حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهربان
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 1675

در اصل توسط has456 پست شده است View Post
    با سلام
    دکتر مهربان عزیز گویا حال ابوی گرامی رو به بهبودی گذاشته از این بابت خوشحالم برای ایشان آرزوی سلامتی دارم و برای شما آرزوی موفقیت.
    آقا محمد عزیز برای مادر شما هم آرزوی سلامتی دارم . انشاءالله که خداوند همه بیماران را شفا دهد.
    ....سلام و باتشکر....البته تغییر چندانی حاصل نشده ولی راضی هستیم به مشیت الهی...
    ...بنده هم برای شفای مادر گرامی ممد عزیز دعا میکنم...
    .
    [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• مهربان
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 1675

....یه نقلی از یکی از دوستان شنییدم که منفی کردن بازار دستوری وبخاطر گرفتن جو مثبت حضور هاشمی بوده و توسط دولت انجام شده......حالا خدا داند....

نظر

• satyr
        عضو فعال
        • Dec 2012
        • 1229

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
        ....با سلام ....
        .....من برگشتم.....اینبار برای همیشه.....
        ....تاپیک مهربان هیچ جا نمیره.....تا مهربان زنده است این تاپیک برند مهربانه و قراره سالیان سال پا برجا و برقرار بمونه.....
        ....متاسفانه در زمانی که اماده میشم در کنار جمع گرم وصمیمی یاران تاپیک بمونم استرسها و مشکلات ناخواسته ای که جبر زندگی و قضای الهی است پیش میاد و بنده رو که علاوه بر کار سنگین و فشرده و برداشتن چند هندوانه با یه دست درگیر موضوعاتی خارج از عرف و استرس زا میکنه که ناچار میشم تاپیکو رها کنم و بعد از برگشت که البته هر بار با اعلان و تماس یکی ازبزرگان مدیر و البته اینبار دوست خوب و عزیز من کاپیتان نمو (عمو رضا) هست با نوشته ایی روبرو میکنه که دود از کنده خود من ...اولا...و بعد ممد....(مثلا سپردم دستش تاپیکو)...دوییما....بلند میکنه....
        ....عزیزانم....این تاپیک هیچ جا نمیره تا زمانی که مهربان نفس میکشه....و رفتن این تاپیک به جایی بغیر از جایی که هست برابره با درخواست برای بستن ایدی من برای همیشه......
        ...آما...آمااا...درخواستی دارم....جمعتون جمعتر و حضورتون پررنگ تر و پرصلابتترولی خواهشا در نوشته هاتون خط قرمز هارو رعایت کنید....حضور تک تک شما در این تاپیک برای من عزیز و مغتنم هست و منت دار شما دوستان هستم از ممد دوست خوب و انزنینم تا علی کرمی و مهرداد و مراد نامرد و مندسن گوجه سبز (یه پوستی ازت دبااغی کنم:D;))و امیر اچ ام و داش مهدی و وووووو.....
        ...فلذا....از فردا صبح این تاپیک مثل قبل به راه خودش ادامه میده و منهم برگشتم سر خونه زندگی و تشکر و امتنان بسیار از دودوست خوب و عزیزم علیرضا جمالی و کاپیتان نمو دارم....عمو رضا ممنون و مخلصم...فرصت شه در خدمتت باشم....
        ...از ماه آینده هم صندلی داغ رو دوباره فعالش میکنیم مجری هم خود بنده هستم....مهمون اول هم بیل گیتسه...
        سلام دکتر جان

اینجوری هم که نمیشه هر کی از را برسه هی ضد حال بزنه تا میاییم بریم با تاپیک یکی بشیم یکی میاد پارازیت میفرسته
        اینجوری دیگه فایده نداره
        امیدوارم همگی دوستان همیشه در کنار خانواده خوش و خرم باشند

پ .ن :ولی اوضاعت ردیف شد شام نارنجستان یادت نره
        بدرود همگی

نظر

• ساسان
          عضو فعال
          • Aug 2011
          • 728

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post

با توجه به این که تاپیک بسته نشد و من هم به قولم وفا نکرده ام ادامه بحث معرفی فیلم رو پی می گیرم

اما...
          1. عمو ساسی به نظرم دیگه از سن و سال من و تو گذشته که فیلم محبوب زندگیمون مالنا باشه!!! ;;)
          حالا من بچه ندارم.. تو که وقت ازدواج دختر خانومت هم رد شده!!:p

بگذریم...

مالنا یه کمدی درام عاشقانه محصول ایتالیا است...اول بهت فیلم های برجسته ای از خانواده مالنا معرفی کنم

انگلیسی زبان

و بی وفا هم یه تریلر عاشقانه هست که چند فیلم مهم هم خانواده اش رو خدمتت معرفی می کنم...

