ای که روی مندسن خدا بیامرز اجرا کردم روت اجرا میکنم ها،خلاصه از من گفتن بود،پیرمرد...:D

خیلی خیلی خیلی دلم واسه این مندی تنگ شده=((:((
                  (نيچه)

نظر

• m.r_moradi
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2188

فعلا که معلومه کی بلا سر کی اورده،تو برو بگرد ببین میتونی مزار این مندی جونتو پیدا کنی اصلا!یه ضربه زدم به همون مختصاتی که خودش گفته تو پست بالایی،کلا پودر شد طفلک...

ولی خدایی جاش خالیه...;)
                    تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2188

راستی این حق تقدم غاذر رو منفی کامل فردا چشمک میزنه...

فاصله اش با خود سهم وحشتناکه...;)

(با تشکر از احمد:D)

فقط حیف پی بر ایش وحشتناکه...
                      تمام سال من بی تو...

نظر

• مهربان
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 1675

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
                        سلام. خوبی مهرداد؟؟

راستش من یه کار خیلی بدی کردم...#:-S

پا شدم تنهایی رفتم تاپیک بیلی...

صد رحمت به محله های خلاف شهر...

چه بکش بکشی بود<):)
                        ....سلام ممد...مگه قرار نبود دوتايي باهم بريم....الان از پيش حميد ميام....يه ايستك مشت هم با هم زديم....بچه 20...توپ...خداييش من دوسش دارم....
                        ...ممد ...اگر حق ممد كنه يواش يواش داره گرفتاريا سبك ميشه....ميتتركونيممم....
                        ...اين مندسن چي ده....

نظر

• مهربان
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 1675

......ممد...خودت اين رفيقمون مرادي لامپشو روشن كن...دقت ميكنم ميبينم زير اون دوتا پست من تشكر نزده....بهش بگو يا تشكررا رو بزن پاشون يا اون ستاره هاشو ميكنم جاش تشتك ميچسبونم.....
                          ...اون مندسن شيشلول بند بود ....اون بلا رو سرش آورديم...اين داداشمون كه 4 قبضه مثبته....
                          ...بهش بگو plusشو negative ميكنم ميبرم تاريكخونه ظاهرش ميكنم ميچسبونم به ديوار تاپيك...آره داداش....

نظر

• بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

راستی این حق تقدم غاذر رو منفی کامل فردا چشمک میزنه...

فاصله اش با خود سهم وحشتناکه...;)

(با تشکر از احمد:D)

فقط حیف پی بر ایش وحشتناکه...
                            با سلام . حتما" شوخی میکنید!!! امروز آخرین مهلتش بود و حقش بسته شد . مگه شما اطلاعیه ها رو نمی خونید؟
                            The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• مهربان
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 1675

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                              با سلام . حتما" شوخی میکنید!!! امروز آخرین مهلتش بود و حقش بسته شد . مگه شما اطلاعیه ها رو نمی خونید؟
                              ...بابك دقت ميكنم همينطوري درو باز ميكني مياي ميري كردي اينجارو بزرگراه زير هيچ كدوم از پستا تشكر نميزنييي....داداش اون دروببند ببينم اين بچه امون چي ميخواد تو اين تاپيك...:-?:O

نظر

• m.r_moradi
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2188

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                                چرا بابک خان،میدونم،اما فاصله اش واقعا خیلی زیاد بود....برا همین وسوسه شدم،البته من تازه وارد بازی حق تقدم شدم و زیاد وارد نیستم...فعلا هم به حق تقدم وبشهر علاقه مندم!:D

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                                ......ممد...خودت اين رفيقمون مرادي لامپشو روشن كن...دقت ميكنم ميبينم زير اون دوتا پست من تشكر نزده....بهش بگو يا تشكررا رو بزن پاشون يا اون ستاره هاشو ميكنم جاش تشتك ميچسبونم.....
                                ...اون مندسن شيشلول بند بود ....اون بلا رو سرش آورديم...اين داداشمون كه 4 قبضه مثبته....
                                ...بهش بگو plusشو negative ميكنم ميبرم تاريكخونه ظاهرش ميكنم ميچسبونم به ديوار تاپيك...آره داداش....
                                دکی عنایت نداریا،من تو جبهه ی شما مطلب میزنم،در ضمن لامپ مندسن رو روشن کردی کافیه،بنده خدا معلوم نیست کجا نافور شده،من یکی رو بیخیال شو،حداقل به خودی ها رحم کن دکی جون!:D
                                تمام سال من بی تو...

نظر

در حال کار...
                                X