حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Captain Nemo
    مدیر
    • Dec 2010
    • 2934

در اصل توسط خودشکوفای پست شده است View Post
    درود بر کاپیتان رضا...
    می بینم جدیدا با طالبان سر اخبار جعلی که نقل می کنی درگیر می شی !!!
    یه خورده احتیاط کن که مرتضوی هم اومده بیرون... خلاصه از ما گفتن:->
    سلام
    پریروز اعصاب نداشتم .... اومدم دیدم طالبان دنبال همه ضرر و زیان های این چند
    وقته ... دیگه خلاصه آمپر زد بالا ...

جسارتا مثل اینکه نمیشه مهربان باشی ( دکتر را نمیگم ها ) باید کمی
    خشونت را چاشنی کار کنیم از این به بعد ...
    دیگه با طالبان ها مرتضوی وار رفتار خواهم نمود ...

شب بخیر
    یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
    دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
    مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• خودشکوفا
      عضو فعال
      • Aug 2025
      • 1134

۱. رضا جون , مهربان که خودش رهبر فکری طالبانه!!! ندیدی با یاران ساندیس خورش بنده رو از تاپیک خودم! بیرون راندن و حالا من مجبورم ساعت دو بیام تاجلادان و جاسوسان فراوانش شکارم نکنند!!:D
      شما که بهتر میدونی اسم اصلی این تاپیک اینی که الان هست نبود....

۲. محض ثبت در تاریخ عرض می کنم:<:-p
      حرکت در بازار سرمایه با خودشکوفای آنتی مهربان!!!!:x

۳. اما شما صبور باش که مدیری و ستون خیمه بورسی... اگه شما از کوره دربری اونوقت من بمونم تو کوره!!! نه جان رضا.. همون شما تو کوره باشی و درنری من راضی ترم...>:D<

۴. رضا جون هرچی پول داری بفرست خدمت این سرباز فداکار وطن.!!!.. توضیح کامل رو خدمت آقا ساسی, بابای زهرا و علی عرض کردم... جان جفتمون در راه امور خیر خرجش می کنم0:-) در چه ثوابی داری شرکت می کنیا.... خوشا به سعادتت...#-o
      آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/02/08, 02:41.
      "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
      (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
        عضو فعال
        • Aug 2025
        • 1134

درود به همه یاران باوفام خصوصا محسن و رضا....:x

جدا سورپرایزم کردین....>:D<
        صبح اومدم و دیدم تاپیک به راه راست هدایت شده.... خدا رو شکر انگار داره اوضاع بی سر و سامان این مملکت درست میشه... نشونه اش هم این تغییر نام تاپیک بود:D

فکرشو بکن امروز که این طرفدارای نامرد مهربان بیان ببینن اسم تاپیکشون ساعت سه صبح عوض شده چندجاشون می سوزه!!!!;)
        آی خداجون شکرت...
        دوست دارم قیافه مهربان و رحمتی و مرادی و ممدسن و ساتیر و داش مهدی و ساسی و تازه کار و یاسر و آلمان و یزدان پناه و صبا و باقیشون رو الان ببینم....=))
        آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/02/08, 10:24.
        "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
        (نيچه)

نظر

• یزدان پناه
          عضو عادی
          • Aug 2025
          • 17

درود بر خود شکوفایی جون
          پیروزی شما را در این ایام االله ده فجر بهت تبریک میگم و بار دیگر در این ایام میمون خون برشمشیر پیروز شد از همین الان منو از یاران نزدیک و باوفای خود بدان
          بدخواه اگه داری عکس بده جسد تحویل بگیر=D>

نظر

• سپه
            كاربر فعال
            • Dec 2010
            • 790

در اصل توسط خودشکوفای پست شده است View Post
            درود به همه یاران باوفام خصوصا محسن و رضا....:x

