حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خودشکوفا
    عضو فعال
    • Sep 2025
    • 1134

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post
    جناب خودشکوفایی عزیز

1. قرار شد تشریف بیاورید در تاپیک بنده در مورد نیروی هوایی بحث کنیم ...
    پس چی شد ؟؟!!

http://forums.boursy.com/showthread....645#post274645

2. کسی که تاپیکشو ول میکنه و 1 ماه غیب میشه باید بایکوت بشه ...
    جناب کاپیتان رضای عزیز

1. هزار وعده خوبان یکی وفا نکند

حالا وقتی خوبان خالی بندند ما بدان که جای خود داریم....
    به خدا دستام خالیه رضا جان... نه سوادی نه موادی...با چه پشتوانه علمی بیام جلوت بشینم صحبت کنم؟؟؟...
    از همه بدتر موبایل گالکسی نوت عزیز رو هم فروختم...سابق از محل کار راحت میامدم تو این تاپیکا اما الان چی؟:-s
    چی؟؟.... تبلت دارم؟؟ بله.. درسته تبلت داریم.. اما هنوز فوت و فنش رو که بلد نیستیم... آی ازین آدمای فوضول بدم میاد;)

2. رضا جان درباره این خائنین حدیث متواتر از اهل کتاب داریم که هرجا دستتوت بهشون رسید بخوابونین و اعمال قانون کنین....
    اینم فتوای من... حالا این شما و اون دکی مهربان/:)
    "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
    (نيچه)

نظر

• satyr
      عضو فعال
      • Dec 2012
      • 1229

نه خوشم اومد ناظر سایت معلومه اهل دمکراسی و از این حرفهاست

نظر

• خودشکوفا
        عضو فعال
        • Sep 2025
        • 1134

در اصل توسط satyr پست شده است View Post
        1. از این نظر که شاید جزو پر فروشها نباشه قبول دارم
        2. ولی چون که عموم و یا منتقدین ازش استقبال نکردن پس نباید فیلمو دید ابدا ...
        3. صد درصد خودت بهتر میدونی بسیاری از شاهکارهای سینمای جهان در زمان خودشون مورد بی مهری و بی اعتنایی بسیاری قرار گرفتن
        مثل برخی فیلمهای هیچکاک و فیلمهای سبک نیو ریالیسم ایتالیا و یا حتی همین موج نوی ژاپن ( کوروساوا و کوبایاشی )خودمون وووو.... که همگی ده بیست سال بعد تازه فهمیدن اینها چی هستن برای اینکه به قول خودمونی اصلا اون موقع عقلشون نمیرسیده که بابا اینها خیلی جلوتر از سطح فکری مردمان یا منتقدان اون دوران بودن
        1. خوب همین که قبول کردی پرفروش نمی شه خدا رو شکر...;;)

2. بات موافقم.. اما وقتی حدود 10000 تا فیلم نادیده تو دستت مونده و هر شب عمر هم که نمی رسی فیلم ببینی... ناچار برای فیلم دیدن خیلی معیارات سختگیرانه میشه...<):)
        "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
        (نيچه)

نظر

• Captain Nemo
          مدیر
          • Dec 2010
          • 2934

در اصل توسط خودشکوفایی پست شده است View Post
          جناب کاپیتان رضای عزیز

1. هزار وعده خوبان یکی وفا نکند

حالا وقتی خوبان خالی بندند ما بدان که جای خود داریم....
          به خدا دستام خالیه رضا جان... نه سوادی نه موادی...با چه پشتوانه علمی بیام جلوت بشینم صحبت کنم؟؟؟...
          از همه بدتر موبایل گالکسی نوت عزیز رو هم فروختم...سابق از محل کار راحت میامدم تو این تاپیکا اما الان چی؟:-s
          چی؟؟.... تبلت دارم؟؟ بله.. درسته تبلت داریم.. اما هنوز فوت و فنش رو که بلد نیستیم... آی ازین آدمای فوضول بدم میاد;)

2. رضا جان درباره این خائنین حدیث متواتر از اهل کتاب داریم که هرجا دستتوت بهشون رسید بخوابونین و اعمال قانون کنین....
          اینم فتوای من... حالا این شما و اون دکی مهربان/:)
          اختیار دارید قربان
          شما حتما اطلاعاتتون از بنده بیشتر هست منتهی رو نمیکنید ...
          من هم کاپیتان قلابی بیش نیستم ... یک مشت مطلب صبح تا شب تو
          اون تاپیک از سایتهای دیگر کپی پیست میکنم و به خورد خوانندگان محترم
          میدهم ... این دکتر همیشه تا من یاد دارم همین طوری بوده ...
          یک دفعه به غیبت صغری میرود ... شاید هم رفته پیش کبری ... فقط خدا داند ...

