حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • "heydar"
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 7493

سلام دکتر جان
    این چند وقت نبودی ،بازدهی ما بدجوری افت کرده
    سریع بیا بگو سبدت چیه
    دوستانی که با سیگنال های دکتر آشنا نیستند نمونه ای از مقامات دکتر را عرض میکنم تا کلامی اثبات شده زده باشیم و حق را ادا کرده باشیم
    در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
    ....فروش وآتی....بالایی نداره...تا 400 تومن میریزه....
    ...خرید فاذر و ذوب....
    پ.ن:بنده بیشتر از سیگنال های معکوس جناب دکتر قدس سره بهره مند میگردم
    آن هم به این صورت است:
    سهمی که در سبد دکتر هست،حتی الامکان در سبد بنده نباشد:D و نه تنها در حال حاضر نیست بلکه احتیاط واجب ایجاب میکند تا یک سال از این سهم دوری شود:">

نظر

• فرید
      عضو عادی
      • Nov 2012
      • 160

دکتر جان سلام...
      خوش نرفتی ولی خوش اومدی...
      ارادت

نظر

• علی خان
        عضو فعال
        • May 2013
        • 271

مطالب زیر نقل از ممد خودشکوفا خطاب به دکتر مهربان (که بنده مامور به انتقال آن شدم!!!!)

سلام
        تولدت مبارک

مهری شهیدیییییییی
        ایشالا همون چوب رایت عباس رو فرو کنم به حلقت
        من فقط یه خواستخ ازت داشتم که اجابت نکردی
        گفتم بذار پشت گردنتو ببوسم که گذاشتی در رفتی.....

آخرین ویرایش توسط علی خان؛ 2013/11/22, 23:39.
        [COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]

نظر

• مندی
          عضو فعال
          • Oct 2011
          • 522

ميگن يه روز جبرئيل ميره پيش خدا گلايه ميکنه که: آخه خدا، قربونت برم من اين چه وضعيه آخه؟

خدا هم میگه فرشته ی امین ما رو چه شده که اینقده بیتاب شده ؟ نبینیم بیتابیتو :D

جبریل هم با دل پرخون میگه خدمت سرور عالم عارضیم که ما يک مشت ايروني داريم دهن مارو صافیدن .. فکر ميکنن اومدن خونه باباشون! به جاي لباس و رداي سفيد، همه شون لباس هاي مارک دار و آنچناني ميخوان!

هيچ کدومشون از بالهاشون استفاده نميکنن، ميگن بدون 'بنز' و 'ب ام و' جايي نميرن!

یدونه بوق هم ما داشتیم همین دوماه پش یکیشون اومد قرض گرفت دیگه معلوم نیس کجا رفت ..

والا بلا من خسته شدم از بس جلوي دروازه بهشت جارو زدم... امروز تميز ميکنم، فردا دوباره پر از پوست تخمه و هسته هندونه و پوست خربزه است!

روم به جهنم حتي ديدم بعضيهاشون کاسبي هم ميکنن .. این حلقه هاي بالاي سرشون رو به بقيه ميفروشن.

خدا ميگه: جبری جون ! ايرونیا هم مثل بقيه، فرزندان من هستند و بهشت به همه فرزندان من تعلق داره. اينها هم که گفتي، خيلي ام بد نسيتا !!!!/:.rolleyessmileyani

برو يک زنگي به شيطان تو جهنم بزن تا بفهمي درد سر واقعي يعني چي!!!

جبرئيل ميره زنگ ميزنه به شيطان... دو سه بار ميره روي پيغامگير تا بالاخره شيطان نفس نفس زنان جواب ميده: جهنم، بفرماييد؟

جبرئيل ميگه: شیطیل جون /:.yead.:/چه خبر ...ظاهرن سرت خيلي شلوغه انگار؟

شيطون آهي ميکشه و ميگه: نگو که دلم خونه جبری جون ... اين ايرونيها اشک منو در آوردن به خدا! شب و روز برام نگذاشتن! تا روم رو ميکنم اين طرف، اون طرف يه آتيشي به پا ميکنن!

تا دو ماه پيش که اينجا هر روز چهارشنبه سوري بود و آتيش بازي خبر همشونو بیارن واسم !!!

حالا هم که... اي داد!!! آقا نکن! بهت ميگم نکن!!! جبری جون، من برم .... اينها دارن آتيش جهنم رو خاموش ميکنن که جاش کولر گازي نصب کنن ...

خلاصه اینکه باز خدای مهربون اینطوری به ما ایرونیا لبخند خودشو نشون داد ...
          ای کاش ماهم اینقده از اخمو بودن درمیومدیمو بیشتر بهم لبخند میزدیم و قدر همو بیشتر میدونستیم و دست از این بداخلاقیا ور میداشتیم ...