اسپانیایی زبان
          ممد جان
          سلام
          من فیلم کم میبینم ولی فیلم خوب را چند بار می بینم
          مالنا
          اوج یک فیلم
          به مصادیق حدیث نبوی که ادم فقیر دین وایمان نداره
          درست حال روز امروز این مملکته

و به هر فرد در هر سن وسالی و هر جنسیتی من دیدن این فیلم را با زیر نویس فارسی را در خلوت تنهایی خودش پیشنهاد می کنم
          چه خوب شکم گرسنه را به تصویر میکشه
          چه خوب بلوغ یک نوجوان را به تصویر میکشه
          چشم چرانی را معرکه منعکس میکنه
          و...............

فیلم بی وفا هم به کلیه افراد متاهل چه زن و چه مردش پیشنهاد اکید میشه
          این فیلم نیز ارزش چند بار دیدن داره
          کلاس اموزشی خیلی خوبیه برای جوانان این زمونه
          تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• محمدرضا
            عضو جدید
            • Apr 2011
            • 1

سلام خدمت دکتر مهربان دوست عزیز و خوبم

مهرداد جان مشتاق شنیدن صدات . چند بار تماس گرفتم. حمید رضا هم جویای احوالت بود که متاسفانه ازت بی خبر بودم

ایشالا که همیشه خوش و سرحال ببینمت

نظر

• مهربان
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 1675

در اصل توسط محمدرضا پست شده است View Post
              سلام خدمت دکتر مهربان دوست عزیز و خوبم

مهرداد جان مشتاق شنیدن صدات . چند بار تماس گرفتم. حمید رضا هم جویای احوالت بود که متاسفانه ازت بی خبر بودم

ایشالا که همیشه خوش و سرحال ببینمت
              ...من جلوی تو وحمید رضا بخصوص تو چاره ای جز پاک کردن عرق صورت و پیشونی ندارم....یکمی به من زمان بده ....خیلی مخلصیم محمد رضا جان.....

نظر

• مهربان
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 1675

در اصل توسط satyr پست شده است View Post
                سلام دکتر جان

اینجوری هم که نمیشه هر کی از را برسه هی ضد حال بزنه تا میاییم بریم با تاپیک یکی بشیم یکی میاد پارازیت میفرسته
                اینجوری دیگه فایده نداره

بدرود همگی

...سلام مهرداد جان.....من خداحافظ مداحافظ و این برنامه ها سرم نمیشه....هیچ جا نمیری همینجا هستی....لوس بازی در نیار.....بخاطر تو مندسن رو میندازم تو بشکه قیر....مهرداد از اینکارا نمیکنیااا....تازه من اومدم تو جمع دوستان.....

نظر

• ساسان
                  عضو فعال
                  • Aug 2011
                  • 728

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post
                  جناب قنبری

بسیار متاثر شدن برای مادرتان ...
                  امیدوارم خداوند همه بیماران را من جمله پدر مهرداد عزیز را شفا بدهد .... آمین ...
                  با سلام مجدد

ارزوی عاقبت برای کلیه پدر و مادران کلیه سروران عزیز
                  این بازارو و این تایپک فقط بهانه ای بیش نیست;)
                  تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• خودشکوفا
                    عضو فعال
                    • Jul 2025
                    • 1134

در اصل توسط has456 پست شده است View Post
                    با سلام

آقا محمد عزیز برای مادر شما هم آرزوی سلامتی دارم . انشاءالله که خداوند همه بیماران را شفا دهد.

درود به شما دوست گرامی...
                    گرچه با این آیدی افتخار گفتگو نداشته ام اما حس ششم بهم می گه ارتباطی قبلا بین ما وجود داشته... حالا کجا و چطورش رو نمی دونم...;;) اگه یه کم آشنایی بدید و از خودتون بگین قطعا رفتار سزاوارانه ای هست...

از دعای نیک شما سپاسگزارم.. راستش اوضاع زیاد تعریفی نداره... آخر هفته خودم دارم میام خدمتشون... برنامه داشتم تهران که رسیدم به زیارت دوستان تاپیک مهربان و اداف بروم... اما الان خودم هم نمی دونم چی پیش میاد...:-<

در اصل توسط satyr پست شده است View Post
                    سلام دکتر جان

اینجوری دیگه فایده نداره

بدرود همگی
                    مهرداد جان یه دانگ از شش دانگ تاپیک مال خودته.. اگه تو بری کی جناح آوانگارد تاپیک رو لیدری بفرماید؟؟/:)
                    "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                    (نيچه)

نظر

• m.r_moradi
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2188

انشالله زودتر بهبودی حاصل میشه محمد جان...:x
                      تمام سال من بی تو...

نظر

• وحید نصیری
                        عضو فعال
                        • Dec 2012
                        • 594

ممد جان انشالله که بهبودی حاصل بشه
                        بهترین تفریح خوابه!

