حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m.r_moradi
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2188

هعییییییییییی... دلم خون شداز این غبشهر میمردن یه درصد بیشتر سود بسازن تا سهم بسته بشه!!!!!
    تمام سال من بی تو...

نظر

• خودشکوفا
      عضو فعال
      • Jul 2025
      • 1134

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
      از دست تو ممد شکوفا!:))

با اشکبوس عزیز صحبت کردم،حرفش کاملا منطقی بود...

نگفتم که فردا شیران بخر...اما خارج از شوخی قبل مجمع بخر به نظرم یه مقدار کمم که شده،با سودش بچه های اداف رو نهار مهمون کن!

از اونجایی که حقوقی داره سهم رو تو محدوده 4900تا5100 کنترل میکنه به نظرم تا مجمع همین حئالی بمونه و جایی نره،میتونی سر فرصت بخریش...
      حالا مجمعش کی هست پسر؟؟ هر وقت روندش واسه صعود آماده بود یه ندا تو تاپیک در و داف بده تا با بچه ها حمله کنیم>:D<

در اصل توسط alman پست شده است View Post
      بـعـضی آدمـها هم دنیا رو زیبا میکنن هم زندگی رو لذت بخش تر....

آدمایی هستن که
      هروقت ازشون بپرسی چطوری؟ می گن خوبم ...
      وقتی می بینن یه گنجشک داره رو زمین دنبال غذا می گرده،
      راهشون رو کج می کنن از یه طرف دیگه می رن که اون حیوونکی نپره ...
      اگه یخ ام بزنن، دستتو ول نمی کنن بزارن تو جیبشون ...
      آدمایی که از بغل کردن بیشتر آرامش می گیرن تا از چیز دیگه

مثل آن راننده تاکسیای که حتی اگر در ماشینش را محکم ببندی بلند می گوید: روز خوبی داشته باشی.

آدمهایی که توی اتوبوس وقتی تصادفی چشم در چشمشان می شوی،
      دستپاچه رو بر نمیگردانند، لبخند می زنند و هنوز نگاهت می کنند.

آدمهایی که حواسشان به بچه های خسته ی توی مترو هست، بهشان جا می دهند، گاهی بغلشان می کنند.

دوست هایی که بدون مناسبت کادو می خرند،... مثلا می گویند
      این شال پشت ویترین انگار مال تو بود. یا گاهی دفتر یادداشتی، نشان کتابی، پیکسلی ...

آدمهایی که از سر چهار راه، نرگس نوبرانه می خرند و با گل می روند خانه.

آدمهایی که هر چند وقت یک بار یه ایمیل پرمحبت برات می فرستند .

آدمهایی که اگر توی کلاس تازه وارد باشی، زود صندلی کنارشان را با لبخند تعارف می کنند که غریبگی نکنی.

آدمهایی که خنده را از دنیا دریغ نمی کنند، کودک درونشون زنده و سرحاله ، توی پیاده رو بستنی چوبی لیس می زنند و روی جدول لی لی می کنند.

همینها هستند که دنیا را جای بهتری می کنند برای زندگی کردن.

مثل دوستی که همیشه موقع دست دادن خداحافظی، آن لحظهی قبل از رها کردن دست،
      با نوک انگشتهاش به دستهایت یک فشار کوچک می دهد… چیزی شبیه یک بوسه .

وقتی از کنارشون رد میشی بوی عطرشون تو هوا مونده .

وقتی بارون میاد دستاشون رو به آسمونه .

وقتی بهشون زنگ میزنی حتی وقتی که تازه خوابیدن
      با خوشرویی جواب میدنو میگن خوب شد زنگ زدی باید بلند میشدم.

وقتی یه بچه میبینن سرشار از شورو شوق میشن و باهاش شروع به بازی کردن میشن .

آره همین ها هستند که هم دنیا رو زیبا میکنن هم زندگی رو لذت بخش تر.
      ساسی جان من راضی نیستم که اینقد آشکارا از من تعریف می کنیا... از الان گفته باشم;;)

در اصل توسط alman پست شده است View Post
      شفته جان سلام
      منو فراموش کردی
      شعر و طرب همایونی هم با من و عمو اتی
      فقط یاد شفته پلو افتادم گشنم شد
      شرمنده ام به خدا آلمان جون... جمعیت تاپیک زیاد و بنده پرمشغله و حواس پرت....خوب عشاق مشهور هم سهم تو;)

در اصل توسط ساسان پست شده است View Post
      ممد
      تو که شیران بخر نیستی
      اول صبح دریاب شپنا را که رقمهای خوبی از سود 92 اون بگوش میرسه
      ساسی جون موقعی که خواب بودید ما تو شراز کله معلق می زدیم!!!! پالایشگاهی و من پیوند دیرینه داریم اما باید چند روز از معاملات شپنا بگذره تا بتونم با رهگیری روند معاملات سهامدار عمده و با کمک دوستان اداف برای خریدش تصمیم بگیرم.....

