حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خودشکوفا
    عضو فعال
    • Jul 2025
    • 1134

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
    1- داش ممد ما تا کاممون رو از این دنیا نگیریم نمیمیریم (غبشهرو میرسونیم به 2000 تومن بعد یه ازدواج و بعد یه کام بعدش دیگه هرچی خدا بگه;;))

2- این که چیزی نیست تازه تحلیلات رو تو گروه دااف (دقت استراتژی انتخاب فتح قله ها) :pخوندم اونم لایک نزدم راستی طبق لیستی که دادند شما در راس امور قرار گرفتی شدی شاه داف :D بی معرفت بازم تحلیل بزن البت مال شما بیش تر از اینکه تحلیل باشه تجربه است و قیمت تجربه بسی گران تر از تحلیله :x

3- دنبالش نگرد دکی اولش یه شتر داشت که گویا به گفته شاهدان عینی خوابونده بودش روی فملی و نمیزاشت حرکت کنه ولی پس از اندکی تحقیق متوجه شدیم که خودشم خوابیده رو شاخص و داشته فنرش جمع جور میکرده و دید که دیروز از رو شاخص رفت کنار و این فنرش چنان در رفت که بیا و ببین (خدا قوت دکی )

4- برا اینکه دلت تنگ نشه دوتا فیلم بهت میگم برو ببین که تو این روز مبارک ثوابی دو چندان داره هر دو فیلم مال یه نفره

الف- دیکتاتور : همخوانی عجیبی با شرایط روز داره و دیدنش تو این روز به مثابه داشتن 1000 تا شراز 250 تومنی (شوق و ذوق دوتاش به یه اندازه است)<:-p

ب- برات: اینم فیلم طنز قشنگیه که دیدنش به مثابه داشتن غمارگ 310 تومنیه <:-p

5- برای اینکه دکی بیاد تو تایک نباس قربون صدقش بری باید یه دوتا فحش آبدار بهش بدی خودش میاد. ;)

اولیش رو من میدم (........ تو ....... ...... ...... ..... X-() شرمنده بیشتر از این نمیشد واضح تر نوشت آخه این ناظر یقه ما رو میگره یه لگد در ..ونمون و د برو

6- ممد داداش تغییر و تحولای بنیادی مثل اینکه داره صورت میگیره یکی داره سر و تهت رو میزنه سرش که نزده ولی ته رو زده مواظب باش پیشروی نکنه چون یه خورده نا فرم میشه (خودشکوفایی میشه خودشکوفا بعدش میشه خودشکو بعدش خودش بعد خو و بعدشم که دیگه محو میشی) سریعتر پیگیری کن داداش :)]
    ۱. ایشالله همواره کامروا باشی دوست عزیزم. من که قابل نیستم, این ممدرضامون فدات!!!

۲. تلفظ صحیحش اینه: گروه در و داف
    تحلیل کیلویی چند؟ تجربه کجا بود؟؟
    پسره ی خنگ , اونایی که من تو تاپیک در و داف نوشته بودم یه سبک طنز جدید هست !! که مخاطب فکر می کنه داره یه چیز علمی می خونه اما در واقع داره قصه ی حسین کرد شبستری رو مطالعه می کنه....

۳. .... جدا نگرانشم... بنده خدا با قرض و قوله چنان فمل می خرید که انگار آب حیات پیدا کرده!!!
    امیدوارم برای بازپرداخت بدهی کار فقط به کلیه فروشی برسه و به خودفروشی نیفته که ....

۴. عزیزم این یه نفر اسمش اینه:
    ساشا بارون کوهن که انگلیسی تبار هست.
    البته هر دو فیلم رو دیده ام و ایراد مشترکشون از نظرم القای یه حس نژادپرستانه نسبت به روس ها و اعراب هست... چون با هر دو گروه معاشرت داشته ام, بر اساس تجربه خودم می گم اونها هم مثه همه ی ما خوب و بد دارن و مردمان متمدن هم زیاد داخلشون پیدا میشه و آش به این شوری که امریکایی ها در دو فیلم پخته اند نیست.

