حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • نون و قلم
    عضو عادی
    • Feb 2013
    • 122

خود شکوفا میگم یکی بیاد فیلم منو ببینه
    پر هزینه ترین معاملات تاریخ بورس ایرانه
    معاملاتی میکنم که نگو

نظر

• نون و قلم
      عضو عادی
      • Feb 2013
      • 122

یعنی خدائیش نخبه تر از خودم ندیدم
      اوج قله میخرم کف دره میفروشم

نظر

• خودشکوفا
        عضو فعال
        • Aug 2025
        • 1134

نونی جون همه اش به خاطر آواتار آقوی هم ساده است که گذاشتی... واسه ات بدشانسی میاره...:p

پیشنهاد می دم لوک خوش شانس رو تست کن!!!;)
        "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
        (نيچه)

نظر

• نون و قلم
          عضو عادی
          • Feb 2013
          • 122

راست میگی یه امتحانی میکنم

نظر

• satyr
            عضو فعال
            • Dec 2012
            • 1229

در اصل توسط نون و قلم پست شده است View Post
            یعنی خدائیش نخبه تر از خودم ندیدم
            اوج قله میخرم کف دره میفروشم

نگران نباش اینها جزو دوره تکامل در بورس هست برای قلب هم خوبه

نظر

• نون و قلم
              عضو عادی
              • Feb 2013
              • 122

در اصل توسط satyr پست شده است View Post
              نگران نباش اینها جزو دوره تکامل در بورس هست برای قلب هم خوبه
              من که فکر میکردم نسل آدمیزاد خیلی وقته تکامل یافته نمیدونستم هنوز جا واسه کار داره

نظر

• وحید نصیری
                عضو فعال
                • Dec 2012
                • 594

مراد اون اسم ممد غبشهری رو من واست انتخاب کردم ولی الان که خوب فکر میکنم می بینم همون مراد نامرد که ممد انتخاب کرده اسم خوبیه در رابطه با خبهمن چند شب پیش یه لینک گذشتم که صاحب خونه تایید نکرد ولی اگه پیجورش هستی برو تو اتاق گفتگوی بورکس یه آقای محترمی به نام کمیرانی زیرمجموعه های خبهمن رو موشکافی کرده برو به صفحه 182 که اطلاعات بیشتری دستگیرت میشه

یه سهم فراموش شده تو بالشت دارم که معرکه است ..... تو گروه پترو هستش قیمتش 920 و تارگت اولش حدودای 1300 به دست میاد خیلی وقته که به دور از هیاهو داره درجا میزنه اسمش شپترو هست اگه استارت بزنه خوب گینی میده خوب :x.......

بهترین تفریح خوابه!

نظر

• m.r_moradi
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2188

خب خدا رو شکر کاشف اسم ما هم پیدا شد!:))

با تشکر فراوان از علی هیکل دوست خوبم!:D

خبهمن امروز بد رکبی بهم زد،همش 5000 تا تونستم بخرم،تا اومدم به خودم بجنبم صف شد!یعنی تقصیر خودم بود دیر از خواب پا شدم!حالا فردا ببینیم چی میشه;)

امروز هم نرفتم توی صف چون اصولا از صف خوشم نمیاد!:D

شپترو رو واجب شد برم ببینم چی تو بالشتت قایم کردی علی جون;)
                  تمام سال من بی تو...

نظر

• وحید نصیری
                    عضو فعال
                    • Dec 2012
                    • 594

مراد، عاملی که نمیزاشت سهم رشد کنه حقش بود وگرنه ارزش دارایی های سهم 425 تومن محاسبه شده البته مقداری از این دارایی ها رو توی حساب کتاباش نیورده (کمیرانی)..... بازی سهم تا زمانی که ساتا از سهم حمایت میکنه ادامه داره و یه چیز دیگه هم هست ((حقش)) که دیگه خودت واردی و ممکنه بازی روش دربیارند ولی به هر حال اینجور مواقع که داره صف میشه شیرجه میزنند تو سهم چون سهم خشکه خشکه و اردرای خزید که اکثرا توسط ساتا هست هیدنه به هر حال تا الان ساتا سهم رو میخرید از الان به بعد ساتا و بازار و جالب اینکه قیمت پایه حقش اگه سهم همینطوری بیاد بالا اینم بالا میاد ......