دکتر جان رخ بنما عزیزم ... فدای اون 206 خوش رکابت بشم ...
          قرار شد ما را با سید یاسر ببری گلپایگان ... چی شد پس ؟؟!!
          یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
          دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
          مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• خودشکوفا
            عضو فعال
            • Sep 2025
            • 1134

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
            بهتر نیست اسم تاپیک به " حرفهای زیر نافی" تغییر کنه؟!:))

بابا خونواده رد میشه!یه کم اروم تر شکوفا جان!زشته به خدا:D
            1. من و حرف زیر نافی؟؟؟ تو ذره ای خوشبینی در وجودت پیدا نمی شه؟؟X-([-X
            منظور ما پیشگیری از انقراض جمعیت ایرانه و لاغیر... خدایا این قلیل عبادات را از ما بپذیر...^:)^

2. اصلا پسر تو چرا اصلا تا الان بیداری!!! ای طفل معصوم من....0:-) پس به نظرت بعد از ساعت 12 شب نوبت چه حرفی میتونه باشه پس؟؟:-)/\:-)
            (نيچه)

نظر

• m.r_moradi
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2188

1. من و حرف زیر نافی؟؟؟ تو ذره ای خوشبینی در وجودت پیدا نمی شه؟؟X-([-X
              منظور ما پیشگیری از انقراض جمعیت ایرانه و لاغیر... خدایا این قلیل عبادات را از ما بپذیر...^:)^

2. اصلا پسر تو چرا اصلا تا الان بیداری!!! ای طفل معصوم من....0:-) پس به نظرت بعد از ساعت 12 شب نوبت چه حرفی میتونه باشه پس؟؟:-)/\:-)
              من با اظهار ندامت شدید به دامان پاک تاپیک باز میگردم!:D
              تمام سال من بی تو...

نظر

• خودشکوفا
                عضو فعال
                • Sep 2025
                • 1134

خوب خدا رو شکر... این سران فتنه به تاپیک مهربان هم رحم نکردند...
                باید همگی حصر خانگی شوید ای خس و خاشاک ها!!!!
                رهبر فکریتون هم الان عکس ننه اش دست ماست...
                بگم؟؟؟ بگم؟؟؟
                (نيچه)

نظر

• m.r_moradi
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2188

خوب خدا رو شکر... این سران فتنه به تاپیک مهربان هم رحم نکردند...
                  باید همگی حصر خانگی شوید ای خس و خاشاک ها!!!!
                  رهبر فکریتون هم الان عکس ننه اش دست ماست...
                  بگم؟؟؟ بگم؟؟؟
                  بنده پس از اون ندامت تاریخی ام!!!! حالا باتوم به دیت منتظرم تک تک خدمت این سران فتنه برسم!:D
                  تمام سال من بی تو...

نظر

• خودشکوفا
                    عضو فعال
                    • Sep 2025
                    • 1134

خوشحالم که انقد سریع به دامن مهربان برگشتی... فقط بپا دامن مهربان رو لگد نکنی.../:)
                    راستش سران فتنه همه توبه کار شدند... فقط مونده ممد رحمتی که گرچه رقمی هم نبود اما جوگیر شده و چند وقته قایم شده...:-?
                    خودت هرطور که بلدی به راه راست بیارش...;)
                    (نيچه)

نظر

• m.r_moradi
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2188

با سلام

1) کپشیر: تکنیکال بسیار مناسب برای صعود(برگشت قیمت از محل تلاقی فیبوی 61با کف کانال صهودی کوتاه مدت)

پ.ن: انتظار هدف 350 تومنی در میان مدت از سهم دارم و بلند مدتی بالای 400

2) شاراک: نزول بیش از حد و قیمت بسیار جذاب،از طرفی برخورد به کف کانال صعودی بلند مدتی)

پ.ن: انتظار هدف کوتاه مدتی 1150 ازسهم دارم.

