حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • داش مهدی
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 595

در اصل توسط مهربان پست شده است
    ...در کنار هم باشید...دوستی و رفاقتتونو محکم کنید و اختلاف سلیق ههای جزیی رو بکنار بزاریم...بزارید هسته اولیه یه تشکل قوی که جمعی از یارانی هستند که میتونن روزگاری طولانی کنار هم باشند و به هم کمک کنند اینجا تشکیل بدیم....مندی و علی عزیز....از این اهنگا زیاد بزارید...کاش یه تاپیک میزدید از این اهنگا توش بود.....

آینه چون نقش تو بنمود راست/خود شکن آینه شکستن خطاست:D

دکتر باور کن همه چی از پست بالا شروع شد. بچه ها داشتن دورهم زندگیشونو میکردن و از نظارت مظارت هم خبری نبود. اخه تشکل از کجا به ذهنت خطور کرد اینجور زدی برجک جمع یارانت رو ترکوندی.
    حالا تازه فکر کن تشکلی که هسته اش به جای مغز توش مندسن داشته باشه. با ما به از آن باش که با خلق جهانی.....
    به یه هفته نکشید که همه چی کن فیکون شد(ای وای حرف بیتربیتی زدم، سانسور نشه یه وقت). دیگه نمیدونم چی شد که ممدشهلا هم که به عمرش عصبانی نشده بود، از خط در رفت. عمرا اگه تو کتم بره ناظرسایت همچین فدرتی داشته باشه. فقط از خودت بر میاد دکتر.....
    چی؟ قبول نداری دکتر؟ دارم چرت میگم دکتر؟..... شاهد هم از غیب رسید
    پاسارگاد داری؟ یعنی بیلی که حتی یه درصد از تحلیل هاشم خطا نمیشد، رسما با ورودت به پاسارگاد به فنا رفت....:D
    اصن هم رحم نمیکنی که به جز خودت و بیلی یه داش مهدی فلک زاده هم هست که ممکنه پاسار داشته باشه:((
    مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• مهربان
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 1675

در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Post

آینه چون نقش تو بنمود راست/خود شکن آینه شکستن خطاست:D

دکتر باور کن همه چی از پست بالا شروع شد. بچه ها داشتن دورهم زندگیشونو میکردن و از نظارت مظارت هم خبری نبود. اخه تشکل از کجا به ذهنت خطور کرد اینجور زدی برجک جمع یارانت رو ترکوندی.
      حالا تازه فکر کن تشکلی که هسته اش به جای مغز توش مندسن داشته باشه. با ما به از آن باش که با خلق جهانی.....
      به یه هفته نکشید که همه چی کن فیکون شد(ای وای حرف بیتربیتی زدم، سانسور نشه یه وقت). دیگه نمیدونم چی شد که ممدشهلا هم که به عمرش عصبانی نشده بود، از خط در رفت. عمرا اگه تو کتم بره ناظرسایت همچین فدرتی داشته باشه. فقط از خودت بر میاد دکتر.....
      چی؟ قبول نداری دکتر؟ دارم چرت میگم دکتر؟..... شاهد هم از غیب رسید
      پاسارگاد داری؟ یعنی بیلی که حتی یه درصد از تحلیل هاشم خطا نمیشد، رسما با ورودت به پاسارگاد به فنا رفت....:D
      اصن هم رحم نمیکنی که به جز خودت و بیلی یه داش مهدی فلک زاده هم هست که ممکنه پاسار داشته باشه:((
      .....سلام به یار عزیز داش مهدی گل که به حق در گنار بقیه دوستانم گل سر سبد این تاپیک هستند....
      ...حالا همین قدر پیشرفت که پستی برگردونده شد و سعی در دلجویی بر امد که بنظرم با توجه به سوابق در تاریخ این فروم سایقه نداشته خودش گامهای مثبت و روشنی به جلو هست....
      ....مهدی عزیز....اونچه که باعث ناراحتیه...این موضوع هست که همه این دوستان در این سایت به رشد و کمال میرسن و استعدادهای نهانیشون شکوفا میشه ودرست زمانی ک همه چی بخوبی پیش میره من نمیدونم چطور میشه که این چنین تصمیمات خلق الساعه و محیر العقولی گرفت همیشه...بجای اینکه بسمت سیاست جذب حداکثری بریم داریم دفع حداکثری رو پیاده میکینم و بقیه فرومها رو بی زحمت و دردسر از اندوخته های ارزشمندمون پر میکنیم....
      ....مهدی همین مندسن....نمونه دیگه ای ازش جایی سراغ داری...واقعا بنظر من پسر پر بهاییه....میتونی مشابه ممد شکوف گیر بیاری...متین...ارام...خوش مشرب...مهرداد میدیدی چه تحلیلایی میکرد...مراد....بله...مراد انشعابی خودمون....علی کرمی....باور کن من بهت زده تحلیلای یه پسری که خودش میگفت تو شهرستانهای دور افتاده زندگی میکنه....خوب چرا و به چه قیمتی...
      .....دیگه ما بیل گیتس نداریم مهدی.....b.g....مثل پی جی....پرنس جان....:D