شپترو هم که روند فعلیش خنثی است ولی تو هم یه خورده نقاشی بکش و کمکش کن از خنثی بودن در بیاد تا یکم راهش هموار بشه .... در کل تو پتروها یه خورده مظلوم واقع شده

بازار تو مقطع فعلی سهمای فراموش شده زیادی تو دل خودش داره در همه ابعاد هم کوچیک هم بزرگ که بزرگشون فملی و فولادند ... اینا کف قیمتی اند و برای رشد یه حرکتی مثل خالی کردن شارژ از خودشون در می کنند و بعد از اون میفتند تو دور صعود ........ بازار فقط نقدینگی برا رشد میخواد چون فاندشون عالیه و عاملی که مانع ورود نقدینگی به بازار میشه ریسک سیاسیه که همون انتخاباته ، بازار الان دنبال فاند سهم نمیره بلکه دنبال مکانی میره که نقدینگیه، حدود 60 تا 70 درصد نقدینگی جمع شده تو چهار سهم شبندر شپنا فارس پارسان در حالی که پتانسیل بقیه گروه ها کمتر از اینا نیست و این که نقدینگی کوپه شده یه جا یعنی عدم تزریق پول به بازار و واگذار کردن بازار به دست خرده حقوقی ها و حقیقی ها

شاخص امروز هم که منفی بود پس لازمه حاجی مندی بیاد نمودار تخماتیکالشو آپدیت کنه ببینیم قلبش در چه وضعیه
                    بهترین تفریح خوابه!

نظر

• مندی
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 522

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
                      شاخص امروز هم که منفی بود پس لازمه حاجی مندی بیاد نمودار تخماتیکالشو آپدیت کنه ببینیم قلبش در چه وضعیه
                      علی.. اسم منو ننداز سر زبونا ... صب ملت هی میاد از ما تحلیل ملیل میخاد ..منم حساس ...خلاصه نزدیک انتخابات و منم سرم شلوغ پلوغ ..مومنات از سراسر نقاط میان تو ستاد تبلیغاتی حاجی مندی ثبت نام کنن .نمیدونی که اینجا چه اوضاعیه ..حاجی هم گیر داده مندسن از اینجا دم در جُم نمیخوری .. کفش همه رو باید جفت کنی ...خلاصه دهن مارو سرویس کرده حاجی ..رو حرف حاجی ام کی جرات داره حرف بزنه ..بلند میشه میره رو منبر آبروی آدم و میبره ..برادرای بسیج منبر هم پشت بندش آدمو میکنن تو گونی و بعدش دیگه خدا بداد آدم برسه که نمیرسه

حالا این نمودار وهم دور از چشم حاجی میزارم ... الانم حاجی داره با این مومنات تمرین حرکات موزون میکنه ..چه انتخاباتی بشه این دوره ...خدا بداد من یکی برسه :p

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• satyr
                        عضو فعال
                        • Dec 2012
                        • 1229

جاتون خالی عجب فوتسالی رفتیم خیلی حال داد
                        چیه بابا همش نشستین پای این سیستم بعضی هارو من میبینیم شبانه روزی انلاین هستن
                        قدر سلامتتیون رو بدونید دو سه سال دیگه اصلا نمیتونید دیگه را برید
                        در ضمن تاپیک هم کلا به ف رفت و این هم شد بورسی

نظر

• وحید نصیری
                          عضو فعال
                          • Dec 2012
                          • 594

ساتیر جان اینا که بورسی نیست یه عده برداشت بورسی می کنند B-) اینا رو میزنیم که اگه کسی خواست به تاپیک گیر بده مام سینه کفتری کنیمو بگیم زررررررررششششششششککک مطالب بورسی هم داریم چون اخیرا حساسیت رفته بود بالا و لازم بود که مطالب تاپیک رو شتر مرغیش کنیم که کسی نتونه گیر بده

ایام ایام پرشور انتخابات هست و حاجی مندی سرش شلوغه و نیازه که یکسری مسئولیت ها رو تفویض کنه و یکسری ها رو تعویض و مابقی رو تنظیم و تدقیق کنه بی صبرانه منتطریم حاجی مندی /:)
                          بهترین تفریح خوابه!

