حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مندی
    عضو فعال
    • Oct 2011
    • 522

محضر خلبان فرزانه:D سایت بورسی حضرت کاپیتان دامت برکاته ظله العالی حفظت خیرکم عند ا...

با سلام و عرض ارادت و بوس:*

بیانات بلیغ حضرتعالی در این تاپیک با اعضاء مست انقلابی از هر جهت راهگشا و امید آفرین برای طفول معصوم بود.

حقیر لازم می دانم از تذکرات خیرخواهانه و منصفانه حضرتعالی در مورد رفتار چهار قوه سپاسگزاری نمایم و آنچه از تذکرات به رعایت مصالح سایت توسط این بنده اشارت داشت با جان و دل پذیرا و آن را نصب العین کار خویش قرار خواهم داد و مطمئن هستم دیگر اعضاء و قاطبه طفول اندرزهای مشفقانه حضرتعالی را مبنای عمل خویش قرار خواهند داد و این نگاه بلند، بار دیگر عظمت و شوکت جایگاه تاثیرگذار ولایت کاپیتان را در سایت بورسی نشان می دهد.
    از خداوند متعال عزت، سربلندی و طول عمر آن حضرت و دیگر بچه های مست و پرشور این تاپیک را خواستارم.

واما بعد....

از مندسن (رئیس قوه) B-) خطاب به حضرات آقایان ممد شکوفه (رئیس چراغ قوه):D ، علی کرمی(رئیس قوه شارژی):p ومهربان (رئیس قوه قلمی):x

ضمن آرزوی سلامتی و خوشی وعشق وحال و شور و مستی
    خجالت کشیده وتوبه نامه خود را در تاپیک واعلام برائت خود را اعلام نمایید.
    آخرین ویرایش توسط مندی؛ 2013/02/17, 10:02.
    دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• خودشکوفا
      عضو فعال
      • Jul 2025
      • 1134

صل علی محمد یاور کاپتان آمد...
      سلام اخوی محمدحسن.... التماس دعا داریم... باور بفرمایید دیشب تو نماز شب همش یاد شما بودم....
      "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
      (نيچه)

نظر

• m.r_moradi
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2188

رهبر فتنه گران (ممد شکوفه):این تاپیک را خدا آزاد کرد!
        به گزارش خبرنگار ما، میرزا قلی بیگ خان صور اسرافیل،"تشکر منو پس بدید" شعار قالب تظاهرات کنندگان در صحن علنی تاپیک بود.
        همچنین خبر های جدید حاکی از حصر خانگی رهبر "کارت بازان عالم" حضرت دکتر مهربان توسط نیروهای خودسر فتنه گران میباشد،به گزارش اشوبیدت جرس ممدسن و علی کرمی دو تن از اعضای فعال اتاق فکر فتنه گران با دو چماق به غایت بزرگ هر کس که نزدیک منزل دکتر مهربان میشود را کتک مفصل میزنند...

در همین اثنا خلبان غیور و تاپیک جو،کاپتان نمو اعلام کرد:اگر فتنه گران دست از اغتشاش بر ندارند صحن تاپیک را توسط "میگ" نابود خواهم کرد!
        :D
        تمام سال من بی تو...

نظر

• خودشکوفا
          عضو فعال
          • Jul 2025
          • 1134

السلام علیک یا محمد رضا مرادی
          دیدی که فجر آزادی در این تاپیک هم دمید و حضرت امام کاپتان انقلاب کرد و مظاهر فساد رو پاک کرد؟؟؟
          راستی نماز جماعت ظهر کدوم مسجد تشریف می برید ما بیاییم مکبر بشیم؟؟؟؟
          "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
          (نيچه)

نظر

• وحید نصیری
            عضو فعال
            • Dec 2012
            • 594

اخویان فعلا مشغول دعای پرفیض جوشن کبیر و اقامه نماز جعفر طیار و چند نماز دیگر هستم

دعاگوی همه برادران بالخص فروشندگان شپنا می باشم

بعد از ادای فریضه ها به خدمت برادران می رسیم
            بهترین تفریح خوابه!