جدا سورپرایزم کردین....>:D<
            صبح اومدم و دیدم تاپیک به راه راست هدایت شده.... خدا رو شکر انگار داره اوضاع بی سر و سامان این مملکت درست میشه... نشونه اش هم این تغییر نام تاپیک بود:D

فکرشو بکن امروز که این طرفدارای نامرد مهربان بیان ببینن اسم تاپیکشون ساعت سه صبح عوض شده چندجاشون می سوزه!!!!;)
            آی خداجون شکرت...
            دوست دارم قیافه مهربان و رحمتی و مرادی و ممدسن و ساتیر و داش مهدی و ساسی و تازه کار و یاسر و آلمان و یزدان پناه و صبا و باقیشون رو الان ببینم....=))
            اصن من نمی دونم چرا هروقت اسم این تاپیک را می خوندم انتریک می شدم که خود تاپیک ر ا نخونم :p

والا تو مملکتی داریم زندگی می کنیم ادماش برای تماشای اعدام و فوتبال با تخمه وپفک می رن

حالا فکر کن چه اسمی داشت این تاپیک ( این خودشکوفای هم تو اسم تاپیک یه کم تو ذوقه ها از ما گفتن )
            هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• خودشکوفا
              عضو فعال
              • Aug 2025
              • 1134

۱. هر چه مطابق میل و آرزوهای باطنی ماست, به نظر ما حقیقت محض می رسد....
              ای مهربان به قربان این امضات سپه جان....:x

۲. مفهوم مهربانی kindnessو مهر طلبیlove thirsty از همون بزنگاه های حل نشده فرهنگی ما هستند... بیشتر مردم صرفا مهرطلبند و نه مهربان....یکی از نشانه های مهربانی فراموشی نیکی توسط احسان کننده است... اما وقتی طرف تا دم مرگ یادش هست که چه در حق من و شما کرده و هرجا می رسه به زبان میاره و منت می نهد که دیگر مهربان نیست....:-/

۳. آی دی مهربان هم داستان درازی داره که خلاصه اش مربوط هست به نام دوستی که در جوانی دارفانی رو وداع گفته....:(

۴. اما خودشکوفای....:D
              من رو دوستان در نت به نام خودشکوفا... شکوفا...شکوفه....شهلا...شهین و فیض الله!! یا نام کوچکم محمد و صمیمی ترها مملی صدا میکنن... اما شما هر چی دوست داری صدا کن که خوش است...

۵. اصلا مقصر کاپتان نمو هستش که خودشکوفایی رو کرد خودشکوفای و نه خودشکوفا....
              آهای رضا بیا و گندی که زدی رو درست کن!!!!X-(
              آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/02/08, 13:32.
              (نيچه)

نظر

• alman
                عضو عادی
                • Nov 2011
                • 85

▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬
                دچار یعنی
                عاشق
                و فکر کن که چه تنهاست
                اگر ماهی کوچک،
                دچار آبی دریای بیکران باشد
                چه فکر نازک غمناکی...!
                ▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬
                برگرفته از شعر "مسافر" / سهراب سپهری

نظر

• alman
                  عضو عادی
                  • Nov 2011
                  • 85

تونل فریاد میزند , راهی وجود دارد حتی در دل کوه .....

نظر

• alman
                    عضو عادی
                    • Nov 2011
                    • 85