راستی تویوتایی که قراره برای شکوفا کوچولوت بخری , بیزحمت آلبالویی باشه:x
      "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
      (نيچه)

نظر

• مندی
        عضو فعال
        • Oct 2011
        • 522

آدم اسم بچه های این تاپیکو خصوصاً علی کرمی (راستی علی اگه از شرایط ازدواج فقط یکیشو داری <:-p مثل خودمی و عزیزمی ) و ممد شهلا خائن متاهههل مزدور :* و دخی مهربون نامرد عیاش ولگرد:x و میبینه یاد شب های مستی میافته 8-} .... اووووع بالا اوردم

شما رو اندازه شب های مستی دوست دارم ........ شما رو قد ملک هستی دوست دارم
        برایم این پریشون حالیا یعنی عبادت ........ شما رو جانا بحق بت پرستی دوست دارم ....... (اووووووووع):D

ها ههها هایا اها یا ها یا ها..... حال میکنید چه چه رو .... بنازم صدارو .... مهربانو سرتخته بشورن;;)

اگه امشب برا عرض ادب تو خابم نیاد قطع بیقین سر پل سراط هایده منو می....اد @-)

یه خاطره بگم پریروزا تو پارک به یه دخمله به لهجه معتادی گفتم چشات بيشت،لباشت بيشت ،تيپت بيشت... بعد دختره بی تربیت گفت گم شو آشغال... بعد من بهش گفتم انژباط شفر.... زد زیر خنده ... خلاصه رفیق شدیم گفت من متاهل هستم ... گفتم خاک تو سرم نکنن همینمون کم مونده بود .... برو خجالت بکش زن .... چندتا متاهههههل نامرد مزدور تروریست دور و ورم هست برا ده پشتم بسه .... خلاصه عتاش رو به لقاش بخشیدیم ولش کردیم... اینم شانس ما خلاصه .... اوووووووع:p

آخرین ویرایش توسط مندی؛ 2013/02/12, 23:37.
        دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• خودشکوفا
          عضو فعال
          • Jul 2025
          • 1134

گروه محمدان حال خراب

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
          منم با تو:(fight)
          شمشیرتو بردار و از خودت ذفاع کن
          نمیخوام ادم بی دفاع رو بکشم
          در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Post
          آدم اسم بچه های این تاپیکو خصوصاً علی کرمی (راستی علی اگه از شرایط ازدواج فقط یکیشو داری <:-p مثل خودمی و عزیزمی ) و ممد شهلا خائن متاهههل مزدور :* و دخی مهربون نامرد عیاش ولگرد:x و میبینه یاد شب های مستی میافته 8-} .... اووووع بالا اوردم

شما رو اندازه شب های مستی دوست دارم ........ شما رو قد ملک هستی دوست دارم
          برایم این پریشون حالیا یعنی عبادت ........ شما رو جانا بحق بت پرستی دوست دارم ....... (اووووووووع):D

ها ههها هایا اها یا ها یا ها..... حال میکنید چه چه رو .... بنازم صدارو .... مهربانو سرتخته بشورن;;)

اگه امشب برا عرض ادب تو خابم نیاد قطع بیقین سر پل سراط هایده منو می....اد @-)

یه خاطره بگم پریروزا تو پارک به یه دخمله به لهجه معتادی گفتم چشات بيشت،لباشت بيشت ،تيپت بيشت... بعد دختره بی تربیت گفت گم شو آشغال... بعد من بهش گفتم انژباط شفر.... زد زیر خنده ... خلاصه رفیق شدیم گفت من متاهل هستم ... گفتم خاک تو سرم نکنن همینمون کم مونده بود .... برو خجالت بکش زن .... چندتا متاهههههل نامرد مزدور تروریست دور و ورم هست برا ده پشتم بسه .... خلاصه عتاش رو به لقاش بخشیدیم ولش کردیم... اینم شانس ما خلاصه .... اوووووووع:p
          هییییی روزگار کج مدار.... :(خدا به پدر مادراتون صبر بده...
          البته شما دو تا اصلا مقصر نیستینا... بنده فهمیده ام تو این تاپیک , محمدی نیست که قلم بزنه و نسبتی با جنون و روان پریشی نداشته باشه.. )
          خودتون ببینین:

ممد خودشکوفا, ممدرضا مرادی, ممد رحمتی, ممدسن ک.ز.44 :-& و مهرداد مهربان!!!