نظر

• خودشکوفا
              عضو فعال
              • Jul 2025
              • 1134

به به ببین کی اینجاست... برادر علی , صد صفا... خوش اومدین... چرا خبر ندادین ما هم بیاییم تو این فریضه با شما شرکت کنیم و در ثوابش شریک بشیم... حالا به جاش غروب با هم بریم دختربازی!!! وای ببخشید:p منظورم امر به معروف خواهران بدحجاب بود:D
              (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
                عضو فعال
                • Jul 2025
                • 1134

برادران قبول دارین این مهرداد ساتیر نامرد چشماش شوره... @-)
                تا اومد گفت اینجا چقد آزادی دارین, انصار حزب الله اومد و ریخت محفل انسمون رو به هم زد...:-<
                (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 1134

علی کرمی و مندسن چرا پیام خصوصی نمیشه براتون زد.. یه فکری بکنید که با جفتتون کار دارم...
                  (نيچه)

نظر

• مهربان
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 1675

....the show must go on....
                    ....آغاز جستار.....
                    .....به خانه برگشتم....بی رفتن....
                    ....ممد....دوست خوب من....وقتشه که آبو به سرچشمه برگردونیمم.....
                    [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• مهربان
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 1675

....ام اچ کی دبلیو ایکس کیو فیتیله رو بکش پایین دادا....حضورتو میخوام ولی تو پستات یکم دود میکنی روغن سوزی داری یه نمه ادبیات کاربریتو اصلاح کن....دوست دارم......ممد....کجایی رفیق....

- - - Updated - - -

....ام اچ کی دبلیو ایکس کیو فیتیله رو بکش پایین دادا....حضورتو میخوام ولی تو پستات یکم دود میکنی روغن سوزی داری یه نمه ادبیات کاربریتو اصلاح کن....دوست دارم......ممد....کجایی رفیق....

نظر

• مهربان
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 1675

....شرح ماوقع....اونچه گذشت...
                        ...همونطور که به دودوست خوبم ممد و علیرضا جمالی عزیز گفتم فوت یکی از نزدیکان و شیفتهای سنگین و بی پایان و یک استرس رنج آور و شیر افکن باعث شده بود تا از جمع با صفای دوستای خوبم فاصله بگیرم و تاپیکو بدست ممد رفیق گرانبها و نابابم بسپرم که بحمدالله رسالت خودشو به بهترین وجه انجام داده و تاپیکو رسونده به اینجا که همه :D:->عزیزان حداقل 5 متر بالای کف پایین در خلسه نشیه ای گوارا معلق موندن....
                        ...به لطف یزدان پاک....دادار بنده نواز و نظر لطف خاندان شرافت و کرامت تا حد زیادی گرفتاریها فروکش کرده و ققنوس به آشیانه برگشته تا طرحی نو در کنار دوست عزیزم ممد دراندازیم و اینجا رو مکانی پر از صفا و دوستی کنیم و از در دسترس ترین شادی هستی که همون جریان زندگی هست بگیم....
                        ....خواهشی که از یاران و دوستان دارم اینه که یه نموره همچین در حد رعایت اعتدال شان تاپیک و دوستان حاضر درتاپیکو حفظ کنن و مارو از ادبیات دلنشین و شادی بیپایانشون لبریز کنن ....
                        ....وگرنه 75 کیلو پرس سینه بی استرویید و 80 کیلو اسکات میزنم....یعنیییی مطلبو بگیررر داداششممم....

نظر

• خودشکوفا
                          عضو فعال
                          • Jul 2025
                          • 1134

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                          ....شرح ماوقع....اونچه گذشت...
                          ...۱. همونطور که به دودوست خوبم ممد و علیرضا جمالی عزیز گفتم فوت یکی از نزدیکان و شیفتهای سنگین و بی پایان و یک استرس رنج آور و شیر افکن باعث شده بود تا از جمع با صفای دوستای خوبم فاصله بگیرم و

۲. تاپیکو بدست ممد رفیق گرانبها و نابابم بسپرم که بحمدالله رسالت خودشو به بهترین وجه انجام داده و تاپیکو رسونده به اینجا که همه :D:->عزیزان حداقل 5 متر بالای کف پایین در خلسه نشیه ای گوارا معلق موندن....
                          ...به لطف یزدان پاک....دادار بنده نواز و نظر لطف خاندان شرافت و کرامت تا حد زیادی گرفتاریها فروکش کرده و ققنوس به آشیانه برگشته تا طرحی نو در کنار دوست عزیزم ممد دراندازیم و اینجا رو مکانی پر از صفا و دوستی کنیم و از در دسترس ترین شادی هستی که همون جریان زندگی هست بگیم....
                          ....