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• مندی
            عضو فعال
            • Oct 2011
            • 522

در اصل توسط اسمان پست شده است View Post
            جم فرصت خرید

....به جان هر چی مرده اینکاره ای....توضیح بیشتری نمیتونم بدم....داغش کن رفیق....
            جم داران ...بهوش و بگوش .... با شمارش من ..یک دو

اللللللللللللللففففففففففففففففففففففففففففررررررر رررررررررررررراااااااااااااااااااااارررررررررررررر ررررررررر

نظر

• مهربان
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 1675

....در صبحی غبار آلود و سرد....در میان بهت و حیرتو خواب آلودگی هموطنان عزیز....دیپلماتی برجسته از تبار بزرگان این دیار در مرتبه ای برابر با امپراطوریهای قرن حاضر به توافقی دست یافت که میتونه آغازی بر پایان 10 سال مصیبتها و لطماتی باشه که مردم رنج کشیده این دیار رو از پای دراورده بود.....
              ....ولی بنظر بنده...این تازه شروع راهی پر پیچ و خم و داستان و معرکه ای درازه که ادامه دادنش رو از رسیدن به این نقطه سخت تر میکنه....
              ....اونچه که جالب بود....شوق و ذوق وزرای امور خارجه 6 قدرت جهانی و ماچ و بوسه های آبدار و کشدار بین اونها بود......
              ...در صحنه ای.....وقتی تیم هسته ای ایران در حال گرفتن عکس یادگاری با یکدیگر بودند نگاه ظریف بر سر طاس و موز مار فابیوس خیره باقی میمونه...از دور آغوش باز میکنه و با یه حال داش مشدی میگه venez eterient oncle....و اون حروم زاده یهودی هم با شرم فردی که مرتکب گناهی شده و خودش از انجام اون /اگاهه دستی و بغلی سرد میده و به گوشه ای تاریک فرو میره.....
              .....
              خسته نباشی امیر کبیر زمان......
              آخرین ویرایش توسط مهربان؛ 2013/11/24, 07:20.
              [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• اسمان
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 760

اخرین فرصتهای خرید جم ، حقوقی داره سهمو میبلعه ، دکتر مهربان خیلی مخلصیم قربان ، دکی نسخه بعدیرو به پیچ که..........;):)>-

نظر

• اسمان
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 760

دکی جون نسخه ویزه منو بپیچ که امشب با این صف خرید جم میخوام بتون سوراخ کنم :D

نظر

• اسمان
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 760

در اصل توسط مندی پست شده است View Post

جم داران ...بهوش و بگوش .... با شمارش من ..یک دو

اللللللللللللللففففففففففففففففففففففففففففررررررر رررررررررررررراااااااااااااااااااااارررررررررررررر ررررررررر

مندی جان چرا فرار بدو بیا تو بغل اسمان که جا برا همه هست ، ;) ولی مندی از این حرفا رد بشیم ندیده دوست دارم :*

راستی تا یادم نرفته فعلا صف خرید جم و تحویل بگیر تا 2500 بعد ش هم 3000>:D<

نظر

• اسمان
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 760

كدخبر: ۱۱۰۹۸۸تاريخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۹:۴۴

پتروشیمی جم به قطبی در بازارهای جهانی تبدیل می‌شود
                      >:D<>:D<

به گزارش خبرگزاری فارس از عسلویه، محمد هاشم‌زاده پیش از ظهر امروز در نشست مسئولان پتروشیمی جم اظهار داشت: پتروشیمی جم از مجموعه‌های موفق در صنعت نفت است و روز به روز به سمت موفقیت و سربلندی در حرکت هستیم.

مدیر عامل شرکت پتروشیمی جم با تقدیر از نیروی انسانی خاطرنشان کرد: بزرگترین سرمایه شرکت جم نیروی انسانی آن است و سرمایه اصلی شرکت آن گم‌نامانی هستند که در صف اول تولید، کار، تلاش و فعالیت می‌کنند.

وی ادامه داد: پرسنل سرمایه گرانقدر و ارزشمند این شرکت، مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و کشور عزیزمان هستند.

هاشم‌زاده ابراز داشت: امید آن دارم مسئولیتی که امروز به امانت تحویل گرفتم در روزی که باید به فردی دیگر واگذار کنم، کارنامه قابل قبول و عملکرد قابل دفاعی داشته باشم.

وی با اشاره به مسؤلیت سنگین مدیر عاملی پتروشیمی جم تصریح کرد: از امروز نماینده جمعی از انسان‌های زحمت کش، متخصص و شریفی که در این عرصه کار می‌کنند هستم و امیدوارم که بتوانم با همراهی و همکاری شما عزیزان و دست‌اندرکاران، این شرکت را به رشد و بالندگی و تعالی هرچه بیشتر برسانیم.