۵. دکی مثل گربه ی مرتضی علی می مونه.. از هرجا که پرتش کنی آخرش سالم به زمین میشینه... بذار بره پی الواتیاش!!! آخرش برمی گرده به خونه خودش یعنی همین تاپیک...

۶. می دونی الان حس یه مارمولک دم بریده رو دارم!!!
    اتفاقا گفتم هم خودم سریع تر حرکت کنم و از دیوار بالا برم , هم دوستان زحمت کش و تلاشگر سختشون نباشه بگن: خود ش کو فا یی...
    فقط پنج بخش بود اما یه نفر کامل تلفظش نمی کرد. حالا ببینیم با خودشکوفا به کجا می رسیم
    "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
    (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
      عضو فعال
      • Jul 2025
      • 1134

در اصل توسط سپه پست شده است View Post
      چه دم بریده چه با دم برا ما همون جانباز فیض اللهی

کل تاریخ مملکت 2500 --600 سالت همین چهارتا ادم درست رو داشت (قایم مقام و تقی و ممدو فیض الله )

ا ی خاک به سر این کهن دیارا

پیرو جنگ و گریز با دارودسته مقام معظم مهربان یاد این نوشته افتادم

 سالها پيش شيخ يعقوب خيمه گاهي برپا کرد وشب هنگام شخصي وارد چادرش شد وتا سپيده دم با او کشتي گرفت يعقوب با آنکه مي دانست

حريفش ״ يهوه ״ است اين نبرد را پذيرفت هنگام صبح هنوز شکست نخورده بود ونبرد زماني پايان پذيرفت که خداوند دعاي خيرش را شامل حال او کرد ونام

اورا از يعقوب به اسرائيل تغيير داد . اين داستان از نسلي به نسل ديگر منتقل شد تا هيچ کس از ياد نبردکه : گاهي اوقات لازم است با خداوند مبارزه کرد .

هر انساني در هر ورطه اي از زمان دچار مصيبتي مي شود اين مصيبت ممکن ويراني شهري باشد , مرگ فرزندي باشد ,اتهامي بي دليل باشد يا بيماريي

باشد که تا ابد شخص را معلول مي کند . در آن لحظه خداوند آن شخص را به مبارزه مي طلبد واز او مي خواهد به سئوالش پاسخ دهد :چرا به زندگي

چسبيده اي که اين چنين کوتاه وپر مشقت است ؟مفهوم اين نبرد تو چيست؟... شجاعان هميشه لجوج وسر سختند
      ( ---کوه پنجم —ص 210)

ما در اوج ذلت هم که باشیم با مبارزه می کنیم حتی با دم بریده شکوفایی :p

---------------------------------------------------------------------------------------

( راست گفتی ساندیس نمی دن فقط بشنوم که ساندیس دادن سه روز تاپیکت را می ذارم تو لیست سیاه ااااااا چه مفت ساندیس و از دست دادیما )
      سپه جان ماشالله قلم شیرینی داری.. میدی یه لیس بزنیم بهش؟؟!!=P~
      منت به سر ما بذار و بیشتر از خودت بگو...
      شماره حسابت و رمز ورودش رو هم تو یه پیام خصوصی برام بفرست:D
      "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
      (نيچه)

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
        ستاره دار (2)
        • Jul 2012
        • 1281

در اصل توسط Hamidkhann پست شده است
        آقا جریان اسم کاربری شما چیه که هر روز داره کوتاهتر میشه؟
        خودشکوفایی - خودشکوفای - خودشکوفا - ...
        جریان این اصلاحات چیه؟ چند روز دیگه پیش بره ازت چیزی باقی نمی مونه داش ممد...!
        در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• وحید نصیری
          عضو فعال
          • Dec 2012
          • 594

1-ممد از کی تا حالا قزاقستان شده روس و ایرانی شده عرب:-/ تو خود فیلم که داره میگه رهبر معظم و ریش مقدس در حالی که عربا نه ریش دارند و نه رهبر معظم توی برات هم که نقشه گذاشته و همسایه های قزاقستان رو نشون داده