[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• mhjmeshkaat
        عضو عادی
        • Nov 2011
        • 33

فک کنم این تاپیک داره به حمایت رو اولین فیبوی دم دست واکنش نشون میده;)

نظر

• ALEN
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 746

داره صف میشه تاپیک !!! سریع بخرین:-SS

نظر

• ساسان
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 728

سلام
            بر دکی عزیز و سایر دوستان مندی داش مهدی و الن و ...........<:-p
            جای دوستانمون واقعا" خالیه
            :((

چقدر گفتم کمی واتی هم بد نیست:">
            خبرش امد در حد المپیک>:D<
            تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• ساسان
              عضو فعال
              • Aug 2011
              • 728

سلام

نظر

• BETA
                عضو فعال
                • Jan 2013
                • 447

چه خبری؟
                تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• has456
                  عضو عادی
                  • Jul 2011
                  • 52

در اصل توسط ساسان پست شده است View Post
                  سلام

سلام
                  ساسان جان خبرشو هم بگو لطفا منم واتی دارم
                  امروز بانک پاسارگادمو دادم رفت با ضرر وصنعت گرفتم
                  ببینیم این چکار میکنه
                  بیلی کجاست هی میگفت پاسارگاد

نظر

• has456
                    عضو عادی
                    • Jul 2011
                    • 52

یکی نیست بما بگه این ثغرب کی قرار راه بیفته؟

نظر

• has456
                      عضو عادی
                      • Jul 2011
                      • 52

دکتر جان سلام
                      برات pm گذاشتم لطفا مرحمتی بفرمایید.

نظر

• ALEN
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 746

اوه اوه چه خبری اومده از شیران تپل !!!!

نظر

• ALEN
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 746

از کارگزاری زنگ زدن گفتن اعتباری ها رو خالی کنید ! حتی شما دوست عزیز :(

نظر

• ساسان
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 728

در اصل توسط has456 پست شده است View Post
                            سلام
                            ساسان جان خبرشو هم بگو لطفا منم واتی دارم
                            امروز بانک پاسارگادمو دادم رفت با ضرر وصنعت گرفتم
                            ببینیم این چکار میکنه
                            بیلی کجاست هی میگفت پاسارگاد

سلام
                            حسن جان
                            از یک منبع موثق شنیدم
                            که 16% بلوک شیرانش توی این چند روزه اگهی فروش را میزنه
                            اونهم نقد
                            مشتریش هم o.k
                            اول تحقیق کنید
                            به حرف بنده اتکا نکنید
                            حرف من با دکی مربوط به عدم اعتقاد دکی به کروه اتی شیران ولصنم و وصنعت بود:D

نظر

• مهربان
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 1675

....به یاد یارانم....برسه روزیکه سر بریده ممد آذین تاپیک باشه.....
                              ....ساسان...امروز یه 10 تومنی اتی خریدم....بجان خودم اگر ضرر کنم اگر تو بیابونای نجران هم اواره بشی پیدات میکنم....
                              ....و اما یه ماجرا....
                              ....میزان اطلاع من از علوم کامپیوتر باندازه اطلاع بیل گیتس از بازار سهام و ممد از کاهش وزنه....
                              ...واما بعد...آقا ما داده بودیم case خونه رو که ویروسی شده بود پایتخت که باصطلاح ریفرش کنه و بعد از ویروس یابی و ویروس کشی یه چند تا نرم افزار هم اضافه کنه....
                              ....از اونجا که بنده بسیار خوش شانس هستم در این موارد وقتی عودت داده شد به بنده متوجه شدم که کار ناقص انجام شده....
                              ...زنگ زدم بابا....یکی از اون فنچ منچایی که اونجا هستند بفرست بیاد خونه پا قدمشو هم میدم اینجا این مواردی رو که مشکل داره برطرف کنه....قرار بر امروز شدو ما هم رفیتم که به قرار برسیم....
                              ..منزل تشریف داشتیم و در حال ورق زدن تاپیک مهربان جنت مکان در فرا بورس بودیم که ممد تا اینجا هرچی دهنش اومده شوخی جدی بار من کرده و دایی مهدی قلمبه چاخان شیر شده هل من مبارز میکنه که زنگ در بصدا دراومد....
                              ...رفتم درو باز کردم دیدم یه پسر 23 ساله مامانی مو بور سفید چشم ابیاومد تو....یه گردنبند فروهر انداختهبود گردنش ویه تسبیحم دور انگشتاش پیچیده بود....شلوار لی چسبونو همچین گوگولی مگولی کیف لپ تاپش رو دوشش هدفون به گوش موی کثیف روی سیاه ناخن دراز :D....من بهزادم شلام....گفتم شلام عزیزم...شما قراره کار کامپیوترو انجام بدی...بله...دیدم بابا این غلمانو نمیشه دم در زیاد نگهداشت پاش اوف بشه گفتم بیا تو....القصه....

نظر

• مهربان
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 1675

در اصل توسط ALEN پست شده است View Post
                                اوه اوه چه خبری اومده از شیران تپل !!!!
                                ...آلن جان...باز کن مطلبو....برادر....

نظر

در حال کار...
                                X