حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محاد
    عضو فعال
    • May 2011
    • 601

دوستانی که از محدودیت ترافیک رنج میبرن دقت کنن که در تورنت هم دانلود داریم و هم آپلود.
    به این معنی که میزان حجم مصرفی شما مجموع دانلود و آپلود خواهد بود.
    البته این شرایط رو من دو سال پیش که از utorrent استفاده میکردم مشاهده کردم .
    به نظرم نرم افزار مدیت دانلود flashget آپلود نداشته باشه.اما کیفیتش رو برای دریافت تورنت نمیدونم چطوره.

نظر

• کاویانی
      عضو عادی
      • Jan 2013
      • 71

ممنون محمد جان، به نکات خیلی خوبی اشاره کردی.
      در مورد سایت piratebay.se باید بگم که متاسفانه این سایت فیلتر هست. من خودم 90 درصد از فایلهایی که میخوام پیدا کنم از طریق http://isohunt.com پیدا میکنم و باید بگم خیلی کم پیش اومده که فیلم با کیفیت نامناسب از طریق این سایت به پستم بخوره. خوبیه isohunt.com این هست که از طریق امتیازی که کاربران به یک تورنت میدن میشه بهترین گزینه رو پیدا کرد، مثلا این لینکی که من گذاشتم 219 امتیاز مثبت داره که امتیاز خیلی بالایی هست.
      [COLOR="#0000FF"]اگر فریاد ما بر شب گناه است، اگر امروز دل ما بی پناه است / بخوان با ما سرود فتح فردا، که فردا میرسد با پرچم ما[/COLOR]

نظر

• داش مهدی
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 595

من جدا لذت میبرم وقتی این شور و نشاط را در بین شما جوانان برای تهاجم به نشانه های فرهنگ غرب میبینم. مطمئن باشید دشمن وجب به وجب تحرکات شما را در فضای مجازی رصد میکند.و به جهت همین پویایی شما عزیزان دل است که جرات هیچ گونه تعرضی به خود راه نمیدهد. باشد که در سال جدیدنیز چون سالهای گذشته در راهتان ثابت قدم و استوار باشید.

علی ای حال دم همتون گرم، برادر خودشکوفایی ما فکر میکردیم تو فیلم دیدن شاخیم، حالا میفهمیم که در محظر شما مو هم نیستیم. گفته بودی یه فیلم نام ببرید، 5 تا فیلم مشابه جایزه بگیرید.
        اون هفته لینک یه فیلم درپیت رودیدم، عنوانش به سبب ارتباط با مسائل مالی جذبم کرد. اسم فیلم margin call هست که الحق فراتر از انتظارم بود. حالا دیگه خودت زحمت جایزه ما رو بکش

اینم لینک آی ام دی بی فیلم:http://www.imdb.com/title/tt1615147
        لینک دانلود هم اگه پیدا نکردید یه ندا بدید حلش کنم;)
        مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• کاویانی
          عضو عادی
          • Jan 2013
          • 71

در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Post
          من جدا لذت میبرم وقتی این شور و نشاط را در بین شما جوانان برای تهاجم به نشانه های فرهنگ غرب میبینم. مطمئن باشید دشمن وجب به وجب تحرکات شما را در فضای مجازی رصد میکند.و به جهت همین پویایی شما عزیزان دل است که جرات هیچ گونه تعرضی به خود راه نمیدهد. باشد که در سال جدیدنیز چون سالهای گذشته در راهتان ثابت قدم و استوار باشید.

علی ای حال دم همتون گرم، برادر خودشکوفایی ما فکر میکردیم تو فیلم دیدن شاخیم، حالا میفهمیم که در محظر شما مو هم نیستیم. گفته بودی یه فیلم نام ببرید، 5 تا فیلم مشابه جایزه بگیرید.
          اون هفته لینک یه فیلم درپیت رودیدم، عنوانش به سبب ارتباط با مسائل مالی جذبم کرد. اسم فیلم margin call هست که الحق فراتر از انتظارم بود. حالا دیگه خودت زحمت جایزه ما رو بکش

اینم لینک آی ام دی بی فیلم:http://www.imdb.com/title/tt1615147
          لینک دانلود هم اگه پیدا نکردید یه ندا بدید حلش کنم;)
          مهدی جان اتفاقا من این فیلم رو دیدم و میخواستم به عنوان یه سوپرایز معرفیش کنم و این بچه های بورسباز برن ببین فیلم در مورد بورس هم پیدا میشه. :O