2- جدا دکی از بابت ممل آمریکایی(فملی رو میگم.. این سهم جزء دسته فوق سنگیناست و تکنولوژیش مال آمریکایی هاست) افتاده تو هچل ؟ حتم می دم اصابش نافرم ریخته به هم و

تمرکزش از بین رفته باهاش در تماس نیستم ولی بگو بیاد یکی از این غذایی ها (غبشهر و غمارگ و غپینو وبشهر ) بخره در حد 10 درصد سبد که روند شارپی دارند و پتانسیل بازدهی

بالای 70 درصد حالا چقدر از این بازدهی قبل از مجمع باشه بسته به اراده بازیگرش داره ولی به نظرم اگه بیاد 10 درصد سبد رو با نسبت ریوارد به ریسک 5 تبدیل به غمارگ (بازدهی 25

درصد تا هفته دیگه و حد ضرر 5 درصد) کنه عالیه البت که ایشون جزء باتجربه ها هستند و صیقلی داده شده توسط سهام پر پتانسیل صدرا و فاک و فاذز B-)

ولی ما هم از روی بی ادبی یه چیزی میگیم به نظر حقیر روند شارپ تو مقطع فعلی از آن پالایش و غذایی و قند(البت قندیا تا اطلاع ثانوی نوسان می کنند و حرکت

شارپشون در جهت منفیه ) و بعد از اون تک سهماست و تا یه 10 درصد دیگه پتروها و سنگ آهنی ها هم به جز کنور که تو واچینگ لیسته ول معطلند.
          آخرین ویرایش توسط وحید نصیری؛ 2013/02/10, 19:57.
          بهترین تفریح خوابه!

نظر

• خودشکوفا
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 1134

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
            جریان این اصلاحات چیه؟ چند روز دیگه پیش بره ازت چیزی باقی نمی مونه داش ممد...!
            اشکبوس جان پاسخت تو تاپیک
            اداف
            موجود است!!!!
            (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
              عضو فعال
              • Jul 2025
              • 1134

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
              1-ممد از کی تا حالا قزاقستان شده روس و ایرانی شده عرب:-/ تو خود فیلم که داره میگه رهبر معظم و ریش مقدس در حالی که عربا نه ریش دارند و نه رهبر معظم توی برات هم که نقشه گذاشته و همسایه های قزاقستان رو نشون داده

2- جدا دکی از بابت ممل آمریکایی(فملی رو میگم.. این سهم جزء دسته فوق سنگیناست و تکنولوژیش مال آمریکایی هاست) افتاده تو هچل ؟ حتم می دم اصابش نافرم ریخته به هم و

تمرکزش از بین رفته باهاش در تماس نیستم ولی بگو بیاد یکی از این غذایی ها (غبشهر و غمارگ و غپینو وبشهر ) بخره در حد 10 درصد سبد که روند شارپی دارند و پتانسیل بازدهی

بالای 70 درصد حالا چقدر از این بازدهی قبل از مجمع باشه بسته به اراده بازیگرش داره ولی به نظرم اگه بیاد 10 درصد سبد رو با نسبت ریوارد به ریسک 5 تبدیل به غمارگ (بازدهی 25

درصد تا هفته دیگه و حد ضرر 5 درصد) کنه عالیه البت که ایشون جزء باتجربه ها هستند و صیقلی داده شده توسط سهام پر پتانسیل صدرا و فاک و فاذز B-)

ولی ما هم از روی بی ادبی یه چیزی میگیم به نظر حقیر روند شارپ تو مقطع فعلی از آن پالایش و غذایی و قند(البت قندیا تا اطلاع ثانوی نوسان می کنند و حرکت

شارپشون در جهت منفیه ) و بعد از اون تک سهماست و تا یه 10 درصد دیگه پتروها و سنگ آهنی ها هم به جز کنور که تو واچینگ لیسته ول معطلند.
              ۱ .۱. عزیز دلم قزاقستان صدها سال جزئی از امپراتوری روسیه و بعدها اتحاد جماهیر شوروی بود... کاملا در فرهنگ روسیه مستحیل شدند و من حقیر تفاوت بزرگی بین این دو نمی بینم... با شناختی که در طول سالها از عالم ادب و هنر به دست آوردم می دونم نظر به رقابت دیرینه که بین روسیه و امریکا وجود داره نیش و کنایه های فیلم عمیق تر از ظاهری بود که دیدی...