۳. خواهشی که از یاران و دوستان دارم اینه که یه نموره همچین در حد رعایت اعتدال شان تاپیک و دوستان حاضر درتاپیکو حفظ کنن و مارو از ادبیات دلنشین و شادی بیپایانشون لبریز کنن ....
                          ....وگرنه 75 کیلو پرس سینه بی استرویید و 80 کیلو اسکات میزنم....یعنیییی مطلبو بگیررر داداششممم....
                          ۱. بازگشت پیروزمندانه ات رو تبریک میگم مهرداد... :xهرچند صدبار دیگه هم اومدی و نموندی, اما ایشالله این بار موندگار باشی و از محضر من دور نشی....اتفاقا شاعر در وصفت خوش سروده که:

گر صد بار توبه شکستی بازآ.... گر کافر و گبر و بت پرست و بی بصیرت و سر شیفت و بی پول و مهربانی!!! بازآ.....

۲. خوشحالم که زحماتم به بار نشسته و این تاپیک به عنوان پیوستی از هایدپارک لندن , مکانی آزاد بود برای گفتن ناگفتنی ها... حالا اگه جایی هم کم و کاستی بود حتما ایراد ازمن بود....:">

۳. مهرداد جون باور کن دروغ به عرضت رسوندن.... ما تو این تاپیک از سحر که با دعا و نماز شروع میکردیم تا آخر شب که با دعای عهد به پایین می رسوندیم جز نیکی بر زبان نراندیم:D
                          باور نداری از همه اهلی بورسی بپرس;)
                          (نيچه)

نظر

• satyr
                            عضو فعال
                            • Dec 2012
                            • 1229

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
                            برادران قبول دارین این مهرداد ساتیر نامرد چشماش شوره... @-)
                            تا اومد گفت اینجا چقد آزادی دارین, انصار حزب الله اومد و ریخت محفل انسمون رو به هم زد...:-<
                            ما که کفه گناهانمون خیلی سنگین بود گفتم همه تلاشمو در جهت پاک ومحو کردن این مکان فسق و جور بکنم تا بلکه کمی از بار گناهانم کاسته شه

این چند روز رو انرژی های منفی زیاد کار کرده بودم خوب جواب داد خوشم اومد یه بچه جغد هم گرفتم خیلی حال میده

ولی یکم دیشب عذاب وجدان هم گرفته بودم حالا این ناظر هم درست باید بعد پست من میبست تاپیکو بعد ده روز یه پست زدما

پ.ن :من چرا پیام خصوصی نمیتونم بدم جناب ناظر
                            آخرین ویرایش توسط satyr؛ 2013/02/17, 15:35.

نظر

• satyr
                              عضو فعال
                              • Dec 2012
                              • 1229

راستی شما هم با فایر فاکس مشکل دارید ؟

نظر

• خودشکوفا
                                عضو فعال
                                • Jul 2025
                                • 1134

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                                ....ام اچ کی دبلیو ایکس کیو فیتیله رو بکش پایین دادا....حضورتو میخوام ولی تو پستات یکم دود میکنی روغن سوزی داری یه نمه ادبیات کاربریتو اصلاح کن....دوست دارم......ممد....کجایی رفیق......
                                مهرداد تا حالا مندسن رو بهت معرفی نکرده ام؟؟؟
                                کشف خودمه و بی شک بابتش جایزه نوبل امسال حق منه...
                                یکی از بچه های باحال بورسی خودشه که البته یه کم هم آتیشش تنده...ولی بامرام و بسیار هم مودبه...
                                به جان جفتمون از برگ گل نازک تر از دهانش خارج نمی شه و مطلب ننوشته.. امیدوارم فرصت نکنی بخونیشون#:-S اما ندید از من قبول کن/:)
                                خلاصه کنم که هرچی انسان بزرگ و باادب و باشخصیت , این اطراف دیدم برش داشتم آوردم تاپیکت>:D<
                                (نيچه)

نظر

در حال کار...
                                X