لینک دانلود تورنت

لینک دانلود زیرنویس فارسی
          [COLOR="#0000FF"]اگر فریاد ما بر شب گناه است، اگر امروز دل ما بی پناه است / بخوان با ما سرود فتح فردا، که فردا میرسد با پرچم ما[/COLOR]

نظر

• خودشکوفا
            عضو فعال
            • Aug 2025
            • 1134

درود و دوسد بدرود

در زمینه فیلم بینی حاجیت ادعایی نداره اما گاهی روزی ۳ تا فیلم می بینه;)

در موضوع محدودیت آپلود حق با جناب محاده اما راه حل ساده ای داره... در قسمت تنظیمات نرم افزار دانلود تورنت شما maximum upload rate رو روی عدد ۱ بذارید... در نتیجه مثلا با سرعت 70 دانلود می کنید و زیاد زیاد با سرعت ۱ خروجی خواهید داشت... یعنی تمام پهنای باند کم سرعت رو برای دانلود تصرف کرده اید>:D<

اما فیلم بورسی:
            شاه همه فیلم های بورسی wall streetهست با حضور مایکل داگلاس خودمون!!! ساخته شده درسال 1987 اگه اشتباه نکنم...

پیرامون کارگردان شاتر آیلند یا همون جزیره شاتر نکات زیاده اما وقت و امکانات الان محدوده!!!
            ۱. اسکورسیزی بزرگترین کارگردان زنده ی امریکاست.....
            ۲. بازیگر همیشگی آثارش رابرت دنیرو بود که به علت کهولت سن جاش رو به دیکاپریو داد...
            ۳. برترین آثار اسکورسیزی رو میشه از راننده تاکسی... گاو خشمگین... سلطان کمدی... رفقای خوب. نام برد.

کاوی جون فیلتره که فیلتره.... ده ملیون نفر ایرانی چطوری هر روز میرن تو فیسبوک؟؟؟ یه سری هم به آدرسی که گفتم بزنن/:)

داش مهدی و علی کرمی جایزه شما محفوظه.. فقط باید مدتی از زیر نگاه تیزبین عیال در این ایام دور باشم تا بتونم با فراغ بال جوایزتون رو تعیین کنم...;;)

دوستان سنگرمون لو رفت و عیال مچ ما رو اول صبح عید در حال تاپیک بازی گرفت!!! فعلا فرار تا وقتش=;
            "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
            (نيچه)

نظر

• AAbas
              عضو عادی
              • Sep 2012
              • 165

درود و تبریک سال نو به دوستان عزیز.....
              با اجازه صابخونه و دوستش جناب شکفا.... دیدم بحث فیلم تو این تاپیک داغ شده آخر سالی و من که دیگه مریض فیلم و این داستانا نتونستم جلو خودمو بگیرم اومدم اینجا خلاصه......
              البته با شناختی که من از پست های خودشکوفا دارم گویا تو این زمینه مخصوصا" از نوع کلاسیکش خیلی حرفه ای تشریف دارن و یه جورایی استاد واسه خودش....
              علی الحساب واسه شروع گفتم با معرفی یکی از کارگردانای صاحب سبک و نسبتا" نام آشنای آمریکایی شروع کنم که اصافا" خودم عجیب شیفته کاراشم.....

Darren Aronofsky
              آرونوفسکی متولد سال 1969 نیویورک با وجود اینکه چندتا فیلم فقط تو کارنامه سینماییش داره ولی شدیدا مورد توجه منتقدین قرارگرفته..
              فیلمهی آرونوفسکی بیشتر مضامین عمیق فلسفی دارند که پرداخت بسیار قوی این کارگردان اونارو برای مخظبین غیر حرفه ای هم جذاب کرده

pi 1998
              Requiem for a Dream 2000
              The Fountain 2006
              The Wrestler 2008
              Black Swan 2010
              موفق ترین کار این کارگردان که دوست داشتنی ترین فیلم خودمم هست Requiem for a Dream مرثیه ای برای یک رویا...... که پیشنهاد میدم اگه کسی تا حالا ندیده حتما توعید ببینه این فیلمو..این فیلم ازنظر شخصی من هیچی کم نداره و با موزیک فوق العاده کلینت منسل شاهکاری بیش نیست
              سبک خاص فیلم برداری و پلان بندی آرونوفسکی تو این فیلم کاملا" مشهوده....
              دیگه تا همین جا کافیه فکر کنم باید برم واسه سال تحویل سال همگی خوش فعلا" بای.........