۲.۱. فیلم دیکتاتور دو سطح انتقادی داره.. یه سطحش هجو دیکتاتورهای مستبد منطقه خاورمیانه است که باش موافقم... سطح دوم اشاراتی تند در حق فرهنگ و روحیات مردمان همین منطقه, و نه اختصاصا ایران بود.. این سطحش منظورم بود

۲. حیفه که تو با این تحلیلای عجیب غریبت تو اداف نمی نویسی. به عنوان یه داف پشمالو همین جا دعوتت می کنم اونجا مطالبت رو بنویسی!!!
              (نيچه)

نظر

• ساسان
                عضو فعال
                • Aug 2011
                • 728

سلام
                ممد جان
                از قم قمه قمقمه چه خبر
                حال اون علی را مثل اینکه نافرم گرفتن
                فعلا تا خرداد ماه 92
                حالا حالا خبر های به گوش خواهد رسید
                تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• خودشکوفا
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 1134

در اصل توسط ساسان پست شده است View Post
                  سلام
                  ممد جان
                  از قم قمه قمقمه چه خبر
                  حال اون علی را مثل اینکه نافرم گرفتن
                  فعلا تا خرداد ماه 92
                  حالا حالا خبر های به گوش خواهد رسید
                  عمو ساسان من هنوز هم اعتقاد به وجود عدالت در نظام این جهان دارم... روزی که برادران ل... که صاحب قدرت و جایگاه بودند, نسبت به رفتار خلاف اخلاق و شریعت ا.ن. سکوت کردند و در برابر ظلم ظالم اعتراضی نکردند طبیعی بود که روزی نوبت به خودشون برسه.. این که این خاندان خطاکار و جرایمشون مورد افشا قرار گرفته برای ایران امر مبارکی است.. امیدوارم اینان هم متقابلا دست ا.ن. را رو کنند... فعلا که گویا یه نفر که انگار خودش هم پرونده های جالبی باید داشته باشه اجازه حرف زدن بهشون نداده... گویا از افزایش دامنه آتش اعترافات و افشاگری ها ترسی داره... اما سگان شکاری رو تا کی میشه بسته نگاه داشت؟؟
                  .باشد که خفتگان بیدار شوند....
                  (نيچه)

نظر

• ساسان
                    عضو فعال
                    • Aug 2011
                    • 728

این براداران ل اونقدر بزدل و ترسو هستن
                    که باید هر چند گاهی بیشتر از انها شنید

اندیشهها بر کلمهها و احساسها تاثیر میگذارند.

بگوییم : از اینکه وقت خود را در اختیار من گذاشتید متشکرم.
                    نگوییم : ببخشید که مزاحمتان شدم.

بگوییم : در فرصت مناسب کنار شما خواهم بود.
                    نگوییم : گرفتارم.

بگوییم : راست میگی؟ راستی؟
                    نگوییم : دروغ نگو.

بگوییم : خدا سلامتی بده.
                    نگوییم : خدا بد نده.

بگوییم : هدیه برای شما.
                    نگوییم : قابل ندارد.

بگوییم : با تجربه شده.
                    نگوییم : شکست خورده.

بگوییم: قشنگ نیست.
                    نگوییم : زشت است.

بگوییم: خوب هستم.
                    نگوییم: بد نیست.

بگوییم : مناسب من نیست.
                    نگوییم : به درد من نمیخورد.