مدیر عامل پتروشیمی جم در ادامه گفت: رهبر معظم انقلاب سال جاری را سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی نامگذاری کردند و مسیر اصلی کشور را برای همه طراحی و تبیین فرمودند و همه باید در این مسیر گام برداریم.

وی خاطر نشان کرد: نقش ما در عرصه اقتصادی جدی و تعیین کننده است و باید بر اساس سیاست‌های دولت تدبیر و امید و با انجام درست وظایف و تکیه بر توانمندهای داخلی شرکت تلاش کنیم حماسه اقتصادی را در مجموعه خود محقق و در این مسیر دست همه همکاران و عزیزان را می‌فشارم تا به روند تعالی پتروشیمی شتاب بیشتری دهیم.

این مسئول از حسن اعتماد وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی، قائم مقام وزیر، مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری و هیئت مدیره تشکر کرد و افزود: نتیجه حسن اعتماد آن‌ها را تنها با عملکرد قابل دفاع خود می توانم پاسخ دهم و در این مسیر از همه ظرفیت‌ها استفاده خواهد شد.

هاشم‌زاده در ادامه با یادآوری تلاش‌های مدیران عامل قبلی و هیئت مدیره‌های گذشته ضمن تقدیر و تشکر از زحمات آن‌ها جایگاه فعلی پتروشیمی جم را مرهون تلاش‌ها و زحمات این عزیزان دانست.

وی محور فعالیت‌های پتروشیمی جم را رعایت قانون و قانون مداری، اجرای سیاست‌های مجمع دانست و تأکید کرد: در این مسیر از تمام توانمندی‌ها و شایستگی‌های افراد در پیشبرد اهداف شرکت استفاده خواهد شد.

هاشم‌زاده اضافه کرد: با تلاش مجموعه مدیران و کارکنان در کوتاه مدت با حضور موثر در بازار کسب و کار، بورس و سرمایه و بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های موجود در تأمین خوراک مجتمع گام برخواهیم داشت و در میان مدت با  حضور موثر در بازارهای منطقه و تبدیل شدن به قطبی در بازارهای جهانی اولویت‌هایی را در پی خواهیم گرفت و این مهم با کار و تلاش و جدیت همه همکاران میسر می‌شود و ان‌شاالله با لطف خداوند متعال به بالندگی خواهیم رسید

نظر

• مندی
                        عضو فعال
                        • Oct 2011
                        • 522

در اصل توسط اسمان پست شده است View Post
                        مندی جان چرا فرار بدو بیا تو بغل اسمان که جا برا همه هست ، ولی مندی از این حرفا رد بشیم ندیده دوست دارم

راستی تا یادم نرفته فعلا صف خرید جم و تحویل بگیر تا 2500 بعد ش هم 3000
                        مرصی آسی جون

خدا خیرت بده مارو تحریک نکن آسی ... ما پشت دستمونو داغ کردیم که هر سهمی که مهری گونزالس
                        /:.yead.:/ توش بود نریم ولو طلا باشه :D

حالا یه خاطر ه بگم برات ..

ما یه رفیق داریم متاهله ...هر بار منو میبینه شروع میکنه به کلی نصیحت که مندی دست از این مشنگ بازیات وردار برو متاهل شو

یه بار تو اتوبوس هم سفر شدیم بهش گفتیم حالا اینهمه تعریف میکنی آدم شب که خسته کوفته تن لش از سرکار میره خونه چطور میتونه نیش و کنایه های عیالو تحمل کنه ...

اونم گفت که ببین .. یه جو مغز نداشتتو
                        به کار بنداز وقتی تو راه هستی هنو نرسیدی خونه .. کافیه یه پیامک عاشقانه به عیال بزنی ... اونوقت خونه برات میشه بهشت .. کم خوبه

خلاصه دیدیم جو گیر شد گوشیو درآورد و یدونه پیامک با این مضمون برا عیالش نوشت و فرستاد که ... ای عشق من .. خداوند عاشاقان نگه دار تو باشد

هنو نفس گوشیش سرد نشده بود که دیدیم درینگ صدای گوشیش اومد ...پیام عیال به این مضمون رسید که ..

یه بسته قارچ، آبلیمو، مرغ، نون

خلاصه کلی خندیدیم
                        آخرین ویرایش توسط مندی؛ 2013/11/25, 01:25.