-------------

جناب شکوفای کبیر،این سبد بنده حقیر از برای مسابقات هفتگی میباشد!از انجا که یورس ایران خارج از تحلیل های عادی عمل میکند،لطفی نموده،با رمل و اسطرلاب بررسی نمایید ببینیم ایا ستاره ای بر شانه های این سرباز کمترین خواهد چسبید یا خیر؟!
                      تمام سال من بی تو...

نظر

• خودشکوفا
                        عضو فعال
                        • Sep 2025
                        • 1134

خب کبیرش رو خوب اومدی اما صحیحش اینه:
                        جناب استاد خودشکوفای کبیر ( مد ظله )

حالا جواب من می تونه دو حالت داشته باشه. حالت با حوصله و بی حوصله...

فعلا این کمی با حوصله رو از من داشته باش...

1. دلم با کپشیر هست... هم کوچولوست و هم بچه سال.. پس تو چشم نیست و دولت محترم کاری به کارش نداره...

2. دلم با شاراک نیست... چون بزرگه سایزش و پردرآمده... پس دولت بدجوری باش کار داره... عزیزم ما خودمون مالیات می دیم و خوب می فهمم دولت چه دماری از کسانی که اولا حساب و کتاب و درآمدشون بالا باشه و دوما درآمدشون ثبت شده و جلو چشم باشه درمیاره... گمانم بر اینه که سال دیگه پترویی ها سلاخی بشن اساسی....
                        هم ارزشون رو از چنگشون درخواهد آورد, هم خوراک رو بهشون گرون خواهد انداخت و هم مالیات و عوارض ...

ضمنا تو تحلیلات به این موضوعات توجه داشته باش:

1. این دولت آفتاب لب بومه... 7 ماه که بره خودش و کارنامه سیاهش رفته اند.. :!!

2. ما ایرانیان کلا برنامه محور نیستیم و نفر محوریم... از کجا معلوم که رئیس جمهور بعدی بخواد راه قبلیا رو بره؟؟؟ پس زیاد هم نباید به این شرایط با عمر بیش از یک سال نگریست... من صبرم زیاده تو سرمایه گذاری اما تو رو فکر نکنم....:-?

3. یه چیزایی کلا از دایره اختیار دولت بیرونه... و سیاست کلی نظامه... یکیش رابطه با امریکاست.. و مساله توافق... هر تحلیلی داری این ها رو موندگار حساب کن.. آخه یه سری هستن که نونشون رو از راه همین اوضاع خراب ما به دست اوردن و میارن... به نفعشون نیست که صلح بشه... اسم نپرس که سرم هنوز جاش رو بدنم خوبه... اما تا دلت بخواد قدرت دارند.. هم در این طرف گفتگو و هم در آن طرف حضور دارند....:)]
                        (نيچه)

نظر

• satyr
                          عضو فعال
                          • Dec 2012
                          • 1229

سهام مهام رو بیخیال بازی امشب رو بچسبید
                          بارسا امشب لوله میکنه ریال رو

نظر

• alman
                            عضو عادی
                            • Nov 2011
                            • 85

▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬
                            ... باد فرو خواهد نشست. آن جنگل خسته آرام خواهد گرفت. بار دیگر همه چیز آرام و بعد باز طوفان خواهد شد و بعد باز آرامش. تنها چاره آدم این است که ثابت بر جای بماند مثل ریشه کوه. نباید به آنچه پیرامونش رخ می دهد چندان اهمیتی بدهد. آری باید ثابت ماند. آرام و همه چیز را برای خود درک و توجیه کرد...!
                            ▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬

برگرفته از کتاب "حریق در باغ زیتون" / گراتزیا دلددا / مترجم: بهمن فرزانه

نظر

• خودشکوفا
                              عضو فعال
                              • Sep 2025
                              • 1134

ذکر مصیبت آواتار!!

دوستان خوبم بنده کمترین پس از مدتها تفکر و تحقیق, ریشه تمامی مشکلات این تاپیک رو پیدا کرده ام.

حتما خواهید گفت غیبت های دائمی مهربانه.... نچ جانم... اون که مایه رونق کاره!!!
                              پس خواهید گفت عدم ارتباط 101 درصد مطالب به بورس و حال و هواشه.. نع... این که امتیاز اصلیشه...
                              یا شاید بگید .... اصلا ولش کن بابا.. اشتباه از منه که به آزادی و نظرسنجی اعتقاد بیخود دارم... مشکل همینه که من می گم و لاغیر!!