بگوییم : با این کار چه لذتی میبری؟
                    نگوییم : چرا اذیت میکنی؟

بگوییم : شاد و پر انرژی باشید.
                    نگوییم : خسته نباشید.

بگوییم: من.
                    نگوییم: اینجانب.

بگوییم: دوست ندارم.
                    نگوییم: متنفرم.

بگوییم: آسان نیست.
                    نگوییم: دشوار است.

بگوییم : بفرمایید.
                    نگوییم : در خدمت هستم.

بگوییم : خیلی راحت نبود.
                    نگوییم : جانم به لبم رسید.

بگوییم : مسئله را خودم حل میکنم.
                    نگوییم : مسئله ربطی به تو ندارد.

نظر

• m.r_moradi
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2188

ممد توبه کردی؟!!!
                      یا اسم تاپیک هم مث اسم خودت بازیچه کردی؟!

ممد یه تحلیل از شیران بکن ببینم،هم خودم هریدم هم به یه دوستی پیشنهاد خرید دادم نگرانشم،طفلی قلبش باطری ای هستش..
                      تمام سال من بی تو...

نظر

• خودشکوفا
                        عضو فعال
                        • Jul 2025
                        • 1134

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                        ممد توبه کردی؟!!!
                        یا اسم تاپیک هم مث اسم خودت بازیچه کردی؟!

ممد یه تحلیل از شیران بکن ببینم،هم خودم هریدم هم به یه دوستی پیشنهاد خرید دادم نگرانشم،طفلی قلبش باطری ای هستش..
                        یه مطلب در جواب ساسان یه چند دقیقه پیش نوشتم تو تاپیک که غیبش زد....

تنبل جان برو تاپیک در و داف دو روز پیش مطلبش رو که نوشته ام , پیداش کن...گفتم کاملا باش موافقم... فقط یکی بیاد زمان ورود بده... پس توی خائن رفتی تنها خوری کردی؟؟ کوفتت بشه عزیزم که سهم خوبیه!!
                        (نيچه)

نظر

• m.r_moradi
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
                          یه مطلب در جواب ساسان یه چند دقیقه پیش نوشتم تو تاپیک که غیبش زد....

تنبل جان برو تاپیک در و داف دو روز پیش مطلبش رو که نوشته ام , پیداش کن...گفتم کاملا باش موافقم... فقط یکی بیاد زمان ورود بده... پس توی خائن رفتی تنها خوری کردی؟؟ کوفتت بشه عزیزم که سهم خوبیه!!
                          والا تکنیکالی اگه بالای 5210 تثبیت بشه تا 6300 مشکل خاصی نباید داشته باشه...

در ضمن اون رو که دیدم،به روز ترش کن منظورم بود...یه سر برو تاپیکش ببین چه خبره...;)

http://forums.boursy.com/showthread....9%86%29/page53
                          آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2013/02/11, 02:17.
                          تمام سال من بی تو...

نظر

• ساسان
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 728

با سلام
                            علی کوچولو را شنبه ای سهامدار وغدیرش کردیم
                            امروز هم روی 354 تومن سهامدار وصندوقش کردیم
                            با دید حداقل 2 ساله
                            :D <:-p

نظر

• m.r_moradi
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2188

در اصل توسط ساسان پست شده است View Post
                              با سلام
                              علی کوچولو را شنبه ای سهامدار وغدیرش کردیم
                              امروز هم روی 354 تومن سهامدار وصندوقش کردیم
                              با دید حداقل 2 ساله
                              :D <:-p
                              با دید چند ساله کنور یکی از بهترین گزینه هاست...
                              تمام سال من بی تو...

نظر

• ساسان
                                عضو فعال
                                • Aug 2011
                                • 728

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                                با دید چند ساله کنور یکی از بهترین گزینه هاست...
                                مخلیصم جناب مرادی عزیز
                                کنور که عالیه
                                فعلا دست گرمی برای این بچه
                                یک کمی وصندوق و وغدیر خریداری شد
                                :x

نظر

در حال کار...
                                X