حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهربان
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 1675

...وقتی اینهمه تکثر و تنوع رو در این تاپیک میبینم....وقتی علی رو با مباحث موشکافانه فاندامنتال.....وقتی ممد رو در کار ارزیابی نظم نوین جهانی....وقتی مراد نامردو در حال زدن تالار و چراغانی.....وقتی مندسن نفله و گوجه رو در حال رقص و سماعی اتشین....وقتی مهردادو در خلسه ای طولانی...وقتی دوستان همسو و غیر همسو رو در حال پیگیری روز به روز مطالب تاپیک....میبینم.....این اشک شوق هست که در چشمانم حلقه میزنه.....:-s
    [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• وحید نصیری
      عضو فعال
      • Dec 2012
      • 594

ممد نگو نگو نگو :((.... که اگه بهت بگم من غچین رو 270 داشتم و 30 درصد سبدم بود چی ....... رو 320 به پیشنهاد یکی تعویض و غبشهر 1500 تومنی خریدیم .... طوری بهمون القا شد که زدیم زیر تحلیل خودمون و بعدا در جواب یک دوست عزیزی که نمیدونم کی بود گفتیم سهم مالی نیست (بیشترین زحمتی که من کشیدم رو گروه غ بود )

اما الان شراز و شتران رو دارم و دودستی چسبیدم بهش ..... درسته روند صعودیش با یه تومن دوتومن به هم میریزه اما آیندش که به هم نمیریزه .....

جدی من هنوز موندم این تکنیکالیست چرا برا یه تومن دوتمون دارند خودشونو میکشند .... سهم زیر 30 درصد ارزش ذاتیشه بخر دیگه ....دنبال چی میگردی .
      بهترین تفریح خوابه!

نظر

• خودشکوفا
        عضو فعال
        • Jul 2025
        • 1134

خدا وکیلی گروه غ برترین گروه بازار ایرانه.. من می گم از پالایش هم سره... به یکی از رفقا چند هفته پیش گفتم غشاذر خوبه ولی ریسک داره.. الان اومده کلی دعا و تشکر که چه رشدی کرده...:x
        غشصفا رو بگو که خودم معتقد بودم از برترین هاست.. چندین بار صفش ریخت اما من تنبلی کردم بخرمش...:((
        من شپارس و شپاکسام رو می خوام:((

مندسن خاک تو گورت...:((

علی جان شعور که تزریقی نیست داداش!!:p
        می گم کاش یه روز من و تو به اتفاق می افتادیم به جون گوجه و چلمنگ.. آقا تا جا داشت و می خوردن, می زدیمشون!!!:D
        "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
        (نيچه)

نظر

• مندی
          عضو فعال
          • Oct 2011
          • 522

..................................................let's go dance......................................................

http://www.mediafire.com/?t156hqd7hysq05h

امشب شب رقص و ساز و آوازه ... مرغ دل من نرو که پروازه
          با بندریای ساحل کارون ...... با هم نفسی که اهل اهوازه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• صبا
            عضو عادی
            • Aug 2011
            • 200

گفتم ممکنه همتون فردا مشغول گرفتن هدایای نفیس خانوماتون(جوراب و...)باشین همین الان روز مرد و مهمتر از اون روز پدر وتولد نگین بی بدیل خلقت حضرت علی رو به همه پدرای دیروز وامروز وفردا تبریک بگم روزتون مبارک

نظر

• Hamid Broker
              عضو فعال
              • Mar 2013
              • 460

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
              سلام ممد ..... قربانت ..... نه نخریدم ....فعلا دارم سهما رو یکی یکی قربانی شتران میکنم .... اینطوری که دارم پیش میرم یحتمل سبد رو بزنم به نام شراز و شتران ..

ممد ...... سهمایی که هم قیمت کگل هستند تعدیلاشون در همین اندازه بلکه یه خورده بیشتر هم هست ......

فرزین .... کرماشا ... شرانل ....

این تعدیل با سرمایه قبلیه ...... که با سرمایه جدید کمتر میشه ...

کگل رو به خاطر چیز دیگه ای میخرند ..... همون قضیه صادراتش و گهر زمین .....