نظر

• مندی
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 522

پیشاپیش سال نو بر همگی دوستان مبارک باد سالی با بهترین ها برایتان آرزومندم

اگر کدورتی از حقیر بر دل دارید حلال بفرمایید

در این ایام مواظب سلامتی تان باشید

جفت کردن کفش همسر فراموش نشود:D .. عزت میاره:-B

برای شفای همه مریضان علی الخروس مهری و مندی هم دعا بفرمایید

قبل وبعد از سال اندکی را درسجده به سر ببرید

با صلوات سال جدید را خوش یمن و پربرکت بفرمایید

التماس دعا
                دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• خودشکوفا
                  عضو فعال
                  • Aug 2025
                  • 1134

مندی بمیری که با این الگوریتم ژنتیکی حیثیت ما رو به باد دادی و حالا هم با سکوت سینماییت ته مانده اش رو آتیش زدی... خب تو هم بیا بگو فیلم علاقه ات چیه یا شخصیت سینمایی محبوبت کیه؟؟:-?
                  از الان بگم حق نداری اسم فامیل دور و ببعی رو ببری... این دو تا واسه من فراتر از عشقند:x

"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                  (نيچه)

نظر

• Captain Nemo
                    مدیر
                    • Dec 2010
                    • 2934

سلام بر همگی

فرا رسیدن نوروز باستانی را خدمت همه دوستان این تاپیک و صاحب اسبقش جناب دکتر نا مهربان تبریک عرض میکنم .
                    امیدوارم سال خوبی همراه با موفقیت و تندرستی در پیش داشته باشید .

هر روزتان نوروز ....... نوروزتان پیروز ...........

@};- @};- @};- @};-
                    یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                    دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                    مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• مهربان
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 1675

....به نام نامی یزدان پاک....که به وجود ازلی وابدیش خلقت معنی و در سراچه گردون جاری شد و موجودات به منت شناخت این گوهر پنهان مجال زیستن....
                      ....ودرود وسلام بر محمد مصطفی(ص)و سلاله پاک و طاهرش که سراج منیر و سفینه النجاه میباشند راه رستگاری و فلاح و نجات بر شیعیان و دوستدارانشان روشن و پیدا و حجت بر خلق تمام شد.....
                      .......و درود همه پاکان و اولیا الله و فرشتگان بارگا خداوندی بروجود نازنین و ملکوتی بقیه الله اعظم ارواحنا فداه که جان جهان و قبله امال همه اهل معرفت و بیقراران وادی بیدلی و شیدایی هستند....
                      .....خوشحال هستم که در این سالی که گذشت زیادو کم روشن و تاریک نمایانو ناپیدا در کنار همه عزیزان وسرورانی بودم که در این کلبه انس و صفا به حضورشون چراغ معرفت وصمیمیت رو روشن کردند و از همکلامی و همنفسی بااونها بساط عیش و شادی برقرار و ابر تیره نفرت و دشمنی و غم واندوه از ما دور شد....
                      ....سالی پر از حوادث کوچک و بزرگ و گاه تعیین کننده در عرصه زندگی فردی و اجتماعی من بود که بازتاب و انعکاس تعدادی ازاونها رو قطعا در سال جدید وشاید درتمامی عمر خواهم دید....شکر گزار درگاه ایزدی هستم که این کالبد ناتوان و روح سرکش و بی قرار رو در این فراز و فرود یاری کرد و به حبل المتین توسل به ساحل آرامش و قرار رسوند....
                      ...خدارو شاکرم که در این برهوت مردانگی و رفاقت سعادت آشنایی و همراهی با ممد دوست خوب و برادر نازنینمو داشتم که الان که زمانی از این ملاقات میگذره ادامه مسیر بدون اون ممکن بنظر نمیرسه...دوستیش در حق من پایدار و حضورش در این خانه جاودان....
                      .....خاضعانه و در کمال شورو شادی خوشحالم از حضور تک تک شما دوستان در این تاپیک که به مدد مدیریت خوب و ناظران عزیز همچنان چراغ دوستیها و محبتها درش روشنه و باید بگم بدون حضور شما این خانه از پای بست ویرانه....حتی مندسن نفله!!!....
                      ...تک تک نام نمیبرم که مبادا عزیز و سروری از قلم بیاقته....برای همه اتون ....که عاشقانه دوستدارتون هستم آرزوی سالی پر از شادی و فرجام نیک هم در عرصه زندگی فردی و اجتماعی و هم در امر سرمایه گذاری در این آشوب کده بورس رو دارم....
                      ....دست توانای ایزد منان و سایه ولایت علی بر سر همه شما عزیزان گسترده باد.....مهرداد مهربان....
                      [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• sourena
                        عضو فعال
                        • Aug 2011
                        • 1080