استادى در شروع کلاس درس، لیوانى پر از آب به دست گرفت. آن را بالا نگاه داشت که همه ببینند. بعد از شاگردان پرسید: به نظر شما وزن این لیوان چقدر است؟ شاگردان جواب دادند 50 گرم، 100 گرم، 150 گرم.
                    استاد گفت: من هم بدون وزن کردن، نمی دانم دقیقاً وزنش چقدر است. اما سوال من این است: اگر من این لیوان آب را چند دقیقه همین طور نگه دارم، چه اتفاقى خواهد افتاد.
                    شاگردان گفتند: هیچ اتفاقى نمی افتد. استاد پرسید: خوب، اگر یک ساعت همین طور نگه دارم، چه اتفاقى می افتد؟ یکى از شاگردان گفت: دست تان کم کم درد می گیرد. حق با توست. حالا اگر یک روز تمام آن را نگه دارم چه؟
                    شاگرد دیگرى جسارتاً گفت: دست تان بی حس می شود. عضلات به شدت تحت فشار قرار می گیرند و فلج می شوند. و مطمئناً کارتان به بیمارستان خواهد کشید و همه شاگردان خندیدند. استاد گفت: خیلى خوب است. ولى آیا در این مدت وزن لیوان تغییر کرده است؟ شاگردان جواب دادند: نه پس چه چیز باعث درد و فشار روى عضلات می شود؟ من چه باید بکنم؟

شاگردان گیج شدند: یکى از آنها گفت: لیوان را زمین بگذارید. استاد گفت: دقیقاً . مشکلات زندگى هم مثل همین است. اگر آنها را چند دقیقه در ذهن تان نگه دارید، اشکالى ندارد. اگر مدت طولانی ترى به آنها فکر کنید، به درد خواهند آمد. اگر بیشتر از آن نگه شان دارید، فلج تان می کنند و دیگر قادر به انجام کارى نخواهید بود.
                    فکر کردن به مشکلات زندگى مهم است. اما مهم تر آن است که در پایان هر روز و پیش از خواب، آنها را زمین بگذارید. به این ترتیب تحت فشار قرار نمی گیرید، هر روز صبح سرحال و قوى بیدار می شوید و قادر خواهید بود از عهده هر مسئله و چالشى که برایتان پیش می آید، برآیید! دوست من، یادت باشد که لیوان آب را همین امروز زمین بگذار. زندگى همین است!

نظر

• ساسان
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 728

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post
                      تبریک عرض میکنم ...
                      قدم نو رسیده مبارک باشد ساسان خان
                      با سلام مجدد
                      ان شا ا... همیشه به شادی
                      ان شا ا... همه دوستان این لحظات شاد را تجربه کنن
                      که بس شیرین و دلنوازه
                      تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• m.r_moradi
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

اینجا چه خبره!یه روز نبودم کودتا کردی ممد!؟؟؟!!

ای تک خور نامرد!

مزدور!!

مرگ بر ضد ولایت دُکی...:P
                        تمام سال من بی تو...

نظر

• وحید نصیری
                          عضو فعال
                          • Dec 2012
                          • 594

سلام و عرض ادب خدمت بر و بچ تاپیک

درسته که تو این مدت تو تاپیک مطلب نزدیم ولی هیچ مطلبی رو نخونده رد نمیکردیم و با عزیزانی که تو این تاپیک مطلب میزدند در ضمیر خودمون باهاشون انس می گرفتیم و دوست میشدیم هرچند که خودشون خبر نداشتند.

اول از همه به ساسان بابت نو رسیده تبریک میگم آقا ساسان هوا این نور چشم و داشته باش که اسمی بسیار زیبا براش انتخاب کردی

دوم عرض ادب مجدد خدمت ممد شکوفه عزیز که از هر پستش نمک میریزه و شکر و تبریک بابت اینکه به حق مسلمت رسیدی و تاپیک رو از دست نا اهلش گرفتی بنده همین جا و در همین پست اعلام می کنم که در رکابی شما قلم می زنم و در مقابل معاندان و منکران شما می ایستم و توانایی خود را صرف رکابی شما می کنم و از دگر دوستان هم تقاضا می کنم که به رکابی شیخ ممد بپیوندند.

ما همه سرباز توایم ممدو ...گوش به فرمون توایم ممدو

سوم عرض سلام به دیگر اعضای تاپیک که افتخار آشنایی باهاشون رو قراره پیدا کنم (ممدسن و ممد مردای غبشهری)

چهارمیش تو راهه ...
                          آخرین ویرایش توسط وحید نصیری؛ 2013/02/09, 13:56.
                          بهترین تفریح خوابه!