ولی از حق نگذریم ... بهترین رو بین معدنیا انتخاب کردی .... اینجاست که فرق تحلیلگرا مشخص میشه ..... @};-

مراد :-& ..... آخرین تحلیلی که ازش دیدم مال قندیا بود انصافا زده بود تو خال :^o
              سلام علی جان، آقا توصیه میکنم راجع به شتران یه مقدار احتیاط کنی. درسته تعدیلهای سنگینی براش متصوره اما قیمت به درآمدش رو ببینید چنده، البته من اطلاعی ندارم که از 26% و مالیات چیزی نصیب شتران میشه یا نه. اگه بشه که اونوقت شرایطش عالیه وگرنه فاتحه.
              ضمناً شایعه شده بود که قراره ببنده و تعدیل بده به 11000 تومن. اما گزارش 12 ماهش گند زد!
              در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.

نظر

• خودشکوفا
                عضو فعال
                • Jul 2025
                • 1134

در اصل توسط صبا پست شده است View Post
                گفتم ممکنه همتون فردا مشغول گرفتن هدایای نفیس خانوماتون(جوراب و...)باشین همین الان روز مرد و مهمتر از اون روز پدر وتولد نگین بی بدیل خلقت حضرت علی رو به همه پدرای دیروز وامروز وفردا تبریک بگم روزتون مبارک
                از محبت و توجه شما سپاسگذارم...
                خالی از لطف ندیدم این مطلب رو اینجا نقل کنم

روزهای زن در ایران

1 . در تقویم رسمی جمهوری اسلامی ایران در عصر حاضر روز تولد حضرت فاطمه زهرا (س) در ۲۰ جمادیالثانی به عنوان روز زن و همچنین روز مادر گرامی داشته میشود.
                2 . فعالان حوزه زنان در ایران هشتم مارس را نیز گرامی میدارند.
                3. در زمان حکومت پهلوی روز بیست و پنجم آذر ماه به مناسبت تولد شهبانو فرح پهلوی روز زن نامیده میشد.
                4. در ایران باستان، روز اسفندگان، بهعنوان روز بزرگداشت زن و زمین گرامی داشته میشد. بهطور رسمی، این روز در تقویم رسمی امروز ایران، برابر با ۵ اسفند است.

روز مرد (جشن بهمن گان)

26 دي ماه برابر با 2 بهمن ماه باستاني جشن بهمن گان و روز پدر ومرد در فرهنگ ايران باستان است...
                بهمن از واژه اوستایی وهومن VOHUMAN به معنی اندیشه نیک می باشد.وهمن یکی از امشاسپندان نزدیک به درگاه اهورامزدا می باشد.اشوزرتشت برای دریافت پیام های اهورایی از وهومن یاری می گیرد.پاسبانی چهارپایان سودمند در عالم جسمانی به این امشاسپند واگذار می شود از این رو زرتشتیان در جشن بهمنگان یا بهمنجه که روز بهمن از ماه بهمن واقع می شود از کشتار حیوانات سودمند و خوردن گوشت آنان خودداری می نمایند و برخی از زرتشتیان پرهیز از خوردن و کشتار را در تمام روزهای بهمن ادامه می دهند.این جشن حامی مردان درستکار می باشد.
                "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                (نيچه)

نظر

• beny_63
                  عضو عادی
                  • Oct 2012
                  • 49

در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Post
                  ..................................................let's go dance......................................................

مرغ دل من چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ =))
                  نرو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟=))

مرغ دل من در اوج پروازه!!!! <:-P

نظر

• وحید نصیری
                    عضو فعال
                    • Dec 2012
                    • 594

مخلصیم حمید جان .....

آقا ممنون از تذکرت ...... ساتیر، پیرمرد و بزرگ تاپیک هم توصیه ای مشابه شما داشت که باعث شد از این ریسک صرف نظر کنم و به مقدار فعلی که در سبد هست اکتفا کنم ....

26 درصد فعلا رو سودش اثری نداره اما جو روانیش اثر داره که اثر منفیش برداشته شده .... 8 درصد تعدیل منفی داده ولی از اون ور 3000 تومن برده رو تعدیل سنواتی که تعدیل سنواتی میره رو سود انباشته که قابل تقسیم هست به واقع یعنی همین گزارش کذایی 6500 تومن سود هست که یه خورده اعدادش اینور و اونور نوشته شدند ....

11 تومن تعدیل که برا این سهم چیزی نیست ما برای سود بالاتری وارد شدیم .... >:)
                    بهترین تفریح خوابه!