مهربان عزیز
                        عرض ارادت و تبریک
                        سال 91 حتی در ناراحتیها با مطالب خواندنی و باحالت
                        اوقات خوشی داشتم...سلامت و پایدار باشی
                        سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• sourena
                          عضو فعال
                          • Aug 2011
                          • 1080

دوستان کسی لینک داونلود اون فیلم معروف;)مونیکا بلوچی:D
                          رو داره بهمون عیدی بده،ترجیحاً تورنت
                          سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• خودشکوفا
                            عضو فعال
                            • Aug 2025
                            • 1134

نووز فرخنده<:-p

خدمت همه یاران و همراهان تاپیک دکترشیطان دمیدن سال نوی خورشیدی رو شادباش عرض می کنم...

اگه دوستان اهل شریعت بهم ناسزا نگن دوست دارم بگم تاریخ و بزرگی این سرزمین بیشتر از 1392 سال هست و من هم امسال رو سال دوهزار و پانصد و خورده می دونم... خب کسی نپذیره که نپذیره... خودم که دوسش دارم!!! کی میگه ما نمی تونیم در رویاهامون دنیا رو جوری که دوست داریم ببینیم؟؟>:D<
                            بنده هنوز هم اگه پا بده حاضرم کنار بروس لی مشت و لگد بزنم یا در زمره یاران صمد آقا به خورش قیمه حمله کنم....

دوستان خوبم اعتراف می کنم از ته دل خوشحالم که گرچه با انگیزه های مادی وارد فروم بورسی شدم, در این خانه امن دوستان بسیار ارزنده ای یافتم...
                            تک تک شما در دل من جا دارید و برام ثروتی هستید.. منتها نمیدونم چرا با داشتن ثروت به این بزرگی چرا زیان انباشته بالا آوردیم و مشمول اخراج از بورس شده ایم؟؟!!:(

همانطور که مهرداد در پیام نوروزیش فرموده نباید نام از کسی برد تا خدای ناکرده کسی از قلم بیفته... اما اگه اسم خودش و مندی رو نیارم دلم میسوزه.... الان هم که گفتم زبونم سوخت.. حقیقتا این دو بزرگوار با شیوه نگارش نمکینشان بارها بنده رو به وجد آوردند و صنای قاه قاه خنده منو به آسمان فرستادند... یک دنیا ازشون ممنونم=D>

پ.ن.
                            با توجه به اینکه کار ما خیلی درسته امسال رو هم نامگذاری می کنم تا همه تکلیف خودشون رو بدونن
                            سال 92 رو مسما فرمودیم به نام سال گودزیلا علیه گیدورا...
                            برید حالشو ببرید!!!!:^o

(نيچه)

نظر

• خودشکوفا
                              عضو فعال
                              • Aug 2025
                              • 1134

در اصل توسط sourena پست شده است View Post
                              دوستان کسی لینک داونلود اون فیلم معروف;)مونیکا بلوچی:D
                              رو داره بهمون عیدی بده،ترجیحاً تورنت

درود به محدرضا سورنای خودمون...:x
                              بابا این خانم بلوچی که بچه زابل هستن و بنده با برادرش مرتضی بلوچی رفاقت دیرینه دارم... مرتضی ما رو قسم داده فیلم های خواهرشو نبینیم!!!
                              اینه که خانوم بلوچی رو بیخیال شو و بزن تو کار محمدعلی کشاورز...:D
                              میخوای لینک دانلود شعبون بی مخ رو بهت بدم؟؟؟;)
                              (نيچه)

نظر

• ساسان
                                عضو فعال
                                • Aug 2011
                                • 728

لذت مهربانی را از خود دریغ نکنیم
                                نانوایی خلوت بود: دو-سه خانم و چهار-پنج آقا ؛ کارگر نانوایی به خانمی که 4 تا نان سنگک می خواست گفت: اگر ممکن است شما یک نان کمتر بگیرید تا به بقیه هم برسد. زن که گویا حرف ناروایی شنیده باشد ، سریع واکنش نشان داد: نه خیر آقا! امکان ندارد ؛ چهار تا کمتر نمی برم. کارگر نانوایی ، چهار تا نانش را داد و راهی اش کرد.
                                عصرایران ؛ جعفر محمدی - سوژه اولین یادداشتم در سال 92 را ، در آخرین ساعت سال 91 در نانوایی نزدیک خانه مان یافتم!گل

در صف "یه دونه ای ها" های نان سنگکی بودم که کارگر نانوایی به من و یکی دیگر گفت: امکان دارد به شما نان نرسد.
                                خنده ای کردم و گفتم: اشکال ندارد ؛ اگر نرسید می روم و سال بعد می آیم.