نظر

• m.r_moradi
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2188

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
                            سلام و عرض ادب خدمت بر و بچ تاپیک

درسته که تو این مدت تو تاپیک مطلب نزدیم ولی هیچ مطلبی رو نخونده رد نمیکردیم و با عزیزانی که تو این تاپیک مطلب میزدند در ضمیر خودمون باهاشون انس می گرفتیم و دوست میشدیم هرچند که خودشون خبر نداشتند.

سوم عرض سلام به دیگر اعضای تاپیک که افتخار آشنایی باهاشون رو قراره پیدا کنم (ممدسن و ممد مردای غبشهری)

چهارمیش تو راهه ...
                            اقا فضای تاپیک رو متشنج کنی خائنی!از الان گفته باشم!بابا جان دشمن در کمینه...;)

در ضمن با غبشهر عزیز دل من کاری نداشته باشیا!:D
                            تمام سال من بی تو...

نظر

• وحید نصیری
                              عضو فعال
                              • Dec 2012
                              • 594

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                              اقا فضای تاپیک رو متشنج کنی خائنی!از الان گفته باشم!بابا جان دشمن در کمینه...;)

در ضمن با غبشهر عزیز دل من کاری نداشته باشیا!:D

بابا ممد تشنج چیه ما در رکابی خودشکوفای آنتی ... قلم میزنیم و از تمومی خائنین تبری می جوییم.

غبشهر رو هواش دارم امروز انصافا مقاومتش رو خیلی خشکل رد کرد خیلی حال کردم یحتمل اراده قویی اومده پشتش که معلوم نیست تا کجا میخواد ببرتش. باهاش هستیم فعلا;)

تو هم بیا تو همین ولایت اینقدر دور دکی نگرد این سال بره ماه بیاد اینورا پیداش نمیشه در ... رعیت تف هم نمیندازه چه برسه به اینکه بخواد سلام کنه ولایتی نداره که اما این ممد سرتا پا ولایته خاصه و ولایته عامه است و ارزش ارادت و تبعیت و پاچه مالی داره :D
                              بهترین تفریح خوابه!

نظر

• خودشکوفا
                                عضو فعال
                                • Aug 2025
                                • 1134

در اصل توسط یزدان پناه پست شده است View Post
                                درود بر خود شکوفایی جون
                                پیروزی شما را در این ایام االله ده فجر بهت تبریک میگم و بار دیگر در این ایام میمون خون برشمشیر پیروز شد از همین الان منو از یاران نزدیک و باوفای خود بدان
                                بدخواه اگه داری عکس بده جسد تحویل بگیر=D>
                                درود بر یزدان جان که نفر اول به دامان پرمهر اسلام بازگشت...:x
                                حقیقتا این بازی سرنوشته که هر سال در ماه بهمن , خدا به دست بندگان برگزیده اش آتیشی به دل این امریکای جهانخوار و نوکران مزدورش می زنه... در سال 1357 حضرت امام علیه شاه قیام کرد و در بهمن 1391 خودشکوفا علیه مهربان....8-}
                                به پاس این پیام پرشوری که دادی و ابراز وفاداری جانانه ای که کردی شما رو به عنوان نخست وزیر دولت موقت منصوب می کنم... برید و کابینه خودتون رو تشکیل بدید که کارای مملکت رو زمین مونده:)]
                                طبیعتا اگه به احتمال ۱۰۰۰ درصد به علت بی سوادی گند زدید به اوضاع مملکت, اصلا خاطرتون رو مشوش نکنید, چون مردمی که مهربان به اون خوبی رو بیرون کردند و من خرفت و خونریز رو سرکار آوردن هرچی سرشون اومد حقشونه....>:)
                                آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/02/09, 19:42.
                                (نيچه)

نظر

در حال کار...
                                X