اگه احیانا محمد نامی از قلم افتاده خودش بیاد اعلام کنه...
          این تشابهات بهم ایده داده که یه گروه تازه و قدر تاسیس کنم...غیر آلمان جان که واضحه اسم کوچکش , مونشن گلادباخ هست,:D هر کسی اجازه داره که به گروه کوچک ما , محمدان حال خراب, بپیونده!!!.. نام شما هم اصلا مهم نیست... خدا رو شکر تونستم شرایطی فراهم کنم که عضویت در گروه رایگان باشه... فقط جهت صدور کارت عضویت , مبلغی ناچیز در حد 3 ملیون تومان دریافت می کنم ... باقیمانده احتمالی اون هم جهت امور خیریه صرف خواهد شد.. 0:-)
          آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/02/13, 07:58.
          "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
          (نيچه)

نظر

• مندی
            عضو فعال
            • Oct 2011
            • 522

یادش بخیر دوران کودکی چند تا خاطره خیلی قشنگ دارم نم نم واستون میگم ..... هروقت چشمم به پنکه مي افته ياد اول دبستان مي افتم که تو اولين روز بغل دستيم به جاي سلام گفت بگو پنکه
            منم گفتم پنکه
            در جواب گفت : شورت بابات تنگه :-?
            و بعد اونقدر خنديد که گوزيد:"> و وقتي عمق فاجعه روفهميد لحظه اي بنفش شد و بعد از شدت گريه عر عرش هوا رفت
            و من توي تمام اين مراحل با اين چهره:-B تنها دراين تفکر بودم که چرا شورت باباي من تنگ است و تنگ بودنش با پنکه چه رابطه اي دارد(:|
            اين تفكر منطقي ثابت مي كنه من از كودكي استعداد فلسفي تو تحليل و سخنوري داشتم... نه ممد ... نه جون من ممد راست نمیگم .. نه خداییشش:D
            راستی ممد دلبندم متاهلم خائنم در مورد ایدت اولاً که اووووووع ;)..... دوماً خیلی ایده خوبی هست نه خوشم اومد نه متاهههل ها هم اره ..... من پایه ام ممد..... راستی ممد داداشم واسه مطالبی که تو این تاپیک میزارم چقدراز این پول به من میرسه ....... خودت مودونی دیگه خرج مجردا از متاههلا بیشتره به مولا.... جون داداش چون گل رو شما بود ارزون حساب میکنم .... بسوزه پدر رفاقت دیگه;;) ... هی

نظر

• خودشکوفا
              عضو فعال
              • Jul 2025
              • 1134

در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Post
              [B]یادش بخیر دوران کودکی

۱. چند تا خاطره خیلی قشنگ دارم نم نم واستون میگم ..... هروقت چشمم به پنکه مي افته ياد اول دبستان مي افتم که تو اولين روز بغل دستيم به جاي سلام گفت بگو پنکه
              منم گفتم پنکه
              در جواب گفت : شورت بابات تنگه :-?
              و بعد اونقدر خنديد که گوزيد:"> و وقتي عمق فاجعه روفهميد لحظه اي بنفش شد و بعد از شدت گريه عر عرش هوا رفت
              و من توي تمام اين مراحل با اين چهره:-B تنها دراين تفکر بودم که چرا شورت باباي من تنگ است و تنگ بودنش با پنکه چه رابطه اي دارد(:|

۲. اين تفكر منطقي ثابت مي كنه من از كودكي استعداد فلسفي تو تحليل و سخنوري داشتم... نه ممد ... نه جون من ممد راست نمیگم .. نه خداییشش:D

۳. راستی ممد دلبندم متاهلم خائنم در مورد ایدت اولاً که اووووووع ;)..... دوماً خیلی ایده خوبی هست نه خوشم اومد نه متاهههل ها هم اره ..... من پایه ام ممد.....