نظر

• اسمان
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 760

مندی ..به جان بیل گیتس. :D ا گه من جای دوستت بودم یکم مرگ موش با طعم کیت کت هم برا. زنه میخریدم ;)

نظر

• مهربان
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 1675

...امروز بعد از دیدن عرضه صف های قطور خرید بانکی ها یه حس خوش ایند مزورانه ای به دست داد...اخه خودم جا مونده بودم....
                            ....اراک بورس عزیز...شما برو رو سهام سیمانی و کاشی سرامیک....اگر سود نکردی بیا اینجا بگو سود نکردم.!!!..ستران خوبه....
                            .....آسمان عزیز...امروز با یه نسخه جادویی کاری میکنم که اگه 6 تا کیسه سیمان روی هم بزارن سوراخ کنی....بجان مندی قسم.../:.yead.:/
                            .....مندی عزیز...از حضور مجدد در این تاپیک خوشحالم و امیدوارم که حضور دایمیتو به کاردار غیر مقیم ارتقا بدی.../:.rolleyessmileyani
                            ....ساسان جان....به ممد شکوف بگو....نشستیم با علی کرم کلی در مورد تو و مندی صحبت کردیم....اون تیکه شکر اب شدن بین تو ومندی اینقدر با مزه بود که افتادم رو فرمون ماشین....الان بخوبی میدونم که مندی یه نهنگی به وزن تقریبی 105 کیلوا...اینجا با تریپ بریتنی اسپرزو مانکنی مردمو سرکار گذاشته....علی همچنان از حماسه های تو در امر صحبت با موبایل بالای 1.30 یاد میکنه....تفففف.....
                            ....ساسان جان و فرید عزیز ....از ابراز لطف شما متشکرم....خوشحالم که با حضورتون در این تاپیک بخصوص در سمت چپ تاپیک باعث کج شدن این جا شدید....یکیتون بیاد اینور واسته....
                            ...برم دوباره چند صفحه رو ورق بزنم ببینم که کدو یک از دوستان ابراز محبت کردن منهم ابراز لطف کنم....دریغ از یه 500 تومن کارت به کارت....
                            [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• sadeghmousavi
                              عضو فعال
                              • Aug 2013
                              • 484

...امروز بعد از دیدن عرضه صف های قطور خرید بانکی ها یه حس خوش ایند مزورانه ای به دست داد...اخه خودم جا مونده بودم....
                              ....اراک بورس عزیز...شما برو رو سهام سیمانی و کاشی سرامیک....اگر سود نکردی بیا اینجا بگو سود نکردم.!!!..ستران خوبه....
                              .....آسمان عزیز...امروز با یه نسخه جادویی کاری میکنم که اگه 6 تا کیسه سیمان روی هم بزارن سوراخ کنی....بجان مندی قسم.../:.yead.:/
                              .....مندی عزیز...از حضور مجدد در این تاپیک خوشحالم و امیدوارم که حضور دایمیتو به کاردار غیر مقیم ارتقا بدی.../:.rolleyessmileyani
                              ....ساسان جان....به ممد شکوف بگو....نشستیم با علی کرم کلی در مورد تو و مندی صحبت کردیم....اون تیکه شکر اب شدن بین تو ومندی اینقدر با مزه بود که افتادم رو فرمون ماشین....الان بخوبی میدونم که مندی یه نهنگی به وزن تقریبی 105 کیلوا...اینجا با تریپ بریتنی اسپرزو مانکنی مردمو سرکار گذاشته....علی همچنان از حماسه های تو در امر صحبت با موبایل بالای 1.30 یاد میکنه....تفففف.....
                              ....ساسان جان و فرید عزیز ....از ابراز لطف شما متشکرم....خوشحالم که با حضورتون در این تاپیک بخصوص در سمت چپ تاپیک باعث کج شدن این جا شدید....یکیتون بیاد اینور واسته....
                              ...برم دوباره چند صفحه رو ورق بزنم ببینم که کدو یک از دوستان ابراز محبت کردن منهم ابراز لطف کنم....دریغ از یه 500 تومن کارت به کارت....
                              سلام مهربان گرامی
                              مندی از اونجا که گفت خورده زمین تو حموم و همسایه پایینی اومده داد و بیداد با یه حساب سرانگشتی و یکم محاسبات سرعت و شتاب زمین و میزان صدای گرومبببب زمین خوردنش میشد قد و وزنش رو محاسبه کرد
                              بیخیال حالا شماره کارت بدم اگه پول زیاد دارید...

نظر

• ile
                                عضو عادی
                                • Jul 2013
                                • 94

من صادقانه اعتراف میکنم، یکی از همون افراد سرکار گذاشته شدم.../:.weirdsmiley.:/
                                [SIZE=2][COLOR=#000000]خرید وساپا:[/COLOR][COLOR=#ff0000] 90 تومان ،[/COLOR][COLOR=#000000]سود فعلی: [/COLOR][COLOR=#006400]100درصد[/COLOR][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000]،[/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000]سود هدف :[/COLOR][COLOR=#800080]600درصد[/COLOR][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000]،[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=#000000]تاریخ امضا :[/COLOR][COLOR=#b22222]11 دی[/COLOR][COLOR=#ff0000][SIZE=4][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000]
                                [/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][SIZE=1][COLOR=#ff0000]
                                [/COLOR][/SIZE]

نظر

در حال کار...
                                X