نظر

• مندی
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 522

در اصل توسط beny_63 پست شده است View Post
                      نرو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟=))

بنی ...شیطون...:D

عزیزم ...این تیم مدیریتی پست منو بعد یه ساعت نشون داد من نتونستم درستش کنم ... من تو هنگام رقصیدن به این چیزا توجه نمیکنم ...

بنی.... از اون دخترای شوهر بیچاره کن هستیا ... از بس وسواس داری ...:p

چیکار به متنش داری خو ...با ریتمش حال کن ...بدنتو با ریتمش هماهنگ کن ببین چه حالی میده ...

اگه مدیریت منو مسدود نکرده بود به همتون آموزش مجازی رقص میدادم .....تو همین تاپیک ....

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• خودشکوفا
                        عضو فعال
                        • Jul 2025
                        • 1134

در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Post

در اصل توسط beny_63 پست شده است View Post
                        نرو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟=))

مندی حیف که اندازه کل کل هم نیستی تا بات کل کل کنم...:->
                        پسر خوب ترانه و شعرها رو از خودت درمیاری می نویسی؟؟/:)
                        می دونی اگه مدیریت بورس و فرهنگستان ادب پی به سوتی هات ببرند در اینجا رو تخته می کنن؟؟8-}
                        نمی دونی جعل ترانه کار کثیفیه؟؟[-(
                        یا این کار کثیف رو انجام نده یا این کار کثیف رو تمیز انجام بده;)

پ.ن.1
                        یکی از عزیزان این تاپیک صندوق پیامش پر شده و من نتونستم بهش جواب پیامی رو بدم..
                        لطفا خالی فرمایید:)
                        پ.ن.2
                        از مدیریت سایت تقاضا دارم برای ششمین مرتبه مندی رو مورد عفو قرار دهند و اجازه بدن پست هاش سریع بالا بیاد...
                        حقیقتا الان شکست دادن این هفت خط روزگار لطفی نداره.. انگار یکی دهنش رو محکم چسبیده.. :(

آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/05/22, 22:25.
                        (نيچه)

نظر

• وحید نصیری
                          عضو فعال
                          • Dec 2012
                          • 594

یا الله این چه عکسیه گذاشتی ........

ناظر اینو با زنجیر چرخ ببندید که دیگه از این عکسا نزاره .......

مندی واقعا که ... اصلا انتضار نداشتم پروسه تقلب در انتخابات رو به این زودی شروع کنی ... اونم بدون اطلاع حاجی ....

خوب حالا برامون از تعداد رای های حاجی مندی بگو ....<:-p
                          بهترین تفریح خوابه!

نظر

• sinashavandi
                            عضو فعال
                            • Feb 2013
                            • 364

استغفرالله....

نظر

• دومان
                              عضو جدید
                              • Dec 2012
                              • 11

سلام به به اينجا گودددد باي ي ي پارتي ي يي :D

نظر

• خودشکوفا
                                عضو فعال
                                • Jul 2025
                                • 1134

مهربان جان, خوبی؟؟:)

خواب که نیستی؟؟:->

تو هم داری به همون چیزی فکر می کنی که من فکر می کنم؟؟/:)

می گم... اگه اجازه بدی سر این مندسن رو زیر آب کنیم... L-)

اصلا نمی خواد تو کاری بکنی...(:|

بیا و مردونگی کن بهم نه نگو... ببین آخرش منو می گیرن دیگه... منو می گیرن و اصلا کسی با تو کاری نداره.. منم بکشنم نمی گم کی همدستم بوده...:^o

ولی فکر کن بعدش چی می شه...فقط فکر کن به آرامشی که بعدش نصیبت می شه... هم انتقام اون 600 تومانت که رفت با مومنات کوفت کرد رو می گیریم هم اون سوزش خسارت 300 ملیون سرمایه گذاریت که با نظراتش به باد هوا رفت جبران میشه...<):)

تو دیگه به ارامش می رسی... بعدش هم کسی نیست که بیاد به سر کچل و چار تا چشای شهلات و سن دایناسوریت و خریدهای مسخره ات گیر بده!!!:D

اگه نظرت عوض شد سریع بهم اطلاع بده تا پی کار رو بگیرم:x
                                (نيچه)

نظر

در حال کار...
                                X