نظر

• مندی
                          عضو فعال
                          • Oct 2011
                          • 522

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                          ....یه خبری برای بازار پیش اومده....
                          ....معدنی فلزیا رو زدن زیر گوششون منفی کردن.....یه میلیونم صف کگل رو دادن....فکر کنم دستوری بود.....
                          ...در ادامه عرایض ممد شکوفه یکی بزنم زیر گوش مندسن....
                          ینی بعد اینهمه مدت با این سن دایناسوریت نفهمیدی که چه خبری برا بازار پیش اومده ...هان ... تا دیروز بازار مثبت بود از وقتی تن لشتو ورداشتی اوردی بازارو منفی کردی :D..بخاطر خریدی که تو نفله تو ومعادن داشتی مجبور شدم حق کگلمو بفروشم ...
                          اینهمه سهم تو بازار مجبوری بیای خودتو به ما بچسبونی ...مرده شور برده ...

میگم مهری جون ..قبلاً خدمت دوستان عرض کردیم که اگه بری سر چارراه قاطر خرید و فروش کنی هم به نفع بازار سرمایه اس هم بنفع خودت ...جون مندی بیا و اقلکم دست از این شلغم بازیات وردار تا یه دونه زردک به خوردت ندادم ...
                          دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• خودشکوفا
                            عضو فعال
                            • Jul 2025
                            • 1134

مندی جان مزاحم اوقات دکتر نشو که داره گشت ارشادبازی درمیاره... نیت کرده رفیقمون بیلی رو تبدیل کنه به عبدالله!! :p
                            بیلی هم از ترسش دیگه پا نذاشته تو سایت...:D

امروز تحویل نگرفتی ... نگاه کردم دیدم پیام و نامه ای نفرستاده بودی...:-?

ولی خداییش خیلی با این بحث ادامه عرایض ممد شکوفه و چک دکتر زیر گوشت حال کردم.. هر چند مگه من مرده بودم که دکی چک بزنه و من واستم تماشا کنم.. خودم اقدام می کردم:))

ناگفته نمونه این شکلک محشرت که با چماق تو فرق دکتر می زنی هم صفایی داشت.. امیدوارم فردا دکی این طرفا نیاد که قطعا شهیدیییییییی=))
                            "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                            (نيچه)

نظر

• مندی
                              عضو فعال
                              • Oct 2011
                              • 522

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
                              مندی جان مزاحم اوقات دکتر نشو که داره گشت ارشادبازی درمیاره... نیت کرده رفیقمون بیلی رو تبدیل کنه به عبدالله!! :p
                              بیلی هم از ترسش دیگه پا نذاشته تو سایت...:D

امروز تحویل نگرفتی ... نگاه کردم دیدم پیام و نامه ای نفرستاده بودی...:-?

ولی خداییش خیلی با این بحث ادامه عرایض ممد شکوفه و چک دکتر زیر گوشت حال کردم.. هر چند مگه من مرده بودم که دکی چک بزنه و من واستم تماشا کنم.. خودم اقدام می کردم:))

ناگفته نمونه این شکلک محشرت که با چماق تو فرق دکتر می زنی هم صفایی داشت.. امیدوارم فردا دکی این طرفا نیاد که قطعا شهیدیییییییی=))
                              یه ذره نصیحتش کن ممد ..... اومده میگه منم چراغ سبز میخام :D... نفله ... من چی چیزا که از شما دوتا ورپریده ندیدم ...;)...کیه که بفهمه ...

اگه به دفاع کردن تو بود که عمراً ...یه دونه هم تو میخابوندی تو گوشم ...شما دوتا رو من نشناسم باید برم چراغ سبز به همه نشون بدم ..=))

جون عمت ... همون چندتایی که واست فرستادم عملیش کن ..تو قرار بود یکی از اون عکسا رو بدی محسن ..اولیه خیلی بهتر بود:D
                              دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• خودشکوفا
                                عضو فعال
                                • Jul 2025
                                • 1134

در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Post
                                یه ذره نصیحتش کن ممد ..... اومده میگه منم چراغ سبز میخام :D... نفله ... من چی چیزا که از شما دوتا ورپریده ندیدم ...;)...کیه که بفهمه ...

اگه به دفاع کردن تو بود که عمراً ...یه دونه هم تو میخابوندی تو گوشم ...شما دوتا رو من نشناسم باید برم چراغ سبز به همه نشون بدم ..=))

جون عمت ... همون چندتایی که واست فرستادم عملیش کن ..تو قرار بود یکی از اون عکسا رو بدی محسن ..اولیه خیلی بهتر بود:D
                                سوتفاهم شد انگار.. من نخواستم از تو دفاع کنم.. عرض شد کمک دکتر می کنم....:D
                                شر به پا نکن پسر.. من اگه یه دونه از اون عکسا رو که گفتی واسه مخی میفرستادم شب زنش خونه راش نمی داد!!#:-S
                                (نيچه)

نظر

در حال کار...
                                X