ایراد از آواتار کاربرانه!!!

باعث و بانی این مشکل هم دو گروه هستند... اونایی که آواتار دارند و اونایی که ندارند هر دو مقصرند...X-(

1. آواتار نداران
                              فکر کن وقتی دکتر مهربان با 660 سال سابقه فروم نویسی و همبازی کودکی بودن با جناب جنتی:p ,هنوز با خودش نتونسته کنار بیاد و یه تصویر جای آواتارش بذاره.... دیگه چه انتظاری میشه از آلمان شرقی و یزدان داشت... مردم چی میگن؟!! حتما می گن اهالی این تاپیک یه مشت جاسوس و مشکوکند!!! یا خنگ و کم سوادن..:D یا شایدم بگن یه مشت بی حال و بی خیالن...:-B

2. آواتار داران
                              بابا صد رحمت به گروه اول... این گروه بودن که کمر منو شکستن...
                              هر یک به طریقی با آواتارش برای من بی آبرویی و شرمساری و شکایت مراجع قضایی و گشت ارشاد و جریمه منکرات ساختن...

نمونه ها::

ا. ممدسن.
                              باور کنید با اون آواتار س ک س ی که درست کرد تا یه هفته مزاحمت برام قطع نمی شد... هرچی سیبیل کلفته از راه دور و نزدیک سرازیز تاپیک شدن... فعلا هم مدتیه غیبش زده... گویا به تهدیدات جامه عمل پوشانده شد و لات و لوت ها بردنش به دوردورا...:-?

2. ساتیر.
                              بنده هنوز دارم پول دیه اون خانم محترم رو پرداخت می کنم که قلبش ضعیف بود و بار اول آواتار ترسناک ساتیر جان رو دید...طرف درجا قبض روح شد... بماند خود من که هر بار ببینمش باید لباس زیرمو عوض کنم.. آخه از ترس بعله!!8-}

3. ممدرضا مرادی.

خب پسر می مردی یه عکس آبرومند بذاری از خودت... نمی دونم پشت پنجره خونه کدوم همسایه رو داشتی دید میزدی که عکست رو انداختن.. فقط از یه گوشه عکس سر بچه مون معلومه و باقی که شب هست و تاریک...
                              تابلوست عملیات هیزبازی بوده!!!=D>

4. ممد رحمتی.
                              گندش دراومده این تصویر, نماد یه گروه مافیایی شمشیرباز واقعی بوده و حالا به امیدخدا قراره بیان به دلیل سواستفاده از آرمشون گردن مهربان و ممد رو با هم بزنن و خلاص...>:D<

5. داش مهدی.
                              دیروز از نیرو انتظامی تماس گرفتن که یک از مقامات نظامی از دزدیده شدن عکس بچه اش و استفاده بدون اجازه اون در تاپیک مهربان از ما اعلام شکایت کرده..:-SS ای داش مهدی....

فکر کردید تموم شده؟؟ نه بابا...
                              کاپتان نمو... یاسر... ساسان...
                              خلاصه هر کی یه ضربتی به ما زدند که زدند:((

پ. ن.
                              همین الان از بیت دکتر مهربان با من تماس گرفتند که ایشون خیلی دوست داره آواتار داشته باشه اما هنوز بلد نشده چه جوریه روش چسبوندنش!!#-o
                              آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/02/01, 01:45.
                              (نيچه)

نظر

• داش مهدی
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 595

شما خودت مگه آواتار نداری که به آواتار مردم گیر میدی؟؟؟؟؟:-w

آواتار به این خوشگلی گذاشتم، هم آواتاره و هم یه امضا تو دلش داره: من میخوام برگردم به کودکیم، نمیشه... نمیشه

حالا بعضیا میگن ترویج اندیشه های کودک نوازی مربوط به بعضی مناطق جغرافیایی خاص ایرانه(به طور غیرمستقیم به قزوین اشاره داشتم:D). دیگه مشکل من نیست

یکی هم پیدا شده رو عکس ادعا داره، چی گفتی نظامی بود؟ اووووه اوووه ..........در رو تا ستار بهشتی نشدیم............
                                مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

در حال کار...
                                X