نانوایی خلوت بود: دو-سه خانم و چهار-پنج آقا ؛ کارگر نانوایی به خانمی که 4 تا نان سنگک می خواست گفت: اگر ممکن است شما یک نان کمتر بگیرید تا به بقیه هم برسد.

زن که گویا حرف ناروایی شنیده باشد ، سریع واکنش نشان داد: نه خیر آقا! امکان ندارد ؛ چهار تا کمتر نمی برم.
                                کارگر نانوایی ، چهار تا نانش را داد و راهی اش کرد.

مرد جوانی که جلوتر از ما بود و پول 5 تا نان سنگک را داده بود ، رو به کارگر نانوایی کرد و گفت: آقاجون! من سه تا می برم تا به همه برسد. نان و بقیه پولش را گرفت و در حالی که سنگ های روی نان را جدا می کرد ، گفت:"مشکل ما این است که با هم مهربان نیستیم" و ادامه داد: "خدا کند در سال جدید همدیگر را دوست داشته باشیم " ؛ این را گفت و رفت و به همه نان رسید.

نان را که به خانه می بردم ، یاد یکی از یادداشت هایم افتادم که مرداد 1387 نوشته بودم ؛ عنوان یادداشت این بود: " ما همدیگر را دوست نداریم" (اینجا را کلیک کنید) و آورده بودم که ما ، تا یکدیگر را دوست نداشته باشیم ، پیش نخواهیم رفت و مثال هایی آورده بودم ؛ از جمله:

«اگر دقت کرده باشید ، حتماً با این مورد مواجه شده اید که بسیاری از شهروندانی که خودروهای خود را در خیابان ها پارک می کنند ، اگر بتوانند و شرایط اجازه دهد ، به گونه ای آن را پارک می کنند که خروج از محل پارک برایشان "بسیار آسان" شود و نیازی به جلو و عقب بردن چند باره اتومبیل نباشد ؛ بنابراین اگر فضا فراهم باشد ، در جایی که می توان به طور استاندارد دو خودرو را پارک کرد ، خودرویشان را به گونه ای پارک می کنند که نه در پشت و نه در جلوی آن نمی توان خودرویی را پارک کرد.
                                این در حالی است که همان راننده ، به خوبی می داند که چند دقیقه بعد ، یک انسان دیگر در همان مکان نیاز به پارکینگ خواهد داشت ولی چون به اصطلاح"خر خودش از پل گذشته است" دیگر به نفر بعدی فکر نمی کند زیرا او را دوست ندارد و هیچ احترامی هم برایش قائل نیست.»

مهربانی

در آن یادداشت - که خیلی دوستش دارم - نوشته بودم: اگر همدیگر را دوست داشته باشیم ، هیچ رستورانی غذای آلوده به ما نخواهد داد و هیچ پزشکی ، فقط برای حق ویزیت ، نبض بیمار رانخواهد گرفت ، هیچ کارگری کم کاری نخواهد کرد و خانواده های مان قوام بیشتری خواهند داشت. وقتی همدیگر را دوست داشته باشیم ، سر یکدیگر کلاه نخواهیم گذاشت ، با هم نزاع نخواهیم داشت ، کم فروشی و گران فروشی نخواهیم کرد و دا دگاه هایمان خلوت خلوت خواهد بود... .

اینک ، بیایید نه به طور شعاری و برای خالی نبودن عریضه ، که به عنوان یک انسان ، واقعاً همدیگر را دوست داشته باشیم. نگوییم که با تغییر منِ تنها ، چه اتفاقی می افتد؟ هر تحولی از باید از درون فرد فردمان ریشه بگیرد ؛ منتظر دیگران نباشیم و بدانیم که مهربان بودن و دوست داشتن انسان ها ، فضیلتی است که بیش و پیش از همه ، خودمان از آن لذت خواهیم برد. لذت مهربانی را از خود دریغ نکنیم.

سال نو بر همه مهربانان و غیرمهربانان مبارک باد.
                                تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

در حال کار...
                                X