۴. راستی ممد داداشم واسه مطالبی که تو این تاپیک میزارم چقدراز این پول به من میرسه ....... خودت مودونی دیگه خرج مجردا از متاههلا بیشتره به مولا.... جون داداش چون گل رو شما بود ارزون حساب میکنم .... بسوزه پدر رفاقت دیگه;;) ... هی
              [/X-(B]

۱. خاطره بامزه ای بود.. کلی خندیدم:))

۲. اگه فکر میکنی این تفکرات کودکانه نشانه تحلیلگری یه آدمه پس داش مهدی خود هایدگره و ممد مرادی کارل پوپر....:D

۳. خوشت اومد که اومد.. پایه ای یعنی باید حق عضویتت تو گروه رو پرداخت کنی نه اینکه شعار الکی بدی...X-(

۴. همین که بابت دری وری هایی که تو تاپیک می نویسی تحویل پلیس و دادگاه نشده ای, برو خدا رو شکر کن.... دستمزد هم میخوای واسه این اراجیف!!!؟؟؟؟:-/
              آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/02/14, 10:29.
              (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
                عضو فعال
                • Jul 2025
                • 1134

امشب خیلی ناراحتم....
                هر وقت از دنیا و مردمش دلم بگیره میام و مطلبی تو این تاپیک میذارم و دلم رو به شادی همنوعم خوش می کنم و از خیالش خوشی میکنم..
                اما امشب از همه دوستان خوبم پوزش می خوام که حسی نیست....
                (نيچه)

نظر

• مندی
                  عضو فعال
                  • Oct 2011
                  • 522

نه ممد از صبح ناراحت بودی چرا دروغ میگی ... فکر کردی منم مثل عیالت هستم سرشو شیره بمالی .... خجالتم خوب چیزیه ... حالا ممد از دست من که ناراحت نیستی ... نه بیشوخی:x
                  حالا ممد، داداش نبینم ناراحت باشی چون منم ناراحت میشم به مولا .... تو دیگه چرا آخه تو که متاهلی بابا :Dحالا اگه من بودم یه چیزی ... بعدشم دنیا رو وللش یعنی بشاش توش ... ولی مردمو اینکار نکنیا چون منم جزوش هستم تازه رفتم حموم بزار بعداً:D

ولی بزارید بگم امروز چی فهمیدم L-).....امروز به تمام معنا فهمیدم این تحریم ها زیادی به مردم فشار اورده .... خدا لعنت کنه باسه بانیش رو

امروز رفته بودم بانک ملی شعبه .... شیطونه میگه ابروی بانکه رو ببرم ... نه بگم کدوم شعبه نه بگم ..... حالا بگذریم رفتم نشستم روصندلی تا نوبتم بشه .... بعد چشم افتاد رو دسته صندلی دیدم روش نوشته هر وقت زلزله اومد برای نجات خود نوشته پشت صندلی رو بخونید ..... ما هم ازهمه جا بیخبر برگشتیم ببینیم چی نوشته دیدیم نوشته .... احمق ، نفهم ، بیشعور ، فضول نوشتم هر وقت زلزله اومد نگاه کن نه الان :(..... بدبختیش به اینجا ختم نشد که ... پشت سرمون هم یه دختره نشسته بود تا دید ما برگشتیم اینو خوندیم رو صندلی ولو شد ازخنده ..... تو اون روحش دختره ترشیده :D.... فقط دوتا دیگه مونده بود نوبتمون بشه بلند شدیم رفتیم:((..... خدایشش بانک هم بانکای قدیم اصلاً صندلی نداشتن که:D ...

حالا خودتونو ناراحت نکنین .... میدونم بخاطر ضایع شدن من خیلی الان ناراحت هستید ... بیخیال اشکال نداره ... اشالله جبران کنم واستون ... حالا یه جک بگم دلتون وا شه فقط بخاطر هم دردیتون:x

یه روز یه زنه به مردش میگه ... عزیزم منو دست داری؟ ..... مرده در جواب میگه ، خبر مرگم مگه چاره دیگه ای هم دارم .... واین چنین بود که عشق آغاز شد:))
                  آخرین ویرایش توسط مندی؛ 2013/02/14, 23:10.