نظر

• مهربان
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 1675

در اصل توسط satyr پست شده است View Post
                            دکتر جون فکر میکردم مپنا منفی بشه الان که دیدیم شما امروز خریدی دیگه مطمین شدم که منفی میشه
                            اتفاقا من که امروز فروختم مپنا رو
                            .....مهرداد فکر کنم باید به یه دعا نویس مراجعه کنم.....نمیدونم چرا دست رو هر سهمی میزارم خاکستر میشه.....جالب اینجاست که تا سهم جدیدو میخرم سهم قبلی میره بالا....جالب تر اینه که شتران هم دارم...یعنی در مورد اون چی فکر میکنی؟؟؟:D
                            [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• مهربان
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 1675

در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Post
                              علی.. اسم منو ننداز سر زبونا ... صب ملت هی میاد از ما تحلیل ملیل میخاد ..منم حساس ...خلاصه نزدیک انتخابات و منم سرم شلوغ پلوغ ..مومنات از سراسر نقاط میان تو ستاد تبلیغاتی حاجی مندی ثبت نام کنن .نمیدونی که اینجا چه اوضاعیه ..حاجی هم گیر داده مندسن از اینجا دم در جُم نمیخوری .. کفش همه رو باید جفت کنی ...خلاصه دهن مارو سرویس کرده حاجی ..رو حرف حاجی ام کی جرات داره حرف بزنه ..بلند میشه میره رو منبر آبروی آدم و میبره ..برادرای بسیج منبر هم پشت بندش آدمو میکنن تو گونی و بعدش دیگه خدا بداد آدم برسه که نمیرسه

حالا این نمودار وهم دور از چشم حاجی میزارم ... الانم حاجی داره با این مومنات تمرین حرکات موزون میکنه ..چه انتخاباتی بشه این دوره ...خدا بداد من یکی برسه :p

....ممد این مندسن اومده میگه اسم منوننداز سر زبونا.....
                              ....الان هر غروب شب نامه هایی هست که منتشر میشه و از بالای در تاپیک میندازن تو که یا جای ماست یا جای مندسن....ممد توبهش بگو که ما چطور داریم مقاومت میکنیم و پرومته بار بار این رفاقت و پاسداری از این مندسن رو به دوش میکشیم ....حالا این نمودار چی هست....بیشتر به نقاشی الهام 7 ساله از بندر گز میخوره که تو برنامه های کودک و نوجوان دهه 60 میزاشتن....
                              ....دم انتخابات بچه های فعال در این تاپیک و مقیم مرکز (ممدو خودم بلیط رفت وبرگشت واسش میگیرم)رو دور هم جمع میکنیم و یه میتینگ انتخاباتی در یکی از پارکهای خوش آب و هوای شمال تهران که حوریسیته اش :">بالا باشه میزاریم.....
                              ....بهتره به حاجی تانگو یاد بدی...با وزن شیکمش راحت تر به یه سمت تاب بر میداره....
                              [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• خودشکوفا
                                عضو فعال
                                • Aug 2025
                                • 1134

درود بر دوستان
                                به دلیل ابتلا به سرماخوردگی و مصرف مداوم دارو کلا در حالت نشئه و سرخوشی به سر می برم و زیاد تمرکز ندارم.. نکاتی عرض میشه حهت ثبت در تاریخ

۱. مهردادان تاپیک از توجه شما به کیفیت مطالب دوستان متشکرم اما اجازه بدید هرکی هر چی دوست داره بنویسه.. بالاخره همه خطوط قرمز رو شناخته ایم و رعایت می کنیم..
                                در عوض اینجا به کمی آزادی خواهیم رسید...
                                ۲. کگل و پارسان حد ضرر و حد سود ما رو زدند و رفتند از سبد بیرون... سبد کنونی من: لسرما کچینی کهمدا خگستر
                                ۳. مهربان جان این که بعد از خروج تو نمادها اوج می گیرند طبیعیه.. اکثرا در حوالی مقاومت خرید می کنی و به انتظار سود زیاد انقد با نماد می مونی که منفی بشه.. طبیعتا چون گروه شما سهامداران زیادند با خروج همزمان همگی شما سهم روندش عوض می شه...
                                "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                                (نيچه)

نظر

در حال کار...
                                X