نظر

• خودشکوفا
                    عضو فعال
                    • Jul 2025
                    • 1134

دمت گرم ممدسن... اتفاقی برای دو تا عموهام افتاده بود که خیلی اذیتم کرد... بگذریم... تو درست بشو نیستی که نیستی....
                    (نيچه)

نظر

• milad97
                      عضو فعال
                      • Aug 2012
                      • 2520

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
                      امشب خیلی ناراحتم....
                      هر وقت از دنیا و مردمش دلم بگیره میام و مطلبی تو این تاپیک میذارم و دلم رو به شادی همنوعم خوش می کنم و از خیالش خوشی میکنم..
                      اما امشب از همه دوستان خوبم پوزش می خوام که حسی نیست....
                      ممد جونم بیخیال دنیا و مردمش
                      ما همگی دوزت داریم:x
                      لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• مندی
                        عضو فعال
                        • Oct 2011
                        • 522

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
                        دمت گرم ممدسن... اتفاقی برای دو تا عموهام افتاده بود که خیلی اذیتم کرد... بگذریم... تو درست بشو نیستی که نیستی....
                        اشالله که خیر باشه ممد ... حالا خودتو ناراحت نکن ... بعضی وقتا یه اتفاقایی تو زندگی میافته آدم میمونه چی باید بکنه ... قربون حکمت خدا برم .... در هر صورت انشالله بخیر بگذره ... من دعا میکنم بخیر بگذره دعای من ردخور نداره چون مجردم میگما ..... خدایا هر غم وگرفتاری و مریضی و مشکلی که هست برای همه بنده هات خصوصاً شیعیان و امت پیامبرت وخصوصاً این داش ممد ما وبچه های گل این تاپیک وفروم به احترام سرور و مولای عالم حضرت صاحب الزمان ارواحنا الفدا برطرف فرما [-o<...الهی آمین

نظر

• خودشکوفا
                          عضو فعال
                          • Jul 2025
                          • 1134

نه بابا . نه مریضی بود نه گرفتاری مالی... اسمشو بذار درگیری با خاله خرسه... همون که با دوستیش میزنه میترکونمون!
                          عموی بزرگم عمری گرفتار یه ازدواج از رو هوس هست و به دلیل زیبایی صرف, با نامناسب ترین زن دنیا ازدواج کرد.... همیشه هم ترکش هاش به ما اصابت می کنه و امشب یه گنده اش خورد به من!!!
                          همزمان عموی کوچکم که مرد نازنینی هست ماشینش تو راه خراب شد و در یه مهمانی خانوادگی نتونست شرکت کنه... هر چی هم التماسش کردم که تشریف بیار, چون ماشینش بدجا پارک شده بود نتونست بیاد و من دلم سوخت...
                          (نيچه)

نظر

• مندی
                            عضو فعال
                            • Oct 2011
                            • 522

دروغ هم بلد نیستی بگی به مولا .... مثل شتر دریایی داری چاخان میگی ... یحتمل زیادی فیلم هندی دیدی رفتی این وسط پا درمیونی کنی خان عمو هم ر...ده بهت هم دوتا جانانه خابونده پا چشت نه ... صد دفه گفتم خودتو نخود هر شولی نکن .. اینم نتیجش ..... حالا ترکشه که بجای حساسی برخورد نکرده ... یعنی منظورم اینه که مردونگیت سر جاش هست که .....
                            حالا خودتو ناراحت نکن .....
                            راستی بعداً که با خان عمو آشتی کردی بهش سلام منو برسون بگو یکی دوتا از این خوشگلاش به ما معرفی کنه :">
                            ممد جدای از شوخی این عموت بدنسازیم میرفت یا نه .... مشتش مثل پاگنده که نبود;)

نظر

• خودشکوفا
                              عضو فعال
                              • Jul 2025
                              • 1134

ممدسن می کشمت...:D
                              (نيچه)

نظر

• مندی
                                عضو فعال
                                • Oct 2011
                                • 522

حالا شد .... خنده دوای هر دردیه=)) ... بجون ممد اصلاً طاقت ندارم ناراحتی رفیقمو ببینم=(( ... یعنی امشب خابم نمیبرد |-)... تو این حاگیر واگیر حداقل مهربان ;;) و ورمیداشتی با خودت میبردی پا درمیونی .... زبونشم خیلی چرب ونرم هست (اووووووع)..... تا حالا به صد تا جوونی که در مورد ازدواج مشورت داده همشون رفتن خودکشی کردن:D...... درضمن کتک خور ملسی هم هست:p ..... چون توپولی هم هست دردش نمیگرفت ..... این هارتو پورتش هم نگاه نکن میگه میرم باشگاه...... از نیم رخ نگاش کنی عینهو چنگال میبینیش =))....این وسط دوتا هم تو میزدی تو شکمش عقدتو خالی میکردی .... منم دعوت میکردی یه دونه هم من میزدم در ک.....نش و فرار میکردیم ... آی چه حالی میداد .... کر کر خنده بود اون لحظه خدایش:))
                                آخرین ویرایش توسط مندی؛ 2013/02/15, 01:16.

نظر

در حال کار...
                                X